פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים AGAIN?

19 ספטמבר 2012, 11:28

דיוגו חתם בבולס עם אני לא טועה...

19 ספטמבר 2012, 11:54

yzafrir כתב:דיוגו חתם בבולס עם אני לא טועה...

היו שמועות שהוא וג'וש הווארד זומנו למחנה קדם העונה של הבולס (לבולס אין אפשרות להחתים שחקנים בגלל שיש להם Hard Cap מהחוזה של היינריך) אבל לא ברור עד כמה הן נכונות.

19 ספטמבר 2012, 12:01

המחליף נמצא? מכבי ת"א פנתה לטרוי מרפי
פרסום ראשון:אחרי שחרורו של פופס מנסה בונסו, הצהובים עובדים במרץ על חיזוק ובודקים את מצבו של הסנטר האמריקני שכבר היה מועמד בתחילת הקיץ
http://one.co.il/Article/205887.html

19 ספטמבר 2012, 12:36

נשמע לי כמו טום צ'יימברס 2.
מרפי הוא פצוע כרוני בעונות האחרונות ורחוק (מאוד) משיאו. אולי הוא מזכיר לפדרמן את האפמן, והוא אוהב לנסות להחזיר לפה שחקני עבר.

19 ספטמבר 2012, 13:06

בתור אוהד הלייקרס, יצא לי לראות בעונה האחרונה די הרבה משחקים של טרוי מרפי,
במצבו הנוכחי(אחרי הפציעות) , הוא שומר טוב ב1 על 1, ריבאונדר הגנה טוב יחסית, ובהתקפה הוא בעיקר זורק מחצי מרחק ומהשלוש (זורק מעט, וקולע באחוזים טובים)
לא בטוח שהייתי מביא אותו למכבי, צריך לראות מה האופציות האחרות...

19 ספטמבר 2012, 13:08

לצערי אין היום בשוק יותר מדי אופציות ושוב נשלם שכר לימוד על חוסר הנסיון של ילדי הזהב. אותם ילדים שלא שמעו אף פעם את המשפט שהאויב של הטוב מאוד הוא המצויין וויתרו על גבוה נהדר כמו הנדריקס בשביל איזה חלום להחתים סנטר "אמיתי". אין היום בשוק אף סנטר נורמלי - אחד כבר סוס מת שנמצא בשלהי הקריירה שלו, השני עבר ניתוח לאחורנה, השלישי לא ברמה מתאימה והרביעי סתם נגר. נקווה שאולי העין של בלאט הצליחה לאתר מישהו רציני מאחר שכל הפרוביצ'ים והויוקאסים כבר לא בשוק. מדהים שבקיץ בו היו כל כך הרבה סנטרים טובים בשוק נשארנו שלושה שבועות לפני תחילת העונה בלי כלום.

19 ספטמבר 2012, 13:12

קודי כתב:לצערי אין היום בשוק יותר מדי אופציות ושוב נשלם שכר לימוד על חוסר הנסיון של ילדי הזהב. אותם ילדים שלא שמעו אף פעם את המשפט שהאויב של הטוב מאוד הוא המצויין וויתרו על גבוה נהדר כמו הנדריקס בשביל איזה חלום להחתים סנטר "אמיתי". אין היום בשוק אף סנטר נורמלי - אחד כבר סוס מת שנמצא בשלהי הקריירה שלו, השני עבר ניתוח לאחורנה, השלישי לא ברמה מתאימה והרביעי סתם נגר. נקווה שאולי העין של בלאט הצליחה לאתר מישהו רציני מאחר שכל הפרוביצ'ים והויוקאסים כבר לא בשוק. מדהים שבקיץ בו היו כל כך הרבה סנטרים טובים בשוק נשארנו שלושה שבועות לפני תחילת העונה בלי כלום.

מה רע באיקי דייגו?

19 ספטמבר 2012, 13:19

הבעיה עם השחקנים המזדקנים מה-NBA, זה שאין להם לאן לשאוף, ולכן הם לא בדרך כלל לא נותנים 100% מעצמם.

19 ספטמבר 2012, 13:22

BIG sofo כתב:
קודי כתב:לצערי אין היום בשוק יותר מדי אופציות ושוב נשלם שכר לימוד על חוסר הנסיון של ילדי הזהב. אותם ילדים שלא שמעו אף פעם את המשפט שהאויב של הטוב מאוד הוא המצויין וויתרו על גבוה נהדר כמו הנדריקס בשביל איזה חלום להחתים סנטר "אמיתי". אין היום בשוק אף סנטר נורמלי - אחד כבר סוס מת שנמצא בשלהי הקריירה שלו, השני עבר ניתוח לאחורנה, השלישי לא ברמה מתאימה והרביעי סתם נגר. נקווה שאולי העין של בלאט הצליחה לאתר מישהו רציני מאחר שכל הפרוביצ'ים והויוקאסים כבר לא בשוק. מדהים שבקיץ בו היו כל כך הרבה סנטרים טובים בשוק נשארנו שלושה שבועות לפני תחילת העונה בלי כלום.

מה רע באיקי דייגו?

סתם עוד פורוורד מוסב שלא יכול לתרום כלום בהגנה. היו הקיץ בשוק שחקנים כמו באטיסט, ויוקאס, פרוביץ, טומיץ ואחרים והיה למכבי ביד את הנדריקס. אם מכל זה נשארנו עם דיוגו אז מצבנו רע.

19 ספטמבר 2012, 13:23

קודי כתב:
BIG sofo כתב:

מה רע באיקי דייגו?

סתם עוד פורוורד מוסב שלא יכול לתרום כלום בהגנה. היו הקיץ בשוק שחקנים כמו באטיסט, ויוקאס, פרוביץ, טומיץ ואחרים והיה למכבי ביד את הנדריקס. אם מכל זה נשארנו עם דיוגו אז מצבנו רע.

דווקא שאמרתי שאני רוצה את באטיסט במכבי כולם פה צחקו עלי..

19 ספטמבר 2012, 13:24

felix_r כתב:הבעיה עם השחקנים המזדקנים מה-NBA, זה שאין להם לאן לשאוף, ולכן הם לא בדרך כלל לא נותנים 100% מעצמם.

זה לא בהכרח נכון - דייויד ריברס לקחת את גביע אירופה כמעט לבד, דומיניק וולקינס (שהיה סופרסטאר ב-NBA) נתן המון וגם ידינו הטוב מייק מיצ'ל היה נפלא. זה מאוד תלוי באופי של השחקן.

19 ספטמבר 2012, 13:25

LIAV10 כתב:
קודי כתב:
BIG sofo כתב:

מה רע באיקי דייגו?

דווקא שאמרתי שאני רוצה את באטיסט במכבי כולם פה צחקו עלי..

אני מבטיח לך שאני לא הייתי מאלה שצחקו.

19 ספטמבר 2012, 13:32

יובל, עזוב שטויות, מרפי, הטשהיימאר או מאיוק?

19 ספטמבר 2012, 13:36

Assaf M כתב:יובל, עזוב שטויות, מרפי, הטשהיימאר או מאיוק?

המאז'וק הזה הוא בדיחה - לא שחקן לרמה של ראשון לציון אז בטח שלא יכול לבוא במקום הזר היקר ביותר בסגל.הברזילאי שחקן טוב אבל בלי הגנה ובנוסף עבר ניתוח בברכו לפני מספר חודשים (מוכר למישהו?) ואילו מרפי היה שחקן NBA נהדר עד שדעך מאוד בשנתיים האחרונות. בוא נאמר שאם יש רק את השלושה האלה אני הולך על מרפי אבל לא בהתלהבות גדולה. אני רק מקווה שלא נזכה לחזרתו של אסטבן "צעדים" באטיסטה, למרות שהוא עדיף בהרבה על המאז'וק הזה.

19 ספטמבר 2012, 13:55

קודי כתב:
felix_r כתב:הבעיה עם השחקנים המזדקנים מה-NBA, זה שאין להם לאן לשאוף, ולכן הם לא בדרך כלל לא נותנים 100% מעצמם.

זה לא בהכרח נכון - דייויד ריברס לקחת את גביע אירופה כמעט לבד, דומיניק וולקינס (שהיה סופרסטאר ב-NBA) נתן המון וגם ידינו הטוב מייק מיצ'ל היה נפלא. זה מאוד תלוי באופי של השחקן.

זה נכון, לא בהכרח, אבל זה קורה.
הדוגמאות שלך הן מהעבר, לפני שתרבות ההיפ-הופ השתלטה על ה NBA.
גם המשכורות ב NBA לא היו פעם כל כך גבוהות.

19 ספטמבר 2012, 15:18

מרפי אומנם מעבר לשיא אבל זה לא שיש הרבה אופציות טובות כרגע. אולי איזשהו שם שאנחנו לא יודעים, אולי שחקן שלא מסתדר באיזו קבוצה ורוצה להשתחרר. נקווה שיסגרו את הפינה מהר וזה לא ייגרר לתוך העונה כמו לפני שנה.

19 ספטמבר 2012, 15:31

קודי כתב:

דיויד ריברס לקחת גביע אירופה כאשר הוא היה בן 29 ובשיאו. דומיניק ווילקינס לקח את פאו לגמר היורוליג אחרי עונה של משהו כמו 15 נק' לשמחק בNBA וגם לאחר עונה זו הוא חזר וככב בNBA.
מיצ'ל הגיע לכאן אמנם בגיל מובגר, אבל לאחר עונה פנטסטית באיטליה וממוצע קריירה של קוב ל20 נק' למשחק בNBA.
המצב של מרפי שונה לחלוטין ובכלל לא דומה לזה של השחקנים האילו.

מה שכן, הקיץ הזה לא מפסיק להפתיע. אחד הקיצים היותר מעניינים שאני זוכר.
בנוגע למחליף לפופס - אותי מעניין חסן וויטסייד, מישהו יודע מה קורה איתו?

19 ספטמבר 2012, 15:32

misha כתב:מרפי אומנם מעבר לשיא אבל זה לא שיש הרבה אופציות טובות כרגע. אולי איזשהו שם שאנחנו לא יודעים, אולי שחקן שלא מסתדר באיזו קבוצה ורוצה להשתחרר. נקווה שיסגרו את הפינה מהר וזה לא ייגרר לתוך העונה כמו לפני שנה.

אולי מילאנו משחררים את בורוסיס :cool

19 ספטמבר 2012, 16:47

LIAV10 כתב:
misha כתב:מרפי אומנם מעבר לשיא אבל זה לא שיש הרבה אופציות טובות כרגע. אולי איזשהו שם שאנחנו לא יודעים, אולי שחקן שלא מסתדר באיזו קבוצה ורוצה להשתחרר. נקווה שיסגרו את הפינה מהר וזה לא ייגרר לתוך העונה כמו לפני שנה.

מאיפה הבאת את זה?

19 ספטמבר 2012, 16:51

שחף כתב:
LIAV10 כתב:

מאיפה הבאת את זה?

אני צחקתי..

למרות שלא מתים עליו שם והוא לא מת עליהם לפי מי שאני יודע..
נושא נעול