המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת מה איתכם אני מרוצה ממדלי
כבר הרבה זמן שהוא עובד על עצמו להיות חלק מהשטף הקבוצתי והיום(ונגד פרוקום)זה ממש בא לידי ביטוי
הוא לוקח ריבאונד, מוסר טוב ועושה הרבה תנועה ללא כדור שמאפשרת לו לא להסתמך רק על שלשות
אולי הוא לא הקלעי המצטיין אבל אני אוהבת את איך שהוא משחק..מתחיל להזכיר את מדלי של ספרד
felix_r כתב:מצחיק, שדווין סמית', שכולם אמרו כי היה מאוד חסר בהפסד לראשון, סיים היום עם מדד שלילי (5-)
MTA2311 כתב:שרמדיני עם 11 נקודות, 8 ריבאונדים ומדד 20.
אז הוא רך.. כאילו שלא ידענו את זה. קצת קשה לעשות נקודות כשלא סופרים אותך בהתקפה, וכשאף אחד לא יודע איך לשחק איתך.
שחף כתב:תזכורת מי זה ג'יי ג'יי בראה(עושה פה בית ספר לשאנון בראון ולהגנה של הלייקרס):
http://www.youtube.com/watch?v=8Est9V44mhA
לא יודע לסטול יש אתלטיות ושליטה מספיק גבוהה בכדור בשביל להיות רכז יורוליג. מצטער.
felix_r כתב:שחף כתב:תזכורת מי זה ג'יי ג'יי בראה(עושה פה בית ספר לשאנון בראון ולהגנה של הלייקרס):
לא יודע לסטול יש אתלטיות ושליטה מספיק גבוהה בכדור בשביל להיות רכז יורוליג. מצטער.
סטול הוא שחקן מסוג של דריק שארפ. הוא שוטר נמוך, אבל לא רכז.
שחף כתב:תזכורת מי זה ג'יי ג'יי בראה(עושה פה בית ספר לשאנון בראון ולהגנה של הלייקרס):
er79 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני עם 11 נקודות, 8 ריבאונדים ומדד 20.
אז הוא רך.. כאילו שלא ידענו את זה. קצת קשה לעשות נקודות כשלא סופרים אותך בהתקפה, וכשאף אחד לא יודע איך לשחק איתך.
די, נו. אי אפשר להשתמש בזה כל הזמן כתירוץ. הפעילו אותו מספיק פעמים העונה. זה לא רק הרכות, זו גם השלומיאליות וחוסר האינטליגנציה. לגבי סטול, הערב הוא נתן ולקח, בסה"כ שווה לעקוב אחריו, אבל אוחיון גמר אותו היום. אוחיון בכלל היה פנטסטי, בכל מקום במגרש.
felix_r כתב:מצחיק, שדווין סמית', שכולם אמרו כי היה מאוד חסר בהפסד לראשון, סיים היום עם מדד שלילי (5-)
felix_r כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני עם 11 נקודות, 8 ריבאונדים ומדד 20.
די, נו. אי אפשר להשתמש בזה כל הזמן כתירוץ. הפעילו אותו מספיק פעמים העונה. זה לא רק הרכות, זו גם השלומיאליות וחוסר האינטליגנציה. לגבי סטול, הערב הוא נתן ולקח, בסה"כ שווה לעקוב אחריו, אבל אוחיון גמר אותו היום. אוחיון בכלל היה פנטסטי, בכל מקום במגרש.
אתה ממש לא צודק. כנראה מושפע מהשטויות של שלח.
אז נכון שרמאדיני עושה טעיות, אבל אתה שוכח שהוא עדיין שחקן צעיר מאוד (23).
הוא לא טיפש בכלל, הוא פשוט לא מנוסה עדיין, ולפעמים גם חסר בטחון.
MTA2311 כתב:er79 כתב:MTA2311 כתב:שרמדיני עם 11 נקודות, 8 ריבאונדים ומדד 20.
יש לו השנה ממוצעים של 7 נקודות ו3.5 ריבאונדים ביורוליג, ב12 דקות. בנוסף הוא לוקח בממוצע 3 זריקות מהשדה למשחק. הוא שחקן פיקאנדרול ופיקאנדפופ מצויין, יש לו יד טובה מאוד מחצי מרחק והתמצאות מצויינת מתחת לסל, אבל הוא לא יכול לייצר לעצמו כלום. הוא לא וויציץ'.
אני מניח שאני לא צריך לספר לך שהגארד היחיד שיודע לשחק פיקאנדרול בקבוצה הזאת, הואע מורן רוט. מי בדיוק יכול להפעיל אותו? אלה לא תירוצים, אלא עובדות.
כולם מצפים שהוא יתפוס עמדה בפוסט אפ כמו סופו, בדיוק שכולם מצפים ממדלי לקלוע כמו בלו מבחוץ. מה לעשות שהם שחקנים שונים
Holiday_Armadillo כתב:משחקי מילים זה חלק מכל אתר ספורט אבל באמת ONE? באמת? ''דיוויד הלוגאן''? אם אין לכם משחק מילים פשוט תכתבו ''מכבי ניצחה''
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משחקי מילים זה חלק מכל אתר ספורט אבל באמת ONE? באמת? ''דיוויד הלוגאן''? אם אין לכם משחק מילים פשוט תכתבו ''מכבי ניצחה''
לא הבנתי את המשחק מילים![]()
אני חושב על משהו, אבל אני מקווה מאוד שאני טועה כי אז זה ממש פאדיחה של האתר הזה..
די, נו. אי אפשר להשתמש בזה כל הזמן כתירוץ. הפעילו אותו מספיק פעמים העונה. זה לא רק הרכות, זו גם השלומיאליות וחוסר האינטליגנציה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים