08 אוקטובר 2012, 23:51
אלמוג כתב:מכביסט27 כתב:כמו שכבר רשמתי בת׳רד המשחק מול אשדוד, אני חושב שצריך לקרות נס גדול בשביל שנצא משם עם ניצחון.
כל כך הרבה דברים עומדים לרעתנו:
1. הצד המיסטי - כבר תקופה ארוכה שאנחנו לא מצליחים לנצח במחזורים הראשונים במשחקי החוץ..
2. אין לנו הגנה.
3. אין לנו התקפה.
4. אין לנו ריבאונד.
5. אין לנו סנטר אחד נורמלי. שרמאן חביב ואני מת עליו, אבל הוא רחוק מלהיות סנטר מטרה..
6. יש לנו רק שחקן אחד בכושר נורמלי (לוגאן). אם הוא לא יופיע למשחק הזה אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יהיה..
7. אין לי כח.
מצד שני יש לנו את בלאט, מחולל נסים ידוע. אולי הפעם דווקא מהגיהנום הזה תצמח הישועה
![]()
09 אוקטובר 2012, 04:33
קובי כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:איך מלאגה בנתה קבוצה כזאת עם תקציב של שמונה מיליון יורו?
זה רק מעיד על מה התקציב ה"אמיתי" של מכבי.
מה נראה כ"כ יוקרתי בסגל השחקנים של מלאגה... לא הצלחתי להבין...
09 אוקטובר 2012, 09:06
09 אוקטובר 2012, 09:15
מני כתב:אין לנו הרבה סיכוי נגדם 70- 30 אחוז להם.
09 אוקטובר 2012, 09:40
אלמוג כתב:מני כתב:אין לנו הרבה סיכוי נגדם 70- 30 אחוז להם.
מי שישמע אנחנו משחקים נגד הסלטיקס.
אל תגזימו גם. הם פיבוריטים, אבל לא ברורים.
09 אוקטובר 2012, 09:44
09 אוקטובר 2012, 11:23
yzafrir כתב:קובי כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:איך מלאגה בנתה קבוצה כזאת עם תקציב של שמונה מיליון יורו?
רק הקוו הקידמי שלהם נחשב די יוקרתי . מבחינת הגארדים יש להם פוטנציאל אבל הם צריכים להוכיח את עצמם בנתיים....
סך הכל יש להם סגל טוב שיכול להפוך למעולה אם הגארדים יפרצו....
09 אוקטובר 2012, 11:52
מני כתב:אלמוג כתב:מני כתב:אין לנו הרבה סיכוי נגדם 70- 30 אחוז להם.
בלי סמית ובלי תומאס (שני שחקני חמישיה) יהיה קשה מאוד.
09 אוקטובר 2012, 11:57
09 אוקטובר 2012, 11:58
09 אוקטובר 2012, 12:04
קובי כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:איך מלאגה בנתה קבוצה כזאת עם תקציב של שמונה מיליון יורו?
09 אוקטובר 2012, 12:06
rc4991 כתב:קובי כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:איך מלאגה בנתה קבוצה כזאת עם תקציב של שמונה מיליון יורו?
זה באמת לא סגל כל כך יוקרתי אבל זה לא הגיוני שהם בנו סגל טוב כשהתקציב שלהם עומד על שמונה מיליון יורו
התקציב של מכבי עומד על 18 מיליון דולר ובנינו קבוצה באותה הרמה בערך
09 אוקטובר 2012, 12:10
yzafrir כתב:מלאגה התחזקה בכל עמדה , בעמדת הרכז הם הביאו את מרכוס וויליאמס שאם יחזור ליכולת שלו לפני הניתוח אז הוא יהיה אחד הרכזים הבים באירופה. . בנוסף הם החתימו את סימון קרונסאלב ואת דרגיץ האח של שנראה טוב מאוד עונה שעברה באדריטית וגם יש להם את ארל קאלווי שנתן עונה לא רעה בכלל בספרד .
על הקוו הקידמי שלהם אני בכלל לא מדבר , לדעתי הוא. בטופ 5 היום באירופה .
אני בכלל חושב שיש להם פוטנציאל להפוך להיות הפתעת העונה .
זה לא חוכמה לומר אולי לוגן יתפוצץ ומדלי יתן משחק אדיר. והיקמן פתאום יזכיר את פארגו...כי אם כל הדברים האלו יקרו יחד אז מכבי יכולה לנצח גם את צסקא אבל לא סביר שזה יקרה ובטח שלא לאורך זמן.....
09 אוקטובר 2012, 12:29
09 אוקטובר 2012, 14:36
קודי כתב:yzafrir כתב:מלאגה התחזקה בכל עמדה , בעמדת הרכז הם הביאו את מרכוס וויליאמס שאם יחזור ליכולת שלו לפני הניתוח אז הוא יהיה אחד הרכזים הבים באירופה. . בנוסף הם החתימו את סימון קרונסאלב ואת דרגיץ האח של שנראה טוב מאוד עונה שעברה באדריטית וגם יש להם את ארל קאלווי שנתן עונה לא רעה בכלל בספרד .
על הקוו הקידמי שלהם אני בכלל לא מדבר , לדעתי הוא. בטופ 5 היום באירופה .
אני בכלל חושב שיש להם פוטנציאל להפוך להיות הפתעת העונה .
זה לא חוכמה לומר אולי לוגן יתפוצץ ומדלי יתן משחק אדיר. והיקמן פתאום יזכיר את פארגו...כי אם כל הדברים האלו יקרו יחד אז מכבי יכולה לנצח גם את צסקא אבל לא סביר שזה יקרה ובטח שלא לאורך זמן.....
אני ממש לא חושב שהם התחזקו אלא להיפך. וויליאמס עבר ניתוח לב רציני והסיכוי שהיקמן יהפוך לפארגו גבוה מהסיכוי שוויליאמס יחזור ליכולת מלפני הניתוח. קלוואי הוא עוד גארד בינוני, סימון שחקן מגוון ונחמד ולא יותר מזה ודראגיץ הוא האח ההרבה פחות מוכשר של זוראן. בסך הכל מדובר בקו אחורי מאוד בינוני - אין להם רכז ברמה של אוחיון (וויליאמס לפני הניתוח בוודאי שהיה כזה) ואין להם קלע ברמה של לוגאן. אם סמית' היה משחק אז גם בעמדה 3 היה לנו יתרון עליהם ואילו בעמדה 4 יש לנו שחקנים הרבה יותר טובים. היתרון שלהם הוא בעמדה 5 ובמגרש המאוד ביתי שלהם. מעבר לכך יש לנו יתרון לא קטן בעמדת המאמן, למרות שגם רפשה הוא לא ילד (בעצם יש לנו יתרון בעמדה הזו על כל קבוצה ביורוליג מלבד צסק"א).
גם בלי ששחקנים שלנו "יתפוצצו" אני צופה משחק די צמוד. מכבי לא פחות טובה מהם ובהחלט יכולה לקחת את המשחק.
09 אוקטובר 2012, 16:32
09 אוקטובר 2012, 16:35
er79 כתב:אני מסכים עם בלאט, אני לא מאמין שנצא מהמשחק הזה עם ידנו על העליונה. גם בגלל שסמית עוד פצוע, גם בגלל שתומאס לא בעניינים והקו הקדמי שלנו רע מאוד (ולא בטוח שעם תומאס זה ישתנה) וגם כי ההסטוריה לא משקרת: זו השנה השלישית ברציפות שאנחנו פותחים את היורוליג בחוץ מול קבוצה ספרדית, בפעמיים הקודמות הפסדנו למי שכבר שכח.
09 אוקטובר 2012, 16:37
מני כתב:אלמוג כתב:מני כתב:אין לנו הרבה סיכוי נגדם 70- 30 אחוז להם.
בלי סמית ובלי תומאס (שני שחקני חמישיה) יהיה קשה מאוד.
09 אוקטובר 2012, 16:43
09 אוקטובר 2012, 18:31