yzafrir כתב:זה שרסקין לא יהיה זה התחלה טובה...עכשיו רק צריך לקוות שגם מליניאק הנירגן הזה לא יהיה ואני מרוצה...
מסכים איתך לגמרי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:זה שרסקין לא יהיה זה התחלה טובה...עכשיו רק צריך לקוות שגם מליניאק הנירגן הזה לא יהיה ואני מרוצה...
jol9 כתב:אם מליניאק היה נבחר אז הייתי מוכן לקבל אותו רק עם אורי לוי. זה כאילו הקאה אחת מבטלת את ההקאה השניה והופכת את זה לקומדיה עצובה של טעויות על חשבוננו.
קובי כתב:האמת, שאני חייב קצת לערער את הקונצנזוס:
מאוד שמחתי לדעת שפיני יהיה הפרשן של מכבי העונה ואז שמעתי אותו באליפות אירופה...
פרשנות ענייה מאוד, שלא הוסיפה ולו במעט לצופה הכדורסל הממוצע.
הרוב כאן אהב לגנות את שלח, אבל מסתבר שהנעליים שלו גדולות יותר ממה שחשבנו.
בדיעבד, הייתי הולך על אדלשטיין ע"ח פיני, שלפחות נוהג לנתח את מהלכי המשחק ולא מסכם את הפרשנות שלו ב"בוא נעשה עכשיו..." ו"אמרתי לך...".
פייר, מאכזב.
עגל הזהב כתב:על עמדת הפרשן באמת אין מה לדבר, נפילה גדולה
אבל נפילה גדולה לא פחות תהיה בעמדת השדרן!
לשמוע את יורם ארבל, הזקן, האפרורי והיבשושי זה בערך כמו לראות את שיבק מאמן את הנבחרת
לפחות לרסקין הייתה התלהבות וצריך לומר שזה עדיף על שדרנים מונוטונים כמו גיל ברק או יורם.
אני הייתי שמח לאיזה שדרן אמיתי, שימי הזוהר שלו היו בשנות ה90 עם מכבי, האיש המדובר הוא מאיר איינשטיין.
אפילו הבחור הצעיר, דניאל זילברשטיין שללא ספק רהוט ומעביר את המשחקים בצורה מאוד קלילה ושוטפת היה יכול להתאים כאן. אבל הוא כמובן ילד ככה שזה לא רלוונטי מבחינת ערוץ 10
LIAV10 כתב:גם אני לא אתנגד לדניאל זילברשטיין.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:גם אני לא אתנגד לדניאל זילברשטיין.
דניאל זילברשטיין ואדלשטיין זה השילוב האופטימאלי מבחינתי.
jol9 כתב:עגל הזהב כתב:על עמדת הפרשן באמת אין מה לדבר, נפילה גדולה
לשמוע את יורם ארבל, הזקן, האפרורי והיבשושי זה בערך כמו לראות את שיבק מאמן את הנבחרת
לפחות לרסקין הייתה התלהבות וצריך לומר שזה עדיף על שדרנים מונוטונים כמו גיל ברק או יורם.
אני הייתי שמח לאיזה שדרן אמיתי, שימי הזוהר שלו היו בשנות ה90 עם מכבי, האיש המדובר הוא מאיר איינשטיין.
אפילו הבחור הצעיר, דניאל זילברשטיין שללא ספק רהוט ומעביר את המשחקים בצורה מאוד קלילה ושוטפת היה יכול להתאים כאן. אבל הוא כמובן ילד ככה שזה לא רלוונטי מבחינת ערוץ 10
יורם ארבל לא אפרורי אבל בגדול אתה צודק.
מי שבאמת צריך היה לנסות לצוד לעמדת השדר הוא רמי ווייץ, וכפרשן הייתי אפילו מסתפק באלי סהר. בסופו של דברעם הצוות הזה היו לנו את השנים הכי יפות כאוהדים.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:גם אני לא אתנגד לדניאל זילברשטיין.
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:גם אני לא אתנגד לדניאל זילברשטיין.
מי זה זילברשטיין?
jol9 כתב:עגל הזהב כתב:על עמדת הפרשן באמת אין מה לדבר, נפילה גדולה
יורם ארבל לא אפרורי אבל בגדול אתה צודק.
מי שבאמת צריך היה לנסות לצוד לעמדת השדר הוא רמי ווייץ, וכפרשן הייתי אפילו מסתפק באלי סהר. בסופו של דברעם הצוות הזה היו לנו את השנים הכי יפות כאוהדים.
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:גם אני לא אתנגד לדניאל זילברשטיין.
מי זה זילברשטיין?
מגיש בדר"כ את המהדורה של 19:00, צעיר, לא יותר מידי שיער.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:גם אני לא אתנגד לדניאל זילברשטיין.
מי זה זילברשטיין?
מגיש בדר"כ את המהדורה של 19:00, צעיר, לא יותר מידי שיער.
גם משדר משחקי ליגה, נבא ועכשיו ביורובאסקט.
צעיר, אינטיליגנט, נייטרלי ומבין כדורסל יחסית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־25 אורחים