Mta_atic כתב:אם מכבי הייתה יכולה לפרוש מהליגה היא היתה עושה זאת כבר העונה.
חוקי היורוליג הם שמאפשרים לאבנר קופל לתפוס אותנו בביצים ולומר ככל העולה על רוחו.
כרגע אין מה לפעול דרך היורוליג, מספיק עשינו להם כאב ראש עם הפיינל פור,
ולכן גם אני מסכים שצריך מרווח זמן.
לגבי התקשורת תרשה לי לסייג:
א. לא כולם נגד מכבי, יש שיודעים לפרגן לה והעונה ראינו את זה לא פעם.
ב. אלה שדואגים לפתוח את הפה המסריח שלהם על הקבוצה, יעשו את זה בכל מקרה כי מבחינתם מכבי היא הסדין האדום של הליגה ושל הכדורסל הישראלי, לכן הדבר האחרון שצריך לעשות זה להתחשב בדעתם.
ג. לגבי אוהדים וספונסרים - אני חושב שיש תמימות דעים אצל האוהדים בדבר פרישה מהליגה. ראינו את זה בפיינל פור ובהפגנות המחאה למיניהם נגד קופל.
מכבי היא פצצת פרסום ורייטינג ותישאר כזו כל עוד יהיה ניהול נכון.
ד. התקשורת יכולה לדבר עד מחר. כל עוד הקבוצה מראה אופי, רוח, נחישות ומשחקים יפים, יהיה לה רייטינג ואוהדים ימשיכו למלא את היציעים (גם בתקופה השערורייתית של מוני ופיני, ההיכל היה מלא ואנשים נדבקו למסכי הטלויזיה בכל משחק של מכבי).
מהבחינה הזאת התקשורת רק תעזור מפני שלדעתי ככל שהופכים משהו לשנוי במחלוקת כך גורמים לו להיות במרכז הבמה וליותר אנשים להימשך אליו.
אז מבחינתי - שהכלבים ימשיכו לנבוח ושהשיירה תעבור.
הכוונה בלפעול מול היורוליג, היא שצריך להתחיל את הפעילות. כלומר, זה לא איזה לחץ מסיבי על היורוליג, אלא הצגת בעיה וציפייה לפתרון, כאשר ליורוליג יש מספיק זמן לדון, לבדוק ולהחליט.
לגבי שאר הדברים שרשמת:
1 - לא אמרתי שצריך להתחשב בתקשורת, אלא באוהדים שמושפעים ממנה ויש לא מעט כאלה
2 - בסעיף ג אתה מדבר על תמימות דעים, אבל שוב, הכוונה שלי היא לא לאוהדים כמונו, שנמצאים בכל הפרטים ויודעים את כל מה שקורה, אלא במרבית האוהדים
שהם אוהדים שמגיחים להם פעם בכמה זמן שמכבי נראית טוב ואין סביבה בעיות. אתה יודע כמה פעמים שמעתי אנשים בעבודה אומרים לי את המילים "לגיון זרים"? אתה יודע כמה דיברו
על ההצגות של פיני במדיסון סקוור גארדן?
3 - כמו שאמרת, כל עוד מכבי תיראה טוב ותנצח, כל השאר לא חשוב. זה אומר מצד אחד שיש כאן חלון לפעולה, ואני ממש לא נגדה. רק שהדברים ייעשו בצורה חכמה ומחושבת.