המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:מכבי עם מחצית הגנתית זוועתית, וזה מתחיל מהגבוהים שלא נותנים שום חיפוי מתחת לסל.
Holiday_Armadillo כתב:להוציא את כל הקבוצה הזאת להורג..נמאס לי כבר מאיך שנראים השנה..רק שתיגמר כבר העונה המסריחה הזאת..
על חצי יד אני יכולה לספור את המשחקים שבאמת נהניתי מהם העונה..
חביב אורנג'ד כתב:אגב, במסגרת מסע ההשפלה שבלאט עושה לסופו, מישהו ספר כמה כדורים קיבלו ג'יימס והנדריקס היום?
ייתכן שלבלאט יש משהו עקרוני נגד שחקני פנים?
חנו'ש כתב:אולי מכבי מנסה לגרום לכך שהיא לא תצטרך לפגוש את הפועל בחצי כי גם ראשון לא במצב הכי נוח ואם הפועל מנצחת וראשון מפסידה, הפועל תסיים שלישית ולא תפגוש את מכבי כבר בחצי.
חביב אורנג'ד כתב:אגב, במסגרת מסע ההשפלה שבלאט עושה לסופו, מישהו ספר כמה כדורים קיבלו ג'יימס והנדריקס היום?
Holiday_Armadillo כתב:להוציא את כל הקבוצה הזאת להורג..נמאס לי כבר מאיך שנראים השנה..רק שתיגמר כבר העונה המסריחה הזאת..
Holiday_Armadillo כתב:חביב אורנג'ד כתב:אגב, במסגרת מסע ההשפלה שבלאט עושה לסופו, מישהו ספר כמה כדורים קיבלו ג'יימס והנדריקס היום?
אני בטוחה שאתה יודע שאמרת שטות וזה רק בשביל להגיד נקודה כלשהי..
לפני שנה היו למכבי את אידסון ופארגו..השנה יש את אוחיון שלא בשל בשביל להפעיל את כל האזורים במגרש ואת לאנגפורד שחוץ מאת עצמו לא יודע להפעיל אף אחד..אלה שסובלים מזה הכי הרבה הם הגבוהים..
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:אגב, במסגרת מסע ההשפלה שבלאט עושה לסופו, מישהו ספר כמה כדורים קיבלו ג'יימס והנדריקס היום?
ואולי זה בכלל הנדריקס שלא מסוגל לייצר לעצמו סל?
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:להוציא את כל הקבוצה הזאת להורג..נמאס לי כבר מאיך שנראים השנה..רק שתיגמר כבר העונה המסריחה הזאת..
לא צריך להגזים, אבל בלאט הצליח להוציא המון מקבוצה של שחקנים די מוגבלים. הימור שלי - עם סיום העונה הזו צסק״א וכל יתר המחזרות אחרי הנדריקס יתקררו קצת בהצעות שלהן, אבל האמת היא שעם איך שהוא משחק אני מקווה שלא כי הוא לא שווה את הסכומים האלה.
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:להוציא את כל הקבוצה הזאת להורג..נמאס לי כבר מאיך שנראים השנה..רק שתיגמר כבר העונה המסריחה הזאת..
לא צריך להגזים, אבל בלאט הצליח להוציא המון מקבוצה של שחקנים די מוגבלים. הימור שלי - עם סיום העונה הזו צסק״א וכל יתר המחזרות אחרי הנדריקס יתקררו קצת בהצעות שלהן, אבל האמת היא שעם איך שהוא משחק אני מקווה שלא כי הוא לא שווה את הסכומים האלה.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אולי מכבי מנסה לגרום לכך שהיא לא תצטרך לפגוש את הפועל בחצי כי גם ראשון לא במצב הכי נוח ואם הפועל מנצחת וראשון מפסידה, הפועל תסיים שלישית ולא תפגוש את מכבי כבר בחצי.
אז נפסיד להם בגמר..מה זה משנה?
קובי כתב:תיקנתם באיחור ובגללכם הפסדתי רבע וחצי !
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־22 אורחים