jol9 כתב:roy1000 כתב:יוני, אדלשטיין עשה עבודה מצויינת גם בקדנציה הקודמת שלו עם העכברושים (כשהיה להם את האוליגרך הרוסי ההוא). אלמלא היה נתקל בשושלת ההיא של מכבי, יכול מאוד להיות שהיה מצליח לקחת אליפות בעונה ההיא. גם בירושלים הוא עשה עבודה מצויינת והביא את הקבוצה ההיא די רחוק. בכלל, אני לא זוכר קבוצה של אדלשטיין שלא מימשה את הפוטציאל שלה. הבעיה של אדלשטיין שהוא טוטאלי ולא מוכל והקשיב לאף אחד ולא מוכן לשום פשרות. בגלל זה הוא מסתכסך עם כולם ובגלל זה זורקים אותו מכל מקום. זו גם הסיבה שהוא ככל הנראה לא יכול להגיע למכבי. אין סיכוי שהוא יסכים להקשיב לג'וניורים ולקבל את דעתם כמו שבלאט וגודס קיבלו. אדלשטיין לא ייקח את השיט הזה וג'וניור יודע את זה.
עם כל הכבוד גם העכברושים ההם וגם העכברושים האלה הן קבוצות בלי לחץ אמיתי ובלי ציפיות אמיתיות. מה הוא כבר עשה עם מגדל? כמה שאני זוכר הוא עף משם אחרי הרבה רעש ובלי הרבה
קבלות.
הוא בערך המאמן היחיד באיזור שאין לו שום תואר, והוא כבר במגרשים בערך 20 שנה.
בקיצור, לא תודה.
אז אתה אומר שהאופציות היחידות של מאמן ישראלי למכבי שאתה מוכן לשמוע זה פיני גרשון או דיוויד בלאט כי הם עשו משהו ?
אני חושב שארז בנה קבוצה טובה מאוד עם התקציב הדל ששיש להפועל תל אביב, הוא עשה העונה עבודה טובה עם הנבחרת, ועכשיו שיוצא לשמוע אותו בתור פרשן אני מתרשם כל פעם מחדש מאיך שהוא רואה את הדברים. אני חושב שהוא יכול להיות אופציה מצויינת.
אני לא אומר שצריך לעשות שינוי מאמנים עכשיו. אבל אם יצתרכו, אז אלדשטיין הוא אופציה טובה מאוד לדעתי.