פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
02 דצמבר 2013, 09:42
קודי כתב:מישה - לג'יימס לקח למעלה מחודש כדי לחזור לכושר סביר אחרי נקע קל, אז בטח שאחרי פריצת דיסק יקח לו הרבה יותר.
סגל כתב שלפני שנתיים הוא חזר אחרי כחודש מאותה פציעה שיש לו עכשיו. נחכה ונראה, אם יש לו משהו חמור נדע על זה בקרוב.
02 דצמבר 2013, 09:46
misha כתב:קודי כתב:מישה - לג'יימס לקח למעלה מחודש כדי לחזור לכושר סביר אחרי נקע קל, אז בטח שאחרי פריצת דיסק יקח לו הרבה יותר.
סגל כתב שלפני שנתיים הוא חזר אחרי כחודש מאותה פציעה שיש לו עכשיו. נחכה ונראה, אם יש לו משהו חמור נדע על זה בקרוב.
הוא חזר אז אחרי משהו כמו חודש וחצי לשחק אבל לקח לו עוד הרבה זמן לחזור לכושר משחק סביר.
02 דצמבר 2013, 10:11
קודי כתב:גם ככה הסיכויים של הסגל הזה בטופ 16 לא נראים מלבבים. תוריד את אחד השחקנים החשובים בסגל ותקבל בעיה קשה. אסור להסתנוור ממשחק אחד נגד קבוצה רכה כמו הכוכב האדום.
לפני הטופ 16 יש לך עוד 3 משחקים בשלב המוקדם שמתוכם אתה חייב לנצח 2 או שאין בכלל מה להגיע לטופ 16, כי ממקום 3-4 אתה לא תעשה שם כלום עם או בלי ג׳יימס.
02 דצמבר 2013, 10:12
דרך אגב, החוזה של ג׳יימס נראה די רע כרגע. עם כל הפציעות, אני לא בטוח שהוא יהיה שחקן אפקטיבי בשנתיים הבאות.
02 דצמבר 2013, 10:14
roy1000 כתב:קודי כתב:גם ככה הסיכויים של הסגל הזה בטופ 16 לא נראים מלבבים. תוריד את אחד השחקנים החשובים בסגל ותקבל בעיה קשה. אסור להסתנוור ממשחק אחד נגד קבוצה רכה כמו הכוכב האדום.
לפני הטופ 16 יש לך עוד 3 משחקים בשלב המוקדם שמתוכם אתה חייב לנצח 2 או שאין בכלל מה להגיע לטופ 16, כי ממקום 3-4 אתה לא תעשה שם כלום עם או בלי ג׳יימס.
בלי ג'יימס מכבי תנצח את וילנה. קשה לי לראות אותה מנצחת את קובאן או את פאו. בטופ 16 הקבוצה הזו בלי ג'יימס ועם ה-2 מטר של טיוס בעמדה 5 (יחד עם ה-1.96 של סמית' בעמדה 4) תישחט על ידי הקבוצות הגדולות.
02 דצמבר 2013, 10:45
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:גם ככה הסיכויים של הסגל הזה בטופ 16 לא נראים מלבבים. תוריד את אחד השחקנים החשובים בסגל ותקבל בעיה קשה. אסור להסתנוור ממשחק אחד נגד קבוצה רכה כמו הכוכב האדום.
בלי ג'יימס מכבי תנצח את וילנה. קשה לי לראות אותה מנצחת את קובאן או את פאו. בטופ 16 הקבוצה הזו בלי ג'יימס ועם ה-2 מטר של טיוס בעמדה 5 (יחד עם ה-1.96 של סמית' בעמדה 4) תישחט על ידי הקבוצות הגדולות.
אם אתה מפסיד לקובאן ופנא, מכבי יורדת למקומות 3-4. מהמקום הזה, אני לא חושב שיש טעם להגיע בכלל לטופ 16, עם או בלי ג'יימס.
כשג'יימס בחוץ, בתלות בסופו הופכת למוחלטת. אם הוא לא קולע 15 נקודות לפחות, אין למכבי דרך לנצח.
02 דצמבר 2013, 12:16
עוד שני דברים בנוגע להיום -
1. ג'יימס הוא השחקן הכי חשוב עד עכשיו של מכבי בליגה. באירופה הוא לא מהווה ייתרון גדול, אבל בליגה, לרוב הקבוצות אין תשובה אליו. הוא גם מוביל את מכבי בליגה עם מדד של 20.6.
2. במכבי בטוח מדבים על ליאור אליוה ועל איך לעצור אותו, אבל בהיעדרו של ג'יימס, הבעיה של מכבי הולכת להיות ג'וש דאנקן שבלו וסמית' מאוד יתקשו לשמור אותו בצבע. דאנקן שני בליגה עם מדד של 22.3 ולמכבי אין שומר אישי שמתאים להתמודד איתו (פרט אולי לטיוס האנדסייזד).
02 דצמבר 2013, 13:46
roy1000 כתב:עוד שני דברים בנוגע להיום -
1. ג'יימס הוא השחקן הכי חשוב עד עכשיו של מכבי בליגה. באירופה הוא לא מהווה ייתרון גדול, אבל בליגה, לרוב הקבוצות אין תשובה אליו. הוא גם מוביל את מכבי בליגה עם מדד של 20.6.
2. במכבי בטוח מדבים על ליאור אליוה ועל איך לעצור אותו, אבל בהיעדרו של ג'יימס, הבעיה של מכבי הולכת להיות ג'וש דאנקן שבלו וסמית' מאוד יתקשו לשמור אותו בצבע. דאנקן שני בליגה עם מדד של 22.3 ולמכבי אין שומר אישי שמתאים להתמודד איתו (פרט אולי לטיוס האנדסייזד).
למה בדיוק בלו וסמית' צריכים לשמור על דאנקן? מתי ראית בפעם האחרונה את ירושלים? העונה, ובמיוחד מאז בואו של אליהו, דאנקן משחק 90% מהזמן בעמדה 5. ככה שמי שישמור עליו הם סופו וטיוס. לסופו תהיה בעיה לצאת לשלשות שלו, אבל טיוס אמור להסתדר איתו לא רע.
02 דצמבר 2013, 13:51
אני לא כל כך מבין האמת מה גורם לחלק מהאנשים כאן להיות כל כך אופטימיים לגבי המשחק הזה.. יש גם כאלה שממש מפליגים בדמיון וחושבים שהקבוצה שלנו מסוגלת להביס משהו..
אני מציע לכם להתעורר לפני שתקבלו מכה כואבת לפנים.
לא מזמן צוטט שחקן של מכבי שאמר שיש על מכבי השפעה שלילית כשמדובר בקהל יריב חם ואנרגטי (ע"ע הדרבי). מה גורם לכם לחשוב שהערב זה יהיה שונה? לא קיבלנו שום הוכחה שכזאת מאז הביזיון האחרון..
אז יש לנו את פניני בכושר טוב. סו פאקינג וואט.. כבר קרה בעבר שפניני נחנק כשהגיע למלחה. ההיסטוריה הלא נעימה שלו עם הירושלמים יכולה לקחת את היכולת שלו לכאן או לכאן. את זה נראה הערב..
ירושלים לא מסוגלת להתקיף נגד אזורית? אל דאגה, תשאירו את העניין לבלאט שכרגיל ישחק כל הגנה אפשרית חוץ מאזורית כי הוא יודע הכי טוב..
כמה ריבאונד התקפה יהיו לירושלים במשחק הזה? רמז: הרבה. אין לנו את ג'יימס, יש לנו רק את טיוס שעוד צריך להוכיח את עצמו בליגה ואת סופו שכולנו יודעים שריבאונדר הוא לא..
הלאה. על רייס כבר דיברנו מספיק. היקמן חברו הטוב בכושר מזעזע, כנ"ל גם סמית' שמתחיל להראות חוסר יציבות ואינגלס שבמשחקים האחרונים הוא די בירידה לצערי..
טוב אני לא רוצה לגמרי לקבור את הסיכויים כי בכל זאת מדובר בירושלים עם תווית הלוזרית הנצחית.. אני רק מקווה שמבחינה מנטאלית אנחנו נבוא כמו שצריך.. הסיכויים שנביס הערב קלושים ואני גם לא חושב שזה ראוי לדרוש את זה מקבוצה כל כך שבירה מנטאלית. אני רוצה לראות קבוצה מוכנה שמשחקת כדורסל ראוי ויעיל ויוצאת עם ניצחון. זהו. לא מבקש יותר..
02 דצמבר 2013, 14:08
felix_r כתב:למה בדיוק בלו וסמית' צריכים לשמור על דאנקן? מתי ראית בפעם האחרונה את ירושלים? העונה, ובמיוחד מאז בואו של אליהו, דאנקן משחק 90% מהזמן בעמדה 5. ככה שמי שישמור עליו הם סופו וטיוס. לסופו תהיה בעיה לצאת לשלשות שלו, אבל טיוס אמור להסתדר איתו לא רע.
אני מניח שסופו - פרחובסקי ישחקו ביחד. אני לא בטוח שטיוס יכול להסתדר עם דאנקן בפוסט, כי דאנקן שחקן פוסט אפ לא רע בכלל והוא יותר גבוה מטיוס.
02 דצמבר 2013, 15:00
הנה משהו שמסכם את מכבי ת"T מודל 20113/4 בצורה הכי טובה:
http://www.one.co.il/Article/226217.htmlשחקן שעולה לקבוצה חצי מליון דולר בכלל לא נוסע למשחק. הזוי.
עוד חדשות טובות - סופו חולה, אז צפו ל- 30 דקות מטיוס.
02 דצמבר 2013, 15:15
מכביסט29 כתב:לא מזמן צוטט שחקן של מכבי שאמר שיש על מכבי השפעה שלילית כשמדובר בקהל יריב חם ואנרגטי (ע"ע הדרבי). מה גורם לכם לחשוב שהערב זה יהיה שונה? לא קיבלנו שום הוכחה שכזאת מאז הביזיון האחרון..
תראה, הם שרדו איכשהו את המגרש של הכוכב האדום כך שמלחה זה משחק ילדים לעומת זה.
בלי קשר אני מסכימה שלהביס אף אחד לא הולך....
אגב, מה זו השטות הזו שבגלל שנעימי מפחד שיקללו אותו הוא לא רוצה להגיע למלחה??
אפשר לחשוב שבכל השנים האלה קיבלו במלחה את פניני עם פרחים, זה אף פעם לא הפריע לו להתייצב שם כמו גדול!!
לדעתי זה בכלל לא קשור....
02 דצמבר 2013, 16:06
חנו'ש כתב:מכביסט29 כתב:לא מזמן צוטט שחקן של מכבי שאמר שיש על מכבי השפעה שלילית כשמדובר בקהל יריב חם ואנרגטי (ע"ע הדרבי). מה גורם לכם לחשוב שהערב זה יהיה שונה? לא קיבלנו שום הוכחה שכזאת מאז הביזיון האחרון..
אפשר לחשוב שבכל השנים האלה קיבלו במלחה את פניני עם פרחים, זה אף פעם לא הפריע לו להתייצב שם כמו גדול!!
רשום שם שהוא מראש לא היה רשום בסגל ורק אחרי זה ביקש שלא לנסוע.
02 דצמבר 2013, 16:19
חנו'ש כתב:מכביסט29 כתב:לא מזמן צוטט שחקן של מכבי שאמר שיש על מכבי השפעה שלילית כשמדובר בקהל יריב חם ואנרגטי (ע"ע הדרבי). מה גורם לכם לחשוב שהערב זה יהיה שונה? לא קיבלנו שום הוכחה שכזאת מאז הביזיון האחרון..
אני לא מאמין שזה קשור לקללות, כי אין דם רע בין הקהל של ירושלים לבין יוגב/נעימי. אני חושב שהוא פגוע מזה שהוא מחוץ לסגל והוא לא רוצה להגיע למלחה על אזרחי.
02 דצמבר 2013, 17:00
גם אני פגוע בשבילו...
נצטרך להנות מעוד להטוטי ג'ייסון קיד באדיבותם של רייס והיקמן
02 דצמבר 2013, 17:31
סופו מספק לבלאט את התירוץ האולטימטיבי להפסד ובספק למשחק בשל מחלה. בכלל, לא ברור לי מה זאת המכבי הזאת - לא קונים כרטיסים לדרבי מחשש שהאוהדים יחטפו מכות, שחקנים חולים במשחקים הכי חשובים ואחרים לא רוצים לבוא כי הם חוששים שיקללו אותם. מה זה? האם הפכנו למועדון סריגה?
02 דצמבר 2013, 17:33
קודי כתב:סופו מספק לבלאט את התירוץ האולטימטיבי להפסד ובספק למשחק בשל מחלה. בכלל, לא ברור לי מה זאת המכבי הזאת - לא קונים כרטיסים לדרבי מחשש שהאוהדים יחטפו מכות, שחקנים חולים במשחקים הכי חשובים ואחרים לא רוצים לבוא כי הם חוששים שיקללו אותם. מה זה? האם הפכנו למועדון סריגה?
בלי סופו, אין למכבי שום ייתרון.
במקום בלאט, הייתי מספסל את סמית' ואוחיון והולך עם היקמן ורייס. תירוצים במילא כבר יש. עדיף שלמוק כוחות ליום חמישי.
02 דצמבר 2013, 17:52
אוי זה הולך להיות כואב......
02 דצמבר 2013, 18:01
הערב נראה מצ' אפ סופר מעניין בין בלו לאליהו
מעניין איך הוא יגמר?
02 דצמבר 2013, 18:10
rc4991 כתב:הערב נראה מצ' אפ סופר מעניין בין בלו לאליהו
מעניין איך הוא יגמר?
אלא אם כן יקרה משהו יוצא דופן, הוא ייגמר איך שאנשים רוצים שהוא ייגמר
מבחינת חלק מהאנשים הוא ייגמר לטובת אליהו ובלו היה זוועה
ומבחינת חלק מהאנשים הוא ייגמר לטובת בלו ואליהו היה זוועה