המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:בלאט לא אמר פעם שיעזוב לNBA רק אם יקבל משרה של מאמן ולא תפקידי משנה ?
כרמל , עזיבה של בלאט היא אסון תלוי למי .
להנהלה זה דווקא לא כי הם יוכלו למצוא מאמן בובה אחר שיסכים לאמן את הקבוצה לפי רצונו ודרכו של פדרמן .
לנו זה אסון כי אני לא רואה אף מאמן שיצליח להוציא מים מסלע כמו שבלאט עושה פה כבר שנתיים...
MTA2311 כתב:אריק שיבק נראה כמו מאמן שמתאים לפילוסופיה של פדרמן... בקרוב אצלנו בעזרת השם.
rc4991 כתב:המאמן דייויד בלאט מיהר לאחר המשחק מול אשדוד והמריא לרוסיה ל-24 שעות. המאמן ייפגש עם אנשי איגוד הכדורסל ברוסיה לפגישה ראשונה לסיכום הטורניר האולימפי המוצלח, בה זכתה הנבחרת בהדרכתו במדליית הארד, ובתכניות להמשך. ברוסיה מעוניינים מאוד שבלאט ימשיך עם הנבחרת הלאומית ונראה שהמאמן אכן ימשיך.
אני מקווה שהוא לא ימשיך למרות שזה לא כל כך משנה לי
MTA2311 כתב:זה רע מאוד אם הוא ימשיך שם.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה רע מאוד אם הוא ימשיך שם.
רע מאוד למי? למנהל חשבון הבנק שלו זה דווקא מצויין...
yarinsaky כתב:איזה מקום קבוע ואיזה נעליים. קודם שיעבור את העונה הזאת בשלום מבחינה מקצועית ואז נראה. יש פצצת זמן שמונחת על השולחן בין שני הצדדים, נקווה שתישאר מנוטרלת.
וד"א, מכבי רצתה להתנות את החוזה של בלאט במכבי בהפסקת עבודתו של בלאט ברוסיה וויתרה על זה , אבל אולי כך יותר קל לפדרמן לעשות דברים שהוא רוצה.
קודי כתב:yarinsaky כתב:איזה מקום קבוע ואיזה נעליים. קודם שיעבור את העונה הזאת בשלום מבחינה מקצועית ואז נראה. יש פצצת זמן שמונחת על השולחן בין שני הצדדים, נקווה שתישאר מנוטרלת.
וד"א, מכבי רצתה להתנות את החוזה של בלאט במכבי בהפסקת עבודתו של בלאט ברוסיה וויתרה על זה , אבל אולי כך יותר קל לפדרמן לעשות דברים שהוא רוצה.
ומכיוון שבלאט לא עיוור הוא יודע שהוא חייב להבאיר לעצמו מקום עבודה עם הכנסה יפה ליום שהוא יעזוב את מכבי וגם הוא יודע שזה לא יום רחוק במיוחד.
Mta_atic כתב:חזרנו למסורת של גרינוולד שכוללת כתבות עסיסיות (ובעיקר מטנפות) לפני משחקים.
אז הפעם, לפי גרינוולד, כנראה שאנחנו עדים לעונתו האחרונה של בלאט בצהוב (ואני מקווה בשבילו שכן, אם מדובר בקבוצת אנ.בי.אי ואם היחס ממכבי הוא כפי שמתואר בכתבה).
גם אם 5% מהדברים שנכתבו הם נכונים, הם מעוררים דאגה גדולה לגבי העתיד של מכבי. לא מצליח להבין איך ההנהלה מצליחה להסתכסך עם בנאדם נוח כמו דיוויד בלאט.
כמה פנינים מהכתבה:
"כל שיטת ההתנהלות במכבי קצת מזכירה שוק", מספר מקורב לנעשה. "פעם דני מביא שחקן, ופעם מוותרים ונותנים לדיוויד לבחור. אין מישהו אחד שמתווה קו רכש ברור, שדואג לכך שהשחקנים יתאימו אחד לשני. היום, אחרי שראו את החיבור של הזרים, אף אחד במכבי לא מבסוט. הם מבינים שהגיעו יותר מדי זרים בינוניים. היקמן ושרמדיני לא נראים מחוברים, יש יותר מדי פורוורדים, ופתאום כולם מחכים לדווין סמית' שיחזור. הוא שחקן מוכשר, אבל בעונה שעברה היה רק שחקן משלים. עם כל הכבוד, הוא זה שיציל את המולדת?
"נוצר מצב שבלאט לא באמת בונה את הסגל, אלא רק נדרש לאמן", ממשיך המקורב ואומר. "דיוויד מאמן מצוין, שבאמת לוקח קבוצות בינוניות והופך אותן לטובות. אבל השנה הזו היא מבחן גדול עבורו. אני לא יודע איך הוא יוכל להצליח עם הקבוצה שנבנתה כאן".
מבחינה פוליטית בלאט די מבודד כעת, אומרים בסביבות המועדון. דני פדרמן עובד בשיתוף פעולה הדוק עם אבי אבן ויאיר שבח ממחלקת הסקאוטינג; ובלאט נשען בעיקר על עוזרו, גיא גודס. "דיוויד לא סומך שם על אף אחד חוץ מגיא", אומר גורם אחר, "ובהנהלה לא סומכים עליו". אנשים שבילו עם המשלחת של מכבי לליגת הקיץ בווגאס, שכללה בין היתר את פדרמן ואבן, טוענים ש"הם טינפו על דיוויד ברמות אחרות. זה היה פשוט לא ייאמן".
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2574619
rc4991 כתב:Mta_atic כתב:חזרנו למסורת של גרינוולד שכוללת כתבות עסיסיות (ובעיקר מטנפות) לפני משחקים.
אז הפעם, לפי גרינוולד, כנראה שאנחנו עדים לעונתו האחרונה של בלאט בצהוב (ואני מקווה בשבילו שכן, אם מדובר בקבוצת אנ.בי.אי ואם היחס ממכבי הוא כפי שמתואר בכתבה).
גם אם 5% מהדברים שנכתבו הם נכונים, הם מעוררים דאגה גדולה לגבי העתיד של מכבי. לא מצליח להבין איך ההנהלה מצליחה להסתכסך עם בנאדם נוח כמו דיוויד בלאט.
כמה פנינים מהכתבה:
"כל שיטת ההתנהלות במכבי קצת מזכירה שוק", מספר מקורב לנעשה. "פעם דני מביא שחקן, ופעם מוותרים ונותנים לדיוויד לבחור. אין מישהו אחד שמתווה קו רכש ברור, שדואג לכך שהשחקנים יתאימו אחד לשני. היום, אחרי שראו את החיבור של הזרים, אף אחד במכבי לא מבסוט. הם מבינים שהגיעו יותר מדי זרים בינוניים. היקמן ושרמדיני לא נראים מחוברים, יש יותר מדי פורוורדים, ופתאום כולם מחכים לדווין סמית' שיחזור. הוא שחקן מוכשר, אבל בעונה שעברה היה רק שחקן משלים. עם כל הכבוד, הוא זה שיציל את המולדת?
"נוצר מצב שבלאט לא באמת בונה את הסגל, אלא רק נדרש לאמן", ממשיך המקורב ואומר. "דיוויד מאמן מצוין, שבאמת לוקח קבוצות בינוניות והופך אותן לטובות. אבל השנה הזו היא מבחן גדול עבורו. אני לא יודע איך הוא יוכל להצליח עם הקבוצה שנבנתה כאן".
מבחינה פוליטית בלאט די מבודד כעת, אומרים בסביבות המועדון. דני פדרמן עובד בשיתוף פעולה הדוק עם אבי אבן ויאיר שבח ממחלקת הסקאוטינג; ובלאט נשען בעיקר על עוזרו, גיא גודס. "דיוויד לא סומך שם על אף אחד חוץ מגיא", אומר גורם אחר, "ובהנהלה לא סומכים עליו". אנשים שבילו עם המשלחת של מכבי לליגת הקיץ בווגאס, שכללה בין היתר את פדרמן ואבן, טוענים ש"הם טינפו על דיוויד ברמות אחרות. זה היה פשוט לא ייאמן".
מוזר מאוד שהעלת את הקטעים הכי נכונים ומעצבנים בכתבה(למעט הליכלוכים בלאס וגאס שאי אפשר לדעת אם הם נכונים)והתייחסת אליהם כשטות גמורה
חבל מאוד שכך נראים היחסים בין ההנהלה למאמן שלנו כשהאחרון מוציא את המיטב בכל עונה למרות הקשיים הרבים שההנהלה מנחיתה עליו
Mta_atic כתב:rc4991 כתב:Mta_atic כתב:חזרנו למסורת של גרינוולד שכוללת כתבות עסיסיות (ובעיקר מטנפות) לפני משחקים.
כמה פנינים מהכתבה:
מוזר מאוד שהעלת את הקטעים הכי נכונים ומעצבנים בכתבה(למעט הליכלוכים בלאס וגאס שאי אפשר לדעת אם הם נכונים)והתייחסת אליהם כשטות גמורה
חבל מאוד שכך נראים היחסים בין ההנהלה למאמן שלנו כשהאחרון מוציא את המיטב בכל עונה למרות הקשיים הרבים שההנהלה מנחיתה עליו
איפה בדיוק ראית שהתייחסתי לדברים שלעיל' כשטות גמורה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים