my man כתב:עמדה 5 - ניבו(סנטר חד מימדי) וסורקין(יציבות לא באה בחשבון)
עמדה 4 - מרטין(רוקי על כל המשתמע) וכהן(לא שווה יורוליג)
עמדה 3 קולסון(גניבה) ומנקו(לא שווה יורוליג)
עמדה 2 - בולדווין(פצוע לחודש) ודיבר'(שווה יורוליג?)
עמדה 1 בראון(פצוע לחודש) וזיו(לא שווה יורוליג)
אמיתי אתה חושב שהסגל הזה שווה יותר?
יותר מדי שחקנים לא שווים פה את הבמה של היורוליג. ועוד כמה שטרם הוכיחו יציבות מספקת..
השאר היו פצועים לתקופה לא קצרה..ואני עוד לא מדבר על פויתרס שגמר את העונה..
קטש מוציא מהסגל הזה יש מאין. באמת.
ומעבר לכל זה - קטש מקבל יריקות בפרצוף פעם אחר פעם מההנהלה. כזו הליכה על ביצים אני לא זוכר כמעט מאף מאמן שעבר פה. אשכרה כל משחק הוא חייב להוכיח את עצמו מחדש.. מי יכול לעמוד במציאות כזו? זה פשוט כמעט בלתי אפשרי. ו- וואלה? הוא עושה את זה סבבה לגמרי.
אני הכי לא אוהב אותו בעולם. האדישות וטעויות בניהול משחק. ובכלל כבן אדם מעולם לא התחברתי.
אבל הסגל הזה לא רק שהוא לא שווה יותר הוא שווה הרבה פחות..
יש לנו את הקו הקדמי הכי גרוע ביורוליג. ועוד יותר מדי חורים ביותר מדי עמדות..
לגבי ציפיות? אני הייתי בטוח שנצא כבר מזמן מתמונת הפלייאוף. והעובדה היא שאנחנו חזק בתחרות..
בעיני זה חתיכת שיחוק של המאמן הזה..
מסכים.
על פניו יש לנו באמת קו אחורי נהדר שמורכב משני סופרסטארים ברמת יורוליג, אבל שם אצל שניהם זה נגמר.
רואים השנה ביורוליג לא רק סגלים עם חמישיות נהדרות, גם ספסלים עמוקים ומלאים בשחקנים שבקלות היו מתברגים בחמישייה של מכבי (ספציפית בקו הקדמי).
גם צריך להגיד ביושר שמעולם לא ראינו כזאת קמצנות וסרבנות של ההנהלה לחיזוקים באמצע עונה. נכון אף פעם לא קיבלנו חיזוק ברמת טופ יורוליג, אבל אם ניקח את יאניס לדוגמה, חד משמעית היה לו שיתוף פעולה רחב הרבה יותר מההנלה להבאת חיזוקים, וגם אם בסוף הוא קיבל איזה דחליל חסר תועלת, לפחות הוא קיבל אותו יחסית במיידי. מה שקורה עכשיו זה חיפושים אינסופיים ומריחת זמן כדי לחכות "לשחקן המתאים" ובסוף מה שקטש נאלץ להסתפק זה שחקנים בינוניים מינוס מהליגה הישראלית שאפילו הם לא מאמינים שמכבי אספה אותם (גילוי נאות: מחבב מאד את אדאמס וכן חושב שביחס לכסף שהוא מקבל הוא שחקן טוב, אבל אין בכלל ספק שוילדוזה עדיף עליו בכמה רמות ובכללי היה אפשר למצוא משהו יותר טוב אם טיפה היו פותחים את הכיס).
אני גם ממש לא מסכים עם הטענה שהיורוליג נחלשה ואם כבר אני רואה ההפך: אין שום הגירה של כוכבי יורוליג לNBA ודווקא יש הגירה הפוכה של אירופאים שחוזרים ליורוליג למרות שלא בהכרח לא היו יכולים למצוא חוזה ב-NBA. נכון הרוסיות לא פה, אבל עדיין יש לפחות 7 קבוצות עם סגלים מאד איכותיים, ועל זה תצרף עוד קבוצות כמו הכוכב האדום, פרטיזן, מונאקו וז'לגריס שבכלל לא נספרו בתור תחרות לפלייאוף בתחילת שנה ופתאום אנחנו מוצאים את עצמנו בנחיתות מבחינת עומק ואיכות הסגלים שלהם. יש ים כישרון ביורוליג, ומרוב שיש כ"כ הרבה כישרון אז אפילו קבוצות קטנות/בינוניות מצליחות לאסוף שחקנים מצויינים ולהרכיב אחלה של סגלים. רק מכבי עמדו בצד והסתכלו איך כל הקבוצות מתחזקות בזמן שמכבי הביאו את הג'וקר, בריימו.
קטש לא איזה מאמן גאון שהולכים בעתיד ללמוד את השיטה שלו בהשתלמויות למאמנים, אבל הוא כן מוציא מהסגל הזה יותר ממה שאני אישית חשבתי שאפשר בתחילת שנה.