חצי גמר גביע המדינה- מכבי נגד ראשל"צ, שני, 20:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר גביע המדינה- מכבי נגד ראשל"צ, שני, 20:45

הודעהעל ידי felix_r » 02 פברואר 2014, 18:14

roy1000 כתב:
ankram כתב:הבעיה שלך רוי הוא שאתה מגדיר כ"לפי הספר" , הוא בסך הכל בבואה לשטיפת המוח שהתקשורת האדומה (ברובה) דוחפת לך לראש + חוקים שונים ומשונים שכל מטרתם הם בראש ובראשונה לפגוע במכבי.
החל מחוק הפיינל פור , דרך החוק הרוסי עובר בשביל הזהב של שיוף 2 שחקנים בגלאי עתודה וכלה באיסור על השאלה מגיל מסויים.
כל החוקם האלו בעיקר האחרון הם בפירוש חוקים כדי לפגוע במכבי והם התקבלו בצורה מסריחה שלא לומר זדונית.
מה שעוד יותר מסריח שלא ההנהלה של ראשון או המאמן המנהלת!!, כן כן המנהלת , תגדיר לראשון מי ישותף במשחק ומי לא.
ולגבי הסיפא של דבריך , אני לא רואה כלל וכלל הבדל בין זה , לכל פוסט נאצה נגד שמעון מזרחי ע"י אוהדי הפועל.

אנקראם, תעשה לי טובה, אני כבר מזמן לא בן 12.

מכבי זו לא הקבוצה הראשונה שמשאילה שחקנים. בחיים שלי לא שמעתי על דיל כזה ששחקן לא משחק מול הקבוצה שהשאילה/שיחררה אותו. הרי מכבי השאילה המון שחקנים בעבר. ירושלים שיחררה העונה את כדיר ורוזן ושניהם שיחקו מולם, ואל תערבב פה את עניין החוק הרוסי שלא קשור למכבי בשום צורה שהיא (זה עניין של ארגון השחקנים).

הדברים שלי לא כוונו נגד שמעון, אלא נגד הדור הצעיר של ההנהלה. אני חושב שכולנו יודעים כבר עם איזה סוג של אנשים אנחנו מתעסקים פה. בכל מקרה ה"דיל" הזה (שלא יתקיים - אני בטוח שכהן ישחק בסופו של דבר), הוא עוד החלטה מטופשת בסדרה אינסופית של גאוני הדור שמנהלים את הקבוצה. עצם זה שמישהו חושב שג'ייק כהן יש איזושהי משמעות, כבר אומר מספיק על הניהול של הקבוצה.

איפה אתה חי? זה קורה לא מעט. יותר מזה, בכדורגל זה קורה כמעט בחצי המקרים ששחקן מחליף קבוצה באמצע העונה! ולא רק בישראל, אלא בכל העולם.
אין במקרה הזה שום דבר מיוחד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2014, 18:26

roy1000 כתב:
ankram כתב:הבעיה שלך רוי הוא שאתה מגדיר כ"לפי הספר" , הוא בסך הכל בבואה לשטיפת המוח שהתקשורת האדומה (ברובה) דוחפת לך לראש + חוקים שונים ומשונים שכל מטרתם הם בראש ובראשונה לפגוע במכבי.
החל מחוק הפיינל פור , דרך החוק הרוסי עובר בשביל הזהב של שיוף 2 שחקנים בגלאי עתודה וכלה באיסור על השאלה מגיל מסויים.
כל החוקם האלו בעיקר האחרון הם בפירוש חוקים כדי לפגוע במכבי והם התקבלו בצורה מסריחה שלא לומר זדונית.
מה שעוד יותר מסריח שלא ההנהלה של ראשון או המאמן המנהלת!!, כן כן המנהלת , תגדיר לראשון מי ישותף במשחק ומי לא.
ולגבי הסיפא של דבריך , אני לא רואה כלל וכלל הבדל בין זה , לכל פוסט נאצה נגד שמעון מזרחי ע"י אוהדי הפועל.

אנקראם, תעשה לי טובה, אני כבר מזמן לא בן 12.

מכבי זו לא הקבוצה הראשונה שמשאילה שחקנים. בחיים שלי לא שמעתי על דיל כזה ששחקן לא משחק מול הקבוצה שהשאילה/שיחררה אותו. הרי מכבי השאילה המון שחקנים בעבר. ירושלים שיחררה העונה את כדיר ורוזן ושניהם שיחקו מולם, ואל תערבב פה את עניין החוק הרוסי שלא קשור למכבי בשום צורה שהיא (זה עניין של ארגון השחקנים).

הדברים שלי לא כוונו נגד שמעון, אלא נגד הדור הצעיר של ההנהלה. אני חושב שכולנו יודעים כבר עם איזה סוג של אנשים אנחנו מתעסקים פה. בכל מקרה ה"דיל" הזה (שלא יתקיים - אני בטוח שכהן ישחק בסופו של דבר), הוא עוד החלטה מטופשת בסדרה אינסופית של גאוני הדור שמנהלים את הקבוצה. עצם זה שמישהו חושב שג'ייק כהן יש איזושהי משמעות, כבר אומר מספיק על הניהול של הקבוצה.

אז הנה פעם ראשונה יש לכל דבר
http://www.kick.co.il/article/5197
לגבי כדיר ורוזן , הם שוחררו , זה הבדל גדול מהשאלה ,לראיה אף אחד לא מתנה את השתתפותו של ליאור נגד מכבי.

ולגבי ההנהלה , הדברים שלך בסופו של דבר מכוונים לשמעון , הוא ורק הוא יכול לחשוב על דבר כזה :cool
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2014, 19:11

אני לא מבין למה אתם מביאים לי דוגמאות מכדורגל? אני לא רואה כמעט כדורגל ואין לי מושג מה הולך שם. ב- 30 שנה פלוס שאני רואה כדורסל, מעולם לא שמעתי על דיל כזה ששחקן יושב בחוץ. ליאור אליהו לא רלוונטי - החוזה שלו במכבי נגמר - היא לא שיחררה אותו. בכל מקרה, זה לא חוקי ואם ראשון לא תשתף אותו היא תיענש. אבל תמשיכו להגן על ההנלה המצחיקה כאילו יש או היה איזשהו הגיון בדיל המפגר הזה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 02 פברואר 2014, 19:16

הוויכוח מיצה עצמו, מכבי אישרה לכהן לשחק, וזה היה די צפוי שהלחץ יחלחל בסוף. מלכתחילה במכבי לא היו צריכים להתעקש על השטות הזאת.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 פברואר 2014, 19:16

מכבי שיחררה אותו ועוד איך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2014, 20:00

er79 כתב:הוויכוח מיצה עצמו, מכבי אישרה לכהן לשחק, וזה היה די צפוי שהלחץ יחלחל בסוף. מלכתחילה במכבי לא היו צריכים להתעקש על השטות הזאת.

זה היה ברור שזה מה שיקרה, בדיוק כמו במקרה של נעימי. אז למה היה צריך את זה מלכתחילה? למה ללכת עקום ולא ישר?
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 פברואר 2014, 20:40

roy1000 כתב:
er79 כתב:הוויכוח מיצה עצמו, מכבי אישרה לכהן לשחק, וזה היה די צפוי שהלחץ יחלחל בסוף. מלכתחילה במכבי לא היו צריכים להתעקש על השטות הזאת.

זה היה ברור שזה מה שיקרה, בדיוק כמו במקרה של נעימי. אז למה היה צריך את זה מלכתחילה? למה ללכת עקום ולא ישר?

עוד לא הבנת שנעימי שוחרר וכהן הושאל?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 פברואר 2014, 20:53

לא מבין איך מהלך מהיותר לגיטימיים שההנהלה שלנו עשתה בשנים האחרונות גרר פה דיון של שלושה עמודים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2014, 20:55

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

מה זה קשור? אני מתכוון שכמו במקרה של נעימי, מכבי שוב נאלצה להתקפל וההנהלה שוב ניראתה כמו חבורה של חובבנים שתפסו אותם עם היד בצלחת.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2014, 20:56

MTA2311 כתב:לא מבין איך מהלך מהיותר לגיטימיים שההנהלה שלנו עשתה בשנים האחרונות גרר פה דיון של שלושה עמודים.

לעבור על התקנון (שוב), להיתפס (שוב) ולהתקפל בבושת פנים (שוב) זה לגיטימי?
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 פברואר 2014, 20:56

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

מה זה קשור? אני מתכוון שכמו במקרה של נעימי, מכבי שוב נאלצה להתקפל וההנהלה שוב ניראתה כמו חבורה של חובבנים שתפסו אותם עם היד בצלחת.

במקרה של נעימי לא התקפלו, זה היה חוק ועל חוק אי אפשר לעבור, פה אין ספק שהם התקפלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 פברואר 2014, 20:57

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:לא מבין איך מהלך מהיותר לגיטימיים שההנהלה שלנו עשתה בשנים האחרונות גרר פה דיון של שלושה עמודים.

אשמח לראות את הסעיף הזה בתקנון.
אם הוא קיים, אז טעות שלי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2014, 21:01

LIAV10 כתב:במקרה של נעימי לא התקפלו, זה היה חוק ועל חוק אי אפשר לעבור, פה אין ספק שהם התקפלו.

גם פה זה חוק אם אתה לא הבנת את זה. אם ראשון לא הייתה משתפת את כהן היא הייתה עומדת לדין. מישהו יכול להסביר לי מאיזה סיבה בעולם מי שמקבל את ההחלטות האלה במכבי מנסה שוב ושוב לעשות דברים שהם בניגוד לתקנון ושוב ושוב תופסים את זה ומוצאים את מכבי מפגרים? ולא , זה לא "תקשורת אדומה" או "מנהלת כתומה" או "איגוד ירוק". זה ניהול חובבני ברמה של חנות מכולת.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2014, 21:04

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

מנהלת הליגה כתב:מבחינת המנהלת אין זה מקובל להטיל מגבלות על שחקן אשר מושאל מקבוצה לקבוצה. מגבלה זו נוגדת את התקנון המחייב כל קבוצה להופיע למשחק ליגה או גביע בהרכבה החזק ביותר".
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 פברואר 2014, 21:08

״התקנון המחייב קבוצה להופיע עם ההרכב הכי חזק שלה״.
פה הבנתי שהם אילתרו את זה ביממה האחרונה, דבילים, אני בטוח שאין כזה חוק, זה לגיטימי בכל ענף בכל מקום בעולם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Roni1 » 02 פברואר 2014, 21:16

הציטוט שהבאת זה עדיין לא חוק בתקנון לגבי מושאלים, זה דבר נהוג בכל העולם והסיבות מובנות.
וכמויות השטויות שאתה כותב על שמעון וההנהלה (שמעון לחץ יד לפרי אגב בעניין ג׳ייק כהן) פה הן בלתי נסבלות, לא משנה מה מכבי תעשה זה יתפוס כותרות ו800 טורי דעה של נגד ונגד. מכבי במקרה נעימי רצתה לשחרר אותו מהחוזה ולתת לו לחתום בגלבוע גליל ולקבל מהם שכר, ואז קם רמי כהן מהפועל ודרש שמכבי יתחייבו שנעימי לא יחתום על חוזה חדש בעונה הבאה, העיסקה לא יצאה לפועל.
ואז מכבי שחררו את נעימי והוא בחר לחתום בקבוצה הכי פחות אטרקטיבית שחיזרה אחריו. נחש עד מתי? עד סוף העונה. בול אותו הסיפור עם גלבוע רק שהפעם רמי כהן פספס. וזה עדיין חוקי.

בעונה שעברה נבנתה בכרמל קבוצה לאליפות באמצעות חוזים כפולים, ככה הם שיחקו וקיבלו שכר עונה שלמה, לקחו אליפות כשהבעלים שלהם עבריין המיסים לא יכול להיכנס לארץ מחשש שיעצר ברגע שינחת. כמה טורי דעה נגד? 0. כמה פעמים קפץ רמי כהן רודף הצדק ודרש בירור? 0. איפה היתה המנהלת והאיגוד וגרינוולד וואן וורד כהן ואור שקדי? הם היו עסוקים בלהתמוגג מאיבוד האליפות של מכבי. וכאן היה מדובר באמת בעבירה על חוקים, ולא חוקי המנהלת.

צודק, התקשורת מכביסטית וצהובה, זה רק מכבי ש״עוברים על חוקים״ וגונבים ומרמים ומשקרים וממנים את ה״נבלה״ לקפטן. יאללה הפועל
נערך לאחרונה על ידי Roni1 בתאריך 02 פברואר 2014, 21:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2014, 21:19

LIAV10 כתב:״התקנון המחייב קבוצה להופיע עם ההרכב הכי חזק שלה״.
פה הבנתי שהם אילתרו את זה ביממה האחרונה, דבילים, אני בטוח שאין כזה חוק, זה לגיטימי בכל ענף בכל מקום בעולם.

נכון. זה כל כך לגיטימי שזה פעם ראשונה שזה קורה ב- 60 שנה שמשחקים כדורסל בארץ. זה כל כך לגיטימי שמכבי התקפלו בתוך 5 דקות בערך. כל מה שדני פדרמן עושה הוא כמובן לגיטימי. הוא הרי אף פעם לא טועה. זה היה גם לגיטימי לנסות להשאיל את נעימי לניגוד לתקנון. זו רק "התקשורת האדומה" ושאר העולם ששונאים את מכבי. נכון.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 02 פברואר 2014, 21:22

אם ראשון חתמה על החוזה הזה זה עניין שלה. אתה מנסה בכוח למצוא סיבות לנגח את פדרמן. בדרך כלל אני מסכים אותך, אבל זה לחלוטין בעיה של ראשון וזכותו של פדרמן לדרוש ששחקן שהוא עדיין משלם לו חלק מהמשכורת לא ישחק מולו. חבל שמכבי התקפלו. אחר כך אם הוא יאבד איזה כדור מכריע או ייתן משחק רע יגידו שזה בגלל שהוא שייך למכבי.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 פברואר 2014, 21:35

LIAV10 כתב:״התקנון המחייב קבוצה להופיע עם ההרכב הכי חזק שלה״.

דווקא אני זוכרת שהסעיף הזה עלה בעבר בימי הפיינל פור והאדריאטית ה"עליזים" שמכבי איימה לעלות למשחקי הליגה חסרי החשיבות עם הנוער (וחבל שהאיום לא מומש...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 פברואר 2014, 21:38

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

מנהלת הליגה כתב:מבחינת המנהלת אין זה מקובל להטיל מגבלות על שחקן אשר מושאל מקבוצה לקבוצה. מגבלה זו נוגדת את התקנון המחייב כל קבוצה להופיע למשחק ליגה או גביע בהרכבה החזק ביותר".

לאלא. זה רחוק מלהיות סעיף בתקנון שאוסר על מהלך כזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים