בשלות כתב:מכה לירושלים: דשון באטלר נפצע, חשש לפריצת דיסק.
ידו הארוכה של רגב פנאן!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בשלות כתב:מכה לירושלים: דשון באטלר נפצע, חשש לפריצת דיסק.
בסיום המשחק פתח המאמן המפסיד רמי הדר במונולוג חריף נגד השופטים, ולא רק נגדם: "בטלוויזיה של אלה בלי האוזניים שאלו אותי כרגיל למה אתה מפסיד משחקים צמודים. אמרתי שאני בעיה, אבל אני מאוהב בקבוצה שלי. כולכם ראיתם. לא תפקידי להיכנס לזה, אלא תפקידו של איגוד השופטים. בכלל לא חשוב מה יגידו כל המטומטמים למיניהם, וכאלה לא חסר. אני אומר את האמת. הכדורסל הישראלי מושחת, אוסף של מטומטמים וצריך מישהו לקום ולהגיד את זה. אז אני אומר את זה. אין לי שום כעס, אני מצייר את המציאות. אני מכיר את כל הכלבים האלה".
הדר הפליג בשבחי שחקניו: "הלכנו עם המקסימום שלנו והוא לא הספיק. אחר כך שואלים אותי למה הפסדתי משחק צמוד. אני משחק עם שחקנים שבעונה שעברה היו בינוניים בליגה הלאומית. עמית גרשון הוכיח שיש לו ביצים בגודל של כדורי סל. חבורה של בני אדם הכי טובה שהייתה לי בחיים, ובגלל זה אנחנו נעשה משהו מיוחד וניכנס לפלייאוף. עם החבורה הזאת אני יכול לכבוש את הבופור. הכותרות של הבני זונות לא מעניינות אותי. כתבו עליי כבר הכל ואני עדיין חי, ועומד עם ז'קט של 2,000 דולר".
שמואל1 כתב:הוא צריך להיות מושעה לאלתר מכל פעילות בכדורסל הישראלי. ביזיון.
ככה לא צריך להתנהג מאמן כדורסל. נקודה.felix_r כתב:שמואל1 כתב:הוא צריך להיות מושעה לאלתר מכל פעילות בכדורסל הישראלי. ביזיון.
על זה שקילל שדר? נו באמתאין חוק כזה
שמואל1 כתב:ככה לא צריך להתנהג מאמן כדורסל. נקודה.felix_r כתב:שמואל1 כתב:הוא צריך להיות מושעה לאלתר מכל פעילות בכדורסל הישראלי. ביזיון.
על זה שקילל שדר? נו באמתאין חוק כזה
סומבץ כתב:זה שהוא בעל לשון מלוכלכת ולא בוחל להשתמש בה, בעיקר כלפי חניכים שלו, זה דבר שלא התחיל היום, אלא כבר לפני הרבה שנים. מה שקצת מפתיע פה, זה שלא היה תחקיר מספיק רציני כדי להאיר איזה זרקור על ההתנהגות הזאת, בעיקר כשהוא היה בעמדת אימון מכבי, כשבדרך כלל אז התחקירים עם גילויי העבר מתחילים להגיע. אני זוכר שבעיקר החמיאו לו. אז בעצם הוא דווקא קיבל הגנה בתחום הזה מאלה שעכשיו הוא משתלח בהם.
אכן, מביך לדעת שהוא היה המאמן אצלנו. מצד שני, גם אדון שוקו-מוקה היה מאמן אצלנו. זו כמובן הנקודה האחרונה בה אני משווה ביניהם...
felix_r כתב:הוא לא היה מספיק זמן במכבי על מנת לעמוד על קנקנו. בב"ש אני שומע אותו מדבר רק בשיבחם של שחקניו אחרי כל משחק גם אם מפסידים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים