סורוקה כתב:מיקאל ברידג'ס, שעשה גם שיא קריירה בנקודות, הוא השחקן ה-46 העונה שקלע 40+ במשחק. השיא לעונה, מציין קשבנו אור עמית, הוא 47.
-------------------------
אמביד עשוי להחמיץ את האולסטאר.
סורוקה כתב:אחרי שנבחר לאולסטאר כשחקן ספסל*, ג'ואל אמביד אומר הלילה לתקשורת האמריקאית שהוא לא בטוח שישתתף במשחק בסוף השבוע בסולט לייק סיטי, עקב כאבים בכף רגלו השמאלית. "אני לא בריא, וזה כבר מצב של 3-4 שבועות", אמר אמביד אחרי שקלע 29 עם 14 ריב' בניצחון 112:118 על קליבלנד, "רק ניסיתי להגיע לפגרה בלי להחסיר משחקים, אבל אני חושש שהגעתי לנקודה בה אצטרך להקשיב לעצת הרופאים - הם אמרו לי שאני צריך לנוח שבועיים".
*כבר קודם לחמישייה כמחליפו של דוראנט, אז יצטרכו שוב פעם לקדם שחקן אחר (אם אכן יחמיץ את האולסטאר).
------------------------
אחרי עוד טריפל דאבל שהסתיים בניצחון 109:118 של דנבר על דאלאס (ללא קיירי הפעם), יוקיץ׳ קבע שיא NBA חדש. הפעם ה-25 ברציפות (4 בעונה שעבר ועוד 21 העונה) שהקבוצה מנצחת כאשר הוא רושם טריפל דאבל. השיא הקודם - של מג׳יק ג׳ונסון עם 24.
The Nuggets have won an NBA record 25 straight regular season games when Nikola Jokic drops a triple-double.
The previous record for consecutive wins when a player records a triple-double belonged to Magic Johnson and the Lakers (24 games)
סורוקה כתב:עבור יוקיץ' (14 נק', 13 ריב', 10 אס') זה היה הטריפל דאבל ה-21 של העונה - המאזן של הנאגטס במשחקים האלה עומד על 0:21 - והוא יוצא לפגרת האולסטאר עם ממוצע (!) של טריפל דאבל למשחק. 24.7 נקודות, 11.5 ריב' ו-10.1 אסיסטים לערב.