התכנית של מכבי ת"א: ליגה בין 4 הראשונות במקום הפיינל פור

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: התכנית של מכבי ת"א: ליגה בין 4 הראשונות במקום הפיינל פור

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 10:09

אפי בירנבוים פשוט איש מעצבן.
כמה הוא צועק.
אין לו שום תרבות דיון, היה יותר מתאים לו בענף הכדורגל....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2012, 10:36

חנו'ש כתב:אפי בירנבוים פשוט איש מעצבן.
כמה הוא צועק.

יותר גרוע מזה היא הצביעות שלו. פתאום כשהוא קיבל הצעה ממכבי, אז הוא שכח
את כל העקרונות שלו. עכשיו הוא שוב יוצא מהחור שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 10:47

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:אפי בירנבוים פשוט איש מעצבן.
כמה הוא צועק.

יותר גרוע מזה היא הצביעות שלו. פתאום כשהוא קיבל הצעה ממכבי, אז הוא שכח
את כל העקרונות שלו. עכשיו הוא שוב יוצא מהחור שלו.

עזוב, אני הקשבתי לפאנל הזה שערכה המנהלת (לפחות לחלק האחרון), והתפלצתי בכמות האדיוטים שמנהלים לנו את הענף אותו אנחנו אוהבים.
היחידים שדיברו שם דברי חוכמה היו שמעון ופדרמן.
ואח"כ מאשימים את מכבי בכל הרעות החולות של הכדורסל הישראלי....
פעם אחת שיתבוננו טוב טוב מי מנהל את העסק ויבינו למה הענף הגיע לשפל שאליו הגיע ורק מכבי נשארת תמיד באתה רמה פחות או יותר.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אבי » 04 מאי 2012, 11:31

כמו כל אירוע שהמנהלת מארגנת גם הפאנל הזה הוא בדיחה אחת גדולה. מרכזים את כל הבבונים שעומדים בראש הכדורסל הישראלי ל- HATEFEST כדי שיתנפלו בצורה מתוזמרת על מכבי. אני ממש לא מבין למה פדרמן ומזרחי צריכים לשבת במושב הלייצים הזה...

מי ייתן וכבר נעזוב את הליגה הארורה הזאת שרק גורמת לנו נזק ונשאיר את חיים אוחיון ואקוניס לשחק אחד נגד השני באולמות חצי ריקים עם 2 זרים בכל קבוצה וצביון ישראלי לתפארת מדינת ישראל...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי where is the love? » 04 מאי 2012, 12:59

תגידו , אני רוצה להבין משהו, אנחנו חושבים את מה שאנחנו חושבים ואנחנו צודקים, עכשיו האחרים חושבים את מה שהם חושבים והם צודקים לטענתם....
אפשר להתווכח מכאן ועד פודגירוצה אבל לא נגיע לעמק השווה.
ההגיון והיתרון הוא שלמרות שאנחנו אוהדי מכבי , הדיעות שלנו צודקות, כי הדעות האחרות נובעות מהמון שנאה ומתבוסתנות.
זאת אומרת נגיד ורגע אני לא אוהד של אף אחד, הרי מכבי צודקת מבחינה אובייקטיבית.
ובכן למעשה מה צריך כאן? מישהו שיחליט, בורר, מנהל, שופט, יו"ר איגוד הכדורסל או המנהלת או מצדי לימור לבנת ואפילו ביבי, אבל צריך מישהו או מישהי אובייקטיבי.
כי קופל לא יכול לחשוב בצורה אובייקטיבית כי הוא בדיעה של האחרים, עם הדיעה של האחרים שולטת כאן ביחד עם התקשורת הרעה שעושה ממכבי מפלצת ומטייחת את הדברים, לא מספרת שאחרות משחקות עם הרבה יותר זרים מבחינת זמן מגרש... הכל מטוייח , הכל נוראי, זה יותר גרוע משחיתות, שחיתות זה לפחות עבור כסף, כאן השחיתות היא עבור שנאה והשנאה מעווורת את כל מי שלא אוהב את מכבי. המצב הזה בעייתי מאוד, אני מצטער אין לי כבר מה להציע, אולי לנסות לערב את שרת הספורט או ביבי או משהו, אני לא יודע למה אנחנו אשמים בכך שאנחנו טובים.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי EulGam05 » 04 מאי 2012, 14:00

הפאנל הזה של המנהלת הוא אחד הדברים העצובים ביותר ששמעתי בכל מה שקשור לרמת הכדורסל כאן בארץ, פאנל שרוב הדברים שנאמרו בו נשלטו ע"י תרבות ה-"מגיע לי" והשאיפה לבינוניות.

כשמגיע יהוא אורלנד כנציג של השחקנים הישראלים ואומר שההתקדמות של איל שולמן נעצרה בגלל ששחקן טוב ממנו (דרווין קיצ'ן) מועדף על פניו (ואני לא ממציא את זה - אורלנד בעצמו אומר שמקצועית קיצ'ן שחקן טוב משולמן) אז באיזו התקדמות בדיוק שולמן היה? לקבל יותר דקות משחק בגלל חוקים שמחייבים את הקבוצה לתת לך דקות משחק זאת לא התקדמות, ביום שבו שולמן יועדף מקצועית על פני שחקן כמו קיצ'ן אז אפשר יהיה לומר שהוא עשה התקדמות, עד אז אני לא יודע על איזו התקדמות אורלנד מדבר. הייתי יכול להבין את הטענות של אורלנד אם ראשון הייתה מביאה את דוראנט או אפילו את נאבארו על העמדה של שולמן אבל בסך הכל מדובר בדרווין קיצ'ן - בחור צעיר שנמצא בעונתו הראשונה בכדורסל מקצועני, שחקן טוב אבל לא איזה כוכב על.
האירוניה בדברים האלה היא שאורלנד כנציג השחקן הישראלי מזלזל ברמה המקצועית של השחקן הישראלי עוד יותר מכל אלו שדורשים להגדיל את כמות הזרים כשהוא בעצם אומר שמכיוון שלשחקן הישראלי אין מה לחפש מבחינה מקצועית מול שחקנים זרים אז צריך להבטיח לו דקות משחק משיקולים לא מקצועיים. עם צורת חשיבה כזאת מה הפלא שכל נבחרות הנוער שלנו בדרג ב' והנבחרת הבוגרת מגרדת עליה ליורובאסקט כל שנתיים.

חיים אוחיון שרוצה שלא יקחו מקבוצות שסיימו במקומות 6-7 את חלום האליפות. אם קבוצה שסיימה במקומות 6-7 בליגה של 11 קבוצות מצפה שהסיכוי שלה לקחת אליפות יהיה כמו של הקבוצות שסיימו במקומות 1-2 כדי ש-"לא ייקחו לה את החלום" אז בשביל מה אנחנו טורחים ומשחקים 30 משחקים במהלך העונה? איזו משמעות בכלל יש לטבלת הליגה? בעוד שבספרד ואיטליה קבוצות יורקות דם שבוע אחר שבוע כי הן יודעות שהפסד אחד יכול להיות המשמעות בין ביתיות עד סדרת הגמר או עד החצי גמר, אצלינו מדברים על חלומות ועל כך שאסור לקחת מקבוצות תחתית את החלום של זכייה באליפות...

בקיצור, אחרי שמיעה של מה שנאמר בפאנל הזה ע"י האנשים שנמצאים בחזית הכדורסל הישראלי קל להבין למה רמת הכדורסל הישראלי נמצאת איפה שהיא נמצאת ביחס לאירופה.
EulGam05

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 14:16

EulGam05 כתב:חיים אוחיון שרוצה שלא יקחו מקבוצות שסיימו במקומות 6-7 את חלום האליפות. אם קבוצה שסיימה במקומות 6-7 בליגה של 11 קבוצות מצפה שהסיכוי שלה לקחת אליפות יהיה כמו של הקבוצות שסיימו במקומות 1-2 כדי ש-"לא ייקחו לה את החלום" אז בשביל מה אנחנו טורחים ומשחקים 30 משחקים במהלך העונה? איזו משמעות בכלל יש לטבלת הליגה? בעוד שבספרד ואיטליה קבוצות יורקות דם שבוע אחר שבוע כי הן יודעות שהפסד אחד יכול להיות המשמעות בין ביתיות עד סדרת הגמר או עד החצי גמר, אצלינו מדברים על חלומות ועל כך שאסור לקחת מקבוצות תחתית את החלום של זכייה באליפות...

האמירה הזו של אוחיון הצחיקה אותי הכי הרבה.
בית"ר י-ם סיימה את העונה במקום ה-9, מעניין שהם לא בכו באמצע העונה כשהם היו על סף ירידת ליגה, שלקחו להם את חלום האליפות??
למה שהם יחלמו על אליפות אם הם הסריחו את המגרש כל העונה ואינם ראויים בשום צורה לאליפות??
ומי בדיוק לוקח את חלום האליפות??
הקבוצות שהיו פשוט טובות יותר וסיימו בצדק במקומות גבוהים יותר?
או אולי השחקנים עצמם והמאמן ששיחקו גרוע ואיבדו את הסיכוי לקחת אליפות?

לפי אוחיון אני מניחה שה"שטן" עצמו שלקח לקבוצות במקום 6-7 את החלום הכל כך מרגש שלהם לאלייפות (אני עוד רגע עם דמעות כאן...) היא כנראה מכבי שאחראית לכך שהקבוצה ממקום 6-7 שיחקה כל כך גרוע שסיימה במקום כזה נמוך ולכן אינה ראויה לקחת אליפות.
איזה רוע לב מצד מכבי לגדוע ככה חלום כל כך יפה.....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2012, 14:44

EulGam05 כתב:הפאנל הזה של המנהלת הוא אחד הדברים העצובים ביותר ששמעתי בכל מה שקשור לרמת הכדורסל כאן בארץ, פאנל שרוב הדברים שנאמרו בו נשלטו ע"י תרבות ה-"מגיע לי" והשאיפה לבינוניות.

כשמגיע יהוא אורלנד כנציג של השחקנים הישראלים ואומר שההתקדמות של איל שולמן נעצרה בגלל ששחקן טוב ממנו (דרווין קיצ'ן) מועדף על פניו (ואני לא ממציא את זה - אורלנד בעצמו אומר שמקצועית קיצ'ן שחקן טוב משולמן) אז באיזו התקדמות בדיוק שולמן היה? לקבל יותר דקות משחק בגלל חוקים שמחייבים את הקבוצה לתת לך דקות משחק זאת לא התקדמות, ביום שבו שולמן יועדף מקצועית על פני שחקן כמו קיצ'ן אז אפשר יהיה לומר שהוא עשה התקדמות, עד אז אני לא יודע על איזו התקדמות אורלנד מדבר. הייתי יכול להבין את הטענות של אורלנד אם ראשון הייתה מביאה את דוראנט או אפילו את נאבארו על העמדה של שולמן אבל בסך הכל מדובר בדרווין קיצ'ן - בחור צעיר שנמצא בעונתו הראשונה בכדורסל מקצועני, שחקן טוב אבל לא איזה כוכב על.
האירוניה בדברים האלה היא שאורלנד כנציג השחקן הישראלי מזלזל ברמה המקצועית של השחקן הישראלי עוד יותר מכל אלו שדורשים להגדיל את כמות הזרים כשהוא בעצם אומר שמכיוון שלשחקן הישראלי אין מה לחפש מבחינה מקצועית מול שחקנים זרים אז צריך להבטיח לו דקות משחק משיקולים לא מקצועיים. עם צורת חשיבה כזאת מה הפלא שכל נבחרות הנוער שלנו בדרג ב' והנבחרת הבוגרת מגרדת עליה ליורובאסקט כל שנתיים.

חיים אוחיון שרוצה שלא יקחו מקבוצות שסיימו במקומות 6-7 את חלום האליפות. אם קבוצה שסיימה במקומות 6-7 בליגה של 11 קבוצות מצפה שהסיכוי שלה לקחת אליפות יהיה כמו של הקבוצות שסיימו במקומות 1-2 כדי ש-"לא ייקחו לה את החלום" אז בשביל מה אנחנו טורחים ומשחקים 30 משחקים במהלך העונה? איזו משמעות בכלל יש לטבלת הליגה? בעוד שבספרד ואיטליה קבוצות יורקות דם שבוע אחר שבוע כי הן יודעות שהפסד אחד יכול להיות המשמעות בין ביתיות עד סדרת הגמר או עד החצי גמר, אצלינו מדברים על חלומות ועל כך שאסור לקחת מקבוצות תחתית את החלום של זכייה באליפות...

בקיצור, אחרי שמיעה של מה שנאמר בפאנל הזה ע"י האנשים שנמצאים בחזית הכדורסל הישראלי קל להבין למה רמת הכדורסל הישראלי נמצאת איפה שהיא נמצאת ביחס לאירופה.

הכי מצחיק אותי זה ההצעות האלה, כמו זו של דרוקר למשל - סדרות עד הגמר, ואז משחק גמר אחד. למה?? איזו מטרה זה בא לשרת בדיוק?
בכלל, הפאנלים האלה, וכל הקשקושים האלה בכל עונה מחדש (שימו לב שבשנים האחרונות, כל עונה מכניסים איזשהו שינוי), מראים שהאנשים שמנהלים את הענף לא באמת יודעים מה הם עושים.

ובכלל, כל הנושא הזה צבוע. OK, רוצים לפגוע במכבי, בשביל שתהיה יותר תחרות. הבנתי. אבל למה בעצם הדרישות של אוחיון, אפי וחבריו, צריכים להשמע, בעוד
את דייויד בלאט משתיקים ויורדים עליו (ואני מאוד שמח שהוא ביטל את ההשתתפות שלו בפאנל הזה)?
למה שלא תהיה קבוצת אנשים שמנהלת את הענף (ולא את הקבוצות), שתחליט איך, כמה ולמה, ושאר הקבוצות שיישרו קו. כאילו מה, אם יחליטו משהו בניגוד לדעתו של אוחיון,
אז הוא יפרוש מהליגה??

זה הזמן שאנשי כדורסל יתחילו לנהל את הענף, ויעפיו החוצה את כל העסקנים והאינטרסנטים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 14:46

jol9 כתב:
EulGam05 כתב:הפאנל הזה של המנהלת הוא אחד הדברים העצובים ביותר ששמעתי בכל מה שקשור לרמת הכדורסל כאן בארץ, פאנל שרוב הדברים שנאמרו בו נשלטו ע"י תרבות ה-"מגיע לי" והשאיפה לבינוניות.

הכי מצחיק אותי זה ההצעות האלה, כמו זו של דרוקר למשל - סדרות עד הגמר, ואז משחק גמר אחד. למה?? איזו מטרה זה בא לשרת בדיוק?
בכלל, הפאנלים האלה, וכל הקשקושים האלה בכל עונה מחדש (שימו לב שבשנים האחרונות, כל עונה מכניסים איזשהו שינוי), מראים שהאנשים שמנהלים את הענף לא באמת יודעים מה הם עושים.

ובכלל, כל הנושא הזה צבוע. OK, רוצים לפגוע במכבי, בשביל שתהיה יותר תחרות. הבנתי. אבל למה בעצם הדרישות של אוחיון, אפי וחבריו, צריכים להשמע, בעוד
את דייויד בלאט משתיקים ויורדים עליו (ואני מאוד שמח שהוא ביטל את ההשתתפות שלו בפאנל הזה)?
למה שלא תהיה קבוצת אנשים שמנהלת את הענף (ולא את הקבוצות), שתחליט איך, כמה ולמה, ושאר הקבוצות שיישרו קו. כאילו מה, אם יחליטו משהו בניגוד לדעתו של אוחיון,
אז הוא יפרוש מהליגה??

זה הזמן שאנשי כדורסל יתחילו לנהל את הענף, ויעפיו החוצה את כל העסקנים והאינטרסנטים.

הבעיה היא שרוב אנשי הכדורסל אומרים שאולי השיטות לא ספורטיביות אבל זאת הדרך היחידה
מכבי רוצה יותר זרים? רוב הקבוצות רוצות 2-3
מכבי רוצה חוק רוסי? 60% מהפאנל מטיל וטו
מכבי רוצה סדרות? רק בפיינל פור אפשר לגנוב אליפות

הפאנל הזה הוכיח חד וחלק שבעונה הבאה לא יהיה פה יותר טוב, אם כבר יהיה יותר גרוע
עכשיו הזמן לעזוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 04 מאי 2012, 15:42

לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.
מכבי צריכה ללכת לVTB וזהו. נראה תוך כמה זמן קופל יחזור למכבי עם הזנב בין הרגליים. כל עוד הוא עומד בראש הכדורסל, הכדורסל פה הוא ביזיון. מתי כבר יהיה יושב ראש כמו צביקה... :nono
אם לא מחזירים אי הגבלת זרים, או לפחות אפשרות לרשום 6 זרים, אין סיבה להמשיך.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 04 מאי 2012, 15:44

asafb96 כתב:לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.
מכבי צריכה ללכת לVTB וזהו. נראה תוך כמה זמן קופל יחזור למכבי עם הזנב בין הרגליים. כל עוד הוא עומד בראש הכדורסל, הכדורסל פה הוא ביזיון. מתי כבר יהיה יושב ראש כמו צביקה... :nono

גם אני רוצה שמכבי תלך לליגת ה-VTB אבל אני חושב שזה כבר לא אפשרי כי מאחדים בינה לבין הליגה הרוסית וגם אם נוכל זה לא יהיה יפה מצידנו לעזוב את האדריאטית וללכת לשם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 15:45

asafb96 כתב:לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.

אני מסכימה בקשר ל-VTB
הליגה הזאת גם מתרחבת שנה הבאה, גם יותר מאתגרת, גם מכניסה יותר כסף וגם קופל לא שם..ל-VTB!!!!!
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 15:48

Holiday_Armadillo כתב:

אני מסכימה בקשר ל-VTB
הליגה הזאת גם מתרחבת שנה הבאה, גם יותר מאתגרת, גם מכניסה יותר כסף וגם קופל לא שם..ל-VTB!!!!!

אבל זו לא נראה לי ליגה לגיטימית מבחינת ברתומיאו, אם כבר הוא ירשה לנו לעזוב את הליגה המקומית ועדיין להשתתף ביורוליג, זה יהיה במקסימום בשביל האדריאטית שמוכרת ע"י היורוליג.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 15:50

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מסכימה בקשר ל-VTB

אבל זו לא נראה לי ליגה לגיטימית מבחינת ברתומיאו, אם כבר הוא ירשה לנו לעזוב את הליגה המקומית ועדיין להשתתף ביורוליג, זה יהיה במקסימום בשביל האדריאטית שמוכרת ע"י היורוליג.

אבל פליקס אמר שמשנה הבאה גם ה-VTB משנים קריטריונים שיקבעו מי הולכת למפעלים באירופה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 מאי 2012, 15:51

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מסכימה בקשר ל-VTB

אבל פליקס אמר שמשנה הבאה גם ה-VTB משנים קריטריונים שיקבעו מי הולכת למפעלים באירופה

אם זה יהיה אפשרי אז אני בהחלט בעד!!
שהאדיוטים בליגה יהרסו את עצמם בכיף, אני לא רוצה שיקחו את מכבי איתם!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 04 מאי 2012, 16:29

rc4991 כתב:

גם אני רוצה שמכבי תלך לליגת ה-VTB אבל אני חושב שזה כבר לא אפשרי כי מאחדים בינה לבין הליגה הרוסית וגם אם נוכל זה לא יהיה יפה מצידנו לעזוב את האדריאטית וללכת לשם

אבל עדיין, אם ימשיכו להיות שם קבוצות לא רוסיות, כמו ריטאס וכל אלה, אז גם מכבי אולי יכולה להשתתף שם. אם זה אפשרי, והיורוליג יכיר בVTB, צריך ללכת לשם, בלי ספק. עם כל הכבוד וההערכה לאדריאטית. זה יעזור מאוד למכבי גם מבחינה כלכלית (המחירים יעלו מן הסתם, שיגיעו לפה קבוצות יורוליג ויורוקאפ מצוינות), וגם מבחינה מקצועית. הקבוצה כבר תתמודד עם הרמה הגבוה באירופה בתחילת השנה, ולא נצטרך לשחק מול חולון או רדניצ'קי, ואז לבוא ליורוליג ולקבל הלם מהרמה. נשחק פה מול קבוצות כמו ריטאס, צסק"א, קאזאן, חימקי.... אם זה אפשרי לשחק שם, ואם היורוליג יקבל את זה, לא צריכה להיות אפילו שאלה. אם לא, אין בעיה גם להמשיך באדריאטית.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 04 מאי 2012, 16:58

ליגת VTB היא באמת ליגה טובה, אבל אסור לשכוח, שבניגוד לנסיעות ברדיוס קטן של קרואטיה, סלובניה, סרביה ובוסניה, בVTB משתתפות קבוצות
מליטא, אוקראינה, פולין ואיזורים שונים ברוסיה. זה אלפי קילומטרים נוספים של טיסות. קל זה לא יהיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 מאי 2012, 17:00

jol9 כתב:ליגת VTB היא באמת ליגה טובה, אבל אסור לשכוח, שבניגוד לנסיעות ברדיוס קטן של קרואטיה, סלובניה, סרביה ובוסניה, בVTB משתתפות קבוצות
מליטא, אוקראינה, פולין ואיזורים שונים ברוסיה. זה אלפי קילומטרים נוספים של טיסות. קל זה לא יהיה.

זה נכון
יש חלקים ברוסיה שאם אתה נמצא בהם אתה יותר קרוב לת''א מאשר למוסקבה
אבל עדיין הקבוצות האלה עושות את זה לא מעט שנים והן לא מתרסקות..חלק גם עושות את זה בשלוש מסגרות(רוסית,VTB,יורוליג)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 04 מאי 2012, 22:01

מכבי לא תעזוב את הליגה. ויכוח סרק ה LSD VCD VTB.

הראייה הצרה של האנשים כאן בפורום הזוייה.
השחקנים הישראלים המובילים משחקים במכבי והם אינם נעשים צעירים מיום ליום. תנו הצצה לשאר הקבוצות. י"ם עם נעימי וחולון עם מורן רוט. כל השאר....ליגת תיכונים. בכלל, לאן הגענו כשאני נאלץ להזכיר את רוט. שימו לב שליריבות שלנו אין יותר עדי גורדון אין דורון שפע אין בועז ינאי ואין חנן קרן.
תראו לי ילד שיכול להיות האליהו הבא? הקטש הבא? למכבי כבר אין אופציות ישראליות לחיזוק אלא אם ערל יקבל אזרחות (טיוס?).
חוק רוסי הוא טוב אם ישחקו 3 ישראלים על המגרש ואז אולי יגדל איזה ג'מצי חדש בר"ג. מה אתם בוכים על אליפות ישראל? מצידי שמכבי תשחק עם הנוער.
באמת בכיתם כשחולון גנבו את האליפות? אני ראיתי משהו אחר: מה ניתן לקחת מחולון הזו כדי לחזק את מכבי לשנה הבאה. אני רוצה נבחרת שניתן יהיה להתגאות בה ולא איזה נבחרת פח אשפה כמו נבחרות הנוער העלובות. אני רוצה לגלות את הפנומן הישראלי הבא שמכבי תוכל להכניס למערכת ולהפוך אותו באמת לשחקן גדול. אני רוצה את מכבי אלופת אירופה שמגיעה למשחקי ראווה ברחבי הארץ רק בגלל שהיא ישראלית. אליפות ישראל חשובה לי כמו הפרשנות של אלי סהר.
שורה תחתונה: רדו מהבלקניות והרוסיות. תפסיקו לבכות על קופל. הוא והליגה שלו הם תרומה לקהילה של מכבי. המטרה היא יורוליג ואם לא יספסלו שחקן חיזוק של מכבי.....כן ייטב.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי asafb96 » 04 מאי 2012, 22:33

שמוליק כתב:מכבי לא תעזוב את הליגה. ויכוח סרק ה LSD VCD VTB.

הראייה הצרה של האנשים כאן בפורום הזוייה.
השחקנים הישראלים המובילים משחקים במכבי והם אינם נעשים צעירים מיום ליום. תנו הצצה לשאר הקבוצות. י"ם עם נעימי וחולון עם מורן רוט. כל השאר....ליגת תיכונים. בכלל, לאן הגענו כשאני נאלץ להזכיר את רוט. שימו לב שליריבות שלנו אין יותר עדי גורדון אין דורון שפע אין בועז ינאי ואין חנן קרן.
תראו לי ילד שיכול להיות האליהו הבא? הקטש הבא? למכבי כבר אין אופציות ישראליות לחיזוק אלא אם ערל יקבל אזרחות (טיוס?).
חוק רוסי הוא טוב אם ישחקו 3 ישראלים על המגרש ואז אולי יגדל איזה ג'מצי חדש בר"ג. מה אתם בוכים על אליפות ישראל? מצידי שמכבי תשחק עם הנוער.
באמת בכיתם כשחולון גנבו את האליפות? אני ראיתי משהו אחר: מה ניתן לקחת מחולון הזו כדי לחזק את מכבי לשנה הבאה. אני רוצה נבחרת שניתן יהיה להתגאות בה ולא איזה נבחרת פח אשפה כמו נבחרות הנוער העלובות. אני רוצה לגלות את הפנומן הישראלי הבא שמכבי תוכל להכניס למערכת ולהפוך אותו באמת לשחקן גדול. אני רוצה את מכבי אלופת אירופה שמגיעה למשחקי ראווה ברחבי הארץ רק בגלל שהיא ישראלית. אליפות ישראל חשובה לי כמו הפרשנות של אלי סהר.
שורה תחתונה: רדו מהבלקניות והרוסיות. תפסיקו לבכות על קופל. הוא והליגה שלו הם תרומה לקהילה של מכבי. המטרה היא יורוליג ואם לא יספסלו שחקן חיזוק של מכבי.....כן ייטב.

איזה תרומה לקהילה ואיזה נעליים. הליגה פוגעת במכבי קשות, ומה שמחפשים שם זה איך לפגוע במכבי, ואיך להרוס לנו. המטרה היא היורוליג, כמו שאמרת, אבל אם הליגה, פוגעת במכבי של היורוליג (ועם 4 זרים זאת פגיעה אנושה), אז צריך לעוף מפה, וה"תרומה לקהילה" מעניינת אתה יודע את מה. שיבינו מה הם הפסידו שם במנהלת, אז נראה אותם חוזרים על 4 למכבי
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־10 אורחים