jol9 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:אני לא מבינה?
אין לשמעון שום מנדט להעיף את התחת של בצ'יקמוק המחוצ'קן הזה אל מחוץ לאטמוספירה??
הורסים לו את מפעל חייו מול עיניו ואפילו להילחם הוא כבר לא מנסה??
הוא כבר ממש הזדקן....
אני פחדתי והתרעתי עוד כשפדרמן הכניס את הבן שלו לעסקים והבנתי שהוא משתלט על מכבי בזמן שאנשים לא הבינו למה אני מודאג
עכשיו אולי גם אתם(ושמעון)מבינים אבל זה כבר מאוחר מדי-פדרמן השליט הבלתי מעורער של מכבי
זכור לי גן שהתבטאתי בעניין הזה בחשש גדול, לא רק בגלל הבן של פדרמן, אלא גם בגלל זה של רקנאטי.
האם גיל הפך להיות תנאי מספיק בשביל להיות בקבוצת הניהול של אחד המועדונים החשובים בעולם הכדורסל?? כלומר גיל ושם משפחה.
האם לא צריך שום תכונה אחרת??
אם היה מדובר בעסק הפרטי של החברים פדרמן ורקנאטי, אז מילא, אבל כאן מדובר בקבוצת כדורסל עם מאות אלפי אוהדים, עם מחזור כספים של עשרות מליוני דולרים,
ועם חשיפה תקשורתית מטורפת. זה לא המקום לעשות בו את הדברים האלה, וזה לחלוטין לא ראוי.
אני כ"כ מסכימה.
זה נכון שמכבי היא כביכול חברה פרטית, אבל בהרבה מאוד רמות היא יותר ברמת מוסד ציבורי, כזה שיש עניין הרבה יותר גדול לציבור הרחב בה מאשר לבעלים שלה.
הרי מכבי, כמו כל קבוצת ספורט, קיימת בשביל אוהדיה ולמען הציבור ולא כמו חברה פרטית רגילה שקיימת בעיקר למטרת השגת רווח לבעלים שלה.
לכן אני כן רואה במכבי כמוסד ציבורי, ואם במוסד ציבורי היו כאלו מינויי קרובים של הבן של, זה כבר מזמן היה גורר חקירה רצינית של מבקר המדינה, לא??