misha כתב:felix_r כתב:misha כתב:נגיד ואני זורם אתך, ואם בלו לא היה מגיע מה היה קורה? סמית' וכהן היו חולקים את העמדה ה-4. זה כן היה משפר אותנו? עם כל זה שאני מחבב את כהן, נכון לעכשיו הוא שחקן פחות יותר טוב מבלו כמעט בכל האספקטים וממש לא מוכן ליורוליג. במצב האידיאלי בלו היה משחק 15 דקות ליד PF איכותי אבל מה לעשות, אנחנו רחוקים שנות אור ממצב אידאלי כלשהו. במצב של היום, גם הקליעה והניסיון של בלו היא משהו שתצטרך, במיוחד בהתחשב בבית המוקדם הקשה שקיבלנו.
יש לך הרבה בעיות בקבוצה, העיקרית בהם היא מחסור ברכז איכותי. כל עוד לא עושים עם זה כלום אז לקבוצה הזאת יש תקרת זכוכית די ברורה (הצלבה לדעתי). הבאה של בלו היא שדרוג אבל לא כזה שישנה את התמונה הגדולה.
תראה, במילא בלו לא נותן שום דבר מזה ש 4 אמיתי צריך לתת, אז מה זה משנה מי ישחק במקומו?
אני אגיד לך, זה כמו שבכדורגל אתה לא יכול לשחק עם 6 חלוצים, כי יש עוד הרבה דברים שצריך לעשות חוץ מלבעוט לשאר. אם חסר לך בלם, אתה לא הולך וקונה עוד חלוץ, ולא משנה עד כמה הוא טוב
זה משנה כי מי שהיה משחק במקומו הוא הרבה יותר גרוע נכון להיום. כהן לא מסוגל לשמור על שחקני ליגת זבל שלנו והולך לאיבוד, אני ממש לא רוצה לראות אותו כרגע ביורוליג כי הוא פשוט לא מוכן.
לבלו יש חסרונות ידועים, אבל הוא עדיין שיפור לעומת מה שיש ולא עליו תוכרע לאן הולכת העונה שלנו.
כולם יודעים שחסר בלם אבל ההעלים לא מוכן לבזבז כסף בשביל העניין. אז אם יש הזדמנות לשפר באופן ניכר את אחד החלוצים במחיר מציאה, אני עדיין אקח את זה.
אבל זאת בדיוק הבעיה, שגם את שארית הכסף שעוד היה אפשר לשים על תיקונים, מבזבזים עכשיו על בלו!