er79 כתב:felix_r כתב:אז הוא וקבוצתו חיפה ניצחו את מכבי פעם אחת מתוך 7. יופי!
איפה הכרז האדיר מקל היה בששת ההפסדים של חיפה לפני זה?
הוא בסך הכל נתן עונה טובה בקבוצה ששיחקה במסגרת אחת (גם היא די חלשה) ואצל מאמן שנותן לשחקניו לעשות בערך מה שהם רוצים על המגרש. יופי! וניצח את מכבי שהייתה סחוטה לחלוטין אחרי עונת יורוליג קשה מאוד. לא ביג דיל.
נראה אותו משחק אצל מאמן שבא לרצוח אותך על כל טעות ומקפיא אותך על הספסל חודשים אם אתה לוקח זריקה לא במקום (כמו שקרה לרוט בעונה שעברה). נראה אותו משחק כל העונה פעמים בשבוע, כשדורשים ממך נצחון בכל משחק ומשחק.
הגיע ל NBA? לא ביג דיל. ה NBA היום הוא לא מה שהיה פעם. היום כל אידיוט יכול להגיע ל NBA, אם יש לו סוכן טוב. כל עוד הוא לא שחקן רוטציה קבוע בקבוצה, זה לא נחשב שהוא עשה משהו.
פליקס, גדולה של שחקן גדול מתבטאת גם ביכולת להפסיד 300 פעם אבל לקחת במאני טיים. אז מה עם מקל הפסיד 6 פעמים למכבי? מי זוכר את זה? את המשחק החשוב הוא לקח כמו גדול, כי הוא ווינר. זוכר את ה-1 מ-9 לשלוש של שאראס באחד המשחקים ביורוליג? זה ווינר. ושחקן שהוא ווינר, ועל אחת כמה וכמה ישראלי, שווה 700 אלף בעיניי. להוסיף על כך שהוא מנהל משחק, מוסר וקולע יותר טוב מאוחיון, וגם אחלה של שחקן הגנה, ואני משוכנע. אז סלחו לי שאני לא מסכים אתכם, גם אם אני בדעת מיעוט. מקל הולך להיות שחקן גדול, אולי לא יצליח באנ. בי. איי, אבל אם יחזור לאירופה הוא יהיה רכז מצוין
זה משעשע שנגד ישראלי אחד שעלה 700K, היו לך רק מילים רעות להגיד, ואפילו שמחת כשהוא חתם במגדל, למרות שאותו אחד פי אלף יותר
מוכח ממקל ביורוליג. ואת מקל אתה היית מאוד שמח לקחת בסכום הזה, למרות שכל מה שהוא עשה עד עכשיו בקריירה זה לשחק
כמה עונות נחמדות בליגה הישראלית, ובינתיים לא להצליח בNBA.
אני אזכיר לך שחקנים גדולים שהיו מנגבים עם מקל את הפרקט, ושלא הגיעו למכבי, בטח לא בסכום כזה - זלוטיקמן, גורדון, טפירו, אמיר כץ ולא חסרים עוד.
אני כמובן לא הייתי מתנגד למקל כשחקן של מכבי, אבל בטח לא בסכום כזה. שתי דקות בNBA, לא מקפיצות שחקן לערך כזה, במיוחד שההצלחה
שלו שם לא כזאת גדולה בינתיים.