המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:גם אני לא ממש מבין את האמירות פה.
" היקמן הוא לא הבעיה של מכבי", " בסכומים האלה אי אפשר להביא מישהו יותר טוב". אז זהו, זה ששחקן כמו היקמן לא היה הבעיה שלנו העונה, זאת בעיה חמורה בפני עצמה, וזה שבמחיר הזה לא נמצא יותר טוב( זה כבר לא בהכרח נכון), ממש לא אומר שהוא צריך להיות במכבי.
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:גם אני לא ממש מבין את האמירות פה.
" היקמן הוא לא הבעיה של מכבי", " בסכומים האלה אי אפשר להביא מישהו יותר טוב". אז זהו, זה ששחקן כמו היקמן לא היה הבעיה שלנו העונה, זאת בעיה חמורה בפני עצמה, וזה שבמחיר הזה לא נמצא יותר טוב( זה כבר לא בהכרח נכון), ממש לא אומר שהוא צריך להיות במכבי.
מה אתה לא מבין ? ספאנוליס או דימאנטידיס לא ינחתו פה לצערי , עם ההנהלה הנוכחית שאני כמוך לא סובל אגב אין טעם לשחרר שחקן כמו היקמן שיחסית נתן עונה טובה ובמקסימום להביא איזה עב'מ אחר מהליגה הבלגית או מהדיי ליג או במקרה הטוב שחקן מזדקן בשביל הגימיק , זה המצב לצערי אז בו נשאר מציאותיים ולא ניפול לתוך חלומות ופנטזיות כמו כל קייץ .
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:גם אני לא ממש מבין את האמירות פה.
מה אתה לא מבין ? ספאנוליס או דימאנטידיס לא ינחתו פה לצערי , עם ההנהלה הנוכחית שאני כמוך לא סובל אגב אין טעם לשחרר שחקן כמו היקמן שיחסית נתן עונה טובה ובמקסימום להביא איזה עב'מ אחר מהליגה הבלגית או מהדיי ליג או במקרה הטוב שחקן מזדקן בשביל הגימיק , זה המצב לצערי אז בו נשאר מציאותיים ולא ניפול לתוך חלומות ופנטזיות כמו כל קייץ .
ניסיתי לחשב כמה רמות של שחקנים יש בין היקמן, לדיאנטידיס וספאנוליס, והפסקתי מפאת כבודו של היקמן אחרי 5.
ה"יחסית עונה טובה" שהוא נתן, היא גם במקרה העונה הקבוצתית הכי גרועה של מכבי ב15 השנים האחרונות( ומתמודדת גם על תואר הגרועה בכל הזמנים). אולי יש פה קשר כלשהו? אולי היה אפשר להסיק שמדובר בשחקן שעושה נזק לקבוצה?
תסתכל שנייה על המספרים של לוגאן. על הנייר גם הם טובים, אז אולי נשאיר אותו כי לא נקבל את דיאמנטידיס וספאנוליס?
מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:MTA2311 כתב:גם אני לא ממש מבין את האמירות פה.
ניסיתי לחשב כמה רמות של שחקנים יש בין היקמן, לדיאנטידיס וספאנוליס, והפסקתי מפאת כבודו של היקמן אחרי 5.
ה"יחסית עונה טובה" שהוא נתן, היא גם במקרה העונה הקבוצתית הכי גרועה של מכבי ב15 השנים האחרונות( ומתמודדת גם על תואר הגרועה בכל הזמנים). אולי יש פה קשר כלשהו? אולי היה אפשר להסיק שמדובר בשחקן שעושה נזק לקבוצה?
תסתכל שנייה על המספרים של לוגאן. על הנייר גם הם טובים, אז אולי נשאיר אותו כי לא נקבל את דיאמנטידיס וספאנוליס?
אולי לא הבנת או שאני לא ניסחתי טוב אז אני אדגיש שאני מתוסכל וכועס לא פחות ממך, בכוונה נתתי דוגמאות קיצוניות ואני מבין שבין השחור והלבן ייש הרבה אפור אבל מהיכרות עם ההנהלה הנוכחית גם אם היקמן ישוחרר לא יבוא שחקן יותר טוב ויקר ממנו בהרבה , בכלל מתי בשנים האחרונות שיחררו שחקן והביאו מישהו יותר טוב ? רק יותר גרועים ...
This one of the many blessing in my life just signed the EXTENSION!!! Truly Honored and Blessed to continue my career wearing the yellow&Blue!!! Yalla Maccabi
LIAV10 כתב:ג׳יימס בפייסבוקThis one of the many blessing in my life just signed the EXTENSION!!! Truly Honored and Blessed to continue my career wearing the yellow&Blue!!! Yalla Maccabi
פשוט מת עליו
LIAV10 כתב:ג׳יימס בפייסבוקThis one of the many blessing in my life just signed the EXTENSION!!! Truly Honored and Blessed to continue my career wearing the yellow&Blue!!! Yalla Maccabi
פשוט מת עליו
פשוט מת עליו
פשוט מת עליו
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ג׳יימס בפייסבוקThis one of the many blessing in my life just signed the EXTENSION!!! Truly Honored and Blessed to continue my career wearing the yellow&Blue!!! Yalla Maccabi
פשוט מת עליו
איזה אח...
המכביסט היחיד שמשחק היום.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ג׳יימס בפייסבוקThis one of the many blessing in my life just signed the EXTENSION!!! Truly Honored and Blessed to continue my career wearing the yellow&Blue!!! Yalla Maccabi
פשוט מת עליו
איזה אח...
מכביסטים אמיתיים מצטיינים לא רק בדיבורים, אלה גם במשחקי הגמר...
felix_r כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ג׳יימס בפייסבוקThis one of the many blessing in my life just signed the EXTENSION!!! Truly Honored and Blessed to continue my career wearing the yellow&Blue!!! Yalla Maccabi
פשוט מת עליו
איזה אח...
שמואל1 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.144443.html
לפי הכתבה הזאת, כמו שחשבתי, החוזה של ג'יימס הוא לשנתיים עם אופצייה לשנתיים נוספות.
ג'יימס זוכה לשדרוג משמעותי בחוזה וישתכר 600 אלף דולר לעונה בשנתיים הבאות.
מכביסט28 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:ג׳יימס בפייסבוקThis one of the many blessing in my life just signed the EXTENSION!!! Truly Honored and Blessed to continue my career wearing the yellow&Blue!!! Yalla Maccabi
פשוט מת עליו
איזה אח...
אתה לא שיחקת בחיים שלך במכבי ובטח לא במשחק גמר, אז בעצם אפשר לומר גם עליך שאתה רחוק מלהיות מכביסט לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים