19 יוני 2012, 08:27
jol9 כתב:אנטוניו כתב:העדיפות שלי לעמדה מספר 4 PF
1. דבון ג'פרסון -יכול להשלים מצוין את מאריץ , מלך הסלים בליגה הרוסית זו יכולה להיות עונת הפריצה שלו ביורוליג
2. ניק קנר מדלי
3. באניץ
ג'פרסון הוא באמת שחקן טוב, אבל הימור גדול מאוד. הוא פאוור די קטן, וביורוליג הוא עלול להתקשות מאוד.
תכלס, בכלל לא היה איכפת לי אם היו מהמרים עם ג'פרסון בעמדה 4, אבל אחרי שגם מהמרים בעמדת הגארדים, ועוד לא ברור מי יהיה
הסנטר השני, אז זה קצת מסוכן מדי.
19 יוני 2012, 08:43
קודי כתב:jol9 כתב:אנטוניו כתב:העדיפות שלי לעמדה מספר 4 PF
1. דבון ג'פרסון -יכול להשלים מצוין את מאריץ , מלך הסלים בליגה הרוסית זו יכולה להיות עונת הפריצה שלו ביורוליג
2. ניק קנר מדלי
3. באניץ
ג'פרסון הוא באמת שחקן טוב, אבל הימור גדול מאוד. הוא פאוור די קטן, וביורוליג הוא עלול להתקשות מאוד.
תכלס, בכלל לא היה איכפת לי אם היו מהמרים עם ג'פרסון בעמדה 4, אבל אחרי שגם מהמרים בעמדת הגארדים, ועוד לא ברור מי יהיה
יש כאן יותר מדי הימורים. מה עם שחקנים מוכחים שהם לא הימור?
19 יוני 2012, 08:44
2. ניק קנר מדלי
3. באניץ
19 יוני 2012, 08:53
er79 כתב:ההתעניינות בבאניץ' לא ממש ברורה לי. מדוע להחליף פורוורד אירופאי (מצ'באן) בפורוורד אירופאי אחר? מה כל כך רע במצ'באן? לפי דעתי, מהיכרותי את אהבתו של בלאט לשחקנים אמריקניים, הפורוורד של מכבי כלל לא יהיה אירופאי, בניגוד לכל הדיווחים בתקשורת.
19 יוני 2012, 08:57
19 יוני 2012, 08:58
19 יוני 2012, 09:00
yzafrir כתב:Assaf M כתב:העניין עם מצ'באן הוא המשכורת הגבוהה אותה הוא עתיד לקבל. לפי כל הפרסומים הוא אמור לקבל מיליון דולר בשלושת העונות הקרובות(כולל העתידה לבוא) וזה לדעתי כבד מאוד על מכבי שלא מייעדת סכום כסף כזה לעמדה מספר 4.
וכמה בדיוק באניץ' אמור לקבל ? בערך את אותם סכומים....הוא מגיע מקבוצה לא קטנה ומחוזה לא קטן בכלל....
אני גם מאמין שהשחקן יהיה אמרוקאי וסביר להניח שיגיע מקבוצה קטנה...
19 יוני 2012, 09:01
er79 כתב:גנדיה, אם אתה חושב שמצ'באן יהיה בהרבה יותר יקר מבאניץ', אתה פשוט טועה.
19 יוני 2012, 09:02
19 יוני 2012, 09:03
2. ניק קנר מדלי
3. באניץ
19 יוני 2012, 09:06
אנטוניו כתב:קודי כתב:jol9 כתב:אנטוניו כתב:העדיפות שלי לעמדה מספר 4 PF
2. ניק קנר מדלי
3. באניץ
דבון ג'פרסון לא הימור אולי אחד השחקנים הכי מוכשרים באירופה, גובה של 2.04 (לא נמוך במיוחד)
מוביל את הליגה הרוסית בנק' ובריבאונדים שימו לב לסטיסטיקה נגד הגדולות(קבוצות יורוליג):
צסק"א 22 נק 8 רב 4 אס
11 נק 5 רב 4 אס
חימקי 17 נק 4 רב
19 נק 6 רב 6 אס
19 יוני 2012, 09:22
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני מקווה מאוד שיתחילו לעלות שמות רציניים עכשיו, אחרי ששילמתי את המנוי הכי יקר אי פעם..
בינתיים עולים פה שמות של פ.פורוורדים בזיוניים..
לא ייתכן שמכבי לא מבזבזים כסף כמעט..אנחנו חוסכים להווארד בסנטר?
אני לא חושב שצריך לוותר על לאנגפורד בגלל היקמן , אני חושב שאם חשבו על שחקן שיכול לשחק ליד לאנגפורד אז היו צריכים לבחור שחקן אחר במקום היקמן .
אבל מכיוון שכמו שכבר כתבו פה , קשה לי להאמין שלאנג' ישאר אז אני חושב שעדיף להסיט את היקמן לעמדת השוטינג גארד ולהביא רכז טוב ויקר יותר אחר (ג'אקסון\אוקיץ'\דה קולו...) .
אגב , אתה כל הזמן יורד על השמות של הפ.הפוורדים שעלו פה ואמור עליהם שהם ביזיוניים . בנתיים מכל השמות שעלו פה אין אף שם של שחקן שאני יכול לומר עליו שהוא ביזיוני . יש כאלו שהם הימור יותר ויש כאלו שהם מניה בטוחה יותר אבל כולם מעומדים טובים .
באניץ' , מדלי , דולמן , רובין...הם כולם מעומדים טובים .
כנראה שאתה פשוט צריך להשלים עם זה שטלאפלא או לורבק כנראה לא יגיעו ....
אגב , לי עלה המנוי אותו מחיר כמו שנה שעברה רק שזה בלי אדריאטית אבל עם יותר משחקי יורוליג...
19 יוני 2012, 09:36
19 יוני 2012, 10:02
19 יוני 2012, 10:03
yarinsaky כתב:לא רוצה לדכא אותך ליאב, אבל בדיוק כשאני הייתי בגילך הייתה למכבי קבוצה שטרפה את כל אירופה ולא השאירה פירור.( וזה לא מה שכולם חושבים .).
19 יוני 2012, 10:10
19 יוני 2012, 10:24
cannon כתב:ג'פרסון וגם ג'ף אדריאן הם מעניינים אבל קצת קטנים בגודל לעמדה 4, אבל יכולים לפצות על זה באתלטיות. באמת שבמקום מכבי הייתי בודק את לורנס רוברטס. אתלטי, חזק, אני זוכר שקולע גם שלשות ודפק כמה על הראש של מכבי, הציוות עם מאריץ' עבד מעולה שם והוא גם לא יקר.
19 יוני 2012, 10:27
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:לא רוצה לדכא אותך ליאב, אבל בדיוק כשאני הייתי בגילך הייתה למכבי קבוצה שטרפה את כל אירופה ולא השאירה פירור.( וזה לא מה שכולם חושבים .).
איזו קבוצה זאת הייתה?
19 יוני 2012, 11:01
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:לא רוצה לדכא אותך ליאב, אבל בדיוק כשאני הייתי בגילך הייתה למכבי קבוצה שטרפה את כל אירופה ולא השאירה פירור.( וזה לא מה שכולם חושבים .).
איזו קבוצה זאת הייתה?
הקבוצה של ארל וויליאמס והחברים ב 81 .
19 יוני 2012, 11:05
LIAV10 כתב:yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אני מקווה מאוד שיתחילו לעלות שמות רציניים עכשיו, אחרי ששילמתי את המנוי הכי יקר אי פעם..
בינתיים עולים פה שמות של פ.פורוורדים בזיוניים..
לא ייתכן שמכבי לא מבזבזים כסף כמעט..אנחנו חוסכים להווארד בסנטר?
אני לא חושב שצריך לוותר על לאנגפורד בגלל היקמן , אני חושב שאם חשבו על שחקן שיכול לשחק ליד לאנגפורד אז היו צריכים לבחור שחקן אחר במקום היקמן .
אבל מכיוון שכמו שכבר כתבו פה , קשה לי להאמין שלאנג' ישאר אז אני חושב שעדיף להסיט את היקמן לעמדת השוטינג גארד ולהביא רכז טוב ויקר יותר אחר (ג'אקסון\אוקיץ'\דה קולו...) .
אגב , אתה כל הזמן יורד על השמות של הפ.הפוורדים שעלו פה ואמור עליהם שהם ביזיוניים . בנתיים מכל השמות שעלו פה אין אף שם של שחקן שאני יכול לומר עליו שהוא ביזיוני . יש כאלו שהם הימור יותר ויש כאלו שהם מניה בטוחה יותר אבל כולם מעומדים טובים .
באניץ' , מדלי , דולמן , רובין...הם כולם מעומדים טובים .
כנראה שאתה פשוט צריך להשלים עם זה שטלאפלא או לורבק כנראה לא יגיעו ....
אגב , לי עלה המנוי אותו מחיר כמו שנה שעברה רק שזה בלי אדריאטית אבל עם יותר משחקי יורוליג...
אני מצטער, השמות האלה לא עושים לי את זה, אם מוותרים על מאצ'באן (שיותר טוב מהשמות האלו) לפחות תרוויחו עליו משהו שווה, שיעשו טרייד, אנא אערף..
המנוי עלה לי ב-300 שקל מעונה שעברה..
דרך אגב, מה בחרת? אוגדן כרטיסים או כרטיס מגנטי?