20 ספטמבר 2011, 11:30
טיקי חוזר כתב:היו העונה מהלכים שאני לא אהבתי אבל לא יצאו לפועל : צירוף של כספי היה לא טוב לדעתי , קודם כלברמה יחסי אנוש בקבוצה , מה לעשות שכספי לאחרונה משחק אתעצמו כוכב גדול , בנגוד לפארמר . גם משארס לא התלהבתי .גם לא אהבתי עניין השחרור של הנדריקס כזה בנגוד לרצון של המאמן ובליגה בדיכה שלנו הוא חשוב בגלל יתרון האטלטיות וגובה כן גובה כזאת ליגת גמדים .
אנשים גם באמצע העונה אחרונה כתבו שחבל אנדרסון שוחרן ואידסון נשאר .... פרקינס סירב לחתום בתוקף ופראגו דפק אמא של ברז בנגוד לחוזה שמן שקיבל ... במה הנהלה השמה כאן בדיוק ?
20 ספטמבר 2011, 11:32
asafb96 כתב:rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:האם הייתם מוכנים שמכבי תחתים שחקן כמו ברוקס על חוזה כמו זה של רג'י וויליאמס?(חוזה לעונה עם אופציית יציאה בתמורה למיליון דולר)
אגב לא חייב שהפיצוי שישולם יהיה מיליון ואני חושב שגם אפשר להתפשר על 700 והפלוסים בחוזה הזה גדולים לשני הצדדים
לשחקן מובטחת שנה שלמה שהוא ישחק כולל אופציה לעבור לNBA והקבוצה תקבל שחקן לעונה אך במידה ויעזוב ישאר לה הרבה כסף(שבכיף מגיעם גם למיליון וחצי)גם מהפיצוי וגם מהמשך החוזה וכך היא תוכל להביא שחקן טוב אחר במקומו(ויהיו כאלה במיליון וחצי ואפילו פחות)
לא.. שינוי קטן באמצע העונה זה בסדר, אם יחליטו להחתים שחקן רק בסוף השביתה.
להחתים שחקן כזה, ואחרי שהשביתה תיגמר הוא ופארמר ילכו לNBA, ובמקומם נצטרך להביא עוד שחקן/שניים.. יותר מדי שינויים. זה לא בריא לקבוצה. זה פשוט להחליף 3/4 מהקוו האחורי של מכבי באמצע
אבל אל תשכח שלא בטוח שהוא יעזוב וגם אם כן אתה תקבל כמיליון וחצי דולר,כמובן שיש לזה גם מינוסים
מה זאת אמרת לא בטוח יעזוב? לא הבנתי.. שחרור אוטומטי או בחירה של השחקן?
גם אם נקבל חצי מיליון דולר, אז מה... נצטרך להפוך באמצע העונה את הקוו האחורי. שחקן אחד במקום פארמר זה בסדר גמור, ובסכום שהוא מקבל זה מהלך טוב (בהתחשב במה שהוא יתרום לנו בשלב הראשון הקריטי..). עוד אחד, ואז נצטרך להביא אולי 2 שחקנים במקומם ולא רק 1, ואולי יחליטו להביא שחקן אחד ואת פרקינס.. עזוב, יותר מדי מסובך
20 ספטמבר 2011, 11:35
asafb96 כתב:שוב, אתה לא יכול לקרוא תגובה באופן אובייקטיבי כי גם לך יש כאן דעה מסויימת.
ולבקשתך:
*החוזה עם פארגו- יכלו להחתים אותו הרבה לפני בשכר זול בלי סעיף אבל הם לא רצו לתת לו מה שהוא ביקש, ובסוף החתימו אותו על יותר עם סעיף יציאה. אם פארגו ניצל את האפשרות יציאה כשאין לו חוזה מהNBA זאת טעות נוספת בניסוח החוזה שאיפשר פרשנות.
*ההתנהלות האיטית- אם היו מביאים את הגארד לפני כל הבלאגנים, היינו יכולים לראות פה שחקנים כמו אהרון ג'קסון ונוספים, השחקנים האלה כבר לא חופשים וכעת אנחנו במצב שחסר לנו גארד. אם היו מביאים שחקן קודם אז פשוט פארגו היה עוזב ואז פאפא היה מגיע, כי גם ככה הוא הגיע באופן אוטומטי אחרי שידעו שהוא יעזוב.
עוד לא הבנת שאין לי דיעה בנושא הזה? הדיעה היחידה שלי שמה שנכתב פה זה שטויות (אם קוראים את זה ברצינות), כי זה לא מבוסס על כלום ושום דבר
אתה מאשים את ההנהלה במה שקרה עם פארגו?! שמע, זה כבר יותר מדי. זה ניהיה הזוי. מכבי לא יכלה להחתים אותו בלי אופציית יציאה, זה היה תנאי. איזה טעות אתה מדבר לעזאזל?? מישהו בכלל חשב על דבר כזה לפני שזה עלה? כולם פה חכמים, שלא לומר גאונים, בדיעבד. אם מכבי היו מחתימים אותו במיליון וחצי דולר בלי אופציית יציאה, במקום 900 אלף דולר עם אופציית יציאה (שלא נוצלה כחוק, והוא יקבל עונש. איך אתה יכול להאשים את ההנהלה בזה?!), אתה הייתה יוצא מגדרך. אז אל תיהיה צבוע.
התנהלות איטית? זה מה שרוצים לעשות, לחכות לשחקן איכותי ולא להחתים פה איזה דאודל בשביל שתיהיה מרוצה שסגרו את הסגל מהר.
אם מחר יחתום פה ברוקס, עדיין תיהיה נגד ההתנהלות האיטית? קודם שיחתימו שחקן, אחרי זה תבקר את ההחתמה הזאת.
20 ספטמבר 2011, 11:42
יכלו להחתים את פארגו שהוא רצה רק 600-700 אלף עוד לפני שנגמרה העונה בלי סיבוכים עם יציאות.
20 ספטמבר 2011, 11:44
Chen כתב:
יכלו להחתים את פארגו שהוא רצה רק 600-700 אלף עוד לפני שנגמרה העונה בלי סיבוכים עם יציאות.
20 ספטמבר 2011, 11:45
20 ספטמבר 2011, 11:48
Chen כתב:טוב זה עוד נתון לויכוח, אבל אתם מסכימים איתי שמכבי עשתה טעות בניסוח החוזה ככה שהוא הלך בלי להראות חוזה חתום?
20 ספטמבר 2011, 11:48
20 ספטמבר 2011, 11:53
20 ספטמבר 2011, 11:56
rc4991 כתב:דווקא בנוגע לפארגו כן הייתה אפשרות להחתים אותו בתחילת העונה(סיבוב שני בבתים)על חוזה של 550,000 אבל מכבי לא החתימה אותו והעדיפה לחכות,אחרי זה הדרישות של פארגו עלו(ובצדק)והוא לא דיבר עם מכבי עד לסיום העונה
20 ספטמבר 2011, 12:02
asafb96 כתב:rc4991 כתב:דווקא בנוגע לפארגו כן הייתה אפשרות להחתים אותו בתחילת העונה(סיבוב שני בבתים)על חוזה של 550,000 אבל מכבי לא החתימה אותו והעדיפה לחכות,אחרי זה הדרישות של פארגו עלו(ובצדק)והוא לא דיבר עם מכבי עד לסיום העונה
זה בדיוק מה שאני מדבר
אתה הייתה רוצה לראות את פארגו חותם על חוזה של 550,000 אחרי השלב הראשון? נו באמת... היו טוחנים פה את ההנהלה על זה. הוא היה בינוני ולא יציב בשלב הראשון. בסופו של דבר החתימו אותו, ועל חוזה סביר ואפילו די נמוך.
חן.
על איזה טעות בניסוח אתה מדבר? ראית את החוזה? ואם לא היה סעיף שחרור, והוא עדיין היה מפר את החוזה (חמור ופסול בדיוק כמו מה שעשה), עדיין היה תלונות?
חזו את המצב? תגיד אתה עושה ממני צחוק? תן לי מישהו 1 שהיה לו קצה חוט בקשר לפרשה לפני שהתפוצצה. מי חזה?! גם ההנהלה לא חזו את זה עד שהוא בא להם עם הפצצה הזאת. ואם היו מחתימים כמו שרצית כל כך שחקן מוקדם, ועוד שבוע שאנון בראון מסכים לבוא לאירופה לצורך הדוגמא, זה עדיין טוב? מה כל כך דחוף לסגור את הסגל? הרי משחק היורוליג הראשון עוד חודש. אני מעדיף שיחתימו שחקן שבוע לפני המשחק הראשון ביורוליג, מאשר יחתימו איזה שחקן בינוני בתיחלת הקיץ.
תפסיקו כבר לחפש את ההנהלה על כל דבר, ולהאשים אותה על דברים שהיא לא אשמה. אם יחתימו את דאודל, אין סיבה שלא תיהיה ביקורת נוקבת, אבל אין לכם במה להאשים אותם אז אתם מאימים במה שקרה עם פארגו?! אין גבול??
20 ספטמבר 2011, 12:03
20 ספטמבר 2011, 12:05
where is the love? כתב:ולגבי פארגו, בהנהלה אמרו שפארגו יצא משוגע ומוזר ועושה טעות, בינתיים מי שמנצח במאבק הזה, זה רק פארגו, עובדה שיש בלבול עצום בהנהלה.
מכבי היו צריכים להחתים את פארגו עוד כשהציעו לו חוזה , כך או כך אני לא מאשים את ההנהלה של מכבי במקרה של פארגו, אך אני חושב שדברו ואמרו אנחנו נלך לבוררות וזה ופה ושם....
בינתיים דיבורים לחוד ומעשים לחוד........
בוררות בוררות ובוררות.........
אני לא מאשים את ההנהלה בזה, אני אומר שלדעתי זו טעות, זה סך הכל דיעה, תאמין לי שאם הייתי מאשים את ההנהלה וממש כועס ושונא ומגן ומתלהם כמו שאתה חושב שאני עושה, תאמין לי שהיה יוצא החשק מהכדורסל.
אבל ככה זה לא המצב, אני שנים אוהד מכבי ושנים אוהב את כולם, אני לא כועס על אף אחד.
לגבי מה שקודי אמר, אני לא ראיתי שנאה בדבריו, אני רואה בדבריך דווקא עצבים וחבל.
20 ספטמבר 2011, 12:07
rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:דווקא בנוגע לפארגו כן הייתה אפשרות להחתים אותו בתחילת העונה(סיבוב שני בבתים)על חוזה של 550,000 אבל מכבי לא החתימה אותו והעדיפה לחכות,אחרי זה הדרישות של פארגו עלו(ובצדק)והוא לא דיבר עם מכבי עד לסיום העונה
זה בדיוק מה שאני מדבר
אתה הייתה רוצה לראות את פארגו חותם על חוזה של 550,000 אחרי השלב הראשון? נו באמת... היו טוחנים פה את ההנהלה על זה. הוא היה בינוני ולא יציב בשלב הראשון. בסופו של דבר החתימו אותו, ועל חוזה סביר ואפילו די נמוך.
חן.
על איזה טעות בניסוח אתה מדבר? ראית את החוזה? ואם לא היה סעיף שחרור, והוא עדיין היה מפר את החוזה (חמור ופסול בדיוק כמו מה שעשה), עדיין היה תלונות?
חזו את המצב? תגיד אתה עושה ממני צחוק? תן לי מישהו 1 שהיה לו קצה חוט בקשר לפרשה לפני שהתפוצצה. מי חזה?! גם ההנהלה לא חזו את זה עד שהוא בא להם עם הפצצה הזאת. ואם היו מחתימים כמו שרצית כל כך שחקן מוקדם, ועוד שבוע שאנון בראון מסכים לבוא לאירופה לצורך הדוגמא, זה עדיין טוב? מה כל כך דחוף לסגור את הסגל? הרי משחק היורוליג הראשון עוד חודש. אני מעדיף שיחתימו שחקן שבוע לפני המשחק הראשון ביורוליג, מאשר יחתימו איזה שחקן בינוני בתיחלת הקיץ.
תפסיקו כבר לחפש את ההנהלה על כל דבר, ולהאשים אותה על דברים שהיא לא אשמה. אם יחתימו את דאודל, אין סיבה שלא תיהיה ביקורת נוקבת, אבל אין לכם במה להאשים אותם אז אתם מאימים במה שקרה עם פארגו?! אין גבול??
דווקא מדובר על תקופה שכבר ראו(לפחות אני)שהוא שחקן טוב ושיכול אפילו להשתפר ושווה את הסכומים האלה ואפילו יותר
20 ספטמבר 2011, 12:10
20 ספטמבר 2011, 12:12
טיקי חוזר כתב:מי צודק בסיפור של פראגו נראה בהמשך . מה שבטוח בחור לא היה חותם בלי סעיך יציאה ובנסוף חתימה שלו לא שווה כלום לא משנה באיזה סכום כהוא בסופו של דבר לא עומד בהתחייבויות .. זה הכל . מה בער לו בדיוק לחתום אם היו לו הוצעות ביד ?
20 ספטמבר 2011, 12:13
asafb96 כתב:rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:דווקא בנוגע לפארגו כן הייתה אפשרות להחתים אותו בתחילת העונה(סיבוב שני בבתים)על חוזה של 550,000 אבל מכבי לא החתימה אותו והעדיפה לחכות,אחרי זה הדרישות של פארגו עלו(ובצדק)והוא לא דיבר עם מכבי עד לסיום העונה
זה בדיוק מה שאני מדבר
חן.
דווקא מדובר על תקופה שכבר ראו(לפחות אני)שהוא שחקן טוב ושיכול אפילו להשתפר ושווה את הסכומים האלה ואפילו יותר
צר לי, אבל זה לא נכון. פארגו בשלב הראשון היה בינוני למדי ולא יציב. זה בסדר ולגיטימי לשחקן רוקי ביורוליג. אחרי זה שהוא השתפר, הוא קיבל הצעות, ובסוף גם חתם. להאשים פה את ההנהלה (לא אתה...) זה טמטום (סליחה על השפה..)
20 ספטמבר 2011, 12:17
טיקי חוזר כתב:מי צודק בסיפור של פראגו נראה בהמשך . מה שבטוח בחור לא היה חותם בלי סעיך יציאה ובנסוף חתימה שלו לא שווה כלום לא משנה באיזה סכום כהוא בסופו של דבר לא עומד בהתחייבויות .. זה הכל . מה בער לו בדיוק לחתום אם היו לו הוצעות ביד ?
20 ספטמבר 2011, 12:17
rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:asafb96 כתב:rc4991 כתב:דווקא בנוגע לפארגו כן הייתה אפשרות להחתים אותו בתחילת העונה(סיבוב שני בבתים)על חוזה של 550,000 אבל מכבי לא החתימה אותו והעדיפה לחכות,אחרי זה הדרישות של פארגו עלו(ובצדק)והוא לא דיבר עם מכבי עד לסיום העונה
זה בדיוק מה שאני מדבר
חן.
צר לי, אבל זה לא נכון. פארגו בשלב הראשון היה בינוני למדי ולא יציב. זה בסדר ולגיטימי לשחקן רוקי ביורוליג. אחרי זה שהוא השתפר, הוא קיבל הצעות, ובסוף גם חתם. להאשים פה את ההנהלה (לא אתה...) זה טמטום (סליחה על השפה..)
דווקא אני ראיתי כבר אז מה הולך להיות ממנו(אך לא חשבתי שהוא יגיע לרמות האלה)ושיש לנו שחקן מצויין ביד ואני חושב שגם ההנהלה ראתה את זה(או שלא)
בכל מקרה אין לי בקטע הזה טענות להנהלה
20 ספטמבר 2011, 12:19
Holiday_Armadillo כתב:טיקי חוזר כתב:מי צודק בסיפור של פראגו נראה בהמשך . מה שבטוח בחור לא היה חותם בלי סעיך יציאה ובנסוף חתימה שלו לא שווה כלום לא משנה באיזה סכום כהוא בסופו של דבר לא עומד בהתחייבויות .. זה הכל . מה בער לו בדיוק לחתום אם היו לו הוצעות ביד ?
היו שמועות שהוא חתם על החוזה עם מכבי בגלל שקבוצות אחרות לא הסכימו לתת לו סעיף יציאה..
השביתה הייתה דבר די ידוע בשלב הזה של העונה אז..אולי הוא תיכנן ''לפרש'' את הסעיף בצורה הזאת כל הזמן..
למרות שבשביל זה הוא פשוט יכול היה לא לחתום על חוזה מלכתחילה..