06 מאי 2012, 17:07
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמעתם? הדוצ'ה לא מוכן להתחיל את המשחק של ירושלים-חולון עד שלא יורידו את השלט
איזה בדיחה
מה היה כתוב בשלט? האם יש לו סמכות לעכב משחק?
לא רצו להביך את הג'ל אולי![]()
חולון עמדו עם הגב למגרש ועם הידיים על הראש ועל השלט היה כתוב ''כולנו אסירי מלחה''
06 מאי 2012, 17:25
06 מאי 2012, 18:35
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמעתם? הדוצ'ה לא מוכן להתחיל את המשחק של ירושלים-חולון עד שלא יורידו את השלט
איזה בדיחה
מה היה כתוב בשלט? האם יש לו סמכות לעכב משחק?
לא רצו להביך את הג'ל אולי![]()
חולון עמדו עם הגב למגרש ועם הידיים על הראש ועל השלט היה כתוב ''כולנו אסירי מלחה''
איזה שמוק האיש הזה...
06 מאי 2012, 18:38
06 מאי 2012, 18:40
felix_r כתב:גם במשחק הזה השיפוט כמעט החריע לזכות ירושלים, כשרוט קיבל עבירה טכנית שהיתה גם חמישית שלו
06 מאי 2012, 18:45
06 מאי 2012, 18:48
חנו'ש כתב:אני עדיין מאמינה ומקווה שהפועל ינצחו את הסדרה.
זה חשוב למחאה.
אבל אני בהחלט לא אתנגד לסדרה צמודה ומותחת...
06 מאי 2012, 18:53
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אני עדיין מאמינה ומקווה שהפועל ינצחו את הסדרה.
זה חשוב למחאה.
שתיהן הפועל (הגועל)
06 מאי 2012, 19:10
06 מאי 2012, 19:17
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אני עדיין מאמינה ומקווה שהפועל ינצחו את הסדרה.
זה חשוב למחאה.
שתיהן הפועל (הגועל)
וזו נבלה וזו טריפה![]()
אבל חולון יביאו לחצי הגמר את כל האוהדים שלהם, ואז לא רק שקופל יהנה מהרבה אוהדים שיתנו אווירה. מכבי תסבול מקהל עוין אצלה בבית.
עם מגדל יש סיכוי שהאוהדים ישתפו פעולה ולא יגיעו ואז ה"קלאסיקו" של הכדורסל הישראלי יעשה לקופל בושות.
06 מאי 2012, 19:23
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אני עדיין מאמינה ומקווה שהפועל ינצחו את הסדרה.
זה חשוב למחאה.
שתיהן הפועל (הגועל)
וזו נבלה וזו טריפה![]()
אבל חולון יביאו לחצי הגמר את כל האוהדים שלהם, ואז לא רק שקופל יהנה מהרבה אוהדים שיתנו אווירה. מכבי תסבול מקהל עוין אצלה בבית.
עם מגדל יש סיכוי שהאוהדים ישתפו פעולה ולא יגיעו ואז ה"קלאסיקו" של הכדורסל הישראלי יעשה לקופל בושות.
האוהדי של הגועל(מהבירה)יכולים להגיד שהם תומכים אבל ברגע שהם יעלו לפיינל פור הם יגיעו וימכרו את אמא שלהם בשביל צלחת
06 מאי 2012, 19:28
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אני עדיין מאמינה ומקווה שהפועל ינצחו את הסדרה.
זה חשוב למחאה.
שתיהן הפועל (הגועל)
וזו נבלה וזו טריפה![]()
האוהדי של הגועל(מהבירה)יכולים להגיד שהם תומכים אבל ברגע שהם יעלו לפיינל פור הם יגיעו וימכרו את אמא שלהם בשביל צלחת
יכול להיות, אני לא אומרת שאני סומכת עליהם שיקיימו את הבטחתם.
אבל עם חולון, אני יכולה להגיד לך בוודאות שהם יבואו בהמוניהם, הם מהתומכים הכי נלהבים של השיטה (אולי אחרי גליל).
אצל אוהדי מגדל יש עדיין סיכוי, גם אם לא גדול, שהם יקיימו את הבטחתם ואני מעדיפה להיאחז בשביב התקווה הזה.
06 מאי 2012, 19:33
Holiday_Armadillo כתב:ואת אומרת לאנשים פה שהם תמימים ואופטימיים
07 מאי 2012, 17:27
07 מאי 2012, 17:38
07 מאי 2012, 17:38
חנו'ש כתב:איך בא לי שאשדוד תיקח את הסדרה מול גליל.
הרי זה לא יפה מצד חיים אוחיון אם הוא יהיה זה שינפץ לקבוצה שסיימה 7 את חלום האליפות....
יש, 2-0 לאשדוד....
07 מאי 2012, 17:43
חנו'ש כתב:איך בא לי שאשדוד תיקח את הסדרה מול גליל.
הרי זה לא יפה מצד חיים אוחיון אם הוא יהיה זה שינפץ לקבוצה שסיימה 7 את חלום האליפות....
יש, 2-0 לאשדוד....
07 מאי 2012, 17:46
felix_r כתב:חנו'ש כתב:איך בא לי שאשדוד תיקח את הסדרה מול גליל.
יש, 2-0 לאשדוד....
ואו!
07 מאי 2012, 17:50
07 מאי 2012, 17:52
felix_r כתב:עדיין אי אפשר להגיד שהסידרה של מכבי צפויה, כי היה רק משחק אחד