roy1000 כתב:ankram כתב:הבעיה שלך רוי הוא שאתה מגדיר כ"לפי הספר" , הוא בסך הכל בבואה לשטיפת המוח שהתקשורת האדומה (ברובה) דוחפת לך לראש + חוקים שונים ומשונים שכל מטרתם הם בראש ובראשונה לפגוע במכבי.
החל מחוק הפיינל פור , דרך החוק הרוסי עובר בשביל הזהב של שיוף 2 שחקנים בגלאי עתודה וכלה באיסור על השאלה מגיל מסויים.
כל החוקם האלו בעיקר האחרון הם בפירוש חוקים כדי לפגוע במכבי והם התקבלו בצורה מסריחה שלא לומר זדונית.
מה שעוד יותר מסריח שלא ההנהלה של ראשון או המאמן המנהלת!!, כן כן המנהלת , תגדיר לראשון מי ישותף במשחק ומי לא.
ולגבי הסיפא של דבריך , אני לא רואה כלל וכלל הבדל בין זה , לכל פוסט נאצה נגד שמעון מזרחי ע"י אוהדי הפועל.
אנקראם, תעשה לי טובה, אני כבר מזמן לא בן 12.
מכבי זו לא הקבוצה הראשונה שמשאילה שחקנים. בחיים שלי לא שמעתי על דיל כזה ששחקן לא משחק מול הקבוצה שהשאילה/שיחררה אותו. הרי מכבי השאילה המון שחקנים בעבר. ירושלים שיחררה העונה את כדיר ורוזן ושניהם שיחקו מולם, ואל תערבב פה את עניין החוק הרוסי שלא קשור למכבי בשום צורה שהיא (זה עניין של ארגון השחקנים).
הדברים שלי לא כוונו נגד שמעון, אלא נגד הדור הצעיר של ההנהלה. אני חושב שכולנו יודעים כבר עם איזה סוג של אנשים אנחנו מתעסקים פה. בכל מקרה ה"דיל" הזה (שלא יתקיים - אני בטוח שכהן ישחק בסופו של דבר), הוא עוד החלטה מטופשת בסדרה אינסופית של גאוני הדור שמנהלים את הקבוצה. עצם זה שמישהו חושב שג'ייק כהן יש איזושהי משמעות, כבר אומר מספיק על הניהול של הקבוצה.
איפה אתה חי? זה קורה לא מעט. יותר מזה, בכדורגל זה קורה כמעט בחצי המקרים ששחקן מחליף קבוצה באמצע העונה! ולא רק בישראל, אלא בכל העולם.
אין במקרה הזה שום דבר מיוחד.