המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אפי בירנבוים פשוט איש מעצבן.
כמה הוא צועק.
אין לו שום תרבות דיון, היה יותר מתאים לו בענף הכדורגל....
jol9 כתב:חנו'ש כתב:אפי בירנבוים פשוט איש מעצבן.
כמה הוא צועק.
אין לו שום תרבות דיון, היה יותר מתאים לו בענף הכדורגל....
יותר גרוע מזה היא הצביעות שלו. פתאום כשהוא קיבל הצעה ממכבי, אז הוא שכח
את כל העקרונות שלו. עכשיו הוא שוב יוצא מהחור שלו.
EulGam05 כתב:חיים אוחיון שרוצה שלא יקחו מקבוצות שסיימו במקומות 6-7 את חלום האליפות. אם קבוצה שסיימה במקומות 6-7 בליגה של 11 קבוצות מצפה שהסיכוי שלה לקחת אליפות יהיה כמו של הקבוצות שסיימו במקומות 1-2 כדי ש-"לא ייקחו לה את החלום" אז בשביל מה אנחנו טורחים ומשחקים 30 משחקים במהלך העונה? איזו משמעות בכלל יש לטבלת הליגה? בעוד שבספרד ואיטליה קבוצות יורקות דם שבוע אחר שבוע כי הן יודעות שהפסד אחד יכול להיות המשמעות בין ביתיות עד סדרת הגמר או עד החצי גמר, אצלינו מדברים על חלומות ועל כך שאסור לקחת מקבוצות תחתית את החלום של זכייה באליפות...
EulGam05 כתב:הפאנל הזה של המנהלת הוא אחד הדברים העצובים ביותר ששמעתי בכל מה שקשור לרמת הכדורסל כאן בארץ, פאנל שרוב הדברים שנאמרו בו נשלטו ע"י תרבות ה-"מגיע לי" והשאיפה לבינוניות.
כשמגיע יהוא אורלנד כנציג של השחקנים הישראלים ואומר שההתקדמות של איל שולמן נעצרה בגלל ששחקן טוב ממנו (דרווין קיצ'ן) מועדף על פניו (ואני לא ממציא את זה - אורלנד בעצמו אומר שמקצועית קיצ'ן שחקן טוב משולמן) אז באיזו התקדמות בדיוק שולמן היה? לקבל יותר דקות משחק בגלל חוקים שמחייבים את הקבוצה לתת לך דקות משחק זאת לא התקדמות, ביום שבו שולמן יועדף מקצועית על פני שחקן כמו קיצ'ן אז אפשר יהיה לומר שהוא עשה התקדמות, עד אז אני לא יודע על איזו התקדמות אורלנד מדבר. הייתי יכול להבין את הטענות של אורלנד אם ראשון הייתה מביאה את דוראנט או אפילו את נאבארו על העמדה של שולמן אבל בסך הכל מדובר בדרווין קיצ'ן - בחור צעיר שנמצא בעונתו הראשונה בכדורסל מקצועני, שחקן טוב אבל לא איזה כוכב על.
האירוניה בדברים האלה היא שאורלנד כנציג השחקן הישראלי מזלזל ברמה המקצועית של השחקן הישראלי עוד יותר מכל אלו שדורשים להגדיל את כמות הזרים כשהוא בעצם אומר שמכיוון שלשחקן הישראלי אין מה לחפש מבחינה מקצועית מול שחקנים זרים אז צריך להבטיח לו דקות משחק משיקולים לא מקצועיים. עם צורת חשיבה כזאת מה הפלא שכל נבחרות הנוער שלנו בדרג ב' והנבחרת הבוגרת מגרדת עליה ליורובאסקט כל שנתיים.
חיים אוחיון שרוצה שלא יקחו מקבוצות שסיימו במקומות 6-7 את חלום האליפות. אם קבוצה שסיימה במקומות 6-7 בליגה של 11 קבוצות מצפה שהסיכוי שלה לקחת אליפות יהיה כמו של הקבוצות שסיימו במקומות 1-2 כדי ש-"לא ייקחו לה את החלום" אז בשביל מה אנחנו טורחים ומשחקים 30 משחקים במהלך העונה? איזו משמעות בכלל יש לטבלת הליגה? בעוד שבספרד ואיטליה קבוצות יורקות דם שבוע אחר שבוע כי הן יודעות שהפסד אחד יכול להיות המשמעות בין ביתיות עד סדרת הגמר או עד החצי גמר, אצלינו מדברים על חלומות ועל כך שאסור לקחת מקבוצות תחתית את החלום של זכייה באליפות...
בקיצור, אחרי שמיעה של מה שנאמר בפאנל הזה ע"י האנשים שנמצאים בחזית הכדורסל הישראלי קל להבין למה רמת הכדורסל הישראלי נמצאת איפה שהיא נמצאת ביחס לאירופה.
jol9 כתב:EulGam05 כתב:הפאנל הזה של המנהלת הוא אחד הדברים העצובים ביותר ששמעתי בכל מה שקשור לרמת הכדורסל כאן בארץ, פאנל שרוב הדברים שנאמרו בו נשלטו ע"י תרבות ה-"מגיע לי" והשאיפה לבינוניות.
כשמגיע יהוא אורלנד כנציג של השחקנים הישראלים ואומר שההתקדמות של איל שולמן נעצרה בגלל ששחקן טוב ממנו (דרווין קיצ'ן) מועדף על פניו (ואני לא ממציא את זה - אורלנד בעצמו אומר שמקצועית קיצ'ן שחקן טוב משולמן) אז באיזו התקדמות בדיוק שולמן היה? לקבל יותר דקות משחק בגלל חוקים שמחייבים את הקבוצה לתת לך דקות משחק זאת לא התקדמות, ביום שבו שולמן יועדף מקצועית על פני שחקן כמו קיצ'ן אז אפשר יהיה לומר שהוא עשה התקדמות, עד אז אני לא יודע על איזו התקדמות אורלנד מדבר. הייתי יכול להבין את הטענות של אורלנד אם ראשון הייתה מביאה את דוראנט או אפילו את נאבארו על העמדה של שולמן אבל בסך הכל מדובר בדרווין קיצ'ן - בחור צעיר שנמצא בעונתו הראשונה בכדורסל מקצועני, שחקן טוב אבל לא איזה כוכב על.
האירוניה בדברים האלה היא שאורלנד כנציג השחקן הישראלי מזלזל ברמה המקצועית של השחקן הישראלי עוד יותר מכל אלו שדורשים להגדיל את כמות הזרים כשהוא בעצם אומר שמכיוון שלשחקן הישראלי אין מה לחפש מבחינה מקצועית מול שחקנים זרים אז צריך להבטיח לו דקות משחק משיקולים לא מקצועיים. עם צורת חשיבה כזאת מה הפלא שכל נבחרות הנוער שלנו בדרג ב' והנבחרת הבוגרת מגרדת עליה ליורובאסקט כל שנתיים.
חיים אוחיון שרוצה שלא יקחו מקבוצות שסיימו במקומות 6-7 את חלום האליפות. אם קבוצה שסיימה במקומות 6-7 בליגה של 11 קבוצות מצפה שהסיכוי שלה לקחת אליפות יהיה כמו של הקבוצות שסיימו במקומות 1-2 כדי ש-"לא ייקחו לה את החלום" אז בשביל מה אנחנו טורחים ומשחקים 30 משחקים במהלך העונה? איזו משמעות בכלל יש לטבלת הליגה? בעוד שבספרד ואיטליה קבוצות יורקות דם שבוע אחר שבוע כי הן יודעות שהפסד אחד יכול להיות המשמעות בין ביתיות עד סדרת הגמר או עד החצי גמר, אצלינו מדברים על חלומות ועל כך שאסור לקחת מקבוצות תחתית את החלום של זכייה באליפות...
בקיצור, אחרי שמיעה של מה שנאמר בפאנל הזה ע"י האנשים שנמצאים בחזית הכדורסל הישראלי קל להבין למה רמת הכדורסל הישראלי נמצאת איפה שהיא נמצאת ביחס לאירופה.
הכי מצחיק אותי זה ההצעות האלה, כמו זו של דרוקר למשל - סדרות עד הגמר, ואז משחק גמר אחד. למה?? איזו מטרה זה בא לשרת בדיוק?
בכלל, הפאנלים האלה, וכל הקשקושים האלה בכל עונה מחדש (שימו לב שבשנים האחרונות, כל עונה מכניסים איזשהו שינוי), מראים שהאנשים שמנהלים את הענף לא באמת יודעים מה הם עושים.
ובכלל, כל הנושא הזה צבוע. OK, רוצים לפגוע במכבי, בשביל שתהיה יותר תחרות. הבנתי. אבל למה בעצם הדרישות של אוחיון, אפי וחבריו, צריכים להשמע, בעוד
את דייויד בלאט משתיקים ויורדים עליו (ואני מאוד שמח שהוא ביטל את ההשתתפות שלו בפאנל הזה)?
למה שלא תהיה קבוצת אנשים שמנהלת את הענף (ולא את הקבוצות), שתחליט איך, כמה ולמה, ושאר הקבוצות שיישרו קו. כאילו מה, אם יחליטו משהו בניגוד לדעתו של אוחיון,
אז הוא יפרוש מהליגה??
זה הזמן שאנשי כדורסל יתחילו לנהל את הענף, ויעפיו החוצה את כל העסקנים והאינטרסנטים.
asafb96 כתב:לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.
מכבי צריכה ללכת לVTB וזהו. נראה תוך כמה זמן קופל יחזור למכבי עם הזנב בין הרגליים. כל עוד הוא עומד בראש הכדורסל, הכדורסל פה הוא ביזיון. מתי כבר יהיה יושב ראש כמו צביקה...
asafb96 כתב:לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.
מכבי צריכה ללכת לVTB וזהו. נראה תוך כמה זמן קופל יחזור למכבי עם הזנב בין הרגליים. כל עוד הוא עומד בראש הכדורסל, הכדורסל פה הוא ביזיון. מתי כבר יהיה יושב ראש כמו צביקה...
אם לא מחזירים אי הגבלת זרים, או לפחות אפשרות לרשום 6 זרים, אין סיבה להמשיך.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.
אני מסכימה בקשר ל-VTB
הליגה הזאת גם מתרחבת שנה הבאה, גם יותר מאתגרת, גם מכניסה יותר כסף וגם קופל לא שם..ל-VTB!!!!!
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.
אני מסכימה בקשר ל-VTB
הליגה הזאת גם מתרחבת שנה הבאה, גם יותר מאתגרת, גם מכניסה יותר כסף וגם קופל לא שם..ל-VTB!!!!!
אבל זו לא נראה לי ליגה לגיטימית מבחינת ברתומיאו, אם כבר הוא ירשה לנו לעזוב את הליגה המקומית ועדיין להשתתף ביורוליג, זה יהיה במקסימום בשביל האדריאטית שמוכרת ע"י היורוליג.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.
אני מסכימה בקשר ל-VTB
אבל זו לא נראה לי ליגה לגיטימית מבחינת ברתומיאו, אם כבר הוא ירשה לנו לעזוב את הליגה המקומית ועדיין להשתתף ביורוליג, זה יהיה במקסימום בשביל האדריאטית שמוכרת ע"י היורוליג.
אבל פליקס אמר שמשנה הבאה גם ה-VTB משנים קריטריונים שיקבעו מי הולכת למפעלים באירופה
rc4991 כתב:asafb96 כתב:לעזוב את הביזיון הזה. לעזוב. שימשיכו לחלום חלומות בינם לבין עצמם, בלי ספונסרים, בלי כסף, בלי קהל, ובלי רמה. האנשים האלה מרמים את עצמם. הכדורסל הישראלי בדרך למטה. בושה הפאנל הזה.
גם אני רוצה שמכבי תלך לליגת ה-VTB אבל אני חושב שזה כבר לא אפשרי כי מאחדים בינה לבין הליגה הרוסית וגם אם נוכל זה לא יהיה יפה מצידנו לעזוב את האדריאטית וללכת לשם
jol9 כתב:ליגת VTB היא באמת ליגה טובה, אבל אסור לשכוח, שבניגוד לנסיעות ברדיוס קטן של קרואטיה, סלובניה, סרביה ובוסניה, בVTB משתתפות קבוצות
מליטא, אוקראינה, פולין ואיזורים שונים ברוסיה. זה אלפי קילומטרים נוספים של טיסות. קל זה לא יהיה.
שמוליק כתב:מכבי לא תעזוב את הליגה. ויכוח סרק ה LSD VCD VTB.
הראייה הצרה של האנשים כאן בפורום הזוייה.
השחקנים הישראלים המובילים משחקים במכבי והם אינם נעשים צעירים מיום ליום. תנו הצצה לשאר הקבוצות. י"ם עם נעימי וחולון עם מורן רוט. כל השאר....ליגת תיכונים. בכלל, לאן הגענו כשאני נאלץ להזכיר את רוט. שימו לב שליריבות שלנו אין יותר עדי גורדון אין דורון שפע אין בועז ינאי ואין חנן קרן.
תראו לי ילד שיכול להיות האליהו הבא? הקטש הבא? למכבי כבר אין אופציות ישראליות לחיזוק אלא אם ערל יקבל אזרחות (טיוס?).
חוק רוסי הוא טוב אם ישחקו 3 ישראלים על המגרש ואז אולי יגדל איזה ג'מצי חדש בר"ג. מה אתם בוכים על אליפות ישראל? מצידי שמכבי תשחק עם הנוער.
באמת בכיתם כשחולון גנבו את האליפות? אני ראיתי משהו אחר: מה ניתן לקחת מחולון הזו כדי לחזק את מכבי לשנה הבאה. אני רוצה נבחרת שניתן יהיה להתגאות בה ולא איזה נבחרת פח אשפה כמו נבחרות הנוער העלובות. אני רוצה לגלות את הפנומן הישראלי הבא שמכבי תוכל להכניס למערכת ולהפוך אותו באמת לשחקן גדול. אני רוצה את מכבי אלופת אירופה שמגיעה למשחקי ראווה ברחבי הארץ רק בגלל שהיא ישראלית. אליפות ישראל חשובה לי כמו הפרשנות של אלי סהר.
שורה תחתונה: רדו מהבלקניות והרוסיות. תפסיקו לבכות על קופל. הוא והליגה שלו הם תרומה לקהילה של מכבי. המטרה היא יורוליג ואם לא יספסלו שחקן חיזוק של מכבי.....כן ייטב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־10 אורחים