14 יולי 2021, 17:56
אחדשיודע כתב:JarJarBinx כתב:אחדשיודע כתב:אדגר פו כתב:https://www.one.co.il/Article/21-22/2,620,1219,54947/388378.html?ref=hp
9 חודשים מהיום זה אמצע אפריל בערך. רק לחזור מפציעה, בלי לחזור לכושר משחק.
וויצ׳יץ׳: ״זה הרים פרוטקטור של הקבוצה. נחכה לו״.
צחוק בצד, אם יש דבר אחד שהוא הצליח לעשות לפחות מדי פעם זה להרשים בהגנה בצבע, עם מיקום נכון ועבודת רגליים מפתיעה. כנראה שעבדו איתו על יסודות שם בפיניקס. כמובן שזה עדיין רחוק מלהספיק.
אולי, אבל הבנאדם לא יהיה זמין כל העונה. זאת הנקודה. גם כשיחזור, הוא יהיה בנקודת פתיחה גרועה יותר מאשר לפני הפציעה (ולפני הפציעה, זה לא היה מספיק). כמו שלא היו צריכים לספור אותו בעונת 15/16 בהיותו בן 17-18, לא צריכים לספור אותו עכשיו. וכן סופרים אותו.
05 יולי 2022, 10:21
05 יולי 2022, 11:23
05 יולי 2022, 11:36
05 יולי 2022, 11:39
Rampel כתב:הקשבתי היום בדרך למשרד לפרק של מכביפוד. הם אירחו את לי נוף גזית מוואן שעדיין מתעקשת שהוא יהיה פה גם העונה.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
05 יולי 2022, 11:40
לפי מה שהיא אמרה שם - כן.עידן כתב:Rampel כתב:הקשבתי היום בדרך למשרד לפרק של מכביפוד. הם אירחו את לי נוף גזית מוואן שעדיין מתעקשת שהוא יהיה פה גם העונה.
בתור זר תשיעי?
05 יולי 2022, 11:54
Rampel כתב:לפי מה שהיא אמרה שם - כן.עידן כתב:Rampel כתב:הקשבתי היום בדרך למשרד לפרק של מכביפוד. הם אירחו את לי נוף גזית מוואן שעדיין מתעקשת שהוא יהיה פה גם העונה.
בתור זר תשיעי?
רק אמרתי מה שהיא אמרה שם. הייתי לוקח בערבון מוגבל.
05 יולי 2022, 12:00
05 יולי 2022, 12:38
מילוס כתב:במקום מגדל (ואפילו אוסישקין, יורוקאפ וזה) אני מציע לו חוזה לשנתיים כבר אתמול. אנחנו שוכחים שהוא כולה בן 24, נואש לדקות הרבה יותר מלכסף, וכנראה שאין הרבה קבוצות רציניות שיתנו לו את זה. יכול להיות הימור משתלם ביותר, במעט מאוד כסף.
05 יולי 2022, 12:49
עידן כתב:מילוס כתב:במקום מגדל (ואפילו אוסישקין, יורוקאפ וזה) אני מציע לו חוזה לשנתיים כבר אתמול. אנחנו שוכחים שהוא כולה בן 24, נואש לדקות הרבה יותר מלכסף, וכנראה שאין הרבה קבוצות רציניות שיתנו לו את זה. יכול להיות הימור משתלם ביותר, במעט מאוד כסף.
אגב, לגמרי שכחתי את הגיל שלו. אני קצת בשוק שהוא יותר צעיר מליף.
05 יולי 2022, 13:09
felix_r כתב:עידן כתב:מילוס כתב:במקום מגדל (ואפילו אוסישקין, יורוקאפ וזה) אני מציע לו חוזה לשנתיים כבר אתמול. אנחנו שוכחים שהוא כולה בן 24, נואש לדקות הרבה יותר מלכסף, וכנראה שאין הרבה קבוצות רציניות שיתנו לו את זה. יכול להיות הימור משתלם ביותר, במעט מאוד כסף.
ליף שיחק בנבחרת העתודה ביחד עם ג'ייק כהן עד כמה שזכור לי
05 יולי 2022, 13:10
felix_r כתב:עידן כתב:מילוס כתב:במקום מגדל (ואפילו אוסישקין, יורוקאפ וזה) אני מציע לו חוזה לשנתיים כבר אתמול. אנחנו שוכחים שהוא כולה בן 24, נואש לדקות הרבה יותר מלכסף, וכנראה שאין הרבה קבוצות רציניות שיתנו לו את זה. יכול להיות הימור משתלם ביותר, במעט מאוד כסף.
ליף שיחק בנבחרת העתודה ביחד עם ג'ייק כהן עד כמה שזכור לי
05 יולי 2022, 13:11
בניגוד לדעת רבים הלוואי ויהיה כאן בעיני תוספת מושלמתעידן כתב:Rampel כתב:לפי מה שהיא אמרה שם - כן.עידן כתב:Rampel כתב:הקשבתי היום בדרך למשרד לפרק של מכביפוד. הם אירחו את לי נוף גזית מוואן שעדיין מתעקשת שהוא יהיה פה גם העונה.
בתור זר תשיעי?
גם בוואלה דיברו על אפשרות של 9 זרים בעונה הקרובה. אם הזר התשיעי האופציונאלי הזה הוא בנדר, ייתכן וזה לא כזה מופרך.
05 יולי 2022, 13:47
jbublil27 כתב:בניגוד לדעת רבים הלוואי ויהיה כאן בעיני תוספת מושלמתעידן כתב:Rampel כתב:לפי מה שהיא אמרה שם - כן.עידן כתב:Rampel כתב:הקשבתי היום בדרך למשרד לפרק של מכביפוד. הם אירחו את לי נוף גזית מוואן שעדיין מתעקשת שהוא יהיה פה גם העונה.
בתור זר תשיעי?
גם בוואלה דיברו על אפשרות של 9 זרים בעונה הקרובה. אם הזר התשיעי האופציונאלי הזה הוא בנדר, ייתכן וזה לא כזה מופרך.
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
05 יולי 2022, 14:18
er79 כתב:jbublil27 כתב:בניגוד לדעת רבים הלוואי ויהיה כאן בעיני תוספת מושלמתעידן כתב:Rampel כתב:לפי מה שהיא אמרה שם - כן.עידן כתב:
בתור זר תשיעי?
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
בבקשה תגיד לי שאתה ציני. מתחנן
05 יולי 2022, 14:32
05 יולי 2022, 15:08
מסכים במאה אחוזעידן כתב:בתכל'ס, אם הוא נשאר פה בתור זר תשיעי - למה לא? כל עוד הוא לא בא על חשבון אף אחד, לא באמת אכפת לי שמכבי ממשיכה לשלם לו, זה כבר עניין שלה.
בסיטואציה כזו הוא בטח לא יירשם לליגה כלל, וייתן במידת הצורך כמה דקות ביורוליג. מה רע?
05 יולי 2022, 15:31
05 יולי 2022, 15:40
05 יולי 2022, 16:37