פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הסופר קלאסיקו הישראלי: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים,שני, 1

23 פברואר 2014, 13:12

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:כל הדיון פה הוא מפגר. לירושלים יש 4 שחקנים עם רזומה ביורוליג ועוד שחקן אחד שנותן עונה מצויינת ויכול לשחק כמעט בכל קבוצת יורוליג. רוצים לזלזל בזה ולהגיד שהם קבוצת ליגה רגילה? בסדר. אין מה להשתתף בדיון הזה. יש להם סגל טוב. זה הכל.

בטח, רזומה יורוליג לקיצ׳ן וגרין.
חבל שלא החתימו את רגב פנאן, אסף דותן ובן שימול, הייתה להם חתיכת קבוצה עם רזומה יורוליג של חמישה שחקנים שזכו ביורוליג שמתוכם שניים זכו פעמיים.

לא דיברתי על גרין. קיצ'ן, הלפרין, אליהו ורייט. רוצה להגיד שקיצ'ן שווה ערך לרגב פנאן? רוצה להגיד שיש 5 רכזים בליגה שטובים ממנו? רוצה להגיד שהיקמן הוא שחקן על ורייט שחקן אפור? סבבה. אין לי מה להשתתף בדיון הזה. יש פה מספיק אנשים שמבינים כדורסל וממש אין טעם לנהל דיון ברמה הזו.

אל תתנשא, אני אמרתי שיש שני רכזים טובים מקיצ׳ן בליגה, אתה אמרת ״עשיתם מהיקמן כוככב על״ כי אתה אוהב להקצין כל דבר.
הרזומה שיש לקיצ׳ן ביורוליג לא שווה לכלום.

23 פברואר 2014, 13:13

כתבה על דאנקן בוואלה:
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2723288&m=1

קשה לי לראות אותו מגיע למכבי עם מיסוי של ישראלי.

23 פברואר 2014, 13:14

LIAV10 כתב:אל תתנשא, אני אמרתי שיש שני רכזים טובים מקיצ׳ן בליגה, אתה אמרת ״עשיתם מהיקמן כוככב על״ כי אתה אוהב להקצין כל דבר.

אין מה להקצין שום דבר. להגיד שהיקמן טוב משמעותית מרייט זה לא מבוסס על כלום. אני הייתי מוכן להחליף ביניהם באופן אישי.

23 פברואר 2014, 13:15

toja27 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:
er79 כתב:איזו היסחפות, בעיקר על קיצ'ן. עשית ממנו לא פחות מספאנוליס. אני מהמר על ניצחון של מכבי.

קיצ'ן הוא ממש לא כוכב, סתם שחקן אול ארואנד סולידי, אבל הלוואי והיה לנו את קיצ'ן הסולידי במקום רייס. אני לוקח בכל יום רכז גבוה, פיזי ואינטילגנטי, ששמור ושולט בקצב המשחק על פני מדען האטום שחושב שהוא כוכב גדול ורואה רק את עצמו ואת הסל.
קיצ'ן הוא לא ספאנוליס, אבל לפחות הוא גם מבין את זה להבדיל מרייס שבטוח שהוא הרבה יותר טוב מספאנוליס.

שלא יובן לא נכון, רייס הוא השחקן הכי גרוע במכבי לדעתי, וקיצ'ן יותר טוב ממנו, אבל קיצ'ן לא שחקן על, ואני יכול לספור על יד אחת לפחות 5 רכזים טובים ממנו בליגה שלנו. מה שנכתב עליו זו היסחפות ותו לא.

תספור בבקשה

אוחיון, רוט, טפירו, יותם (יותם קומבו כמו קיצ'ן), ונראה לי שזהו. אני חוזר בי - 4 רכזים טובים יותר מקיצ'ן בליגה הזו. וכן, גם טפירו קשישא מרכז טוב ממנו. אני מדבר נטו על תפקיד של רכז ולא על מדד אתלטיות או הגנה.

23 פברואר 2014, 13:17

roy1000 כתב:
ankram כתב:בכלל , מסתמן שמאמנים\בעלים של קבוצות בארץ פשוט יודעות לבחור זרים טובים במחירים מצחיקים , יש המון שחקנים זרים ביורוליג ששיחקו בארץ , בייחוד בעמדות הפורוורד\סנטר.

מי יש לך בליגה בעמדות 4/5 שיכול להתאים למכבי חוץ מדאנקן?

לאו דווקא דיברתי על השנה , דיברתי בכלליות , סתם לדוגמא בדרבי היווני ביורוליג שיחקו השחקנים האלו - לסמה , ראמל קרי , דאנסטון , מרדי קולינס (מי יותר מי פחות)
במילנו יש את סמרדו סמואלס ולנגפורד כמובן ויש עוד לא מעט.

זה לא היה בשנים האחרונות.

23 פברואר 2014, 13:20

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:אל תתנשא, אני אמרתי שיש שני רכזים טובים מקיצ׳ן בליגה, אתה אמרת ״עשיתם מהיקמן כוככב על״ כי אתה אוהב להקצין כל דבר.

אין מה להקצין שום דבר. להגיד שהיקמן טוב משמעותית מרייט זה לא מבוסס על כלום. אני הייתי מוכן להחליף ביניהם באופן אישי.

אוקיי, אז אם אני לא מסכים איתך משמע אני חושב שהיקמן שחקן על?

23 פברואר 2014, 13:30

ע״פ וואן ההיסטוריה עם ירושלים מחר. למה? כי הלפרין ניצח אותנו עם אולימפיאקוס ואליהו עם טאו :) מה קורה לתקשורת העונה? פעם הם לפחות היו מנסים להישמע אובייקטיבים.

כולם פה קצת מגזימים, אנחנו לא ברמה/מומנטום של להביס את ירושלים, אבל המשחק הקודם כבר הוכיח שהם לא יותר טובים מאיתנו. אם השחקנים ירצו וילחמו, המשחק הזה שלנו בהפרש מכובד, אם הם יפתחו את המשחק כמו כל משחק ליגה העונה ויראו כמו שהם נראו ביום חמישי, אנחנו נפסיד.

23 פברואר 2014, 13:34

Roni1 כתב:ע״פ וואן ההיסטוריה עם ירושלים מחר. למה? כי הלפרין ניצח אותנו עם אולימפיאקוס ואליהו עם טאו :) מה קורה לתקשורת העונה? פעם הם לפחות היו מנסים להישמע אובייקטיבים.

כולם פה קצת מגזימים, אנחנו לא ברמה/מומנטום של להביס את ירושלים, אבל המשחק הקודם כבר הוכיח שהם לא יותר טובים מאיתנו. אם השחקנים ירצו וילחמו, המשחק הזה שלנו בהפרש מכובד, אם הם יפתחו את המשחק כמו כל משחק ליגה העונה ויראו כמו שהם נראו ביום חמישי, אנחנו נפסיד.

איך המשחק הקודם הוכיח שהם לא יותר טובים? אני לא מבין את זה.
ירושלים ניצחה לאחר משחק שקול וצמוד. המשחק הזה רק גרם לי ליותר חששות, כי הוא הוכיח שפערי הרמות כמעט ולא קיימים. ולהזכירך ירושלים שיחקה בלי ברייסי רייט, בורג חשוב מאוד וקבוצה, ולאליהו זה היה משחק שני בקבוצה כמה ימים אחרי שחתם.

23 פברואר 2014, 13:41

שמואל1 כתב:
Roni1 כתב:ע״פ וואן ההיסטוריה עם ירושלים מחר. למה? כי הלפרין ניצח אותנו עם אולימפיאקוס ואליהו עם טאו :) מה קורה לתקשורת העונה? פעם הם לפחות היו מנסים להישמע אובייקטיבים.

ירושלים ניצחה לאחר משחק שקול וצמוד. המשחק הזה רק גרם לי ליותר חששות, כי הוא הוכיח שפערי הרמות כמעט ולא קיימים. ולהזכירך ירושלים שיחקה בלי ברייסי רייט, בורג חשוב מאוד וקבוצה, ולאליהו זה היה משחק שני בקבוצה כמה ימים אחרי שחתם.

בסדר, ולנו לא היה את ז׳יז׳יץ׳.

23 פברואר 2014, 13:46

שמואל1 כתב:

ואנחנו שיחקנו בלי סופו וג׳יימס.
להזכיר לך את העבירה שלא נרשמה לחובתם ושיוגב היה צריך ללכת לקו? את האסיסט של השופט אתה זוכר?

גם לדעתי ירושלים קבוצה טובה ובשלב מסויים העונה כבר כתבתי שיהיה קשה לנצח אותם אבל אני חושבת שאתה ממש מגזים בהאדרה שלהם.
בשבוע שעבר הפועל הגיעה למלחה בלי 3 שחקנים ישראלים מרכזיים והמשחק היה צמוד עד לדקות האחרונות שירושלים הצליחה לברוח, ירושלים האדירה ספגה 81 נקודות מקבוצה מפורקת בלי שחקנים ששבוע קודם נרמסה בדרבי.

23 פברואר 2014, 14:17

LIAV10 כתב:אוקיי, אז אם אני לא מסכים איתך משמע אני חושב שהיקמן שחקן על?

אי אפשר לנהל דיון רציני כשזורקים סתם משפטים שלא מחוברים למציאות. לרייט היו שלוש עונות ביורוליג והוא נתן בהן מספרים לא פחות טובים מהיקמן. רריט שחקן הרבה יותר מוכר באירופה. ראיתי את שני השחקנים השנה ובירוש רייט הוא שחקן יותר חכם ויותר יעיל מהיקמן.
על מה אתה מבסס את הטענה שלך שהיקמן טוב יותר? מה הוא עושה טוב יותר?

23 פברואר 2014, 14:21

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:אוקיי, אז אם אני לא מסכים איתך משמע אני חושב שהיקמן שחקן על?

אי אפשר לנהל דיון רציני כשזורקים סתם משפטים שלא מחוברים למציאות. לרייט היו שלוש עונות ביורוליג והוא נתן בהן מספרים לא פחות טובים מהיקמן. רריט שחקן הרבה יותר מוכר באירופה. ראיתי את שני השחקנים השנה ובירוש רייט הוא שחקן יותר חכם ויותר יעיל מהיקמן.
על מה אתה מבסס את הטענה שלך שהיקמן טוב יותר? מה הוא עושה טוב יותר?

על מה אני מבסס? על מה אני אמור לבסס? על צפייה בשניהם, היקמן שחקן יותר איכותי, לא סתם רייט במגדל והיקמן במכבי.
אתה אומר לי שאין לי בסיס ואז אומר שמצפייה בשניהם רייט טוב יותר (זה נחשב לבסיס?)
על מה אתה מבסס שדאנקן שחקן יותר איכותי מסמית׳? הוא לא שיחק עדיין ברמות של סמית׳.

אתה זורק משפטים לאוויר רק כשזה נוח לך, רק חבל שזה מנוגד לדברים שאמרת בעבר.

23 פברואר 2014, 14:30

LIAV10 כתב:על מה אני מבסס? על מה אני אמור לבסס? על צפייה בשניהם, היקמן שחקן יותר איכותי, לא סתם רייט במגדל והיקמן במכבי.
אתה אומר לי שאין לי בסיס ואז אומר שמצפייה בשניהם רייט טוב יותר (זה נחשב לבסיס?)
על מה אתה מבסס שדאנקן שחקן יותר איכותי מסמית׳? הוא לא שיחק עדיין ברמות של סמית׳.

אתה זורק משפטים לאוויר רק כשזה נוח לך, רק חבל שזה מנוגד לדברים שאמרת בעבר.

בחיים לא אמרתי שדאנקן איכותי יותר מסמית'. הם משחקים בעמדות שונות ואין מה להשוות בינהם. אמרתי שדאנקן מגוון יותר מסמית' ואמרתי שדאנקן נותן מספרים חסרי תקדים בטופ 16 של היורוקאפ. את השווי של סמית' למכבי אפשר לראות בכל משחק שהוא לא משחק.
מתי צפית ברייט? איזה משחק שלו ראית שגרם לך לחושב שהוא פחות טוב מהיקמן? על מה שאני מבסס? על מספרים של שניהם מהיורוליג, על השכר של שניהם ולבסוף גל על צפיה בשניהם. אני לא מאמין שראית את רייט משחק השנה ושאתה חושב שהוא פחות טוב מהיקמן.

השאלה מי יותר טוב היא שאלה ראויה, אבל אין טעם לעשות את הדיון הזה בצורה דמגוגית, ובלי להביא שום טיעון שתומך במה שאתה אומר.

23 פברואר 2014, 14:37

קבוצות הרבה יותר טובות מירושלים הגיעו לנוקיה וחטפו תבוסות. אני דווקא כן בדעה שמכבי יכולה להביס אם ההגנה תעבוד כמו שהיא עבדה בהרבה משחקים ביורוליג.
לגבי התקשורת - הכתבה הזו קצת הזויה, אבל בשורה התחתונה, כמעט ולא תמצאו פרשן שמהמר על ניצחון ירושלים. כולם מכירים בזה שמכבי היא הפייבוריטית. אני דווקא הייתי מעדיף שזה יהיה הפוך ושמכבי תבוא בשביל לתת הצהרה.

23 פברואר 2014, 14:46

אתה מדהים אותי, אתה משווה בין מספרים של שחקן מפאקינג אריס סלוניקי מלפני 5 שנים ומשווה למספרים של שחקן מכבי בהווה ואומר לי שזה בסיס ואז עוד מעז להגיד לי שאין לי בסיס?
סבבה, אתה צודק, רייט יותר טוב.
אגב, די בראון: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2008
טוב מפארגו: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013

ספאנוליס: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013
לא מתקרב לקרסוליים של ראקוצ'ביץ': http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2008

וכו' וכו' וכו'

23 פברואר 2014, 14:57

LIAV10 כתב:אתה מדהים אותי, אתה משווה בין מספרים של שחקן מפאקינג אריס סלוניקי מלפני 5 שנים ומשווה למספרים של שחקן מכבי בהווה ואומר לי שזה בסיס ואז עוד מעז להגיד לי שאין לי בסיס?
סבבה, אתה צודק, רייט יותר טוב.
אגב, די בראון: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2008
טוב מפארגו: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013

ספאנוליס: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013
לא מתקרב לקרסוליים של ראקוצ'ביץ': http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2008

וכו' וכו' וכו'

פארגו לא משחק בצסק"א. אני משווה בין שני שחקנים שמשחקים דקות דומות ובמעמד דומה.
ראקוצ'ביץ' היה שחקן על בזמנו, אז אני לא יודע על מה אתה מדבר?

אתה סתם עושה פה דמגוגיה, כאילו שמכבי זה צסק"א וכאילו שהיקמן לא שיחק בשום מקום לפני שהגיע למכבי וכאילו שצסק"א משחרת לפיתחו של היקמן. בסדר. כמו שאמרתי, אין טעם בזה. אתה מוזמן להאמין במה שתרצה ולנהל דיון עם עצמך.

23 פברואר 2014, 16:20

ההשוואות מיותרות, רייט הוא לא שחקן בלבל של מכבי, ואגב גם היקמן לא. שניהם שחקנים שאם זה היה תלוי בי כף רגלם לא הייתה דורכת בנוקיה. לעת הזו, אני חושב שהיקמן טוב יותר, אבל לא משהו שאתה יכול לקחת להורים ולהשוויץ

23 פברואר 2014, 16:38

עזבו אותי מהויכוחים המצחיקים האלה. החדשות הטובות הן שדווין סמית' וטיוס התאמנו היום ושניהם ישחקו מחר. אני חושב שאחרי שבוע בלי סמית', אני מוותר על ההמשך ניסוי לראות איך מכבי מסתדרת בלעדיו.

23 פברואר 2014, 16:49

er79 כתב:ההשוואות מיותרות, רייט הוא לא שחקן בלבל של מכבי, ואגב גם היקמן לא. שניהם שחקנים שאם זה היה תלוי בי כף רגלם לא הייתה דורכת בנוקיה. לעת הזו, אני חושב שהיקמן טוב יותר, אבל לא משהו שאתה יכול לקחת להורים ולהשוויץ

אז זהו, שלאור הזרים שמגיעים לכאן בשנים האחרונות שניהם בהחלט בלבל של מכבי. אם אתה משווה לזרים שפעם לא היו דורכים כאן, אז מעבר להיקמן גם רייס לא בלבל של מכבי וזיזיץ אפילו לא היה מגיע מרחק של 100 ק"מ מההיכל, שלא לדבר על שחקנים כמו לוגאן ופלאניניץ.

23 פברואר 2014, 16:53

קודי, אתה טועה, הם לא ללבל של מכבי, הם ללבל התקציבי של פדרמן ושות '. לא משנה איך תסובב את זה, מדובר השחקנים פח שלעולם לא יביאו את מכבי לשום תואר אירופאי משמעותי. זאת הייתה כוונתי, מקצועית בלבד. תנתק עכשיו את הפיננסים
פרסם תגובה