ת'רד המלפפונים 23/24 V1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 23/24 V1

הודעהעל ידי Mitelka » 23 יוני 2023, 13:46

my man כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
גל גל כתב:קוסטלו אחלה של שחקן
אבל בסיטואציה הזו אני ממש מקווה שיחליפו את מרטין
מתחבר מאוד למה שהוא אמר על סורקין ביציע העיתונות קטש. הוא אמר שהוא רואה את סורקין לפעמים כ-4 עם עוד גבוה ש"מתאים" לזה. קוסטלו הוא סנטר שמשחק הרבה יחסית באיזור השלוש ולוקח זריקות משם באחוזים סבירים למדי. הוא וסורקין יכולים לשחק 4-5 . לדעתי לזה קטש מכוון.

לפחות לא יהיו תלונות על החד מימדיות של פויתרס וניבו. אשכרה "סנטר"/4 שזורק יותר שלשות משתים. נראה לי שגם מכבי מאוד רצתה מישהו שיכול לשחק 4 ו5 על אמת.

לגופו של עניין שחקן לדעתי לא ברמה הכי גבוהה ביורוליג לצורך העניין, לא שחקן הפנים מהמובילים. מצד שני כן אמור לתת דברים שלא היו לנו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

על איזה 4 ביורוליג סורקין יכול לשמור?

יש לו רגליים כבדות מאוד.

מסכים.. מה גם שיש גם שחקני 5 שהוא מתקשה מולם כמו שראינו היטב השנה..
גם קוסטלו לא שוס גדול בהגנה ובטח לא מול גארדים בחילופים.אין פה בשורות הגנתיות ביינתים בואו נאמר ככה.
אבל אם אהבו להמר ממרטין נגיד וללכת חזק על bb או לחלופין להשאר בצבע ולספק מטריה, יהיה להם קשה לעשות את זה עם קוסטלו. הוא איום אמיתי מבחוץ.

אין כרגע בשורות הגנתיות זה בטוח. בואו נראה, הכל זה דיבורים כרגע...שזה מה שיש לנו לעשות.

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 23 יוני 2023, 13:47

Mitelka כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:
מתחבר מאוד למה שהוא אמר על סורקין ביציע העיתונות קטש. הוא אמר שהוא רואה את סורקין לפעמים כ-4 עם עוד גבוה ש"מתאים" לזה. קוסטלו הוא סנטר שמשחק הרבה יחסית באיזור השלוש ולוקח זריקות משם באחוזים סבירים למדי. הוא וסורקין יכולים לשחק 4-5 . לדעתי לזה קטש מכוון.

לפחות לא יהיו תלונות על החד מימדיות של פויתרס וניבו. אשכרה "סנטר"/4 שזורק יותר שלשות משתים. נראה לי שגם מכבי מאוד רצתה מישהו שיכול לשחק 4 ו5 על אמת.

לגופו של עניין שחקן לדעתי לא ברמה הכי גבוהה ביורוליג לצורך העניין, לא שחקן הפנים מהמובילים. מצד שני כן אמור לתת דברים שלא היו לנו.

יש לו רגליים כבדות מאוד.

גם קוסטלו לא שוס גדול בהגנה ובטח לא מול גארדים בחילופים.אין פה בשורות הגנתיות ביינתים בואו נאמר ככה.
אבל אם אהבו להמר ממרטין נגיד וללכת חזק על bb או לחלופין להשאר בצבע ולספק מטריה, יהיה להם קשה לעשות את זה עם קוסטלו. הוא איום אמיתי מבחוץ.

אין כרגע בשורות הגנתיות זה בטוח. בואו נראה, הכל זה דיבורים כרגע...שזה מה שיש לנו לעשות.

נכון. ולכן צריך לחשוב בצורה יותר רצינית מהשם הראשון שעולה..
הבעיה היא שאני מצפה לזה ממחלקת הסקאוט המופלאה של מכבי.. :shimonsleeping:
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2023, 13:49

Mitelka כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:

יש לו רגליים כבדות מאוד.

שזה בעייתי בהתחשב בזה שהחיזוק בקו הקדמי היה צריך להיות קודם כל הגנתי.

הרכב עם קוסטלו וסורקין הוא הרכב חלש הגנתית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Asf » 23 יוני 2023, 13:52

my man כתב:ואגב, נשמע לי חלום לשבת בפרלמנט קשישים פנסיונרים ולהתווכח על מי רצח את ארלוזרוב..
במיוחד אם זה בראשון בבוקר אחרי קקי של שבת.

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי my man » 23 יוני 2023, 14:01

הרבה יותר מדי שקט בשביל עונת מלפפונים בגזרת מכבי..

משעמם לי!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי TAYO » 23 יוני 2023, 14:07

אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:
אחדשיודע כתב:לא התקשורת. התוצאות. מכבי כשלה במשך עשור בבניית קבוצות וקצת יותר מזה בפיתוח שחקנים. מטומטמים וכושלים. אבי, דני וכל החברותא. סומך עליהם הרבה הרבה פחות מאשר על הדיווחים של אראל.
אבל לא זה הדיון… הדיון הוא על זה שאתם אוכלים כל דיווח הזוי בתקשורת למרות ש90% מהדיווחים מתגלים כבולשיט וחצאי אמיתות ועל זה בונים תיאוריות וקונספירציות יד הירח. טיפה ביקורתיות על מה אתם בונים תילי תלים של דעות. מכבי מנוהלת על ידי קמצנים, כן. זה מוביל לפעמים להחלטות לא סבירות, כן. מטומטמים, ברמה שמתוארת כאן בתיאוריות ״למה שרף לא חותם״, זה קצת מופרך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

כן, אנחנו אלו שממציאים תיאוריות קונספירציה. דיווחנו בתקשורת ממספר גורמים שונים והחלטנו להפיץ פה ששרף לא חתם במכבי כי היא אינה מעוניינת בהשאלתו. זו המצאה מהמוח הקודר שלנו. שמע אתה מבלבל את המוח. מילא תגיד שאי אפשר לסמוך ב-100% על התקשורת (זה כולנו אומרים פה חדשות לבקרים), אבל להגיד שמה שדיווחו בתקשורת ממספר גורמים שונים לא נכון ומה שאתה חושב כן נכון. זה כבר... עזוב, לא רוצה להגיד כדי לא להעליב.

כל אחד יכול להתייחס איך שהוא רוצה לדיווחים בתקשורת. אתה רוצה להאמין שמכבי מנתהלת בהיגיון ושהם לא מטומטמים - תאמין. בעיה שלך. תקנה גם מנוי מצידי. אני בכל אופן לא זוכר שמכבי השאילה למשל את אבדיה או זוסמן לקבוצה בליגת העל, למרות שבעיניי הייתה חייבת לעשות זאת (וכתבתי זאת בזמן אמת, לא בדיעבד). אז היגיון בכל הקשור לפיתוח צעירים זה ממנה והלאה. מאוד סביר (וטיפשי) שמכבי התנתה את החתמתו באי השאלה שלו לקבוצה אחרת בליגת העל למשל.
כמה מלל בשביל להגן על הדכאון הפתולוגי שאתה מנסה להשתית סביבך. איך תעליב אותי? אתה יכול להגיד מה שבא לך, אני לא מייחס לזה חשיבות תהיה רגוע ותמשיך כרגיל. שרף חתם כבר בבאדלונה הגאונים שהבטיחו להשאיל אותו? אתה בכלל יודע על מה דברים באמת עומדים? אם יש ויכוח על שכר, תנאי השאלה, אורך חוזה? אתה יושב לבד בחושך ושופך כמות מילים שלא הייתה מביישת פרלמנט קשישים פנסיונרים בויכוח על מי רצח את ארלוזרוב כשכל מה שאתה יודע זה מה שמאכילים אותך בעיתון. תנוח.

״דיכאון פתלוגי״, ״יושב לבד בחושך״, ״פרמלנט קשישים״ :laugh1 בקיצור, אתה עוד מטומטם שמנסה לשחק אותה פסיכולוג ולנתח מצב רגשי דרך המקלדת. גאון הדור אתה. רק מראה לי כמה אתה מנותק וחסר מושג.

לקרוא דיווח עיתונאי ממספר גורמים שונים ולהגיד שהוא שקרי כי אתה החלטת... מראה בעיקר שהשמש זורחת לך מהתחת. כי בנינו, אין לך שום מושג לגבי מה שקורה במו״מ הזה, ולמתעסקים בעניין (וזה כולל את העיתונאים שדיווחו) יש טיפה יותר מושג ממך. גם אם לא הרבה יותר. אבל אתה כאמור גאון הדור.

ועוד משהו - אף אחד לא דיווח ששרף חתם בבדאלונה. דיווחו שהוא סיכם שם. כמו שאנחנו מכירים, יש הבדל בין סיכום לחתימה. וכן, גם עיתונאים יכולים לטעות. מן הסתם. כנראה שלא דייקו בדיווח הזה, או מיהרו להחליט שהוא סיכם שם למרות שרק היה קרוב לסיכום. אבל עצם זה שהם ידעו על ההצעות שלו בכלל (כולל זה שהוא דחה בסופו של דבר את ההצעה), מראה שהם יודעים קצת יותר ממך. לא?
שים קרח ותלחץ כל הלילה.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Avi1508 » 23 יוני 2023, 14:14

אראל מדווח שקוסטלו לא בדרך למכבי כרגע
אומנם הוא אחד מהמועמדים אבל התנהלו איתו רק שיחות ראשוניות בנוסף לכך שמתלבטים אם הוא מתאים לסגל
יש גם את עניין הבייאאוט הגבוה שצריך לשלם
https://twitter.com/ArelGinsber8/status ... 0846413209

נ.ב. אם מכבי תמשיך לחכות להתלבט אני חושש שבסוף נישאר עם פוית'רס ומרטין והחיזוק שיגיע יהיה ריימן
Avi1508

הודעהעל ידי my man » 23 יוני 2023, 14:19

Avi1508 כתב:אראל מדווח שקוסטלו לא בדרך למכבי כרגע
אומנם הוא אחד מהמועמדים אבל התנהלו איתו רק שיחות ראשוניות בנוסף לכך שמתלבטים אם הוא מתאים לסגל

נ.ב. אם מכבי תמשיך לחכות להתלבט אני חושש שבסוף נישאר עם פוית'רס ומרטין והחיזוק שיגיע יהיה ריימן

אשכרה בסוף ריימן יהיה ה4 הפותח שלנו..
מה שנקרא - אפילו הוא לא ידע שהוא כזה..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2023, 15:06

יופי, לא התאים לסגל הזה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מילוס » 23 יוני 2023, 15:35

MTA2311 כתב:

יופי, לא התאים לסגל הזה

אתם רציניים? העונה כולה הסתיימה לפני כמה ימים, העונה הבאה מתחילה בעוד 4 חודשים, למה שמכבי לא תתלבט ותחכה שיפול לה לידיים שחקן שבאמת יכול לשדרג אותה? לאן רצים? עם כל הכבוד לקוסטלו כמובן..

ההיפך, לשם שינוי הם עשו במהלך העונה מהלכים חשובים מאוד (צריך להגיד גם את זה) ששמו אותם בסיטואציה שבה הם צריכים להתמקד ב-3 שחקני חיזוק בלבד (במונחי מכבי - סופר נדיר), זה לגמרי נותן להם זמן לבדוק, להתלבט ואפילו להמתין קצת.

הצרה היחידה, לדעתי, תהיה התקציב שנשאר לשלישייה הזו אחרי שלל שדרוגי החוזים, ואני בכלל לא בטוח שנשאר להם בקופה מספיק זוזים כדי להנחית פה שחקנים מספיק טובים. מניח שבגלל זה אנחנו שומעים על קוסטלו, ובגלל זה מרטין הוא עדיין אופציה.
נערך לאחרונה על ידי מילוס בתאריך 23 יוני 2023, 15:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
מילוס

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2023, 15:36

מילוס כתב:
MTA2311 כתב:

יופי, לא התאים לסגל הזה

אתם רציניים? העונה כולה הסתיימה לפני כמה ימים, העונה הבאה מתחילה בעוד 4 חודשים, למה שמכבי לא תתלבט ותחכה שיפול לה לידיים שחקן שבאמת יכול לשדרג אותה? לאן רצים? עם כל הכבוד לקוסטלו כמובן..

ההיפך, לשם שינוי הם עשו העונה מהלכים חכמים ששמו אותם בסיטואציה שבה הם צריכים להתמקד ב-3 שחקני חיזוק בלבד (במונחי מכבי - סופר נדיר), זה לגמרי נותן להם זמן לחפש את הטוב ביותר.

הצרה היחידה, לדעתי, תהיה התקציב שנשאר לשלישייה הזו אחרי שלל שדרוגי החוזים, ואני בכלל לא בטוח שנשאר להם בקופה מספיק זוזים כדי להנחית פה שחקנים מספיק טובים. מניח שבגלל זה אנחנו שומעים על קוסטלו, ובגלל זה מרטין הוא עדיין אופציה.

ליטרלי אמרתי שלא צריך להחתים אותו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מילוס » 23 יוני 2023, 15:40

צודק, כיוונתי לציטוט הכפול שמעליך :)
מילוס

הודעהעל ידי Avi1508 » 23 יוני 2023, 16:01

מילוס כתב:
MTA2311 כתב:

יופי, לא התאים לסגל הזה

ההיפך, לשם שינוי הם עשו במהלך העונה מהלכים חשובים מאוד (צריך להגיד גם את זה) ששמו אותם בסיטואציה שבה הם צריכים להתמקד ב-3 שחקני חיזוק בלבד (במונחי מכבי - סופר נדיר), זה לגמרי נותן להם זמן לבדוק, להתלבט ואפילו להמתין קצת.

אני רציני משתי סיבות
1. נגעת בזה במה שכתבת שאתה לא יודע אם נשאר מספיק כסף בקופה וזה שמעלים את עניין הבייאאוט כסיבה לא להחתים שחקן רק מוכיחה שההנהלה לא מתכוונת להכניס את היד לכיס ובשביל שחקן טוב בעמדה 4 ברור שיצטרכו להכניס את היד לכיס
2. אין הרבה שחקנים בשוק שמתאימים לדרישות של מכבי בעמדה 4 ואם מכבי תתמהמה בזמן שכל הקבוצות יזדרזו לפעול בסופו של דבר נישאר עם מרטין, להזיכרך שנה שעברה גם חיכו עם ההחתמה לעמדה 4 ולבסוף הביאו את מרטין אחרי שלא היו אופציות בשוק
Avi1508

הודעהעל ידי מרסר » 23 יוני 2023, 16:04

מנהיים מפרסם: וייל ריימן סיכם במכבי ל 3 שנים, ייתכן ויושאל בעונה הקרובה.
מרסר

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2023, 16:07

מרסר כתב:מנהיים מפרסם: וייל ריימן סיכם במכבי ל 3 שנים, ייתכן ויושאל בעונה הקרובה.

שוב צריך לציין, עד כמה שאני יודע לפי התקנון של הליגה אסור להשאיל אותו כי הוא מעל גיל 26.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מרסר » 23 יוני 2023, 16:12

MTA2311 כתב:
מרסר כתב:מנהיים מפרסם: וייל ריימן סיכם במכבי ל 3 שנים, ייתכן ויושאל בעונה הקרובה.

שוב צריך לציין, עד כמה שאני יודע לפי התקנון של הליגה אסור להשאיל אותו כי הוא מעל גיל 26.

אולי יושאל לקבוצה בחו"ל.
מרסר

הודעהעל ידי Mitelka » 23 יוני 2023, 17:45

מה שמדהים זה שנדמה שאין שום כיוון לפליטי נ.ב.א. מכבי שנים הייתה שולחת פמליה לליגות קיץ וכו׳, שורצת בוגאס (קצת בקזינו בסדר מותר) כל שנה בקביעות. כאילו כל זה נעלם. ממש לא ברור לי.
נראה לי האחרון ששלפנו משם זה דורסי.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי מילוס » 23 יוני 2023, 19:46

Avi1508 כתב:
מילוס כתב:
MTA2311 כתב:

יופי, לא התאים לסגל הזה

אני רציני משתי סיבות
1. נגעת בזה במה שכתבת שאתה לא יודע אם נשאר מספיק כסף בקופה וזה שמעלים את עניין הבייאאוט כסיבה לא להחתים שחקן רק מוכיחה שההנהלה לא מתכוונת להכניס את היד לכיס ובשביל שחקן טוב בעמדה 4 ברור שיצטרכו להכניס את היד לכיס
2. אין הרבה שחקנים בשוק שמתאימים לדרישות של מכבי בעמדה 4 ואם מכבי תתמהמה בזמן שכל הקבוצות יזדרזו לפעול בסופו של דבר נישאר עם מרטין, להזיכרך שנה שעברה גם חיכו עם ההחתמה לעמדה 4 ולבסוף הביאו את מרטין אחרי שלא היו אופציות בשוק

אני אגיד משהו שאני אומר כל קיץ וכל ינואר, כשעולה הדיבור על "שוק קשה". ההנחה הזו שיש בעולם 2 או 5 שחקנים פנויים לתפקיד כזה או אחר היא פשוט תלושה. יסתובבו הקיץ עשרות ויותר מועמדים ריאלים לכל תפקיד, השאלה היא מה האסטרטגיה ואיך מגיעים אליהם בזמן הנכון ובמקום הנכון, ולא משריינים בגלל הלחץ של "להתקע" איזה גרסת ג'רל מרטין 1.1 - ונותנים לקבוקלואים הבאים (לא מכיר אותו, סתם דוגמא) לסגור בליגה צרפתית או באיזה הכוכב האדום.

אם יש על המדף איזה מגה-סופרסטאר שיש למכבי תקציב ריאלי לריב עליו - אז ברור שצריך לנסות מהלך מהיר.

אבל אם, ובהנחה, שזה לא המצב, והתקציב מוגבל - דווקא פה ככל שהזמן עובר צצות יותר אופציות: שחקנים שנתקעו בלי חוזה ביולי, אוגוסט או ספטמבר נאלצים להתגמש, שחקנים שחיכו לנבא או לאיזה הצעת ענק ממדריד נאלצים להתגמש, שחקנים שנפלטו מליגת הקיץ או מסגלי נבא נכנסים לשוק.
אפשר להמתין, לפחות עם חלק מההחתמות, כלום לא בוער כשהשחקנים המרכזיים במכבי של 23/24 כבר סגורים. מה שכן בוער זה להיפטר מזרים לא מועילים שליטראלי תוקעים את הסגל.
מילוס

הודעהעל ידי מרסר » 23 יוני 2023, 19:51

לא יודע אם זה אומר משהו, אבל באתר של מכבי בסגל השחקנים יש את כול אלו שאמורים להמשיך גם מרטין שם, זיו היליארד ופויתרס למשל לא .

https://www.maccabi.co.il/team.asp
מרסר

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 יוני 2023, 21:38

מרסר כתב:לא יודע אם זה אומר משהו, אבל באתר של מכבי בסגל השחקנים יש את כול אלו שאמורים להמשיך גם מרטין שם, זיו היליארד ופויתרס למשל לא .

https://www.maccabi.co.il/team.asp

אאל"ט מדובר לפי חוזים וסוג סעיפי היציעה אם קיימים
בכל מקרה, אל תדאג, זה לא אבי אבן בכבודו ובעצמו דואג לאתר הזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־40 אורחים