31 יולי 2019, 17:18
cannon כתב:קיץ מאוד מפתיע במכבי אבל על זה שאייסי מועמד אני פרסמתי לפני כשבועיים בערך ועל טיילר אניס ממש בתחילת עונת המלפפונים כשאני מוכרח לומר שלא האמנתי שיגיעו למצב שיקחו אותו, אבל לכל הספקנים פה, גם בקיץ הזה הבאתי שמות רלוונטיים ושני אלה עלו פה בפורום לפני כל אמצעי תקשורת ולפני כל צייצן בטוויטר... מוזמנים לבדוק...
31 יולי 2019, 17:18
זה..פשוט לא נכוןNY boy כתב:לא מבין את ההתלהבות מאניס. זאת נפילה בסדר גודל היסטורי, שחקן בלוף, לא היה טוב גם לפני הפציעה. לא מבין את ההתלהבות, רכז לא הכי גבוה, לא הכי אתלט, לא מוכשר בשום דבר בצורה יוצאת דופן ובעיקר עם קליעה מאד מאד בעייתית ובינונית. מה לו ולמכבי לא ברור...
31 יולי 2019, 17:21
31 יולי 2019, 17:22
31 יולי 2019, 17:23
BIG sofo כתב:אני מסכים שאניס קלעי בינוני.
אבל הוא נחשב למנהל משחק טוב וכנראה שזה מכבי תל אביב מחפשת כרגע.
31 יולי 2019, 17:24
אם ירשים, יעבור בדיקות וילבש צהוב
אניס יגיע למספר ימי התרשמות עם החבורה של יאניס ספרופולוס ואם ימצא מתאים יהיה הזר האחרון בסגל של הצהובים ויצטרף לרשימת רכש מרשימה שכוללת את נייט וולטרס, אלייז'ה בראיינט, אות'לו האנטר וקווינסי אייסי שחתם היום. אלה יצטרפו לטאריק בלאק, סקוטי ווילבקין ואנג'לו קלויארו שנשארו מהעונה החולפת וישלימו את מכסת הזרים.
31 יולי 2019, 17:26
31 יולי 2019, 17:32
31 יולי 2019, 17:33
Mitelka כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'ורג' פול שבר את הרגל באותה צורה וחזר רק עונה אחרי, גם בו היית אומר שאסור לגעת?Mitelka כתב:לא. פשוט לא. לא נוגעים בשחקן ששנה שלמה לא שיחק מפציעה סופר אכזרית בקרסול.
אם זו קבוצה עם יומרות - התשובה היא חד משמעית כן.
הנה יותר מזה, קווין דוראנט עם קרע מלא בגיד אכילס - הפציעה הכי קשה בערך לספורטאי. אני לא הייתי נותן לו חוזה מקסימום ולוקח אותו. זה מבחינתי, הימור עצום (פציעה שפרקינס ועוד גמרו את הקרייריה עליה) וזה לא שלא חוזרים, חוזרים, פשוט מאבדים כל כך הרבה מהאתלטיות. מסכנים בפציעה חוזרת ועוד. השחקנים האלה לרוב לא חוזרים לאותה יכולת וזה הימור גדול מאוד לקחת אותם.
31 יולי 2019, 17:34
Holiday_Armadillo כתב:לפחות מבחינת מוכנות אם מישהו דואג, הוא כבר בינואר התחיל לעבוד שוב ולא נראה שהפסיק מאז
אני לא רואה סיבה לשים עליו איקס בגלל הפציעה
מן הסתם שהוא לא העונה, זה לא סיבה למחוק אותו
לא רוצים אותו בגלל התאמה או יכולת? זה כבר משהו אחר
31 יולי 2019, 17:36
אתם שוכחים שווילבקין קיים? אם כבר אניס/וולטרס באים להיות רכז שלישיcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפחות מבחינת מוכנות אם מישהו דואג, הוא כבר בינואר התחיל לעבוד שוב ולא נראה שהפסיק מאז
אני לא רואה סיבה לשים עליו איקס בגלל הפציעה
מן הסתם שהוא לא העונה, זה לא סיבה למחוק אותו
לא רוצים אותו בגלל התאמה או יכולת? זה כבר משהו אחר
כן.. אבל בתור רכז ראשון? זה הימור גדול מדי בעייני.
מילא להביא אותו כרכז שני ולראות איך הוא מתאושש, או שוולטרס רכז ראשון בעצם ומה חשבתי לעצמי כל הקיץ.
31 יולי 2019, 17:39
31 יולי 2019, 17:40
31 יולי 2019, 17:41
הוא משחק בעמדה 1 בין אם הוא רכז של מסירה או קליעהcifkcv כתב:וליבקין רכז ולא ידעתי? שה' יעזור.
כי השנה שהוא ריכז זה לא היה נראה טוב. אניס הוא רכז לגמרי, אם הוא בא זה להיות 1. וסקוטי יהיה 2.
31 יולי 2019, 17:42
cifkcv כתב:וליבקין רכז ולא ידעתי? שה' יעזור.
כי השנה שהוא ריכז זה לא היה נראה טוב. אניס הוא רכז לגמרי, אם הוא בא זה להיות 1. וסקוטי יהיה 2.
31 יולי 2019, 17:44
Holiday_Armadillo כתב:הוא משחק בעמדה 1 בין אם הוא רכז של מסירה או קליעהcifkcv כתב:וליבקין רכז ולא ידעתי? שה' יעזור.
31 יולי 2019, 17:45
מה ווילבקין יכול לעשות בעמדה 2? הוא חייב את הכדור בידיים שלוcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא משחק בעמדה 1 בין אם הוא רכז של מסירה או קליעהcifkcv כתב:וליבקין רכז ולא ידעתי? שה' יעזור.
המחשבה לפי איך שהכל נראה זה להביא רכז ראשון וסקוטי ישחק ב-2. אלייז'ה יהיה המחליף שלו.
זה די מתבקש. הפוך אם כבר, הוא משחק 2 ויחזיק את הכדור הרבה ביד (גם חושב שינסו לשנות את זה).
31 יולי 2019, 17:47
אמנם בחופש, אבל אין ברירה: שומעים רגע, @MaccabitlvBC? שומע רגע, @NikolaVujcic7? לא בטוח שכדאי לתת לאותו הצוות שבחן בזמנו את הכשירות של פבראני לבדוק גם את טיילר אניס. שמחתי לעזור
31 יולי 2019, 17:48
Holiday_Armadillo כתב:מה ווילבקין יכול לעשות בעמדה 2? הוא חייב את הכדור בידיים שלוcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא משחק בעמדה 1 בין אם הוא רכז של מסירה או קליעהcifkcv כתב:וליבקין רכז ולא ידעתי? שה' יעזור.
המחשבה לפי איך שהכל נראה זה להביא רכז ראשון וסקוטי ישחק ב-2. אלייז'ה יהיה המחליף שלו.
זה די מתבקש. הפוך אם כבר, הוא משחק 2 ויחזיק את הכדור הרבה ביד (גם חושב שינסו לשנות את זה).
31 יולי 2019, 17:49
אני לא בטוחה שזה יעבודcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:מה ווילבקין יכול לעשות בעמדה 2? הוא חייב את הכדור בידיים שלוcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא משחק בעמדה 1 בין אם הוא רכז של מסירה או קליעהcifkcv כתב:וליבקין רכז ולא ידעתי? שה' יעזור.
אז למה מחפשים רכז? אחרי שיש את נייט פה?
מה הוא יכול לעשות? מה שעשה שהיה 2 בדרושפאקה עם וונאמייקר. לא להוביל כדור ולנסות ליצור אלא להתרכז בקליעה. בין אם מכדרור בין אם מתרגילים.