Adam כתב:my man כתב:האמת ה1/50 לשלוש שלו מלחיצים אותי בטירוף. לא כי הוא מחטיא. אלא כי הוא לא מפסיק לזרוק..תחדור לסל כבר אינעל העולם!
יש המון אנשי כדורסל ומאמנים שיבואו ויגידו לך שהוא צריך להמשיך לזרוק כי הוא סקורר וכי בסוף דברים ייכנסו לו, ושאם הוא לא יזרוק אז אז קבוצות יבינו שהוא לא איום לשלוש.
מצד שני, הוא פשוט לא קולע. האחוזים שלו פשוט נוראיים.
זה לא ברור לי איך יש לו אחוזים כלכך גבוהים מהעונשין ומחצי מרחק (שהרבה יגידו שזו הזריקה הקשה בכדורסל) אבל כלכך רעים משלוש. לדעתי מדובר במחסום פסיכולוגי (שאנחנו רואים גם כאשר יש כדור אחרון לסל ניצחון) אצלו.
כבר אין לו אחוזים טובים מהעונשין.
בהתחלה אמרתי לעצמי שכל אחת מההחתמות טובות שלעצמן אבל ביחד הן בעייתיות.
מכבי לפני שנה אמרה שאין תקציב ל2 שחקנים שביחד עולים 3 מיליון, אז העיפו את סקוטי, זיזיץ (תודה לאל) עזב מרצונו וקיבלו פיצוי זוועתי שהלך לכיס של ההנהלה.
עכשיו מהפרספקטיבה הזאת, שנה אחרי מכבי מחתימה את בראון ובלדווין ב3 מיליון. בראון תאמת אחלה שחקן אבל כבר נראה עייף והוא חתום ל3 עונות על הרבה כסף לשחקן בגילו שאני לא בטוח שעוד 2 עונות הוא יהיה חצי מהיכולת שלו. החוזה השני הוא על בולדווין, 1.5 מיליון על קלעי ללא קליעה משלוש או מהעונשין. החוזה מתבקש, אבל אם למכבי אין 3 מיליון על דואו אז עכשיו יש לה? כי לדעתי החוזה של סקוטי היה שווה הרבה יותר משל שניהם