23 פברואר 2014, 13:12
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:כל הדיון פה הוא מפגר. לירושלים יש 4 שחקנים עם רזומה ביורוליג ועוד שחקן אחד שנותן עונה מצויינת ויכול לשחק כמעט בכל קבוצת יורוליג. רוצים לזלזל בזה ולהגיד שהם קבוצת ליגה רגילה? בסדר. אין מה להשתתף בדיון הזה. יש להם סגל טוב. זה הכל.
בטח, רזומה יורוליג לקיצ׳ן וגרין.
חבל שלא החתימו את רגב פנאן, אסף דותן ובן שימול, הייתה להם חתיכת קבוצה עם רזומה יורוליג של חמישה שחקנים שזכו ביורוליג שמתוכם שניים זכו פעמיים.
לא דיברתי על גרין. קיצ'ן, הלפרין, אליהו ורייט. רוצה להגיד שקיצ'ן שווה ערך לרגב פנאן? רוצה להגיד שיש 5 רכזים בליגה שטובים ממנו? רוצה להגיד שהיקמן הוא שחקן על ורייט שחקן אפור? סבבה. אין לי מה להשתתף בדיון הזה. יש פה מספיק אנשים שמבינים כדורסל וממש אין טעם לנהל דיון ברמה הזו.
23 פברואר 2014, 13:13
23 פברואר 2014, 13:14
LIAV10 כתב:אל תתנשא, אני אמרתי שיש שני רכזים טובים מקיצ׳ן בליגה, אתה אמרת ״עשיתם מהיקמן כוככב על״ כי אתה אוהב להקצין כל דבר.
הרזומה שיש לקיצ׳ן ביורוליג לא שווה לכלום.
23 פברואר 2014, 13:15
toja27 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:איזו היסחפות, בעיקר על קיצ'ן. עשית ממנו לא פחות מספאנוליס. אני מהמר על ניצחון של מכבי.
קיצ'ן הוא ממש לא כוכב, סתם שחקן אול ארואנד סולידי, אבל הלוואי והיה לנו את קיצ'ן הסולידי במקום רייס. אני לוקח בכל יום רכז גבוה, פיזי ואינטילגנטי, ששמור ושולט בקצב המשחק על פני מדען האטום שחושב שהוא כוכב גדול ורואה רק את עצמו ואת הסל.
קיצ'ן הוא לא ספאנוליס, אבל לפחות הוא גם מבין את זה להבדיל מרייס שבטוח שהוא הרבה יותר טוב מספאנוליס.
שלא יובן לא נכון, רייס הוא השחקן הכי גרוע במכבי לדעתי, וקיצ'ן יותר טוב ממנו, אבל קיצ'ן לא שחקן על, ואני יכול לספור על יד אחת לפחות 5 רכזים טובים ממנו בליגה שלנו. מה שנכתב עליו זו היסחפות ותו לא.
תספור בבקשה
23 פברואר 2014, 13:17
roy1000 כתב:ankram כתב:בכלל , מסתמן שמאמנים\בעלים של קבוצות בארץ פשוט יודעות לבחור זרים טובים במחירים מצחיקים , יש המון שחקנים זרים ביורוליג ששיחקו בארץ , בייחוד בעמדות הפורוורד\סנטר.
מי יש לך בליגה בעמדות 4/5 שיכול להתאים למכבי חוץ מדאנקן?
23 פברואר 2014, 13:20
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:אל תתנשא, אני אמרתי שיש שני רכזים טובים מקיצ׳ן בליגה, אתה אמרת ״עשיתם מהיקמן כוככב על״ כי אתה אוהב להקצין כל דבר.
הרזומה שיש לקיצ׳ן ביורוליג לא שווה לכלום.
אין מה להקצין שום דבר. להגיד שהיקמן טוב משמעותית מרייט זה לא מבוסס על כלום. אני הייתי מוכן להחליף ביניהם באופן אישי.
23 פברואר 2014, 13:30
23 פברואר 2014, 13:34
Roni1 כתב:ע״פ וואן ההיסטוריה עם ירושלים מחר. למה? כי הלפרין ניצח אותנו עם אולימפיאקוס ואליהו עם טאומה קורה לתקשורת העונה? פעם הם לפחות היו מנסים להישמע אובייקטיבים.
כולם פה קצת מגזימים, אנחנו לא ברמה/מומנטום של להביס את ירושלים, אבל המשחק הקודם כבר הוכיח שהם לא יותר טובים מאיתנו. אם השחקנים ירצו וילחמו, המשחק הזה שלנו בהפרש מכובד, אם הם יפתחו את המשחק כמו כל משחק ליגה העונה ויראו כמו שהם נראו ביום חמישי, אנחנו נפסיד.
23 פברואר 2014, 13:41
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:ע״פ וואן ההיסטוריה עם ירושלים מחר. למה? כי הלפרין ניצח אותנו עם אולימפיאקוס ואליהו עם טאומה קורה לתקשורת העונה? פעם הם לפחות היו מנסים להישמע אובייקטיבים.
כולם פה קצת מגזימים, אנחנו לא ברמה/מומנטום של להביס את ירושלים, אבל המשחק הקודם כבר הוכיח שהם לא יותר טובים מאיתנו. אם השחקנים ירצו וילחמו, המשחק הזה שלנו בהפרש מכובד, אם הם יפתחו את המשחק כמו כל משחק ליגה העונה ויראו כמו שהם נראו ביום חמישי, אנחנו נפסיד.
איך המשחק הקודם הוכיח שהם לא יותר טובים? אני לא מבין את זה.
ירושלים ניצחה לאחר משחק שקול וצמוד. המשחק הזה רק גרם לי ליותר חששות, כי הוא הוכיח שפערי הרמות כמעט ולא קיימים. ולהזכירך ירושלים שיחקה בלי ברייסי רייט, בורג חשוב מאוד וקבוצה, ולאליהו זה היה משחק שני בקבוצה כמה ימים אחרי שחתם.
23 פברואר 2014, 13:46
שמואל1 כתב:Roni1 כתב:ע״פ וואן ההיסטוריה עם ירושלים מחר. למה? כי הלפרין ניצח אותנו עם אולימפיאקוס ואליהו עם טאומה קורה לתקשורת העונה? פעם הם לפחות היו מנסים להישמע אובייקטיבים.
איך המשחק הקודם הוכיח שהם לא יותר טובים? אני לא מבין את זה.
ירושלים ניצחה לאחר משחק שקול וצמוד. המשחק הזה רק גרם לי ליותר חששות, כי הוא הוכיח שפערי הרמות כמעט ולא קיימים. ולהזכירך ירושלים שיחקה בלי ברייסי רייט, בורג חשוב מאוד וקבוצה, ולאליהו זה היה משחק שני בקבוצה כמה ימים אחרי שחתם.
23 פברואר 2014, 14:17
LIAV10 כתב:אוקיי, אז אם אני לא מסכים איתך משמע אני חושב שהיקמן שחקן על?
23 פברואר 2014, 14:21
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:אוקיי, אז אם אני לא מסכים איתך משמע אני חושב שהיקמן שחקן על?
אי אפשר לנהל דיון רציני כשזורקים סתם משפטים שלא מחוברים למציאות. לרייט היו שלוש עונות ביורוליג והוא נתן בהן מספרים לא פחות טובים מהיקמן. רריט שחקן הרבה יותר מוכר באירופה. ראיתי את שני השחקנים השנה ובירוש רייט הוא שחקן יותר חכם ויותר יעיל מהיקמן.
על מה אתה מבסס את הטענה שלך שהיקמן טוב יותר? מה הוא עושה טוב יותר?
23 פברואר 2014, 14:30
LIAV10 כתב:על מה אני מבסס? על מה אני אמור לבסס? על צפייה בשניהם, היקמן שחקן יותר איכותי, לא סתם רייט במגדל והיקמן במכבי.
אתה אומר לי שאין לי בסיס ואז אומר שמצפייה בשניהם רייט טוב יותר (זה נחשב לבסיס?)
על מה אתה מבסס שדאנקן שחקן יותר איכותי מסמית׳? הוא לא שיחק עדיין ברמות של סמית׳.
אתה זורק משפטים לאוויר רק כשזה נוח לך, רק חבל שזה מנוגד לדברים שאמרת בעבר.
23 פברואר 2014, 14:37
Roni1 כתב:ע״פ וואן ההיסטוריה עם ירושלים מחר. למה? כי הלפרין ניצח אותנו עם אולימפיאקוס ואליהו עם טאומה קורה לתקשורת העונה? פעם הם לפחות היו מנסים להישמע אובייקטיבים.
23 פברואר 2014, 14:46
23 פברואר 2014, 14:57
LIAV10 כתב:אתה מדהים אותי, אתה משווה בין מספרים של שחקן מפאקינג אריס סלוניקי מלפני 5 שנים ומשווה למספרים של שחקן מכבי בהווה ואומר לי שזה בסיס ואז עוד מעז להגיד לי שאין לי בסיס?
סבבה, אתה צודק, רייט יותר טוב.
אגב, די בראון: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2008
טוב מפארגו: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013
ספאנוליס: http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013
לא מתקרב לקרסוליים של ראקוצ'ביץ': http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2008
וכו' וכו' וכו'
23 פברואר 2014, 16:20
23 פברואר 2014, 16:38
23 פברואר 2014, 16:49
er79 כתב:ההשוואות מיותרות, רייט הוא לא שחקן בלבל של מכבי, ואגב גם היקמן לא. שניהם שחקנים שאם זה היה תלוי בי כף רגלם לא הייתה דורכת בנוקיה. לעת הזו, אני חושב שהיקמן טוב יותר, אבל לא משהו שאתה יכול לקחת להורים ולהשוויץ
23 פברואר 2014, 16:53