אולי משעמם לבלו והוא ירצה לבוא לחודשיים הקרובים

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:מה רוט היה עושה מול הגארדים של ברצלונה? ספק אם היה מועיל במיוחד. זה לא הלבל שלו.
מנהל קצת את ההתקפה של מכבי...
כי האיבודים של היקמן היה יותר טוב??
אפשר לחשוב שביקשתי שישחק 40 דקות, כולה כמה דקות מועטות של אנרגיה וכמה מסירות נאות לג'יימס, לא נראה לי שהיה מזיק.
היקמן זה השחקן הכי מסכן בתולדות מכבי, השחקן הכי יעיל העונה ועדיין הוא השעיר לעזאזל.
כמו שיש אנשים שלא משנה מה לעולם לא יצליחו להתחבר לאליהו, ככה אני עם היקמן.![]()
הוא פשוט לא עושה לי את זה ולא מעניין אותי סטטיסטיקות.
ניסיתי לחשוב למה אני כן אוהבת את ג'יימס וסמית', ולא מסוגלת להתחבר להיקמן ולוגן. כנראה שזו היציבות של השניים הראשונים בתרומה שלהם למשחק של מכבי.
לא משנה אם הם קולעים טוב וחמים או שהם במשחק שלא ממש הולך להם (וזה קורה לכולם), התרומה שלהם על המגרש תמיד מורגשת.
לעומת זאת אצל היקמן ולוגאן, אפשר להרגיש את הנזק שהם גורמים למשחק במשחקים הלא טובים (למרות שהיו לכל אחד מהם משחקים נהדרים).
חוץ מזה שאני פריקית של שחקנים קבוצתיים עם קצת שכל, והיקמן ולוגן רחוקים מלהיות כאלה (ולא, לא מעניין אותי שהם בעמדה 2 ולא אמורים להיות רכזים...)
LIAV10 כתב:עכשיו נזכרתי שמכבי עם קבוצה טובה יותר משל השנה בקושי ניצחה אותם בבית עם פארמר והפסידה להם בחוץ עם המשחק הראשון הטוב של לאנגפורד. מפחיד.
אולי משעמם לבלו והוא ירצה לבוא לחודשיים הקרובים(זה אפשרי בכלל ליורוליג?)
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:שחף כתב:מה רוט היה עושה מול הגארדים של ברצלונה? ספק אם היה מועיל במיוחד. זה לא הלבל שלו.
מנהל קצת את ההתקפה של מכבי...
כי האיבודים של היקמן היה יותר טוב??
אפשר לחשוב שביקשתי שישחק 40 דקות, כולה כמה דקות מועטות של אנרגיה וכמה מסירות נאות לג'יימס, לא נראה לי שהיה מזיק.
היקמן זה השחקן הכי מסכן בתולדות מכבי, השחקן הכי יעיל העונה ועדיין הוא השעיר לעזאזל.
כמו שיש אנשים שלא משנה מה לעולם לא יצליחו להתחבר לאליהו, ככה אני עם היקמן.![]()
הוא פשוט לא עושה לי את זה ולא מעניין אותי סטטיסטיקות.
ניסיתי לחשוב למה אני כן אוהבת את ג'יימס וסמית', ולא מסוגלת להתחבר להיקמן ולוגן. כנראה שזו היציבות של השניים הראשונים בתרומה שלהם למשחק של מכבי.
לא משנה אם הם קולעים טוב וחמים או שהם במשחק שלא ממש הולך להם (וזה קורה לכולם), התרומה שלהם על המגרש תמיד מורגשת.
לעומת זאת אצל היקמן ולוגאן, אפשר להרגיש את הנזק שהם גורמים למשחק במשחקים הלא טובים (למרות שהיו לכל אחד מהם משחקים נהדרים).
חוץ מזה שאני פריקית של שחקנים קבוצתיים עם קצת שכל, והיקמן ולוגן רחוקים מלהיות כאלה (ולא, לא מעניין אותי שהם בעמדה 2 ולא אמורים להיות רכזים...)
גם אני ממש לא מצליח להתחבר להיקמן, אבל לדבר על האיבודים בסיטונאות שלו, כשהוא איבד רק 2, כמו יוגב, זה קצת מוזר.
טוב לא בדקתי את הסטטיסטיקות...
ככה זה הרגיש לי....
LIAV10 כתב:נתון מעניין שאני כמעט בטוח שאף אחד לא ידע עליו: ללוגאן יש השנה 4 שלשות יותר מקארול וברק 3 נסיונות יותר.
מוזר.
MTA2311 כתב:טוב לא בדקתי את הסטטיסטיקות...
ככה זה הרגיש לי....
לגיטימי... גם לי זה מרגיש לפעמים כאילו הוא מחרב התקפות כאילו אין מחר. לא יודע מה יש בשחקן, שגורם לי לא לאהוב אותו, למרות שסטטיסטית הוא מצויין. כנראה האינטיליגנציה הנמוכה.
~Box & 1~ כתב:אני רואה כאן לא מעט פעמים שאומרים שהמשחק יהיה ביום שלישי,
כולל בתקשורת.
בפורמט אתר היורוליג כתוב דווקא שסדר המשחקים הוא להלן:
משחק ראשון- 10 לאפריל- רביעי
משחק שני- 12 לאפריל- שישי
משחק שלישי- 16 לאפריל- שלישי
משחקי ההצלבה משוחקים בימים שונים מקבוצה לקבוצה.
צסק"א למשל תשחק רביעי,שישי,רביעי.
מקווה מאוד שישנו את סדר המשחקים.
אני רואה למשל שבארסה משחקת שלישי, חמישי, שלישי
לא מבין למה דווקא עלינו מנחיתים את שישי.
LIAV10 כתב:
נשמע הזוי.
בלוח שנה של מכבי זה ימי שלישי וחמישי.
LIAV10 כתב:נתון מעניין שאני כמעט בטוח שאף אחד לא ידע עליו: ללוגאן יש השנה 4 שלשות יותר מקארול וברק 3 נסיונות יותר.
מוזר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־29 אורחים