ראיון עם סופו בישראל היום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ראיון עם סופו בישראל היום

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 ספטמבר 2012, 17:32

Mta_atic כתב:
חביב אורנג'ד כתב:סופו לא היה צריך להשאר במכבי כי המאמן לא רצה אותו.
זהו, אין יותר מה להוסיף בעיניין.

למרות שהיה מאד כואב לקרוא את הראיון ולחוש את הפספוס הגדול, אני מסכים עם כל מילה.

הרי בינינו, רובנו פה פרקליטים נלהבים של הגישה שדוגלת בלתת למאמן יד חופשי בנושא המקצועי שכולל בין היתר בחירת שחקנים,
אז עכשיו יש מקרה קלאסי כזה שאומנם הוא נגד דעתנו האוהדים, וצריך לדעת לכבד אותו (ואני אומר את זה למרות שאני חושב שסופו עדיף עשרות מונים על הסנטרים שהביאו לכאן). בסופו של דבר את הברכות במקרה של הצלחה והביקורות במקרה של כישלון בלאט יקבל.

אפשר רק לתהות ולהרהר מה גרם לבלאט לוותר על סנטר כ"כ דומיננטי בהתקפה (כשהוא בריא ובכושר הוא היה משנה לגמרי את המשחק) תמורת שחקן שנופל על עמדות 4-5 ולא בדיוק להיט התקפי. אני בטוח שהכל כל ונפל על ההגנה של סופו.

נכון מאוד.
צריך לגבש קו אחיד - וזה עובד לשני הצדדים. כמו שאפשר לבקר את ההנהלה על זה היא צריכה להסתפק בשחקן בלוגאן, אותו המאמן רוצה במידה זו או אחרת, אז מגיעה ביקורת כפולה ומכופלת על הבאת שחקן שאותו המאמן בכלל לא רוצה ואף מתעקש שהוא לא יהיה כאן.
נראה שהביקורת כאן נמדדת לפי שמות השחקנים ולא לפי חומרתם של המהלכים הבלתי-מקצועיים.
שחקן אותו המאמן לא רוצה ופרט, שחקן אותו המאמן רוצה שלא יהיה כאן, לא צריך להגיע. גם אם מדובר בסופו, לברון ג'יימס או אלוהי הכדורסל - שרונאס יסיקביצ'יוס (sorry mike).
אז נכון, יש מקרים יוצאים מן הכלל, אבל כאשר מדובר בשחקן מוביל, בפרט שחקן זר ובפרט בשחקן יקר - אז מדובר במהלך בלתי מקצועית בעליל.

כמו שכתבת, הכתובת לאי-השארתו של סופו היא המאמן.
אני אישית מבין אותו, אבל כמובן שכל אחד יכול לחלוק על דעותיו ואדגיש - דעותיו ולא של מישהו אחר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ספטמבר 2012, 17:53

אף אחד לא טען שבלאט לא רצה בכלל את לוגאן, הביקורת(שלי לפחות), הייתה על כך שהסתפקו בעדיפות משנית של בלאט, והביאו שחקן רע כמו לוגאן.
אתה שוב חוזר על הטענה שסופו הוא שחקן שבלאט לא רצה שיהיה כאן. אם היית קורא את הראיון עם סופו היית יודע שכשמאריץ' חתם בקובאן, מכבי פנתה שוב לסופו שסירב להגיע. לפי ההגיון שלך, במכבי לא נמצא שחקן שהמאמן לא רוצה, אז כנראה שכשפנו לסופו בלאט רצה אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 18 ספטמבר 2012, 18:29

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:זה לא חוכמה לומר היום אחרי שברור לנו שפופס הוא המחליף של סופו שחבל שלא השארנו אותו . הרי ברור שאם היינו יודעים שזה יהיה המצב אז היינו מתפללים שישאר....
סופו לצד סנטר שני איכותי וגבוהה יכל להיות אפשרות מצויינת אבל מכבי לא יכלה לאפשר זאת מבחינה כלכלית כנראה...לפחות זה מה שסברו בהנהלה בהתחלה עד שהבינו שאין ברירה ואין סנטרים איכותיים בפחות מ-500K....
מי שנראה מצויין במשחק הוא קיצ'ן שמנווט את המשחק בצורה יפה מאוד..בכלל פאו בנו קבוצה מעניינת עם גארדים מצויינים והרבה תלוי במאמן שלהם אבל יש להם פוטנציאל להגיע רחוק...

איזה שחקן יותר טוב מסופו יכולנו להביא? מאריץ'? פרוביץ'? וויוקאס?
היינו צריכים להתפלל שיישאר בכל מצב. מדובר בסנטר שהוביל אותנו לגמר היורוליג... אני גם לא מסכים שחייבים סנטר כל כך דומיננטי לידו. בעונה הראשונה הסתדרנו מצויין כשלידו היה "רק" הנדריקס שנתן עונה חלשה.

כל אחד מהשמות שנתת יכל להיות טוב יותר למכבי מהסיבה שהם יכולם לשחק 30 דק' . מכבי לא יכלה להרשות לעצמה שהסנטר המוביל שלה יהיה שחקן של 15 דק למשחק כשרוני ככל שיהיה .
בשנה הראשונה שלו זה הלך טוב לא רק בגללו אלא בגלל צוות גארדים מוכשר שסחב את הקבוצה . אבל בשנה אחרי זה זה כבר קרס לגמרי ולמכבי היה קוו קידמי חלש כשסופו כבר בקושי משחק...
סופו יכול להתאים לקבוצה שיכולה להחזיק עוד סנטר איכותי לצידו שיכול לתת תפוקה בדקות שסופו לא על המגרש (וזה לא מעט ) ומכבי לא יכולה להרשות לעצמה את זה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 18 ספטמבר 2012, 18:51

סיפור יפה. ונעבור לעובדות.
העובדות אומרות שעם סופו כסנטר המוביל הגענו לגמר היורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ספטמבר 2012, 18:55

yzafrir כתב:
MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:זה לא חוכמה לומר היום אחרי שברור לנו שפופס הוא המחליף של סופו שחבל שלא השארנו אותו . הרי ברור שאם היינו יודעים שזה יהיה המצב אז היינו מתפללים שישאר....
סופו לצד סנטר שני איכותי וגבוהה יכל להיות אפשרות מצויינת אבל מכבי לא יכלה לאפשר זאת מבחינה כלכלית כנראה...לפחות זה מה שסברו בהנהלה בהתחלה עד שהבינו שאין ברירה ואין סנטרים איכותיים בפחות מ-500K....
מי שנראה מצויין במשחק הוא קיצ'ן שמנווט את המשחק בצורה יפה מאוד..בכלל פאו בנו קבוצה מעניינת עם גארדים מצויינים והרבה תלוי במאמן שלהם אבל יש להם פוטנציאל להגיע רחוק...

איזה שחקן יותר טוב מסופו יכולנו להביא? מאריץ'? פרוביץ'? וויוקאס?
היינו צריכים להתפלל שיישאר בכל מצב. מדובר בסנטר שהוביל אותנו לגמר היורוליג... אני גם לא מסכים שחייבים סנטר כל כך דומיננטי לידו. בעונה הראשונה הסתדרנו מצויין כשלידו היה "רק" הנדריקס שנתן עונה חלשה.

כל אחד מהשמות שנתת יכל להיות טוב יותר למכבי מהסיבה שהם יכולם לשחק 30 דק' . מכבי לא יכלה להרשות לעצמה שהסנטר המוביל שלה יהיה שחקן של 15 דק למשחק כשרוני ככל שיהיה .
בשנה הראשונה שלו זה הלך טוב לא רק בגללו אלא בגלל צוות גארדים מוכשר שסחב את הקבוצה . אבל בשנה אחרי זה זה כבר קרס לגמרי ולמכבי היה קוו קידמי חלש כשסופו כבר בקושי משחק...
סופו יכול להתאים לקבוצה שיכולה להחזיק עוד סנטר איכותי לצידו שיכול לתת תפוקה בדקות שסופו לא על המגרש (וזה לא מעט ) ומכבי לא יכולה להרשות לעצמה את זה .

אף אחד מהשחקנים הנ"ל לא היו נותנים ב30 דקות את מה שסופו נתן ב20( לא 15). אף אחד מהם לא עשה שום דבר בקריירה( אפילו מאריץ , שאחרי העונה הטובה בפרטיזן, הוכיח בדיוק מה הוא שווה בשנתיים האחרונות), בעוד שסופו כבר הוביל את מכבי לגמר היורוליג, יחד עם פארגו ואידסון.
לא בהכרח צריך סנטר שני איכותי לידו, כמו שכבר הוכח, מספיק פועל שחור כמו הנדריקס( שנתן עונה חלשה).
אין מה להתייחס לעונה השנייה שלו במכבי. הוא היה פצוע, וגררו אותו בכל רחבי אירופה לחינם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 ספטמבר 2012, 19:13

MTA2311 כתב:אף אחד לא טען שבלאט לא רצה בכלל את לוגאן, הביקורת(שלי לפחות), הייתה על כך שהסתפקו בעדיפות משנית של בלאט, והביאו שחקן רע כמו לוגאן.
אתה שוב חוזר על הטענה שסופו הוא שחקן שבלאט לא רצה שיהיה כאן. אם היית קורא את הראיון עם סופו היית יודע שכשמאריץ' חתם בקובאן, מכבי פנתה שוב לסופו שסירב להגיע. לפי ההגיון שלך, במכבי לא נמצא שחקן שהמאמן לא רוצה, אז כנראה שכשפנו לסופו בלאט רצה אותו.

ואם אתה היית קורא כתבות אחרות, היית שם לב שהפניה של מכבי לסופו, היתה בניגוד לרצונו של בלאט.
לאילו, אתה גם יכול להוסיף את העבודה שבלאט לעולם לא אמר שהוא רוצה לראות כאן את סופו, בניגוד גמור למה שקרה עם הנדריקס, לנגפורד וטיוס.
את זה שבלאט לא רצה את סופו במכבי ידענו ממזמן, עוד לפני סיום העונה הגיעו מספר ידיעות שהרומן בין הצדדים נגמר.

ועוד טיפ קטן, תקרא היטב את מה שאני קורא לפני שאתה קבוע מה הוא "ההגיון" שלי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ספטמבר 2012, 19:57

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:אף אחד לא טען שבלאט לא רצה בכלל את לוגאן, הביקורת(שלי לפחות), הייתה על כך שהסתפקו בעדיפות משנית של בלאט, והביאו שחקן רע כמו לוגאן.

ואם אתה היית קורא כתבות אחרות, היית שם לב שהפניה של מכבי לסופו, היתה בניגוד לרצונו של בלאט.
לאילו, אתה גם יכול להוסיף את העבודה שבלאט לעולם לא אמר שהוא רוצה לראות כאן את סופו, בניגוד גמור למה שקרה עם הנדריקס, לנגפורד וטיוס.
את זה שבלאט לא רצה את סופו במכבי ידענו ממזמן, עוד לפני סיום העונה הגיעו מספר ידיעות שהרומן בין הצדדים נגמר.

ועוד טיפ קטן, תקרא היטב את מה שאני קורא לפני שאתה קבוע מה הוא "ההגיון" שלי.

בלאט לא אמר שהוא רוצה את סופו, כי הוא לא רצה את סופו העונה. וזאת ההוכחה שההנהלה לא בהכרח מקשיבה אך ורק לרצונות של בלאט, וטוב שכך.
אם אני לא טועה, זה היית אתה שבמשך עמודים רבים והודעות ארוכות מקרוא, טענת שכל השחקנים שהוחתמו השנה במכבי, היו כאלה שבלאט רצה. לא? לא ניהלת ויכוח ארוך ומיותר עם יוני על רצונו של בלאט בחתימת לוגאן הנפלא והיקמן הנהדר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אלמוג » 19 ספטמבר 2012, 05:30

הקטע שלמכבי אין כח להתמודד עם הבעיות של סופו לא ברורה לי, גם ככה הם משקיעים שקל תשעים בסנטר שאמור להוביל אותם לשלבים הגבוהים ביותר.
הם רוצים להתמודד על הגעה לפיינל פור עם תקציב של קבוצת יול"ב, אז הם מחתימים סנטר בגרושים ביחס לאריות אירופה, וזה עדיין לא "נוח" להם.
כמו שרשמו פה, אם פופס יתן 60% ממה שסופו נתן שהיה כשיר, אני אהיה מבסוט.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2012, 16:04

MTA2311 כתב:
בלאט לא אמר שהוא רוצה את סופו, כי הוא לא רצה את סופו העונה. וזאת ההוכחה שההנהלה לא בהכרח מקשיבה אך ורק לרצונות של בלאט, וטוב שכך.

לא מבין את המשפט הזה.
בלאט לא רצה את סופו וסופו לא במכבי - זאת הוכחה שההנהלה לא בהכרח מקשיבה אך ורק לרצונות של בלאט? שיהיה...

בכל אופן, אם זה טוב שההנהלה לא מקשיבה לרצונותיו של המאמן, אז במקום לבקר כל שני וחמישי את ההנהלה/פדרמן/הג'יונירים, צריך דוקא לתת להם קרדיט.
אני מזכיר שזו ההנהלה (או "הג'וניורים") שרצו לראות כאן את שאראס הקדוש, בזמן שבלאט, שלא מבין יותר מדי בכדורסל, הביא לכאן את ג'רמי "החתמה שערורייתית" פארגו. זה אותו פדרמן שלא איפשר לבלאט להחליף את "שחקן הפיק אנ רול המושלם" פאפאלוקאס ובדיוק כמו חלק נכבד מהכותבים כאן, אותו פדרמן טען שבלאט לא מתייחס אליו יפה.
עכשיו אנו רואים שאותה הנהלה פנתה על דעת עצמה לסופו בזמן שבלאט התנגד למהלך ושוב, "טוב שכך".

כפי שכתבתי כאן מספר פעמים בעבר, דוקא חברי ההנהלה המושמצים, מבינים ללבם של האהודים הרבה יותר טוב מכל גורם אחר ובטח שיותר מן המאמן. חבל שהאוהדים שחושבים בצורה כ"כ דומה (שמא נומר, זהה) לזו של חברי ההנהלה, נוטים רק להשמיץ אותם.

MTA2311 כתב:אם אני לא טועה, זה היית אתה שבמשך עמודים רבים והודעות ארוכות מקרוא, טענת שכל השחקנים שהוחתמו השנה במכבי, היו כאלה שבלאט רצה. לא? לא ניהלת ויכוח ארוך ומיותר עם יוני על רצונו של בלאט בחתימת לוגאן הנפלא והיקמן הנהדר?

לא.
אני בודאי לא טענתי שכל השחקנים שהוחתמו השנה במכבי היו כאלה שבלאט רצה ובטח שלא אמרתי שלוגאן הוא שחקן נהדר.
או שזה פשוט לא קרה, או שאתה מתבלבל עם מישהו אחר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2012, 16:55

כמו שכבר אמרתי, ההנהלה צריכה לעשות כל מאמץ להתחשב ברצון המאמן, אבל לפעמים יש יוצאי דופן. מבחינתי, סופו הוא אחד מהמקרים האלה.
יש לי תחושה שאתה אולי מצטט אותי, אבל עונה לאנשים אחרים בפורום. אני אף פעם לא רציתי את שאראס, והתאבלתי חודש כשהחתימו את פאפלוקאס. בדרך כלל לבלאט יש אינסטינקטים טובים, אבל גם הוא טועה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2012, 17:04

MTA2311 כתב:כמו שכבר אמרתי, ההנהלה צריכה לעשות כל מאמץ להתחשב ברצון המאמן, אבל לפעמים יש יוצאי דופן. מבחינתי, סופו הוא אחד מהמקרים האלה..

לא יודע מה הופך את סופו ליוצא דופן ולא יודע אם יש במקרים כאלו יוצא דופן בכלל.

חוץ מזה, אני לא זוכר שאי-פעם יצא משהו טוב משחקן (ובפרט, שחקן זר מוביל) שהונחת בכוח על ראשו של המאמן.
המקרה כי טוב שזכור לי הוא תום צ'יימברס, שגם איתו היתה הצלחה מוגבלת ולא יותר מזה.
במקרים פחות טובים שכבר קרו בעבר, מצב כזה יערער את מעמדו של המאמן וגם עשוי גם לגרום לו לרצות לעזוב. כשזה קורה, האוהדים נוטים פתאום לשתוק ולצדד לפתע במאמן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אלמוג » 19 ספטמבר 2012, 17:07

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:כמו שכבר אמרתי, ההנהלה צריכה לעשות כל מאמץ להתחשב ברצון המאמן, אבל לפעמים יש יוצאי דופן. מבחינתי, סופו הוא אחד מהמקרים האלה..

חוץ מזה, אני לא זוכר שאי-פעם יצא משהו טוב משחקן (ובפרט, שחקן זר מוביל) שהונחת בכוח על ראשו של המאמן.
המקרה כי טוב שזכור לי הוא תום צ'יימברס, שגם איתו היתה הצלחה מוגבלת ולא יותר מזה.
במקרים פחות טובים שכבר קרו בעבר, מצב כזה יערער את מעמדו של המאמן וגם עשוי גם לגרום לו לרצות לעזוב. כשזה קורה, האוהדים נוטים פתאום לשתוק ולצדד לפתע במאמן.

הוא שונה בכך, שאתה מקבל במחיר מצחיק את אחד הסנטרים הטובים ביבשת שהוא בשיאו(אם לא הטוב ביותר, ולא רק מבחינה אישית, אלא מבחינת כל מה שהוא נותן לקבוצה, כולל ההרתעה).
אז בשביל מחיר כזה אין מה לעשות, צריך להשקיע בו ולטפח אותו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2012, 17:31

אלמוג כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

הוא שונה בכך, שאתה מקבל במחיר מצחיק את אחד הסנטרים הטובים ביבשת שהוא בשיאו(אם לא הטוב ביותר, ולא רק מבחינה אישית, אלא מבחינת כל מה שהוא נותן לקבוצה, כולל ההרתעה).

מי אמר שהוא היה מגיע בשביל מחיר מצחיק? בכלל, החוזה שהיה לסופו במגיע נאמד באיזור ה1.1 מליון דולר נטו. זה מחיר מצחיק?

ואיך בדיוק צריך להשקיע בו ולטפח אותו כאשר המאמן בכלל לא רוצה אותו?

בקיצור, סופו לא שונה משום מקרה.
הוא לא היה צריך להגיע לכאן, כי המאמן לא רצה אותו וכאן הויכוח צריך להסתיים, אלא אם כן לאנשים לא אכפת שה"ג'יונירים" הם אילו שבונים את הקבוצה ולא חורה להם שהמאמן הוא בובה של ההנהלה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2012, 17:43

כנראה שהפורמט של ג'נרל מנג'ר שאחראי על ההחתמות, שעובד לא רע בכלל בנבא, ובענפי ספורט אחרים הוא רעיון לא טוב.
אני חושב שבלאט העדיף שחקנים אחרים על פני סופו העונה, אבל זה לא אומר שהוא לא רצה אותו חד משמעית, ולא ברור לי איך את קובע את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2012, 18:37

MTA2311 כתב:כנראה שהפורמט של ג'נרל מנג'ר שאחראי על ההחתמות, שעובד לא רע בכלל בנבא, ובענפי ספורט אחרים הוא רעיון לא טוב.
אני חושב שבלאט העדיף שחקנים אחרים על פני סופו העונה, אבל זה לא אומר שהוא לא רצה אותו חד משמעית, ולא ברור לי איך את קובע את זה.

כמה דברים:
1) בלאט לעולם לא אמר שהוא רצה את סופו בקבוצה. לא היתה לו בעיה לומר את זה על שחקנים שכן היו בסגל ולא נשארו (כמו הנדריקס ולגנפורד) וגם על שחקנים שלא היו בסגל ובהם הוא היה מעוניין (טיוס). על סופו בלאט נשאל כמה וכמה פעמים ולא ציין שהוא מעוניין בו.
2) אתה טענת שבלאט לא אהב את אליהו כי הוא לא נתן לו לשחק הרבה ביורוליג, אז מה יש לך לומר על סופו? סופו היה על תקן עציץ מאמצע העונה שעברה. בלאט הדיח את סופו מהחמישיה, בקושי נתן לו לשחק ביורוליג, ובקופליג, סופו כבר בכלל לא התלבש למשחקים ובפועל לא היה חלק מן הקבוצה.
3) עוד לפני סוף העונה שעברה הגיעו מספר ידיעות שבלאט לא רוצה להמשיך עם סופו, למרות האופציה שהיתה לו בחוזה.
4) מכבי הודיעה לסופו על אי-מימוש האופציה עליו בשלב מוקדם.
5) מכבי החלה במגעים עם סנטרים אחרים לפני שחרורו הרשימי של סופו ועוד לפני סיום העונה.
6) גם כאשר סופו הועלה שוב כמועמד למכבי, צויין במפורש שבלאט מתנגד להשארתו.
7) למכבי היו הרבה אפשרויות להשאיר את סופו ואף אחת מהן לא נוצלה; מכבי יכלה לפתוח עם סופו במו"מ בשלב מוקדם במטרה לחתום על חוזה חדש (כמו שהיה עם לנגפורד), מכבי יכלה לממש עליו את האופציה ומכבי גם יכלה לשמור איתו על קשר בזמן שקיימה מו"מ עם סנטרים אחרים. כל הדברים האילו לא קרו.

חוץ מהודעה רשמית של בלאט שהוא לא רוצה את סופו בקבוצה (דבר שכנראה, לעולם לא היה קורה), היה די ברור שבלאט לא רק שאינו רוצה בו, אלא רוצה מאוד שהוא לא יהיה כאן.
לבלאט יש את השיקולים שלו וצריכים לכבד זאת, גם אם הוא לא רוצה שחקן כמו סופו או אפילו שחקנים בעלי שם גדול יותר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 19 ספטמבר 2012, 18:52

מה זה משנה כל ההסברים והתרוצים ? ואם בלאט באמת לא רצה אותו אז מה ? אז הוא רצה את פופס הפצוע ושרמדיני החסר נסיון בקו הקדמי ? ממש גאון הדור , בלאט הוא לא כזה גאון הדור בעניי וכשרואים את התחליפים ואת המצב בו אנחנו מצויים עכשיו אז או שהוא אידיוט או שהוא תמים וחשב שיביאו איזה סנטר עילוי ב 1.5 מליון מינימום , סופו היה צריך להישאר במכבי ופורסם שהוא היה מוכן להיתפשר בחוזה קצת בשביל זה אני לא זוכר איזה בעיות משמעת בלתי ניסלחות מצידו , הוא היה צריך לעבור ניתוח ולהחלים ולחזור לכושר טוב כמו שקרה וכולנו עוד נצטער על הוויתור הנמהר עליו וזה כולל את בלאט .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2012, 18:59

מקאדו 3 כתב:מה זה משנה כל ההסברים והתרוצים ? ואם בלאט באמת לא רצה אותו אז מה ? אז הוא רצה את פופס הפצוע ושרמדיני החסר נסיון בקו הקדמי ? ממש גאון הדור , בלאט הוא לא כזה גאון הדור בעניי וכשרואים את התחליפים ואת המצב בו אנחנו מצויים עכשיו אז או שהוא אידיוט או שהוא תמים וחשב שיביאו איזה סנטר עילוי ב 1.5 מליון מינימום , סופו היה צריך להישאר במכבי ופורסם שהוא היה מוכן להיתפשר בחוזה קצת בשביל זה אני לא זוכר איזה בעיות משמעת בלתי ניסלחות מצידו , הוא היה צריך לעבור ניתוח ולהחלים ולחזור לכושר טוב כמו שקרה וכולנו עוד נצטער על הוויתור הנמהר עליו וזה כולל את בלאט .

נכון ובגלל זה אני אומר שאת הביקורת צריך להפנות לבלאט ולא למישהו אחר.

אני אישית לא רואה טעם בלהביא שחקן אותו המאמן לא רוצה. אם קורה מצב כזה ובד בבד, רוצים שהקבוצה תנוהל נכון וחלילה לא ע"י כל מיני ילדים שלא מבינים מה הם עושים, אז או שהולכים עם המאמן ורצונתיו או שפשוט, מחליפים מאמן.

גם לרצות להנחית על ראשו של המאמן שחקן שאותו הוא לא רוצה וגם לצפות שההנהלה תפעל באופן תקין - אילו דברים שלא מסתדרים ביחד.
כמו כן וכפי שכתבתי קודם, כאשר נוצר מצב בו שחקן מונחת על ראשו של המאמן (ובפרט כאשר מדובר בשחקן זר מוביל) הדבר אינו נוטה להצליח. ככה לפחות העידו מקרי העבר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי אלמוג » 20 ספטמבר 2012, 11:09

חביב אורנג'ד כתב:
אלמוג כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

מי אמר שהוא היה מגיע בשביל מחיר מצחיק? בכלל, החוזה שהיה לסופו במגיע נאמד באיזור ה1.1 מליון דולר נטו. זה מחיר מצחיק?

הוא לא היה צריך להגיע לכאן, כי המאמן לא רצה אותו וכאן הויכוח צריך להסתיים, אלא אם כן לאנשים לא אכפת שה"ג'יונירים" הם אילו שבונים את הקבוצה ולא חורה להם שהמאמן הוא בובה של ההנהלה.

הוא לא רצה את סופו כי הבטיחו לו או את הנדריקס או את מאריץ'.
אם הוא היה יודע שמכבי הולכת לנהל משא ומתן כמו חובבנים, ותחתים לו שחקנים שגמרו את הקריירה(פופס), קשה לי להאמין שהוא היה מתעקש שסופו לא טוב לו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי yzafrir » 20 ספטמבר 2012, 11:29

זה בדיוק מה שאני אומר , זה הכל חוכמה בדיעבד....
אם היום היו לנו בסגל את אחד מהסנטרים שניהלו איתם מומ ( מאריץ' \ויויוקאס\פרוביץ'...) אפילו עוד לפני ששיחררו רישמית את סופו , מישהו היה בכלל איכפת לו שסופו משחק טוב בפאו היום ?
עכשיו כשאנחנו רואים עם מה נשארנו אז ברור שכולם פה מעדיפים את הנדריקס וסופו על שרמאן ופופס או מי שיחליף אותו ואני בטוח שגם בלאט חושב כך רק ששוב הוא נפל בפח הפדרמנים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 ספטמבר 2012, 11:29

אלמוג כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
אלמוג כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

הוא לא רצה את סופו כי הבטיחו לו או את הנדריקס או את מאריץ'.
אם הוא היה יודע שמכבי הולכת לנהל משא ומתן כמו חובבנים, ותחתים לו שחקנים שגמרו את הקריירה(פופס), קשה לי להאמין שהוא היה מתעקש שסופו לא טוב לו.

פשוט לא נכון.
אני גם בכלל לא יודע איך אתה יכול להכנס לראש ל בלאט ולהחליט מה הוא רצה ולמה הוא רצה.

לבלאט לא הבטיחו שום דבר. את סופו הוא לא רצה ולכן הוא פעל שהוא לא ישאר כאן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים