המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:כמו שבוע שעבר, הפסד יהיה יותר טוב למערכת לטווח הארוך. העונה הזאת נגמרה מזמן, וכל מה אפשר להרוויח ממנה זה פגיעה בהנהלה ובדרך המחשבה שלה.
אני לא אוהב את הגישה הזאת...
הם ילדים גדולים, וכל מה שהיה עד עכשיו אמור להספיק בשביל להפיק את המסקנות.
למעשה בארגון מתוקן, הנהלה שכשלה היתה מחוייבת לספק הסברים.
אני עדיין מעדיף שהקבוצה תנצח ותשמח אותנו מעט.
יוני, בת'רד אחר אתה אומר שאתה מאמין שנראה שנה הבאה תקציב מקוצץ, ופה אתה אומר שהם יסיקו את המסקנות ואולי אפילו יספקו הסברים.
ההנהלה הזאת מחוייבת אך ורק לעצמה, לרווחים שלה ולשם שלה. עד שלא תהיה פה מהפכה גורפת, שלדעתי יכולה להתעורר רק על ידי כישלון מקצועי צורם, ולא על ידי סיום הטופ 16 במקום ה5, ההנהלה תמשיך באותה דרך.
מכביסט28 כתב:פדרמן ושות' בתגובה: ״לא מבין את התלונות, יש לנו קבוצה נהדרת שדורסת ומשתפרת ממשחק למשחק! תקנו מנויים זה הכי חשוב!״
יוסי22 כתב:מכביסט28 כתב:פדרמן ושות' בתגובה: ״לא מבין את התלונות, יש לנו קבוצה נהדרת שדורסת ומשתפרת ממשחק למשחק! תקנו מנויים זה הכי חשוב!״
ומצד שני הבור של מכבי זה שתי התקפות שהלכו רע במשחקי הבית שהפסדנו , גם את זה צריך לזכור .
מכבי ממש לא קבוצה טובה השנה ,אבל גם ממש לא כל כך גרועה.
יוסי22 כתב:מכביסט28 כתב:פדרמן ושות' בתגובה: ״לא מבין את התלונות, יש לנו קבוצה נהדרת שדורסת ומשתפרת ממשחק למשחק! תקנו מנויים זה הכי חשוב!״
ומצד שני הבור של מכבי זה שתי התקפות שהלכו רע במשחקי הבית שהפסדנו , גם את זה צריך לזכור .
מכביסט28 כתב:יוסי22 כתב:מכביסט28 כתב:פדרמן ושות' בתגובה: ״לא מבין את התלונות, יש לנו קבוצה נהדרת שדורסת ומשתפרת ממשחק למשחק! תקנו מנויים זה הכי חשוב!״
3 רבעים של ביזיון בחימקי זה לא קבוצה גרועה? שני הפסדי בית (וממש לא מעניין אותי איך, נראנו גרוע ברוב שלבי המשחקים) זה לא קבוצה גרועה? התקפות של כדרורים בלי פואנטה, איבודי כדור והגנה רשלנית ללא ריבאונד זה לא קבוצה גרועה?
יש לנו קבוצה גרועה, נקודה. הערב הזה הוא הוכחה למעט הטוב שכן אפשר להוציא מהקבוצההזאת - נגד נמושה במקום האחרון..
jol9 כתב:מכביסט28 כתב:יוסי22 כתב:מכביסט28 כתב:פדרמן ושות' בתגובה: ״לא מבין את התלונות, יש לנו קבוצה נהדרת שדורסת ומשתפרת ממשחק למשחק! תקנו מנויים זה הכי חשוב!״
3 רבעים של ביזיון בחימקי זה לא קבוצה גרועה? שני הפסדי בית (וממש לא מעניין אותי איך, נראנו גרוע ברוב שלבי המשחקים) זה לא קבוצה גרועה? התקפות של כדרורים בלי פואנטה, איבודי כדור והגנה רשלנית ללא ריבאונד זה לא קבוצה גרועה?
יש לנו קבוצה גרועה, נקודה. הערב הזה הוא הוכחה למעט הטוב שכן אפשר להוציא מהקבוצההזאת - נגד נמושה במקום האחרון..
אני לא מצליח להבין את הכיוון שלך.
הקבוצה לא טובה, אבל מה יעזור לך לקטר ולגדף אותה?
כבר הבנו שרוב הסיכויים שנראה את ההצלבה מהבית, ומה שנשאר זה לשבת ולקוות לראות את מכבי משחקת טוב ומשוחרר יותר וגם מנצחת,
והיום זה קורה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מכביסט28 כתב:יוסי22 כתב:מכביסט28 כתב:פדרמן ושות' בתגובה: ״לא מבין את התלונות, יש לנו קבוצה נהדרת שדורסת ומשתפרת ממשחק למשחק! תקנו מנויים זה הכי חשוב!״
אני לא מצליח להבין את הכיוון שלך.
הקבוצה לא טובה, אבל מה יעזור לך לקטר ולגדף אותה?
כבר הבנו שרוב הסיכויים שנראה את ההצלבה מהבית, ומה שנשאר זה לשבת ולקוות לראות את מכבי משחקת טוב ומשוחרר יותר וגם מנצחת,
והיום זה קורה.
יוסי אומר שמכבי השנה לא כל כך גרועה, והוא טועה. הוא לא גידף וקיטר סתם, הוא פשוט ענה ליוסי, וחסך לי תגובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים