Mta_atic כתב:חביב אורנג'ד כתב:סופו לא היה צריך להשאר במכבי כי המאמן לא רצה אותו.
זהו, אין יותר מה להוסיף בעיניין.
למרות שהיה מאד כואב לקרוא את הראיון ולחוש את הפספוס הגדול, אני מסכים עם כל מילה.
הרי בינינו, רובנו פה פרקליטים נלהבים של הגישה שדוגלת בלתת למאמן יד חופשי בנושא המקצועי שכולל בין היתר בחירת שחקנים,
אז עכשיו יש מקרה קלאסי כזה שאומנם הוא נגד דעתנו האוהדים, וצריך לדעת לכבד אותו (ואני אומר את זה למרות שאני חושב שסופו עדיף עשרות מונים על הסנטרים שהביאו לכאן). בסופו של דבר את הברכות במקרה של הצלחה והביקורות במקרה של כישלון בלאט יקבל.
אפשר רק לתהות ולהרהר מה גרם לבלאט לוותר על סנטר כ"כ דומיננטי בהתקפה (כשהוא בריא ובכושר הוא היה משנה לגמרי את המשחק) תמורת שחקן שנופל על עמדות 4-5 ולא בדיוק להיט התקפי. אני בטוח שהכל כל ונפל על ההגנה של סופו.
נכון מאוד.
צריך לגבש קו אחיד - וזה עובד לשני הצדדים. כמו שאפשר לבקר את ההנהלה על זה היא צריכה להסתפק בשחקן בלוגאן, אותו המאמן רוצה במידה זו או אחרת, אז מגיעה ביקורת כפולה ומכופלת על הבאת שחקן שאותו המאמן בכלל לא רוצה ואף מתעקש שהוא לא יהיה כאן.
נראה שהביקורת כאן נמדדת לפי שמות השחקנים ולא לפי חומרתם של המהלכים הבלתי-מקצועיים.
שחקן אותו המאמן לא רוצה ופרט, שחקן אותו המאמן רוצה שלא יהיה כאן, לא צריך להגיע. גם אם מדובר בסופו, לברון ג'יימס או אלוהי הכדורסל - שרונאס יסיקביצ'יוס (sorry mike).
אז נכון, יש מקרים יוצאים מן הכלל, אבל כאשר מדובר בשחקן מוביל, בפרט שחקן זר ובפרט בשחקן יקר - אז מדובר במהלך בלתי מקצועית בעליל.
כמו שכתבת, הכתובת לאי-השארתו של סופו היא המאמן.
אני אישית מבין אותו, אבל כמובן שכל אחד יכול לחלוק על דעותיו ואדגיש - דעותיו ולא של מישהו אחר.