פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קופליג: ראשל"צ נגד מכבי - רביעי, 18:45, 5+ LIVE

11 אפריל 2012, 17:04

לא יודע איך אפשר לומר ברצינות שבלו לא שומר טוב יותר מאליהו. בלו שומר הרבה יותר טוב מליאור ולו רק בגלל שההגנה שלו יותר פיזית, זה מבלי להזכיר שהרוטציות שלו בהגנה טובות יותר. ואת זה אני אומר בתור אחד שדווקא מאד מעריך את ליאור כשחקן וחושב שהוא בהחלט שווה את הסכומים שהוא מקבל.

11 אפריל 2012, 17:04

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:אבל אתם שמים לב שהוויכוח על אליהו נכנס לכל משחק של מכבי בין אם הוא קשור או לא, ומי שמתחיל אותו בדר"כ הם לא אוהדי אליהו אלא אילו שלא ממש מחבבים אותו (בלשון המעטה).
נראה שדווקא הם הרבה יותר אובססיביים כלפיו משום מה.

אז בסדר, אליהו לא שומר טוב הבנו וחפרנו, מה יעזור להמשיך לחפור על זה כל משחק מחדש??

כי מי שלא מחבב את ליאור כבר מתוסכל לגמרי מצורת המשחק שלו וחייבים לשחרר קיטור..בסתר(עאלק ''בסתר'')מקווים שאיזה קבוצת NBA תיקח אותו ושזה יהיה הפיתרון הכי טוב לכולם..

אז הייתי ממליצה על סדנת יוגה במקום כי העצבים האלה לא מועילים וסתם פוגעים לך בבריאות.... :cool

יוגה עאלק..אני גמישה בערך כמו עמוד בטון..

חחח אז קחי וואליום.... :whistle

11 אפריל 2012, 17:07

יש לי שאלה:
למה כשמכבי עושים סל יפה גיל ברק לא מגיב אבל שראשון עושה לייאפ פשוט הוא צועק כאילו הוא באורגזמה?

11 אפריל 2012, 17:08

EulGam05 כתב:לא יודע איך אפשר לומר ברצינות שבלו לא שומר טוב יותר מאליהו. בלו שומר הרבה יותר טוב מליאור ולו רק בגלל שההגנה שלו יותר פיזית, זה מבלי להזכיר שהרוטציות שלו בהגנה טובות יותר. ואת זה אני אומר בתור אחד שדווקא מאד מעריך את ליאור כשחקן וחושב שהוא בהחלט שווה את הסכומים שהוא מקבל.

תאמין לי שגם אני חשבתי את זה. בלו נראה שחקן מאוד חזק, ומשקיע הרבה בהגנה. אבל ירדו על ליאור בלי סוף פה, אז החלטתי לבדוק את בלו, ועקבתי אחרי ההגנה שלו ואחרי הסגירה שלו לריבאונד במשך כמה משחקים באופן הדוק, וזה לא ככה. למרות הפיזיות שלו, כמעט תמיד השחקן שהוא שומר גובר עליו. ובגלל חוסר הגובה שלו, הרבה פעמים קולעים מעליו בקלות, וכמעט תמיד שיש ריבאונד באיזור שלו לוקחים לו את זה בקלות מעל הראש (הוא ריבאונדר זוועה). מה שכן, הוא שומר גארדים טוב מליאור. אבל שהוא שומר שחקני פנים, פשוט חוגגים עליו

11 אפריל 2012, 17:10

מרוב החפירות על אליהו אף אחד ל מדבר על המשחק עצמו שמתפתח להיות די צמוד אם לא שמתם לב.... :whistle

11 אפריל 2012, 17:12

חנו'ש כתב:מרוב החפירות על אליהו אף אחד ל מדבר על המשחק עצמו שמתפתח להיות די צמוד אם לא שמתם לב.... :whistle

אני חושבת שזה פשוט בגלל חוסר עניין בסיסי בדבר הזה שנקרא ליגת ''ג'ל לשיער'' קופל..

11 אפריל 2012, 17:16

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:מרוב החפירות על אליהו אף אחד ל מדבר על המשחק עצמו שמתפתח להיות די צמוד אם לא שמתם לב.... :whistle

אני חושבת שזה פשוט בגלל חוסר עניין בסיסי בדבר הזה שנקרא ליגת ''ג'ל לשיער'' קופל..

fair enough...

11 אפריל 2012, 17:19

מישהו יודע איך קוראים לשיר של הפרסומת של הNBA שהייתה עכשיו?
אני תמיד שוכח לבדוק באפליקציה..

11 אפריל 2012, 17:21

asafb96 כתב:
EulGam05 כתב:לא יודע איך אפשר לומר ברצינות שבלו לא שומר טוב יותר מאליהו. בלו שומר הרבה יותר טוב מליאור ולו רק בגלל שההגנה שלו יותר פיזית, זה מבלי להזכיר שהרוטציות שלו בהגנה טובות יותר. ואת זה אני אומר בתור אחד שדווקא מאד מעריך את ליאור כשחקן וחושב שהוא בהחלט שווה את הסכומים שהוא מקבל.

תאמין לי שגם אני חשבתי את זה. בלו נראה שחקן מאוד חזק, ומשקיע הרבה בהגנה. אבל ירדו על ליאור בלי סוף פה, אז החלטתי לבדוק את בלו, ועקבתי אחרי ההגנה שלו ואחרי הסגירה שלו לריבאונד במשך כמה משחקים באופן הדוק, וזה לא ככה. למרות הפיזיות שלו, כמעט תמיד השחקן שהוא שומר גובר עליו. ובגלל חוסר הגובה שלו, הרבה פעמים קולעים מעליו בקלות, וכמעט תמיד שיש ריבאונד באיזור שלו לוקחים לו את זה בקלות מעל הראש (הוא ריבאונדר זוועה). מה שכן, הוא שומר גארדים טוב מליאור. אבל שהוא שומר שחקני פנים, פשוט חוגגים עליו

ועדיין, שלושת המאמנים האחרונים של מכבי העדיפו את ההגנה של בלו על זו של אליהו (שרף ייבש את ליאור עונה שלמה בגלל שלא שמר, פיני צחק עם עיתונאים על ההגנה שלו ובלאט שולח אותו לספסל כל פעם שקולעים עליו שני סלים ברצף). אפשר לומר שמחפשים את ליאור בהגנה אבל לחובתו ייאמר שהוא עושה את העבודה קלה יותר כשהוא פורש שטיח אדום בדרך לסל לשחקנים כמו בריאן רנדל.

11 אפריל 2012, 17:21

LIAV10 כתב:מישהו יודע איך קוראים לשיר של הפרסומת של הNBA שהייתה עכשיו?

http://www.youtube.com/watch?v=GGXzlRoNtHU

11 אפריל 2012, 17:23

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:מישהו יודע איך קוראים לשיר של הפרסומת של הNBA שהייתה עכשיו?

http://www.youtube.com/watch?v=GGXzlRoNtHU

תודה..
אחלה זמרים..

11 אפריל 2012, 17:25

רק לי הסוף של המשחק מזכיר טיפה בינתיים את הסוף של משחק מספר 5?
שלשה במעבר של קיצ'ן, אחרי זה הם סוחטים עבירה לשלוש זריקות, מכבי מחטיאים מהעונשין..

11 אפריל 2012, 17:44

כן חחח גם אני חשבתי על זה שזה הזכיר את משחק 5.
אחחח איזה הנאה לראות את פאפאס משחק דקות רציפות, סוף סוף!
עם זאת, אני לא חושב שהסדנת חינוך שבלאט עשה ליוגב היא במקום(הרכב של פאפאס ויוגב היה מאוד מהנה לדעתי וחבל שלא הלכו על זה).
יוגב סה"כ לקח זריקות טובות שנתנו לו מקום לגאמפים אבל פשוט לא נכנס, קורה... (יוגב מזכיר לי את רונדו שתמיד נותנים לו מקום והוא הכי לא יציב בארץ, פעם הוא יצלוף שלשות ופעם יחטיא ממש מקרוב).

11 אפריל 2012, 17:48

בלאט פשוט מלך, אין מילים אחרות..
איזה גבר יצא!!

11 אפריל 2012, 17:50

LIAV10 כתב:בלאט פשוט מלך, אין מילים אחרות..
איזה גבר יצא!!

למה?

11 אפריל 2012, 17:52

rc4991 כתב:
איזה גבר יצא!!

למה?

בסוף המשחק הוא הלך לאוהדי ראשון ואמר להם מה הוא חושב על השירים שהם שרים (שמעון מזרחי תתאבד כבר, אפילו מוני התאבד)
ואז הוא אמר בראיון שזה פשוט גועל נפש לאחל לשמעון כזה דבר, ושהמנהלת לא מגיבה על זה וזה לא מתאים לספורט..

11 אפריל 2012, 17:53

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
איזה גבר יצא!!

למה?

בסוף המשחק הוא הלך לאוהדי ראשון ואמר להם מה הוא חושב על השירים שהם שרים (שמעון מזרחי תתאבד כבר, אפילו מוני התאבד)
ואז הוא אמר בראיון שזה פשוט גועל נפש לאחל לשמעון כזה דבר, ושהמנהלת לא מגיבה על זה וזה לא מתאים לספורט..

:king :king :worship :worship

11 אפריל 2012, 17:54

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
איזה גבר יצא!!

למה?

גם הם?פשוט גועל נפש מצידם

11 אפריל 2012, 17:55

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
איזה גבר יצא!!

למה?

המשחק הראשון בליגה לפני שנתיים היה נגד ראשל''צ בחוץ והם היו הראשונים גם שהכינו שלטים ושירים על מוני פנאן..זה היה בערך שבוע וחצי-שבועיים(במקרה הטוב כי אני לא בדיוק זוכרת)אחרי ההתאבדות..יש להם קהל זוועה והכי זוועה זה מי שעומד בראשם שאין לי מושג מי הוא אבל הוא גועל נפש של בן אדם..

11 אפריל 2012, 18:02

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
איזה גבר יצא!!

למה?

המשחק הראשון בליגה לפני שנתיים היה נגד ראשל''צ בחוץ והם היו הראשונים גם שהכינו שלטים ושירים על מוני פנאן..זה היה בערך שבוע וחצי-שבועיים(במקרה הטוב כי אני לא בדיוק זוכרת)אחרי ההתאבדות..יש להם קהל זוועה והכי זוועה זה מי שעומד בראשם שאין לי מושג מי הוא אבל הוא גועל נפש של בן אדם..

אני מכיר אותו (במידה ואנחנו מדברים על אותו אחד)
זה זה שיש לו צעיף שנראה כמו כפיעה (ככה רושמים את זה?) בצבעים של ראשון וראו אותו לשתי שניות בפרסומת של ליגת ווינר שנה שעברה..
פרסם תגובה