גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס הביתה

הודעהעל ידי toja27 » 07 נובמבר 2014, 17:48

jol9 כתב:
roy1000 כתב:יוני, אדלשטיין עשה עבודה מצויינת גם בקדנציה הקודמת שלו עם העכברושים (כשהיה להם את האוליגרך הרוסי ההוא). אלמלא היה נתקל בשושלת ההיא של מכבי, יכול מאוד להיות שהיה מצליח לקחת אליפות בעונה ההיא. גם בירושלים הוא עשה עבודה מצויינת והביא את הקבוצה ההיא די רחוק. בכלל, אני לא זוכר קבוצה של אדלשטיין שלא מימשה את הפוטציאל שלה. הבעיה של אדלשטיין שהוא טוטאלי ולא מוכל והקשיב לאף אחד ולא מוכן לשום פשרות. בגלל זה הוא מסתכסך עם כולם ובגלל זה זורקים אותו מכל מקום. זו גם הסיבה שהוא ככל הנראה לא יכול להגיע למכבי. אין סיכוי שהוא יסכים להקשיב לג'וניורים ולקבל את דעתם כמו שבלאט וגודס קיבלו. אדלשטיין לא ייקח את השיט הזה וג'וניור יודע את זה.

עם כל הכבוד גם העכברושים ההם וגם העכברושים האלה הן קבוצות בלי לחץ אמיתי ובלי ציפיות אמיתיות. מה הוא כבר עשה עם מגדל? כמה שאני זוכר הוא עף משם אחרי הרבה רעש ובלי הרבה
קבלות.
הוא בערך המאמן היחיד באיזור שאין לו שום תואר, והוא כבר במגרשים בערך 20 שנה.

בקיצור, לא תודה.

אז אתה אומר שהאופציות היחידות של מאמן ישראלי למכבי שאתה מוכן לשמוע זה פיני גרשון או דיוויד בלאט כי הם עשו משהו ?
אני חושב שארז בנה קבוצה טובה מאוד עם התקציב הדל ששיש להפועל תל אביב, הוא עשה העונה עבודה טובה עם הנבחרת, ועכשיו שיוצא לשמוע אותו בתור פרשן אני מתרשם כל פעם מחדש מאיך שהוא רואה את הדברים. אני חושב שהוא יכול להיות אופציה מצויינת.
אני לא אומר שצריך לעשות שינוי מאמנים עכשיו. אבל אם יצתרכו, אז אלדשטיין הוא אופציה טובה מאוד לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 17:56

roy1000 כתב:
jol9 כתב:עם כל הכבוד גם העכברושים ההם וגם העכברושים האלה הן קבוצות בלי לחץ אמיתי ובלי ציפיות אמיתיות. מה הוא כבר עשה עם מגדל? כמה שאני זוכר הוא עף משם אחרי הרבה רעש ובלי הרבה
קבלות.

בקיצור, לא תודה.

עם מגדל ההיא הוא הגיע לגמר הפלייאוף (וחטף על הראש ממכבי).
יוני, הוא מעולם לא היה ממש בעמדה לקחת תואר, ולדעתי זה גם ממש לא משנה. הבחור יודע להוציא הרבה מהקבוצות שלו. הוא יותר טוב מגודס.

הוא לא לקח שום תואר בעוד קטש, שמיר, גרינברג ואפילו איש עסקים שהתחפש למאמן עשו את זה.

הוא יודע להוציא הרבה מקבוצות מוגבלות שאין עליהן לחץ, אבל בסוף במאני טיים הוא כושל. זה בדיוק ההבדל בינו לבין מאמן כמו בלאט שבמאני טיים פורח ומביא קבוצה
וסגל סופר זול פעמיים לגמר היורוליג בתוך 4 שנים..

אני אישית חושב שגודס צריך לעלות על הגריל אחרי שההנהלה תאפשר לו לעשות מקצה שיפורים בסגל.
כל זה כמובן רלוונטי רק אם מכבי תמשיך להיראות רע. כרגע זה לא רלוונטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 18:00

toja27 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:יוני, אדלשטיין עשה עבודה מצויינת גם בקדנציה הקודמת שלו עם העכברושים (כשהיה להם את האוליגרך הרוסי ההוא). אלמלא היה נתקל בשושלת ההיא של מכבי, יכול מאוד להיות שהיה מצליח לקחת אליפות בעונה ההיא. גם בירושלים הוא עשה עבודה מצויינת והביא את הקבוצה ההיא די רחוק. בכלל, אני לא זוכר קבוצה של אדלשטיין שלא מימשה את הפוטציאל שלה. הבעיה של אדלשטיין שהוא טוטאלי ולא מוכל והקשיב לאף אחד ולא מוכן לשום פשרות. בגלל זה הוא מסתכסך עם כולם ובגלל זה זורקים אותו מכל מקום. זו גם הסיבה שהוא ככל הנראה לא יכול להגיע למכבי. אין סיכוי שהוא יסכים להקשיב לג'וניורים ולקבל את דעתם כמו שבלאט וגודס קיבלו. אדלשטיין לא ייקח את השיט הזה וג'וניור יודע את זה.

עם כל הכבוד גם העכברושים ההם וגם העכברושים האלה הן קבוצות בלי לחץ אמיתי ובלי ציפיות אמיתיות. מה הוא כבר עשה עם מגדל? כמה שאני זוכר הוא עף משם אחרי הרבה רעש ובלי הרבה
קבלות.

בקיצור, לא תודה.

אז אתה אומר שהאופציות היחידות של מאמן ישראלי למכבי שאתה מוכן לשמוע זה פיני גרשון או דיוויד בלאט כי הם עשו משהו ?
אני חושב שארז בנה קבוצה טובה מאוד עם התקציב הדל ששיש להפועל תל אביב, הוא עשה העונה עבודה טובה עם הנבחרת, ועכשיו שיוצא לשמוע אותו בתור פרשן אני מתרשם כל פעם מחדש מאיך שהוא רואה את הדברים. אני חושב שהוא יכול להיות אופציה מצויינת.
אני לא אומר שצריך לעשות שינוי מאמנים עכשיו. אבל אם יצתרכו, אז אלדשטיין הוא אופציה טובה מאוד לדעתי.

לא. אני חושב שלמאמן צעיר אין את ה"חובה" להביא תואר. עם זאת גם קטש, גם פרנקו וגם דן שמיר כבר עשו את זה.
מאמן שמסתובב במגרשים כבר עשרות שנים, ושנחשב למאמן מצויין, ראוי גם שזה יהיה מגובה בקבלות, או אפילו קבלה אחת. ברוך השם, תודות לקופל וחבריו, היו די הרבה הזדמנויות
לקחת תארים בשנים האחרונות.
זה גם לא מקרי שהוא נשאר דבוק למועדון בינוני כמו הגועל. אין שם הרבה לחץ, כל התקשורת מפרגנת, תמיד אפשר לגנוב איזה דרבי ולהפוך להיות מלך העולם, אז מה רע?
אני לא מתרשם ממאמן שמריץ קבוצות קטנות לעונות טובות. כבר היה לנו אחד כזה שעף מכאן אחרי חודשיים, ואפילו לו היה תואר מקומי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 07 נובמבר 2014, 18:18

jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

קבלות.

בקיצור, לא תודה.

לא. אני חושב שלמאמן צעיר אין את ה"חובה" להביא תואר. עם זאת גם קטש, גם פרנקו וגם דן שמיר כבר עשו את זה.
מאמן שמסתובב במגרשים כבר עשרות שנים, ושנחשב למאמן מצויין, ראוי גם שזה יהיה מגובה בקבלות, או אפילו קבלה אחת. ברוך השם, תודות לקופל וחבריו, היו די הרבה הזדמנויות
זה גם לא מקרי שהוא נשאר דבוק למועדון בינוני כמו הגועל. אין שם הרבה לחץ, כל התקשורת מפרגנת, תמיד אפשר לגנוב איזה דרבי ולהפוך להיות מלך העולם, אז מה רע?
אני לא מתרשם ממאמן שמריץ קבוצות קטנות לעונות טובות. כבר היה לנו אחד כזה שעף מכאן אחרי חודשיים, ואפילו לו היה תואר מקומי.

אני לא חושב שהיית מביא את עודד קטש דני פרנקו או דן שמיר להיות מאמנים ראשיים במכבי רק כי הם זכו במשהו נכון(לא יודע במה פרנקו ושמיר זכו אבל אני סומך עליך :)? אני באופן אישי לא חושב שצריך "אישור" בדמות איזה גביע מדינה או אליפות שנקבעת על משחק אחד כדי להגיד לעצמי "שעכשיו הוא ראוי" . אני מתרשם ממה המאמן מביא איתו בחבילה הכוללת ומבחינתי ,ארז הוא המאמן הישראלי הכי טוב עם הכי הרבה פוטנציאל להצליח במכבי.
וגם בבקשה אל תשווה את אלדשטיין לאפי. למרות הדימיון ברזומה שלהם. מדובר בשני מאמנים באיכות שונה לגמרי. אפשר לראות את זה כל פעם שאפי מגיע להתראיין במקום מסויים לעומת אלדשטיין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 18:41

jol9 כתב:אני אישית חושב שגודס צריך לעלות על הגריל אחרי שההנהלה תאפשר לו לעשות מקצה שיפורים בסגל.

מקצה שיפורים בסגל יהיה קשה מאוד לעשות לפני סוף השלב הראשון ביורוליג.
מכבי הולכת לשבועיים קריטיים ביורוליג. גודס חייב לקחת לפחות משחק אחד מבין שני משחק החוץ הבאים או שהוא יהיה על הגריל סגל או לא סגל. אל תשכח שלהחליף את גודס זה הכי זול והכי קל. להחליף שחקנים זה כבר יקר וקשה פי כמה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 07 נובמבר 2014, 20:49

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני אישית חושב שגודס צריך לעלות על הגריל אחרי שההנהלה תאפשר לו לעשות מקצה שיפורים בסגל.

מקצה שיפורים בסגל יהיה קשה מאוד לעשות לפני סוף השלב הראשון ביורוליג.
מכבי הולכת לשבועיים קריטיים ביורוליג. גודס חייב לקחת לפחות משחק אחד מבין שני משחק החוץ הבאים או שהוא יהיה על הגריל סגל או לא סגל. אל תשכח שלהחליף את גודס זה הכי זול והכי קל. להחליף שחקנים זה כבר יקר וקשה פי כמה.

מקצה שיפורים זה טוב, אבל מצד שני צוות המאמנים לא משתמשים אפילו בחצי ממה שיש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 21:37

רוי, להחליף את לינהארט זה הכי זול שיש...

פליקס, סמוך על הצוות שאם לינהארט לא משחק אפילו כשלאנדסברג נראה כמו פח, כנראה שהוא לא מספיק טוב.
את היינס כולנו ראינו כבר לא פעם, ומאריץ' הוא שכונה. מחליף שלישי בעמדה 5 שלא ישנה שום דבר לא לפה ולא לשם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2014, 00:16

toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:
jol9 כתב:

קבלות.

בקיצור, לא תודה.

אני לא חושב שהיית מביא את עודד קטש דני פרנקו או דן שמיר להיות מאמנים ראשיים במכבי רק כי הם זכו במשהו נכון(לא יודע במה פרנקו ושמיר זכו אבל אני סומך עליך :)? אני באופן אישי לא חושב שצריך "אישור" בדמות איזה גביע מדינה או אליפות שנקבעת על משחק אחד כדי להגיד לעצמי "שעכשיו הוא ראוי" . אני מתרשם ממה המאמן מביא איתו בחבילה הכוללת ומבחינתי ,ארז הוא המאמן הישראלי הכי טוב עם הכי הרבה פוטנציאל להצליח במכבי.
וגם בבקשה אל תשווה את אלדשטיין לאפי. למרות הדימיון ברזומה שלהם. מדובר בשני מאמנים באיכות שונה לגמרי. אפשר לראות את זה כל פעם שאפי מגיע להתראיין במקום מסויים לעומת אלדשטיין.

האמת שפרנקו השתרבב לי בטעות, אבל יאללה נפרגן לו עם גביע ווינר... :bigsmile3
שמיר זכה כמובן בשני גביעים... כמאמן מגדל :confused

תראה, בגדול אתה צודק. תואר כזה או אחר הוא לאו דווקא מדד. מצד שני, האם זה שמאמן שכבר כ"כ הרבה שנים מסתובב בליגה, מעולם לא היה אפילו קרוב לתואר כלשהו, אומר משהו
לגבי היכולות שלו?
בהחלט נקודה למחשבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2014, 04:57

יוני, פרנקו זכה בגביע עם חולון.
אדלשטיין הגיע לגמרים שונים במהלך הקריירה שלו, פשוט לא זכה. הוא לקח את ירושלים לגמר, את ר"ג עם ליובין לגמר וגם את גליל לגמר. בכל פעם נתקל במכבי והפסיד. לא רואה מה הביג דיל כאילו שאם היה מנצח פעם במקרה זה היה הופך אותו למאמן טוב יותר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2014, 12:45

roy1000 כתב:יוני, פרנקו זכה בגביע עם חולון.
אדלשטיין הגיע לגמרים שונים במהלך הקריירה שלו, פשוט לא זכה. הוא לקח את ירושלים לגמר, את ר"ג עם ליובין לגמר וגם את גליל לגמר. בכל פעם נתקל במכבי והפסיד. לא רואה מה הביג דיל כאילו שאם היה מנצח פעם במקרה זה היה הופך אותו למאמן טוב יותר.

נו, אז צדקתי בסוף. פשוט משום מה חשבתי שהוא לקח אליפות עם חיפה, ואז נזכרתי שזה היה גרינברג...

תראה, אני לא אומר אם זה היה הופך אותו למאמן טוב יותר, אבל בכל זאת בעולם הספורט אנחנו מודדים את ההצלחה בתארים, וכך גם נמדדים המאמנים.
יכול להיות שאדלשטיין יגיע למכבי ויהיה מדהים ויכול להיות שיהיה אפי #2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2014, 22:33

מתאים לי עכשיו את אדלשטיין שיזעזע את הקבוצה (למרות שאני מעדיף את קציקאריס אבל זה לא יקרה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 נובמבר 2014, 22:38

rc4991 כתב:מתאים לי עכשיו את אדלשטיין שיזעזע את הקבוצה (למרות שאני מעדיף את קציקאריס אבל זה לא יקרה)

אם פיני גרשון ידבוק בהצהרות מהקיץ, אז לא תהיה ברירה ואכן אדלשטיין הוא המאמן הטוב ביותר.
לפחות הוא מציב סטנדרטים גבוהים לשחקנים, ויש לו הבנת משחק מעולה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 10 נובמבר 2014, 22:40

יותר גרוע ממה שעכשיו כבר לא יכול להיות.. כל דבר שיבוא במקום גודס יהיה טוב. אדלשטיין? סבבה. קציקאריס? אחלה. לירן חולצה אפורה? תפאדל..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2014, 22:48

קשה לי להאמין שגודס הוא הבעיה של מכבי, אבל ברור לי שהוא הראשון שיישלם את המחיר אם וכאשר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2014, 23:04

שמואל, אני מבטיח שלא משנה איזה שרשור תפתח אחרי המשחק הזה, אני לא אמחוק אותו, וגם לא אקלל אותך... :|

:sad1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 נובמבר 2014, 23:17

מכביסט30 כתב:יותר גרוע ממה שעכשיו כבר לא יכול להיות.. כל דבר שיבוא במקום גודס יהיה טוב. אדלשטיין? סבבה. קציקאריס? אחלה. לירן חולצה אפורה? תפאדל..

לירן חולצה אפורה :dance2
הוא בטוח יהיה בפייל פור ואפילו ברגע ההנפה (גם אם מכבי לא תהיה שם מן הסתם...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2014, 23:22

יאללה. אז פיני או אדלשטיין?
roy1000

הודעהעל ידי my man » 10 נובמבר 2014, 23:23

פיני על הכבוד שלו לא ייקח את זה אחרי כל ההצהרות..

אדלשטיין פתאום לא נשמע רע כ"כ
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2014, 23:24

טמבל הגודס הזה, אבל לפחות יצא מהאדישות שלו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2014, 23:24

my man כתב:פיני על הכבוד שלו לא ייקח את זה אחרי כל ההצהרות..

אדלשטיין פתאום לא נשמע רע כ"כ

פיני ייקח גם ייקח. ההצהרות שלו לא שוות כלום וזה היה ברור מיום א'.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־28 אורחים