מכבי תממש את האופציה על קית' לנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית לאנגפורד נשאר במכבי!

הודעהעל ידי Assaf M » 02 יוני 2012, 18:09

where is the love? כתב:חדשות מצויינות וכל הכבוד, לנגפורד הוא שחקן שאני מאוד אוהב ומחוספס. אני זוכר שתמיד הייתי בעדו ותמיד בשער 6 אני זה שצורח קית' קית' קית' והמון שנאו אותי בתחילת העונה, קללו ואמרו למה הביאו אותו, איך אתה לא מתבייש לאהוב כזה שחקן , ונשארתי עם אמונתי, היום כבר כולם קוראים לי מה עם קית. קית הוא מחוספס ביותר ונהדר.

אבל, ולצערי הרב יש אבל:

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2538241

הצהובים צפויים לשלם לגארד 1.1 מיליון דולר לעונה, על פי סעיף בחוזהו. יחד עם זאת, לנגפורד ממתין להצעות גבוהות יותר

מתוך הכתבה : יחד עם זאת, גורם במכבי הכחיש את הידיעה ואמר: "עדיין אין סיכום".

למרות כוונתה של מכבי לממש את האופציה, בין סוכנו של לנגפורד והמועדון מתקיים מו"מ ממושך והצדדים טרם הגיעו להסכמה. מכבי רוצה להחתים את הגארד על חוזה לשנתיים כשבין הצדדיים קיימים עדיין פערים כספיים. השחקן אף ממשיך לבחון הצעות נוספות, כשהוא יכול עדיין להשתמש בסעיף היציאה שלו בחוזה במידה שיקבל הצעה כספית מפתה יותר מקבוצה אחרת

שטויות. לנגפורד נשאר במכבי, וואלה כרגיל, מחפשים מתחת לשטיח.
Assaf M

הודעהעל ידי where is the love? » 02 יוני 2012, 18:11

Assaf M כתב:
where is the love? כתב:חדשות מצויינות וכל הכבוד, לנגפורד הוא שחקן שאני מאוד אוהב ומחוספס. אני זוכר שתמיד הייתי בעדו ותמיד בשער 6 אני זה שצורח קית' קית' קית' והמון שנאו אותי בתחילת העונה, קללו ואמרו למה הביאו אותו, איך אתה לא מתבייש לאהוב כזה שחקן , ונשארתי עם אמונתי, היום כבר כולם קוראים לי מה עם קית. קית הוא מחוספס ביותר ונהדר.

אבל, ולצערי הרב יש אבל:

הצהובים צפויים לשלם לגארד 1.1 מיליון דולר לעונה, על פי סעיף בחוזהו. יחד עם זאת, לנגפורד ממתין להצעות גבוהות יותר

למרות כוונתה של מכבי לממש את האופציה, בין סוכנו של לנגפורד והמועדון מתקיים מו"מ ממושך והצדדים טרם הגיעו להסכמה. מכבי רוצה להחתים את הגארד על חוזה לשנתיים כשבין הצדדיים קיימים עדיין פערים כספיים. השחקן אף ממשיך לבחון הצעות נוספות, כשהוא יכול עדיין להשתמש בסעיף היציאה שלו בחוזה במידה שיקבל הצעה כספית מפתה יותר מקבוצה אחרת

אני מאוד מחזיק מהדיווחים שלך אסף, אם אתה אומר ככה אז אני רגוע יותר, תודה
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי gandya » 02 יוני 2012, 18:20

Assaf M כתב:

אבל, ולצערי הרב יש אבל:

מה זה החלטת במקומו? זה שיש אופציה(שלא שווה יותר מדי), אנחנו יודעים עוד מהרגע שחתם במכבי, הדבר היחיד שהו בגדר חדשות כאן זה שמכבי מצידה החליטה לממש את האופציה, אתה החלטת במקום קיט, שגם הוא מצידו החליט לממש? אם יקבל חוזה גבוהה באופן משמעותי ה,1.2$ כזה שיצדיק מעבר לקבוצה אחרת(וזה צריך להיות חוזה כספי גבוהה מאוד, עם מדובר בקבוצת דרג ז טורקית), אז הוא יעבור, יש לו עוד שבועיים להחליט(ולקבל הצעות), הוא מבחינתו יכול להיות רגוע, להמשיך ולחכות להצעות אחרות(1.1$ כבר יש לו בכיס). אם בסופו של דבר יילך, נו לפחות יהיו למכבי 100K$ בקופה(גם זה משהו).
gandya

Re: מכבי תממש את האופציה על קית' לנגפורד

הודעהעל ידי rc4991 » 02 יוני 2012, 18:25

יכול להיות שמכבי מבחינתם מממשים את האופציה עליו אך מנסים בכל זאת להחתים אותו על חוזה ארוך יותר ובגלל זה זה לא סופי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 02 יוני 2012, 18:49

קשה להאמין. ההצעה הקודמת הייתה 800 ו1.2, עכשיו יש לקיט 1.1 בכיס לשנה הבאה, בשביל להשאיר אותו לשנה אחרי יצטרכו מן הסתם להציע לו 1.5 או משהו כזה, לא נראה שבמכבי מוכנים לזה.

הסיבה שזה לא סופי היא שיש גם לקיט יציאה מהחוזה עד ה15 ביוני כנראה, ועד שהזמן לא עובר הוא לא שחקן מכבי בצורה רשמית.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2012, 19:02

התגובה של לאנגפורד לכל העניין

"@IAmDPick: According to reports, Macc TLV decided to stop low-balling @keith_langford & agreed to the $1.1m option. Official?"<News to me.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 19:07

Holiday_Armadillo כתב:התגובה של לאנגפורד לכל העניין

"@IAmDPick: According to reports, Macc TLV decided to stop low-balling @keith_langford & agreed to the $1.1m option. Official?"<News to me.

לא הבנתי, זה מסורבל, מי רשם מה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 יוני 2012, 19:11

LIAV10 כתב:

פיק את החלק הראשון
לאנגפורד החלק המודגש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 יוני 2012, 19:21

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

פיק את החלק הראשון
לאנגפורד החלק המודגש

כנראה הסוכן של לנגפורד עדיין לא הספיק לעדכן אותו :grin
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 19:23

או שהניצול של האופציה זה משהו חד צדדי מצידה של מכבי.
שחף

הודעהעל ידי NY boy » 02 יוני 2012, 19:45

ברור שזה חד צדדי ולא שום סיכום. איך אפשר לחשוב אחרת? מספיק להסתכל על הפרסום של אתר ערוץ הספורט, זה שהוציא את זה, וגם שם בכתבה עצמה רשום במפורש שיש לו עדיין אופציה לעזוב בפיצוי של 100 אלף דולר והוא יוכל לעשות זאת אם יבחר להשתמש באופציה שלו ויקבל הצעות טובות יותר מקבוצות אחרות.
NY boy

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 יוני 2012, 19:50

גם בסביבתו של השחקן הסבירו הערב בשיחה עם וואלה! ספורט: "יש ללנגפורד סעיף יציאה החוזה. הוא עדיין בוחן הצעות מקבוצות אחרות ומעבר לחוזה שקיים , אין סיכום חדש בין מכבי לבינו".

אל תפתחו בקבוקים לפני הזמן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יוני 2012, 19:56

בהחלט אין שום סיבה לפתוח בקבוקים עדיין, ועוד לא בטוח שהשחקן יישאר, אבל אין ספק שמדובר בצעד בכיוון הנכון של מכבי שעשתה את מה שהיתה צריכה לעשות.
עכשיו הכדור במגרש של לאנגפורד, וגם עזיבה מצידו תהיה רק במצב של הצעה באמת שווה, גם אחרי הניכוי של ה-100 אלף דולר שיצטרך לשלם למכבי וגם שיהיה פער משמעותי בהנחה שההצעה לו תבוא מקבוצה בכירה אחרת באירופה שנוהגת לקחת תארים לרוב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 02 יוני 2012, 20:01

חנו'ש כתב:בהחלט אין שום סיבה לפתוח בקבוקים עדיין, ועוד לא בטוח שהשחקן יישאר, אבל אין ספק שמדובר בצעד בכיוון הנכון של מכבי שעשתה את מה שהיתה צריכה לעשות.
עכשיו הכדור במגרש של לאנגפורד, וגם עזיבה מצידו תהיה רק במצב של הצעה באמת שווה, גם אחרי הניכוי של ה-100 אלף דולר שיצטרך לשלם למכבי וגם שיהיה פער משמעותי בהנחה שההצעה לו תבוא מקבוצה בכירה אחרת באירופה שנוהגת לקחת תארים לרוב.

יש לי הרגשה שזו תהיה אול'....
~BenTom~

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 יוני 2012, 20:04

~BenTom~ כתב:
חנו'ש כתב:בהחלט אין שום סיבה לפתוח בקבוקים עדיין, ועוד לא בטוח שהשחקן יישאר, אבל אין ספק שמדובר בצעד בכיוון הנכון של מכבי שעשתה את מה שהיתה צריכה לעשות.

יש לי הרגשה שזו תהיה אול'....

אולי' כבר לא קבוצה שזורקת כספים סתם.
וסביר להניח שהיא תהיה עסוקה הקיץ בעיקר בנסיונות לשמר את הקבוצה הנוכחית שיש לה.
אנחנו יודעים טוב מאוד כמה זה קשה לשמור על המשכיות של סינדרלה שהצליחה בניגוד לכל הציפיות כשאין לך יותר תקציבי עתק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 20:04

לאולימפיאקוס אין שקל להציע ללאנגפורד, שלא לדבר על 1.3 מילון דולר נטו. החוזה של ספאנוליס אוכל להם חלק נכבד מתקציב השחקנים.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 יוני 2012, 20:06

רק קבוצות רוסיות או טורקיות ישפכו כספים בלי חשבון הקיץ לדעתי. ביוון נגמרה החגיגה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 20:11

yarinsaky כתב:רק קבוצות רוסיות או טורקיות ישפכו כספים בלי חשבון הקיץ לדעתי. ביוון נגמרה החגיגה.

אני חושב שלאנגפורד מיצה את החוויה של לשחק שנתיים ברוסיה. לא מאמין שהוא יקח הצעת חוזה שתהיה טיפה יותר טובה מאיזה חימקי או משהו כזה. והטורקיות? הן גם כן לא כאלה עשירות בסופו של דבר, בוודאי אם מסתכלים על הרכזים של אפס והסגל של פנר. בסופו של דבר מכבי איבדה שחקנים לצסק''א וברצלונה, לא לקבוצות בטורקיה(לגבי וויל סולומון מכבי החליטה הפוך ממה שהחליטה לגבי לאנגפורד- לא לנצל את האופציה עליו).
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 02 יוני 2012, 20:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 יוני 2012, 20:13

לא יודע, אם צסק"א תצי לו 1.5 מיליון יורו, לדוגמא ? זה לא סתם רוסיה, זו קבוצה שהולכת על התואר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 20:16

לאנגפורד זה לא אידסון, סגנון המשחק שלו לא מתאים לכל קבוצה או מאמן. מאותה סיבה כנראה שמכבי סגרה עם פארגו, כי מבחינת כישרון הוא לא רואה ממטר את הרכזים של אפס ופנר.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־40 אורחים