פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מח' 4: ריטאס וילנה נגד מכבי - חמישי, 19:00, ערו

07 נובמבר 2013, 17:43

יש פה מישהו שהכיר את סמית׳ לפני שהגיע? אני בספק
(לא שאני יוצא לטובת מחלקת הסקאוטינג, סתם נדבק לקטנות)

07 נובמבר 2013, 17:45

jol9 כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:הכתבה על רייס לא מחדשת משהו שכבר לא ידענו. מדובר בשחקן אפסי שפשוט לא מתאים לרמות האלו. מצד שני גם שרף צודק, מי שחושב שמכבי ישחררו אותו ייתבדה. הפתרון הוא או להתבסס על אוחיון עם עזרה מנעימי, שאני מסכים עם קודי שעדיף על רייס, או להמר על אוחיון בשילוב עם אינגלס כרכז, לא האופציה הכי אידאלית אבל גם היא עדיפה על רייס

עזוב, שלא יביאו לו עכשיו מחליף. שקודם כל ישלחו אותו הביתה (איזו סיבה יש לשחרר את נעימי ולא את רייס?) ויתנו צ'אנס לנעימי כמחליף לאוחיון.

בגדול אני גם חושב שזה הדבר הנכון לעשות, אלא שעם בלאט אתה יודע שבסוף תישאר עם אוחיון ואוחיון, כי את נעימי הוא כבר מחק.

לא בטוח שבלאט אחראי לזה. ייתכן שזו דרישה של ההנהלה כדי שיוכל לשחק בקבוצה אחרת (כמדומני אם שיחק בקבוצה אחת לא יכול לשחק באחרת - לפחות עד שלב כלשהו בעונה)

07 נובמבר 2013, 17:57

MTA2311 כתב:
בעיקרון אני מסכים, וכבר אמרתי פה לא מעט שהמחלקה די מיותרת בהרכבה הנוכחי( בתכלס אנחנו לא יודעים את מי היא כוללת חוץ מאבי אבן, אבל מספיק שאנחנו יודעים שהיא מורכבת מאנשים של דני פדרמן).

ד"א, סקאוטינג איכותי זה לא בהכרח להביא איזה שחקן אלמוני מקבוצה נידחת בפינלנד שפתאום יהפוך לכוכב.
גם החתמה של שחקנים שהסתובבו בשוליים של אירופה במשך לא מעט שנים, ובמכבי פתאום משדרגים את היכולת זאת הצלחה לא קטנה. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים אם זאת של בלאט או של מחלקת הסקאוטינג

אני מסכים מאוד במיוחד עם המשפט האחרון. בגלל זה גם אני כן נותן להם קרדיט של שני שחקנים, ולא משנה אם זה היה בלאט או הם.
אבל במועדון כמו מכבי, שגם ככה מקמץ בהוצאות, אחוזי ההצלחה חייבים להיות גבוהים יותר.

בגדול מחלקת הסקאוט לא אמורה להיות אחראית על כל מה שאנחנו מפילים עליה (למשל להתאמה בין שחקנים - על זה אחראי הGM והמאמן), אבל אנחנו כן יודעים, לפחות מידיעות כאלה או אחרות,
שיש שם הרבה מאבקי כוח ופוליטיקות, ושישנן החתמות ששייכות למחלקת הסקאוטינג באופן בלעדי.
אם היו שם פחות משחקים, ויותר מקצוענות, ואם כל העבודה שלהם היתה מסתכמת בהכנת אופציות לצוות המקצועי שהוא היה זה שבוחר, אז אני מאמין שהם היו מושכים פחות אש.

07 נובמבר 2013, 18:00

dod כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:
er79 כתב:הכתבה על רייס לא מחדשת משהו שכבר לא ידענו. מדובר בשחקן אפסי שפשוט לא מתאים לרמות האלו. מצד שני גם שרף צודק, מי שחושב שמכבי ישחררו אותו ייתבדה. הפתרון הוא או להתבסס על אוחיון עם עזרה מנעימי, שאני מסכים עם קודי שעדיף על רייס, או להמר על אוחיון בשילוב עם אינגלס כרכז, לא האופציה הכי אידאלית אבל גם היא עדיפה על רייס

עזוב, שלא יביאו לו עכשיו מחליף. שקודם כל ישלחו אותו הביתה (איזו סיבה יש לשחרר את נעימי ולא את רייס?) ויתנו צ'אנס לנעימי כמחליף לאוחיון.

בגדול אני גם חושב שזה הדבר הנכון לעשות, אלא שעם בלאט אתה יודע שבסוף תישאר עם אוחיון ואוחיון, כי את נעימי הוא כבר מחק.

לא בטוח שבלאט אחראי לזה. ייתכן שזו דרישה של ההנהלה כדי שיוכל לשחק בקבוצה אחרת (כמדומני אם שיחק בקבוצה אחת לא יכול לשחק באחרת - לפחות עד שלב כלשהו בעונה)

אוקיי. אתה חוזר על מה שאני אומר כבר שבועיים. זה ההסבר ההגיוני היחיד שגם אני רואה.
עדיין, כל הנושא הזה נמשך הרבה מדי זמן, וזה גם לא מסביר את הסיפור של הליגה, כי בליגה הוא יכול לשחק.

07 נובמבר 2013, 19:55

ריקי היקמן בכושר קליעה מדהים.

07 נובמבר 2013, 19:58

היקמן ואינגלס נהדרים. היקמן חוזר לעצמו לאט לאט.

07 נובמבר 2013, 20:01

אינגלז חתיכת שחקן...
שום סיכוי שהוא ישאר פה גם עונה הבאה

07 נובמבר 2013, 20:05

פתיחה נוראית של סופו

ברצינות, עוד כמה זמן יימשך סיפור רייס? חודש? חודשיים? הוא כבר לא ייתן למכבי כלום.

סופו נכנס וההגנת החמאה חזרה.. סופו פתח רע מאד.

07 נובמבר 2013, 20:07

שחקן כמו אינגלס כל כך לא מתאים לפילוסופיה של מכבי בשנים האחרונות כי הוא הכל חוץ מבינוני

מאז אידסון לא נהניתי כל כך משחקן

07 נובמבר 2013, 20:08

Holiday_Armadillo כתב:שחקן כמו אינגלס כל כך לא מתאים לפילוסופיה של מכבי בשנים האחרונות כי הוא הכל חוץ מבינוני

המסירה שלו לגיימס במתפרצת מדהימה

אינגלס פשוט מדהים. תצוגת תכלית שלו ברבע הראשון.
סופו פתח לא טוב את המשחק, אבל סיום טוב לרבע עם 4 נקודות רצופות ובלוק אדיר בהגנה.

מדהים, כמעט כל התקפה שעוברת דרך אינגלס משהו טוב קורה.
אני ממש מתחילה להתבאס מזה שאני נקשרת אליו, כי הוא כל כך לא הולך להיות כאן יותר מידי זמן....

07 נובמבר 2013, 20:09

זה אני או שבזמן האחרון יחסית הולך למכבי בשניות האחרונות? מוזר..

MTA2311 כתב:אינגלז חתיכת שחקן...

הוא רוצה NBA אבל הוא לא מתאים לדעתי.

שתי התקפות נהדרות בסיום, עם מסירות לסופו של יוגי ושל בלו.

אינגלס פשוט שחקן. אני מאוד אוהב שחקנים כאלה, ומאוד אוהב אותו ספציפית.

על רייס אין לי כוח לדבר...

07 נובמבר 2013, 20:10

סופו סיים נהדר את הרבע. שרק ימשיך ככה. אינגלס נהדר מתחילת העונה.. בכלל ההתקפה שלנו רצה יפה, רבע טוב של מכבי.

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אינגלז חתיכת שחקן...

הוא רוצה NBA אבל הוא לא מתאים לדעתי.

מסכים, אבל זה כנראה לא ימנע ממנו לקבל שם חוזה אחרי עונה טובה במכבי

גל גל כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שחקן כמו אינגלס כל כך לא מתאים לפילוסופיה של מכבי בשנים האחרונות כי הוא הכל חוץ מבינוני

המסירה שלו לגיימס במתפרצת מדהימה

כל שחקן אחר במכבי היה תופס את הכדור ועוצר את המתפרצת כי אף שחקן שלנו לא חושב מהר מספיק או בטוח מספיק ביכולות המסירה שלו בשביל להוציא את המסירה הזאת מהיד

זה מדהים כמה לאוחיון אין שום מושג כמה זמן יש על השעון
תמיד בסוף רבע הוא תמיד מאחר כאילו הוא לא מחובר בכלל
לדעת כמה זמן יש על השעון זה ריכוז 101

חנו'ש כתב:מדהים, כמעט כל התקפה שעוברת דרך אינגלס משהו טוב קורה.
אני ממש מתחילה להתבאס מזה שאני נקשרת אליו, כי הוא כל כך לא הולך להיות כאן יותר מידי זמן....

מה שאני חוששת זה לא מה שיהיה בשנה הבאה אלא מה שיהיה בסוף השנה הזאת
מקווה שהוא לא ייפול מהרגליים
פרסם תגובה