על ידי yzafrir » 05 מאי 2013, 07:39
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:חציל,בתור זה שהציע את שלבין מאק יש לי שאלה אליך(ולכל אלה שמכירים אותו טוב)
את מי היית מעדיף להביא למכבי?ארון ג'קסון או אותו?
אמת? לא זה ולא זה.
1) ארון ג'קסון הוא שחקן שאני מאוד מחבב, אבל המניות שלו בירידה תלולה אחרי עונה רעה בצסק"א, בה דווקא זכה לקרדיט מסויים אך נראה רחוק מאוד מהרמה. כרגע בתעדוף נמוך יותר אצלי.
2) שלווין מאק הוא כשרון מאוד מעניין. כמה נקודות איתו: א. כף רגלו מעולם לא דרכה באירופה, ב. הוא מעולם לא תופקד כרכז ב100%, ג. הוא נתן עונה מרשימה מאוד בליגת הפיתוח השנה.
הייתי שמח לו מאק היה נוחת בקבוצה קטנה יותר באירופה והיינו יכולים לראות אותו עושה את ההתאמות הן למשחק באירופה והן לעמדת הרכז. הוא בסך הכל שחקן צעיר וטוב עם עתיד לפניו.
מהמשחקים שראיתי השנה של צסקא , ג'קסון מתופקד שם שונה לגמרי ממה שהיה בבילבאו והוא יותר השחקן שתופס את הנישה של הגארד ההגנתי . הוא לא מוביל את ההתקפה של צסקא והתפקיד שלו ממש לו דומיננטי שם .
אם הוא היה מנסה לעשות דברים שם אז או שמסינה היה מספסל אותו או שהיה מעיף אותו מהקבוצה . הוא שחקן הרבה יותר ממושמע שם ממה שהיה בבילבאו .
דווקא זה שהמניות שלו בירידה יכול לגרום לזה שמאולי צסקא תוותר עליו כמו שיתרה על מאחיה שעושה עונה יפה מאוד בטורקיה ומכבי תוכל להביא אותו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.