מכבי ובלאט במסלול התנגשות. (כך ע"פ מקורות שונים).

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ע"פ רועי מרום, מכבי ובלאט במסלול התנגשות.

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2012, 21:11

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:אני לא מבינה?
אין לשמעון שום מנדט להעיף את התחת של בצ'יקמוק המחוצ'קן הזה אל מחוץ לאטמוספירה??
הורסים לו את מפעל חייו מול עיניו ואפילו להילחם הוא כבר לא מנסה??

הוא כבר ממש הזדקן.... :nono

אני פחדתי והתרעתי עוד כשפדרמן הכניס את הבן שלו לעסקים והבנתי שהוא משתלט על מכבי בזמן שאנשים לא הבינו למה אני מודאג
עכשיו אולי גם אתם(ושמעון)מבינים אבל זה כבר מאוחר מדי-פדרמן השליט הבלתי מעורער של מכבי

זכור לי גן שהתבטאתי בעניין הזה בחשש גדול, לא רק בגלל הבן של פדרמן, אלא גם בגלל זה של רקנאטי.
האם גיל הפך להיות תנאי מספיק בשביל להיות בקבוצת הניהול של אחד המועדונים החשובים בעולם הכדורסל?? כלומר גיל ושם משפחה.
האם לא צריך שום תכונה אחרת??

אם היה מדובר בעסק הפרטי של החברים פדרמן ורקנאטי, אז מילא, אבל כאן מדובר בקבוצת כדורסל עם מאות אלפי אוהדים, עם מחזור כספים של עשרות מליוני דולרים,
ועם חשיפה תקשורתית מטורפת. זה לא המקום לעשות בו את הדברים האלה, וזה לחלוטין לא ראוי.

אני כ"כ מסכימה.
זה נכון שמכבי היא כביכול חברה פרטית, אבל בהרבה מאוד רמות היא יותר ברמת מוסד ציבורי, כזה שיש עניין הרבה יותר גדול לציבור הרחב בה מאשר לבעלים שלה.
הרי מכבי, כמו כל קבוצת ספורט, קיימת בשביל אוהדיה ולמען הציבור ולא כמו חברה פרטית רגילה שקיימת בעיקר למטרת השגת רווח לבעלים שלה.
לכן אני כן רואה במכבי כמוסד ציבורי, ואם במוסד ציבורי היו כאלו מינויי קרובים של הבן של, זה כבר מזמן היה גורר חקירה רצינית של מבקר המדינה, לא??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

Re: מכבי ובלאט במסלול התנגשות. (כך ע"פ מקורות שונים).

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2012, 21:20

חנו'ש,

מאז שמזרחי איבד את השליטה במניות, הוא רק מפחד שפדרמן לא יעיף אותו ממכבי, ומהפחד הזה תומך בכל דבר שפדרמן עושה (כמו במקרה של כץ, שהיה חבר טוב של מזרחי, וגם במקרה של מוני פנאן).

האמת שפדרמן היה מעיף את מזרחי כבר מזמן, אבל הוא חושש מיחסי ציבור שליליים, וגם יודע שמזרחי גם ככה כבר זקן מאוד, ועוד כמה שנים יפרוש מעצמו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 16 יולי 2012, 21:22

felix_r כתב:חנו'ש,

מאז שמזרחי איבד את השליטה במניות, הוא רק מפחד שפדרמן לא יעיף אותו ממכבי, ומהפחד הזה תומך בכל דבר שפדרמן עושה (כמו במקרה של כץ, שהיה חבר טוב של מזרחי, וגם במקרה של מוני פנאן).

האמת שפדרמן היה מעיף את מזרחי כבר מזמן, אבל הוא חושש מיחסי ציבור שליליים, וגם יודע שמזרחי גם ככה כבר זקן מאוד, ועוד כמה שנים יפרוש מעצמו.

אז הוא בטח גם צריך לדעת, מה קרה לאלי טביב..
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2012, 21:50

מזרחי גם מחזיק בחלק מהשליטה. את כץ הם הכריחו למכור באיזשהו אופן, אבל את מזרחי אין סיכוי לשכנע לעשות את אותו הדבר.
פרט לכך אני די מסכים איתך, אמנם עם הסתייגויות, כי אני עדיין חושב שמזרחי הוא אדם חזק ולא בובה, למרות שזה לא תמיד מסתדר עם המעשים של ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2012, 21:53

פייר, מה אנחנו מצפים גם משמעון שיעשה?
יכריח את פדרמן לשים כסף (מה שיכריח גם את שמעון לשים כסף ביחס לאחוז השליטה שלו)??

הדברים הללו לא נמצאים בשליטתו, אבל כן הייתי שמחה אם הוא היה עושה משהו בנוגע להשתלטות הג'וניורים על הקבוצה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2012, 21:54

jol9 כתב:

מזרחי גם מחזיק בחלק מהשליטה. את כץ הם הכריחו למכור באיזשהו אופן, אבל את מזרחי אין סיכוי לשכנע לעשות את אותו הדבר.
פרט לכך אני די מסכים איתך, אמנם עם הסתייגויות, כי אני עדיין חושב שמזרחי הוא אדם חזק ולא בובה, למרות שזה לא תמיד מסתדר עם המעשים של ההנהלה.

חלק מהמניות זה לא נקרא שליטה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 16 יולי 2012, 21:59

felix_r כתב:
jol9 כתב:

חלק מהשליטה....
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2012, 22:03

jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:

חלק מהשליטה....

אין כזה דבר חלק מהשליטה. הקובע הוא מי שיש לו את רוב המניות.
יש לי מניות של "אורמת תעשיות" אז נראה לך שאני מחליט מה החברה עושה? :fuck
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ni4ni » 18 יולי 2012, 08:59

לי בכלל נראה ששוק השחקנים ברח למכבי השנה.
הקבוצות היווניות אמנם קיצצו תקציבים אבל התורכים פתאום התעוררו (וגם הרוסים) ואז כל מיני קבוצות דרג שני ושלישי מתורכיה ורוסיה מציעות הצעות כספיות מטורפות לשחקנים (גלטסריי שלקחו את ג'מונט גורדון, אפס שלקחו את ג'ורדן פארמר, לוקומוטיב קובאן שמי שמע עליהם קודם). כתוצאה מזה כל מחירי השוק עלו למעלה. אם שחקן בדרג של גורדון או לנגפורד מקבלים מעל מיליון דולר לעונה אז פתאום שחקני דרג שני ושלישי רוצים 700,000.
ומכבי, כמו עיוורים, ממשיכים לתת הצעות לפי השכר של שנה שעברה ולהתאכזב כשכולם בורחים ואילו הקבוצות שעדכנו את הצעות השכר שלהן לפי מה שקרה בשוק זוכות בשחקנים.

אם מכבי לא תעדכן את החשיבה שלה אז שוב יצטרכו ללכת על פליטים ממחנות ה-NBA וזה הימור של 50-50, וצריך מזל גדול כדי למצוא יהלום או שניים בערמת הזבל.
ni4ni

הודעהעל ידי קודי » 18 יולי 2012, 09:47

ni4ni כתב:לי בכלל נראה ששוק השחקנים ברח למכבי השנה.
הקבוצות היווניות אמנם קיצצו תקציבים אבל התורכים פתאום התעוררו (וגם הרוסים) ואז כל מיני קבוצות דרג שני ושלישי מתורכיה ורוסיה מציעות הצעות כספיות מטורפות לשחקנים (גלטסריי שלקחו את ג'מונט גורדון, אפס שלקחו את ג'ורדן פארמר, לוקומוטיב קובאן שמי שמע עליהם קודם). כתוצאה מזה כל מחירי השוק עלו למעלה. אם שחקן בדרג של גורדון או לנגפורד מקבלים מעל מיליון דולר לעונה אז פתאום שחקני דרג שני ושלישי רוצים 700,000.
ומכבי, כמו עיוורים, ממשיכים לתת הצעות לפי השכר של שנה שעברה ולהתאכזב כשכולם בורחים ואילו הקבוצות שעדכנו את הצעות השכר שלהן לפי מה שקרה בשוק זוכות בשחקנים.

אם מכבי לא תעדכן את החשיבה שלה אז שוב יצטרכו ללכת על פליטים ממחנות ה-NBA וזה הימור של 50-50, וצריך מזל גדול כדי למצוא יהלום או שניים בערמת הזבל.

השנה אין מה לדבר על פליטים ממחנות ה-NBA, מאחר שהיורוליג מתחיל ב-10 באוקטובר והמחנות מסתיימים רק בסוף אוקטובר. מעבר לכך, אף פעם לא יצא למכבי משהו טוב מהמחנות האלה והסיכוי שכן יצא הוא הרבה הרבה פחות מ-50%ץ
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־8 אורחים