פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
07 אפריל 2014, 12:41
argof כתב:פניני לא 4 במקור, למרות שרגליים ל-3 כבר אין לו. השימוש בו כסטרץ׳ 4 מדומה מצליח מאוד העונה, במיוחד אם עמדות 1-3 לידו אתלטיות מספיק, ויודעות לקחת ריבאונד. בכלל, כל החלוקה לעמדות היא קצת פאסה, והרבה יותר חשוב קומבינציית השחקנים שמשחקת יחד בזמן נתון בעמדות 3-5 ובעמדות 1-3.
כל הסמול בולים האלו, לא משנה אם זה סמית או פניני, לא מוכיח עצמו כיעיל לאורך זמן. חוץ מהעמדה של פניני, הסגל שלך סבבה. אני הייתי משנה בכמה עמדות, אבל בגדול סגל שאני יכול לחיות איתו.
07 אפריל 2014, 13:18
אני לא חושבת שהלפרין ריאלי עבור מכבי.
וכבר חווינו העונה את הבעיתיות של סופו וטיוס לבד בעמדה 5.
07 אפריל 2014, 14:52
חנו'ש כתב:אני לא חושבת שהלפרין ריאלי עבור מכבי.
וכבר חווינו העונה את הבעיתיות של סופו וטיוס לבד בעמדה 5.
הלפרין חתום בירושלים ל- 3 שנים בלי אפשרות יציאה.
10 אפריל 2014, 16:42
פארגו אוחיון
היקמן לאנדסברג
סמית פניני
גוש דאנקן בלו
סופו גיימס טיוס
10 אפריל 2014, 20:45
WTF?!
להחתים, ויפה שעה אחת קודם!
ועכשיו ברצינות, השחקנים האלו בדרך כלל מסיימים את הקריירה אחרי שנתיים.
12 אפריל 2014, 16:09
סימון ודירק בראון מקובאן
ביינס מסן אנטוניו
אנדרו גאוודליק מקזאן
יכולים להיות אופציה טובה לעונה הבאה במיוחד סימון במקום היקמן
שחקן מצויין שמאלי יודע לעזור בניהול משחק ובנקודות לא רע בהגנה והכי חשוב שחקן חכם ההפך הגמור מהיקמן
12 אפריל 2014, 17:21
refael כתב:סימון ודירק בראון מקובאן
ביינס מסן אנטוניו
אנדרו גאוודליק מקזאן
שחקן מצויין שמאלי יודע לעזור בניהול משחק ובנקודות לא רע בהגנה והכי חשוב שחקן חכם ההפך הגמור מהיקמן
לא מאמין שיהיה בטווח המחירים של מכבי בעונה הבאה
12 אפריל 2014, 18:34
itay92 כתב:refael כתב:סימון ודירק בראון מקובאן
ביינס מסן אנטוניו
אנדרו גאוודליק מקזאן
לא מאמין שיהיה בטווח המחירים של מכבי בעונה הבאה
650-700 אלך ואני מאמין שהוא יבוא זה גם מה שאינגלס מקבל בערך
12 אפריל 2014, 18:46
זה לא מה שהוא מקבל עכשיו בקובאן?
12 אפריל 2014, 23:58
itay92 כתב:זה לא מה שהוא מקבל עכשיו בקובאן?
לא , הוא מקבל יותר....
למה אתם חושבים שקובאן תוותר על כל השחקנים האלו ??
השחקן היחיד שקובאן תוותר עליו זה מאריץ' שנראה העונה פשוט זוועה ....
מה שכן , דווין סמית' נראה זוועה בזמן האחרון כולל היום נד ים למרות החטיפה , רואים שהוא לא התאושש מהפציע ואם זה ממשיך כך , אני נוטה להחליפו...
13 אפריל 2014, 07:39
אתה באמת חושב ששחקנים מובילים כמו סימון ובראון מקבלים חוזי -עתק- כמו של אינגלס..?
אנחנו מדברים פה על קובאן לא על פרטיזן
עם כל הכבוד לדיויד פדרמן ושות' אנחנו ממזמן כבר לא באיזור חיוג של קבוצות כמו קובאן\קאזאן
אין לנו סיכוי להתחרות מולם אפילו על יסאיטיס
13 אפריל 2014, 10:10
yzafrir כתב:יאללה להתפרע !!!
הסגל היקר :
1-2 פארגו , יוגב , ג'אקסון ( יקר ) או ניק קלאתס (יקר מאוד ) , שון דאוסן (בעיקר לליגה...)
3 פניני , סמית' ( אם יהיה כשיר לחלוטין ) או טיילר הניקאט (במקרה שסמית' לא כשיר ) , לאנדסברג (גם לעמדה 2...)
4 . דריק בראון , בלו
5. סופו , טיוס , טיבור פלייס
הסגל היותר זול :
1-2 פארגו , יוגב , ג'אקסון , דאוסן
3 טיילר , פניני , לאנדסברג
4 דבון ג'פרסון , בלו
5 סופו , טיוס , מרינוביץ'
הסגל הזול :
1-2 פארגו , נולן סמית' , יוגב , דאוסן
3 טיילר , פניני , לאנדסברג
4 ג'פרסון , בלו
5 סופו , טיוס , פישר
אני הייתי הולך על משהו משולב בערך ככה :
1-2 פארגו , ג'אקסון , יוגב , דאוסן
3 סמית' או טיילר (תלוי בכשירות של סמית' ) , פניני , לאנדסברג
4 ג'פרסון , בלו
5 סופו , טיוס , פישר
אני בטוח שאני עוד ישנה אותו כמה פעמים עד הקיץ...
כמו שדווין נראה בזמן האחרון , אני מוציא אותו מהסגל שלי ושם את דונטה או טיילר במקומו .
הפציעה שלו ניראת כאילו פגעה לו בתנועה ובניתור ולמרות שהוא עדיין שחקן ששם גוף , זה מאוד מגביל אתו...
13 אפריל 2014, 23:05
מה אם סייבוטיס במקום ידידנו היקמן? לא בטווח המחירים של מכבי?
14 אפריל 2014, 00:23
Allan Turing כתב:מה אם סייבוטיס במקום ידידנו היקמן? לא בטווח המחירים של מכבי?
לא מחזיק ממנו. מאז שחזר מהפציעות, רבים חשבו שהינה הוא יפרח בגדול, אבל לא, זה לא קרה.
זה לא שהוא גרוע, אבל הוא לא ישדרג את העמדה.
אני גם ממש לא בטוח, שהוא טוב יותר מהיקמן.
תשים את היקמן בתפקיד של סייבוטיס בריטאס (הכוכב של הקבוצה, שיכול לזרוק לסל מתי שבא לו, ושמשחק כל עוד יש לו אוויר), והיקמן עושה מספרים כפולים ממנו.
20 אפריל 2014, 04:11
יוגב, פארגו
בראון, לאנדסברג
סמית'/טרנס וויליאמס, פניני
בלו, גיסט
סופו, טיוס, ג'יימס/האסל
הסבר: בעמדות הגארדים אין יותר מידי מה להסביר, פארגו בסביבות 1-1.2 מיליון דולר, אליו מצרפים הימור זול, קרלון בראון המצויין.
לגבי סמית', הוא צריך להוכיח את עצמו במאני טיים + כשירות לעונה הבאה, אם לא אז הגארד פורוורד הסופר מוכשר טרנס וויליאמס, נכון הוא בעייתי, אבל עם ילדים טובים לא נגיע רחוק, לא כולם סרטן קבוצתי כמו אלן אנדרסון, אני רוצה שחקן עם תשוקה למשחק שלקהל יהיה קל להתחבר אליו, או כמו שנאמר פה בפורום בעבר - מחוספס.
בלו זה בלו, אליו אני רוצה לצרף פורוורד שיכול לשחק סנטר, מי שעולה לי בראש הוא גיסט שעל אף החיסרון בשכל הוא שחקן מוכשר ובחור רע על המגרש, הוכיח שהתבגר בפאו' (המילטון מקאחה יקר מידי, גיסט שחקן של איזה 550K).
בעמדת הסנטר צריכים להיות דומיננטים סופו וטיוס, אם ג'יימס בריא יופי, הוא באמת שחקן טוב, שהשלושה יתחרו ביניהם על דקות, אם לא, לא צריך להשקיע יותר מידי, פרנק האסלששיחק בחולון בסכום מצחיק כדי לסגור חורים ולאסוף ריבאונדים (עשה ביורוצ'אלנג' [החלש יש לומר] 20 נק' ו12 ריב')
חוץ מגיסט וסמית'/וויליאמס אני סגור על הסגל שהייתי רוצה (הסנטר השלישי פחות קריטי)
20 אפריל 2014, 07:52
felix_r כתב:Allan Turing כתב:מה אם סייבוטיס במקום ידידנו היקמן? לא בטווח המחירים של מכבי?
לא מחזיק ממנו. מאז שחזר מהפציעות, רבים חשבו שהינה הוא יפרח בגדול, אבל לא, זה לא קרה.
זה לא שהוא גרוע, אבל הוא לא ישדרג את העמדה.
אני גם ממש לא בטוח, שהוא טוב יותר מהיקמן.
תשים את היקמן בתפקיד של סייבוטיס בריטאס (הכוכב של הקבוצה, שיכול לזרוק לסל מתי שבא לו, ושמשחק כל עוד יש לו אוויר), והיקמן עושה מספרים כפולים ממנו.
אל תישבה בקסם המספרים, הם לא מספרים את כל הסיפור - ביחוד לא במקרה של היקמן. דמיין לך מצב שהוא במצב הרוח ההרסני שלו במשחק עליה לפיינל-פור.
בלתי-קביל.
20 אפריל 2014, 17:33
הסגל שלי:
פארגו,אוחיון
בבואה\שלבין מאק,לאנדסברג
אנתוני מורו,פניני
המילטון,בלו,(דאנקן,רק אם ישאר כסף)
סופו,טיוס
הסבר:
לשחקן כמו סמית שנעלם בכל משחק חשוב ומרוויח הרבה אין מקום בקבוצה.במקומו אני לוקח את מורו שיביא קליעה קטלנית ברמות מטורפות.
אני מחבב את קרלון בראון אבל אני יותר ויותר מקבל את התחושה שהחתמה שלו תהיה שוב פעם הסכמה לבינוניות כי אני לא חושב שיש לו תקרת זכוכית גבוהה
במקומו אני רוצה קומבו גארד נוסף שישחק לצד פארגו ושהם יסחבו את הקבוצה בנקודות,ניהול משחק ומנהיגות.בבואה ומאק הם שני שמות נהדרים בשביל זה ושווים את ההשקעה.
כדי להימנע מבזבוז כסף מיותר וכדי שהקו האחורי יהיה אפשרי כלכלית,אני הולך על המילטון שיכול לשחק בשתי מעדות הפנים.אם זה אפשרי אז אני מוסיף גם את דאנקן.
20 אפריל 2014, 17:38
זה סגל נורא יקר, יש פה 4 שחקנים של סביבות מליון דולר.
20 אפריל 2014, 17:41
LIAV10 כתב:זה סגל נורא יקר, יש פה 4 שחקנים של סביבות מליון דולר.
לא חושב
פארגו וקומבו נוסף באמת סביב המיליון
המילטון במחיר של סמית ומורו קצת יותר מאינגלס