המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:קובי כתב:MTA2311 כתב:טעות של מכבי לגבי אליהו? ההחלטה הכי טובה שעשו בקיץ.
יש את פניני, יוגב וטיוס. זה יותר ממספיק.
איך זה מסתדר עם החוק הרוסי ו-2 ישראלים בכל רגע נתון על הפרקט ?
יחתימו ישראלי במקומו, או שיחזירו את ג'ייק כהן. בתור ישראלים בכירים, טיוס, יוגב ופניני יספיקו.
מה גורם לך לחשוב שהם יספיקו? ההישגים המרשימים של מכבי העונה בליגה הישראלית?
כן. כשניקח דאבל, תסתום את הפה לאיזה חודש?
felix_r כתב:עם כל האהבה לבלו, אולי עכשיו נקבל פאוור אמיתי, שיסגור לריבאונד
MTA2311 כתב:למה שוב להיכנס לדיון על אליהו ביורוליג(הייתי בטוח שאחרי העונה הטובה שמכבי נותנת במפעל הזה בלעדיו יסתמו כמה פיות)?
היכולת שלו השנה ביורוקאפ היא ממוצעת ביותר.
LIAV10 כתב:רעיון טוב נוסף לבעיית הישראלים הוא להביא 4 זר טוב ל28-30 דקות ושפניני/סמית' ישלימות את שאר הדקות בעמדה 4.
לעמדה 3 יביאו את הסווינגמן היהודי קלווין ריברס (16 נק', 4 ריב' ו-2 אס' בדי-ליג).
בעצם בעמדות הפורוורד יהיו 4 אמיתי, עוד שני 3 שיכולים לשחק גם 4 ועוד 3 שיכול לשחק 2.
אגב, יש לי 9999 הודעות בפורום, אני חייב להרגע.
LIAV10 כתב:רעיון טוב נוסף לבעיית הישראלים הוא להביא 4 זר טוב ל28-30 דקות ושפניני/סמית' ישלימות את שאר הדקות בעמדה 4.
לעמדה 3 יביאו את הסווינגמן היהודי קלווין ריברס (16 נק', 4 ריב' ו-2 אס' בדי-ליג).
בעצם בעמדות הפורוורד יהיו 4 אמיתי, עוד שני 3 שיכולים לשחק גם 4 ועוד 3 שיכול לשחק 2.
אגב, יש לי 9999 הודעות בפורום, אני חייב להרגע.
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:עם כל האהבה לבלו, אולי עכשיו נקבל פאוור אמיתי, שיסגור לריבאונד
אני די משוכנע שהפאוור ה"אמיתי" שיגיע במקום בלו יהיה פחות טוב ממנו. כן יסגור לריבאונד או לא יסגור לריבאונד, אם הוא יתן 70-80% ממה שבלו נותן אני אהיה מאוד מרוצה, מה עוד שסביר מאוד להניח שהוא יעלה יותר ממנו.
בוא נתעסק בעובדות ולא באגדות של פסח. מה כבר בלו נתן כל כך הרבה? שלשה פה ושם וזהו.
היום בכל קבוצה יש 4 שקולע שלשות.
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:עם כל האהבה לבלו, אולי עכשיו נקבל פאוור אמיתי, שיסגור לריבאונד
אני די משוכנע שהפאוור ה"אמיתי" שיגיע במקום בלו יהיה פחות טוב ממנו. כן יסגור לריבאונד או לא יסגור לריבאונד, אם הוא יתן 70-80% ממה שבלו נותן אני אהיה מאוד מרוצה, מה עוד שסביר מאוד להניח שהוא יעלה יותר ממנו.
בוא נתעסק בעובדות ולא באגדות של פסח. מה כבר בלו נתן כל כך הרבה? שלשה פה ושם וזהו.
היום בכל קבוצה יש 4 שקולע שלשות.
כן, בגלל זה כל מספרי הארבע שהגיעו לכאן בעשור האחרון היו כל כך טובים.
כן, בגלל שבלו כל כך נפלא הוא בחיים שלו לא קיבל חוזה של יותר מ 350-400 אלף, כאשר קבוצות מציעות חוזים הזוים של מיליון דולר לשחקנים כמו אוחיון...
jol9 כתב:MTA2311 כתב:למה שוב להיכנס לדיון על אליהו ביורוליג(הייתי בטוח שאחרי העונה הטובה שמכבי נותנת במפעל הזה בלעדיו יסתמו כמה פיות)?
אני לא אוהב לשחזר ויכוחים, במיוחד כשאני יוצא בצד הטועה, ואין ספק שבויכוח על ליאור, אני בצד הטועה.
הוא אחלה שחקן, אבל מכבי התקדמה ובצדק. היום זה ברור.
שמואל, ליאור לא לקח אליפות לבדו לטאו. אפילו לא בערך.
הוא היה מצויין בסדרת הגמר, אחרי עונה די בינונית שלו שם, עם הרבה פציעות.
עצם העובדה שהוא לא ממש הצליח העונה ביורוקאפ, מבהירה היטב שהוא אולי שחקן טוב מאוד, אבל לא כזה ששווה לשבור בשבילו קופת חיסכון.
תראה את טיוס שמשחק בעבור חצי מחיר מליאור, ועושה עבודה גדולה.
ankram כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:למה שוב להיכנס לדיון על אליהו ביורוליג(הייתי בטוח שאחרי העונה הטובה שמכבי נותנת במפעל הזה בלעדיו יסתמו כמה פיות)?
אני לא אוהב לשחזר ויכוחים, במיוחד כשאני יוצא בצד הטועה, ואין ספק שבויכוח על ליאור, אני בצד הטועה.
עצם העובדה שהוא לא ממש הצליח העונה ביורוקאפ, מבהירה היטב שהוא אולי שחקן טוב מאוד, אבל לא כזה ששווה לשבור בשבילו קופת חיסכון.
זכור לי בשעתו שלגלגת על טיוס כמחליף לליאור , זוכר?
ankram כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:למה שוב להיכנס לדיון על אליהו ביורוליג(הייתי בטוח שאחרי העונה הטובה שמכבי נותנת במפעל הזה בלעדיו יסתמו כמה פיות)?
זכור לי בשעתו שלגלגת על טיוס כמחליף לליאור , זוכר?
yzafrir כתב:מה שהכי מצחיק זה שכולנו פה אמרנו שהחתימה של בלו לא תיהיה ההבדל בין עונה גרועה לפיינלפור אלא בין עונה גרועה לעונה סבירה במקרה הטוב ומסתבר שהוא באמת הביא אותנו לפיינלפור...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־27 אורחים