מחשבות לעונת 2025/26

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2025/26

הודעהעל ידי Neo » 10 יוני 2025, 00:18

שוב אני חוזר , מכבי קודם כל זקוקה נואשות ל ס ק ו ר ר חסר מצפון
לא חשוב באיזו עמדה 1, 2 , 3 או 69
Neo

הודעהעל ידי felix_r » 10 יוני 2025, 00:23

Neo כתב:שוב אני חוזר , מכבי קודם כל זקוקה נואשות ל ס ק ו ר ר חסר מצפון

אני מכיר אחד כזה, קוראים לו טיילר דורסי. חצי עונה הוא היה מחוץ להרכב של אולימפיאקוס ליורוליג, כי ברצוקאס לא אוהב אותו (ואני לא מאשים אותו). לאורך כול הזמן הזה היה ברור, שבקיץ דורסי יחתך. אבל מה! בסדרת הגמר נגד פאו, לאחר שויליאמס-גוס וגם ולידוסה נפצעו לו, ברצוקאס נאלץ לשחק עם מה שיש, והחזיר את דורסי לעניינים. דורסי ניצח לו את משחק האליפות עם הופעה נהדרת, ועכשיו לא ברור אם יחתך :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 10 יוני 2025, 00:24

מה עם מרכוס הווארד, נראה לי מיצה את עצמו בבסקוניה למרות שיש לו שם חוזה, כשחקן הכי יקר בסגל יכול לבוא מצוין .
מרסר

הודעהעל ידי Neo » 10 יוני 2025, 00:48

מרסר כתב:

מה עם מרכוס הווארד, נראה לי מיצה את עצמו בבסקוניה למרות שיש לו שם חוזה, כשחקן הכי יקר בסגל יכול לבוא מצוין .

הווארד זה יותר מחלום רטוב ..... שחקן הכי כיייייייפי באירופה מבחינתי
אבל " ריאליטי צ'ק " , למכבי ההנהלה הכי גרועה בתולדות ההנהלות

קולדבלה לייב לטוס לרוסיה , ללבוש שמלה פרחונית נוצצת , לשים קצת אודם , הרבה בושם וניל ובאיזה בר חשוך אחרי כמה כוסות "אפל מרטיני" לפתות את דויין בייקון מזניט
שבייקון כבר התעורר בתל אביב אחרי חתימה לשנתיים
בייקון ברנש די בעייתי בהחלט .... אבל יכול לעזור למכבי מאוד בסיטואציה שכרגע מרחפת מעל היבשת הישנה
Neo

הודעהעל ידי felix_r » 10 יוני 2025, 01:02

האוורד? חלום רטוב? חלום בלהות יותר נכון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 10 יוני 2025, 01:15

אדווארדס היחידי שפנוי.

ניסיון יורוליג, מגיע אחרי עונת שיא של 20 נק למשחק
קילר.

אם כבר הוא חלום רטוב
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 10 יוני 2025, 01:27

גל גל כתב:אדווארדס היחידי שפנוי.

קילר.

אם כבר הוא חלום רטוב

זה שאדווארדס מגיע לאחר עונת שיא, זו בדיוק הבעיה בשביל מכבי. כי המניות שלו בעליה ויש לו ביקוש.

לעומת זאת האוורד היה חלש מאוד לאורך רוב העונה ביורוליג, והמניות שלו בירידה.

נחש על מי מכבי תלך? :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל גל » 10 יוני 2025, 01:47

felix_r כתב:
גל גל כתב:אדווארדס היחידי שפנוי.

קילר.

אם כבר הוא חלום רטוב

זה שאדווארדס מגיע לאחר עונת שיא, זו בדיוק הבעיה בשביל מכבי. כי המניות שלו בעליה ויש לו ביקוש.

לעומת זאת האוורד היה חלש מאוד לאורך רוב העונה ביורוליג, והמניות שלו בירידה.

נחש על מי מכבי תלך? :laugh2

על גור לביא
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי עידן » 10 יוני 2025, 12:36

הממשלה הקפריסאית מסרה רשמית כי היא לא תאפשר אירוח של קבוצות מישראל

https://www.one.co.il/Article/24-25/1,6 ... 94229.html

קיצר חוזרים לסרביה?
עידן

הודעהעל ידי אדם » 10 יוני 2025, 14:29

כמה נקודות ומסקנות אחרי אתמול .
היה לי חוות דעת שונה במהלך התקופה האחרונה לגבי קלארק ויקוביאטיס ווויליאמס.
תקוות גדולות לגביהן ומחשבה שהם היו רכישות טובות בעלות פוטנציאל .
במהלך אתמול התגבשו אצלי כמה החלטות (כאילו אני מקבל אותם באמת במועדון ),קלארק וויליאמס היה לי מחשבה שהם בעלי פוטנציאל שיכולים לעשות את הקפיצה ולהוות גורם משמעותי בקבוצה רצינית אבל לא נראה שכך הדברים.
וויליאמס באמת רציתי שיהפוך למשו והוא צעיר אבל לא נראה שיש לו איזו איכות בולטת או משו בולט שנותן לו יתרון להפוך לאיזה שחקן מוביל ,הוא קצת מכל דבר ובסך הכל מוגבל ובינוני בטוטאל,לא גב לסל יותר מידי טוב ,לא הגנתי או חוסם מדופלם ,לא אתלטי מידי ,לא קלעי חצי מרחק מיוחד ,מוסר סבבה ,קצת ניצוצות שאלה בדיוק הדברים המבלבלים לגביו,לא רואה איך הוא מצליח לקחת את עצמו ואותנו בתור שחקן משמעותי.
אותם דברים אך שונים לגבי קלארק,עושה הרבה דברים בסדר אבל לא טוב בשום דבר ספציפי במיוחד ,מבולגן מאוד ,חסר הרבה דברים אך מאוד צעיר ,אתלט טוב מאוד ,אם וכאשר מכבי תבנה סגל איכותי ותביא שחקנים משמעותיים ולא תצפה שהוא יהיה אחד מהמובילים ותשכיל לעלות אותו מהספסל ולבנות אותו אצלה ולפתח אותו אצלה ,היא יכולה להרוויח שחקן טוב שיכול להתפתח ליותר מזה .

יקוביאטיס דבר ראשון עד עכשיו ווינר שזה תכונה חשובה מאוד מאוד היו לנו הרבה מוכשרים וטובים ממנו אבל לא ווינרים כמוהו ,הוא עשוי מהחומר הנכון ,ואוהב רגעים כאלה וחי בשבילם ובעל רוע חיובי .
מהצד השני מדובר בשחקן לא מגוון יותר מידי לא מוכשר יותר מידי ,סוג של קומבו רכזי ,לא רכז וואו ולא קומבו מדהים .
שוב מה שטוב שחקן מאוד צעיר בעל פוטנציאל ויכולת להתפתח ולהפוך לשחקן טוב מאוד שווה השארה אבל,האבל הוא שחייב שיהיה שחקנים לפניו ושחקנים מובילים בשביל שמכבי תרוץ קדימה ולמעלה בצורה רצינית ותהיה קבוצה ברמה גבוהה ואז השאלה והבעיה מה עושים אם שניים או שלושה כאלה בספסל כמו בלאט יקוביאטיס וקלארק .

לסיכום למכבי כרגע יש
וויליאמס ,ריברו ,הורד ,רנדולף,יקוביאטיס ,קלארק ,כל השאר בחוץ ,יש פה הרבה שחקנים מתוך ה6 שהם בינונייים וזה יותר מידי בסגל הזה ומשאיר אותו דבר מאותו דבר ולא נגיע לשום מקום במצב הזה שנה נוספת .
מכבי תצטרך אולי להשאיל את וויליאמס ולחפש סטרץ ברמה גבוהה באמת .
מכבי בנוסף צריכה סקורר או רכז סקורר בצורה שהיא משחקת אבל שוב שחקן איכותי מהשורה הראשונה מייצר נקודות בחסד שובר הגנות ובסוף אולי קצת רכז ,אבל אם בלאט ויקוביאטיס השחקן שבא יותר חשוב שידע לעבור שחקן לקלוע וולייצר מכלום ולספק נקודות .
אז כבר מדובר על שחקן אחד בעמדה 4 שחקן בעמדה 1 2 ושחקן נוסף בעמדה 3 ,3 זרים חדשים בתוספת ,הורד ,יקוביאטיס ,קלארק וכנראה ריברו ורנדולף ,8 זרים סך הכל .
בהסתכלות כוללת ,כנראה שליף זה על תקן הסטרץ ,אז אולי עוד סנטר אתלט חוסם הגנתי .
נערך לאחרונה על ידי אדם בתאריך 10 יוני 2025, 16:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
אדם

הודעהעל ידי שמוליק » 10 יוני 2025, 15:25

אדם כתב:כמה נקודות ומסקנות אחרי אתמול .
במהלך אתמול התגבשו אצלי כמה החלטות (כאילו אני מקבל אותם באמת במועדון ),קלארק וויליאמס היה לי מחשבה שהם בעלי פוטנציאל שיכולים לעשות את הקפיצה ולהוות גורם משמעותי בקבוצה רצינית אבל לא נראה שכך הדברים.
וויליאמס באמת רציתי שיהפוך למשו והוא צעיר אבל לא נראה שיש לו איזו איכות בולטת או משו בולט שנותן לו יתרון להפוך לאיזה שחקן מוביל ,הוא קצת מכל דבר ובסך הכל מוגבל ובינוני בטוטאל,לא גב לסל יותר מידי טוב ,לא הגנתי או חוסם מדופלם ,לא אתלטי מידי ,לא קלעי חצי מרחק מיוחד ,מוסר סבבה ,קצת ניצוצות שאלה בדיוק הדברים המבלבלים לגביו,לא רואה איך הוא מצליח לקחת את עצמו ואותנו בתור שחקן משמעותי.
אותם דברים אך שונים לגבי קלארק,עושה הרבה דברים בסדר אבל לא טוב בשום דבר ספציפי במיוחד ,מבולגן מאוד ,חסר הרבה דברים אך מאוד צעיר ,אתלט טוב מאוד ,אם וכאשר מכבי תבנה סגל איכותי ותביא שחקנים משמעותיים ולא תצפה שהוא יהיה אחד מהמובילים ותשכיל לעלות אותו מהספסל ולבנות אותו אצלה ולפתח אותו אצלה ,היא יכולה להרוויח שחקן טוב שיכול להתפתח ליותר מזה .

יקוביאטיס דבר ראשון עד עכשיו ווינר שזה תכונה חשובה מאוד מאוד היו לנו הרבה מוכשרים וטובים ממנו אבל לא ווינרים כמוהו ,הוא עשוי מהחומר הנכון ,או ברגעים כאלה חי בשבילם ובעל רוע חיובי .
מהצד השני מדובר בשחקן לא מגוון יותר מידי לא מוכשר יותר מידי ,סוג של קומבו רכזי ,לא רכז וואו ולא קומבו מדהים .
שוב מה שטוב שחקן מאוד צעיר בעל פוטנציאל ויכולת להתפתח ולהפוך לשחקן טוב מאוד שווה השארה אבל,האבל הוא שחייב שיהיה שחקנים לפניו ושחקנים מובילים בשביל שמכבי תרוץ קדימה ולמעלה בצורה רצינית ותהיה קבוצה ברמה גבוהה ואז השאלה והבעיה מה עושים אם שניים או שלושה כאלה בספסל כמו בלאט יקוביאטיס וקלארק .

לסיכום למכבי כרגע יש
וויליאמס ,ריברו ,הורד ,רנדולף,יקוביאטיס ,קלארק ,כל השאר בחוץ ,יש פה הרבה שחקנים מתוך ה6 שהם בינונייים וזה יותר מידי בסגל הזה ומשאיר אותו דבר מאותו דבר ולא נגיע לשום מקום במצב הזה שנה נוספת .
מכבי בנוסף צריכה סקורר או רכז סקור בצורה שהיא משחקת אבל שוב שחקן איכותי מהשורה הראשונה מייצר נקודות בחסד שובר הגנות ובסוף אולי קצת רכז אבל אם בלאט ויקוביאטיס השחקן שבא יותר חשוב שידע לעבור שחקן לקלוע וולייצר מכלום ולספק נקודות .
אז כבר מדובר על שחקן אחד בעמדה 4 שחקן בעמדה 1 2 ושחקן נוסף בעמדה 3 ,3 זרים חדשים בתוספת ,הורד ,יקוביאטיס ,קלארק וכנראה ריברו ורנדולף ,8 זרים סך הכל .

די צודק. הגארד צריך להיות קרסון אדוארדס, לדעתי וויליאמס צריך להיות 4. וסורקין לנוע בין עמדות 4-5 וצריך כמו שרשמת סנטר חוסם בנוסף לריברו. אני לא יודע מה מצבו של גאי האפ (Jay Huff). הוא 2:16 חוסם וקולע מרחוק שמסיים את ה 3 שנים שלו ולא מקבל הרבה דקות בממפיס ולא מעט דקות G ליג ב3 שנים הללו.
9 זרים:
רכזים: בלאט, קרסון אדוארדס
גארדים: קלארק (מעדיף את הובס הצלף מביירן. שווה בייאאוט) יוקובאיטיס, מולינאר
סמול: גור לביא וביקון
קו קדמי:
ליף, סורקין, וורד, טריביון וויליאמס ריברו (או אחר) והגניבה גאי האפ.
לליגה הישראלית, ריימן וגונדי
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי omerk » 10 יוני 2025, 16:00

אדם כתב:כמה נקודות ומסקנות אחרי אתמול .

יקוביאטיס דבר ראשון עד עכשיו ווינר שזה תכונה חשובה מאוד מאוד היו לנו הרבה מוכשרים וטובים ממנו אבל לא ווינרים כמוהו ,הוא עשוי מהחומר הנכון ,או ברגעים כאלה חי בשבילם ובעל רוע חיובי .

לסיכום למכבי כרגע יש
מכבי בנוסף צריכה סקורר או רכז סקור בצורה שהיא משחקת אבל שוב שחקן איכותי מהשורה הראשונה מייצר נקודות בחסד שובר הגנות ובסוף אולי קצת רכז אבל אם בלאט ויקוביאטיס השחקן שבא יותר חשוב שידע לעבור שחקן לקלוע וולייצר מכלום ולספק נקודות .

מסכים איתך לגבי ווילאמס. גם אני בהתחלה חשבתי שיש פה גניבה פוטנציאלית, אבל ההגנה שלו שערורייתית וההתקפה שלו היא קצת אנטי קטשית, זאת אומרת הוא מקבל כדור ועוצר כדי לחפש איזו מסירה "מתוחכמת" וזה ממש תוקע את ההתקפה. לפעמים יש לו מסירות נחמדות, אבל לרוב כל הנסיונות האלו עושים יותר נזק מתועלת. גם תמיד מעצבן אותי לראות שחקנים שנראים על פניו מאד רחבים וחזקים, ופתאום מתחת לסל הם נמנעים ממגע. תראו את סורקין לידו, על פניו נראה ממש רזה ושברירי לעומת ווילאמס, וגם סורקין לא נחשב איזה שחקן קשוח, אבל וואלה בהתקפה הוא חופר ונכנס ומנסה להתקרב לסל בעוד ווילאמס הוא הזריקה הזאת מחצי מרחק ולא מנסה לעשות שום דבר כדי לשפר עמדות.

לגבי קלארק, נוטה דווקא לא להסכים. קודם כל הוא הראה ביורוליג שהוא בהחלט שייך לרמה ונתן כמה משחקים מאד יפים.
דבר שני, נראה שקטש לא באמת נותן לו את אותן הזדמנויות שמקבלים רוקאס ובלאט, ולא בהכרח בצדק. כאילו נראה שברירת המחדל של קטש זה בלאט וזה לא תמיד מוצדק, במיוחד שבתקופה האחרונה הוא הסריח לגמרי את הפרקט. אני חושב שהרמה שלו תעלה בהתאם לביטחון שיקבל.
דבר שלישי, והכי חשוב, צריך לזכור שמדובר בבחור צעיר שזו השנה הראשונה שלו בכדורסל מקצועני, וכדורסל אירופאי בפרט. עד לפני פחות משנה הוא היה שחקן קולג'ים, נזרק ישר למדינה במלחמה להרצליה שם בנו עליו ופתאום אחרי כמה חודשים בום תכנס מהר לקובצת יורוליג וגם ישר תציג יכולת ומספרים כי כל הסגל פצוע. צריך לזכור שמדובר פה בבני אדם בסוף זה לא משחק מחשב. תחשבו כמה קשוח לבחור צעיר להגיע בזמן מלחמה למדינה כמו ישראל, לכדורסל שונה לגמרי וישר לככב. אני חושב שבהתאם לנסיבות הוא באמת תפקד מעולה והראה שהוא לא פוחד מאחריות. השכר שלו לא גבוה, כבר שולם בייאאוט ומבחינתי חייבים לתת לו צ'אנס להתחיל עונה בצורה נורמלית. זה לא אומר כמובן לא להביא גארד זר נוסף, אבל האפסייד של החוזה שלו הוא גדול וחבל שיהיה פה מקרה אוואנס 2.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 10 יוני 2025, 16:04

הנמכת הסטנדרטים פה מדרדרת מרגע לרגע. עצוב מאוד.
A.Parker

הודעהעל ידי Neo » 12 יוני 2025, 23:24

תמיר בלאט לכלא
Neo

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2025, 23:34

Neo כתב:תמיר בלאט לכלא

חשבתי שתתנצל על כך שהבאת לנו את האידיוט הזה קלארק ואת האפס הזה ויליאמס, אבל כנראה שלא ...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gevaudan » 12 יוני 2025, 23:35

מסכן, רחם עליו, חח.
טרביון זה אחד הסקאמים הגדולים אבל. גודל עצום וכל השאר בצמצום.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 12 יוני 2025, 23:37

Gevaudan כתב:מסכן, רחם עליו, חח.
טרביון זה אחד הסקאמים הגדולים אבל. גודל עצום וכל השאר בצמצום.

זה לא היה ברצינות. הוא לא מביא שחקנים למכבי. סתם עקצתי בצחוק.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 12 יוני 2025, 23:55

הרבה פה התלהבו מקלארק. אני מההתחלה לא הבנתי מדוע.

עוד זר ליגה ממוצע. הוא צעיר אז אולי הוא יתפתח להיות שחקן טוב עוד שנתיים, אבל מכבי זה לא ממש המקום.
עידן

הודעהעל ידי Neo » 13 יוני 2025, 00:42

felix_r כתב:
Neo כתב:תמיר בלאט לכלא

חשבתי שתתנצל על כך שהבאת לנו את האידיוט הזה קלארק ואת האפס הזה ויליאמס, אבל כנראה שלא ...

:D :D :D :D :D :D :D
קולדובלה לא יודע עברית , לא יכול לקרוא בפורום
Neo

הודעהעל ידי Neo » 13 יוני 2025, 00:47

אבל ברצינות ... תמיד בלאט + קטש הייתי מוותר עליהם בקלות
מר קולדובלה המכובד , תביא לנו סקורר רציני שעושה מעשים שהתרגיל נתקע
הייתי שם את כל הז'יטונים על סקורר , חוסך בגבוהים והופך את יוקו ל ר כ ז

נ.ב. רנדולף שיקבל 900 אלף בחולון או בבסקוניה
Neo

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים