פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: לנדסברג סיכם לשלוש שנים

03 יולי 2012, 21:51

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:)
Jordan Farmar, Brooklyn Nets – $4.0 million – Player Option ($4.3 million)

אני אקח אותו, תודה... :tongue3

4.3 מיליון דולר והוא שלך :D

אתה מקבל צ'קים?? ;)

03 יולי 2012, 21:59

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:

אתה מקבל צ'קים?? ;)

איך שנוח לך

03 יולי 2012, 22:19

ומי הגאון שבחר בתמונה הלא מחמיאה הזאת לבשר על סיכומו של לאנדסברג באתר הרשמי של מכבי ?

תמונה

:duh

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3560

03 יולי 2012, 22:33

קובי כתב:ומי הגאון שבחר בתמונה הלא מחמיאה הזאת לבשר על סיכומו של לאנדסברג באתר הרשמי של מכבי ?

תמונה

:duh

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3560

זאת תמונה בהחלט ריאליסטית

03 יולי 2012, 22:42

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:

זה ברוטו, זה שווה בערך 2.5 מליון נטו..
במודל הבא הוא מקבל יותר:
אולי כדאי ללכת על מודל הקו הקדמי הזול יחסית:

ברוטו בדולר:

C: שרמדיני 690K, ג'וואי 690K
PF: ג'יימס 511K\ג'פרסון 500K, אליהו 1.1M, טיוס 292K
SF: סמית' 690K, פניני 700K
SG: הלפרין 730K (כולל כל החארטות), לאנדסברג 511K
PG: היקמן 440K

הכל ביחד שווה 6,354,000 דולר ברוטו (תמיד עיגלתי למעלה) מה שמשאיר 3,646,000 דולר ברוטו שזה בערך 2.8M דולר נטו

לא שאני חושב שהשלוש מאות אלף ישפיעו על פארמר, פשוט אל תלחצו מהרשימת משכורות של הפרי אג'נטס..

04 יולי 2012, 04:03

לאנדסברג זו החתמה צפוייה וטובה . בטווח הקצר הוא לא אמור להיות פאקטור יותר מידי משמעותי (אלא אם לא יחתימו מחליף אמיתי ללאנגפורד...) אבל בטווח הארוך הוא יכול להחליף מקום של זר .
כמובן שהוא צריך לבוא בנוסף להלפרין ולא במקומו .
אם הלפרין לא יחתום ונישאר רק עם סילבאן אז רמת האינטילגציה של הקבוצה הזאת תיהיה נמוכה מאוד השנה ....

04 יולי 2012, 05:03

אמור להשתכר בערך 300 אלף דולר שזה סביר.
ד"א, אי אפשר לבטל את האפשרות שיגיע לנ.ב.א, מספיק כמה משחקים טובים בליגת הקיץ ואתה יכול למצוא עצמך בסגל המורחב. זה כבר קרה עם שחקנים פחות טובים מסילבן.

04 יולי 2012, 05:04

04 יולי 2012, 05:47

yarinsaky כתב:אמור להשתכר בערך 300 אלף דולר שזה סביר.
ד"א, אי אפשר לבטל את האפשרות שיגיע לנ.ב.א, מספיק כמה משחקים טובים בליגת הקיץ ואתה יכול למצוא עצמך בסגל המורחב. זה כבר קרה עם שחקנים פחות טובים מסילבן.

מישהו יודע עד מתי הוא וליאור צריכים להחליט? או שבמידה והם מקבלים זימון למחנות בסתיו, אז בעצם הם מחוץ לקבוצה?

04 יולי 2012, 06:00

jol9 כתב:

מישהו יודע עד מתי הוא וליאור צריכים להחליט? או שבמידה והם מקבלים זימון למחנות בסתיו, אז בעצם הם מחוץ לקבוצה?

אני מאוד מקווה שסעיפי היציאה של מכבי לא תקפים למחנות הסופיים באוקטובר
אפילו סוף אוגוסט זה יותר מדי

04 יולי 2012, 06:10

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

לא צריך להגזים, החוזים לא רשלניים עד כדי כך. סעיפי היציאה תקפים רק לחוזים מובטחים שיתקבלו עד 1 לאוגוסט.

04 יולי 2012, 06:12

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

לא צריך להגזים, החוזים לא רשלניים עד כדי כך. סעיפי היציאה תקפים רק לחוזים מובטחים שיתקבלו עד 1 לאוגוסט.

גם אני לא ראיתי מצב שמכבי נותנים סעיף כזה ''ארוך'' אבל כמו שאליל הפורום ג'סטין ביבר אומר-NEVER SAY NEVER

אני חושבת שהדבר הכי חשוב בחוזה של לאנדסברג זה שאם הוא לא משיג חוזה ב-NBA השנה אז שנה הבאה אין לו סעיף יציאה שוב אלא רק עוד שנתיים

04 יולי 2012, 06:39

ז"א עד ה-1.8 נדע אם שני אלה יהיו במכבי בוודאות... OK, לא יותר מדי זמן לחכות.
לג'יימס זה עד אמצע החודש ככה הבנתי.

04 יולי 2012, 06:54

זה לא פעם ראשונה שמכבי עושה את זה . גם עם אלן אנדרסן נתנו לו סעיף כזה שאמר חוזה מובטח עד לתאריך מסויים .
ב-2004 דיויד בלו חתם בסקרמנטו ושוחרר ממש לקראת תחילת עונת ה NBA ומכבי לא חיכתה לו . אני מקווה שלאנדסברג לא יקבל חוזה זמני או משהו כזה...

04 יולי 2012, 09:46

felix_r כתב:פעם מכבי היתה מביאה שחקנים מקבוצות ישראליות שהצליחו לנצח אותה. היום מביאים מקבוצות שירדו ליגה...

פעם גם הפועל הייתה לוקחת אליפויות, אתה מבין. (ואז היה אפשר לקחת משם שחקנים).
אתה לא רוצה את טיוס, וגם לא את קיצ'ן.. אבל אשדוד זו הקבוצה היחידה(?) שניצחה את מכבי עונה שעברה בליגה? ראשון הביאה פייט טוב..
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 04 יולי 2012, 09:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

04 יולי 2012, 09:49

refael כתב:דבר ראשון הוא עוד לא חתם, דבר שני הוא החתמה גרועה מאוד אני לא מבין למה להיות שמח מהחתמה כזאת ?
הלפרין ואוחיון עדיפים עליו בהרבה.
שחקן שדפוק 15 נקודות בליגה לא עושה עלי רושם גם אם אומרים שיש לו פוטנציאל גדול, ראיתי אותו משחק שנתיים כדי לומר שהוא לא מתאים לרמה של מכבי.

אז מה שאוחיון יותר טוב? מה אתה רוצה לעשות עכשיו? ולגבי הלפרין, ינסו להביא אותו, אבל אני מאוד מקווה שלא יביאו אותו בשכר מטורף+תשלום מסים, ישראלים שיש היום לא שווים את המאמץ, וגם עולים כפול כסף.אם יוגב עשו טעות, אפשר לקוות שמי שעשה יישלם, ושזה לא יקרה בעתיד, אבל אין מה לבכות על חלב שנשפך, יוגב בחוץ.

04 יולי 2012, 09:55

gandya כתב:
refael כתב:דבר ראשון הוא עוד לא חתם, דבר שני הוא החתמה גרועה מאוד אני לא מבין למה להיות שמח מהחתמה כזאת ?
הלפרין ואוחיון עדיפים עליו בהרבה.
שחקן שדפוק 15 נקודות בליגה לא עושה עלי רושם גם אם אומרים שיש לו פוטנציאל גדול, ראיתי אותו משחק שנתיים כדי לומר שהוא לא מתאים לרמה של מכבי.

אז מה שאוחיון יותר טוב? מה אתה רוצה לעשות עכשיו? ולגבי הלפרין, ינסו להביא אותו, אבל אני מאוד מקווה שלא יביאו אותו בשכר מטורף+תשלום מסים, ישראלים שיש היום לא שווים את המאמץ, וגם עולים כפול כסף.אם יוגב עשו טעות, אפשר לקוות שמי שעשה יישלם, ושזה לא יקרה בעתיד, אבל אין מה לבכות על חלב שנשפך, יוגב בחוץ.

לא, כי עד שאוחיון בא למגבי הוא היה מייקל גורדן

04 יולי 2012, 11:11

לנדסברג יחבור לאליהו במדי מינסוטה

04 יולי 2012, 12:42

נראה בחור נחמד ומצחיק:

WTF?
פרסומת סמויה למקדונלדס? גם הוא אומר בסוף "מקדונלדס, הנה אני בא" וגם יש לו ציור של מקדונלדס על התעודת זהות..או שאני רעב ומתחיל להזות..

04 יולי 2012, 19:42

gandya כתב:
felix_r כתב:פעם מכבי היתה מביאה שחקנים מקבוצות ישראליות שהצליחו לנצח אותה. היום מביאים מקבוצות שירדו ליגה...

פעם גם הפועל הייתה לוקחת אליפויות, אתה מבין. (ואז היה אפשר לקחת משם שחקנים).
אתה לא רוצה את טיוס, וגם לא את קיצ'ן.. אבל אשדוד זו הקבוצה היחידה(?) שניצחה את מכבי עונה שעברה בליגה? ראשון הביאה פייט טוב..

אגב..

מעדיף את לנדסברג על רוט/אוחיון, כי הוא לפחות לא יבכה בתקשורת אם לא יקבל מספיק דקות.

עכשיו המשאלה שלך מוענה הקודמת רוקמת עור וגדים, אז על מה אתה מתלוננן? :beee
פרסם תגובה