רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

הודעהעל ידי er79 » 07 אפריל 2015, 15:10

Mta, אתעלם מהאינפנטיליות שבתגובתך בנושא האינפנטיליות שלי, ואם היית יודע להבין בין השורות, היית מבין שלא נכנסתי לקטנות על השכר, אלא אמרתי שיש דברים מעבר לכסף שיגרמו להישארותו של סמית. תחזור לשולחן הלימודים
er79

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 אפריל 2015, 16:04

האמונה שלי בהנהלה שלנו חזרה במעט אחרי המהלך הזה :)
סופסוף מבינים שם ששחקנים טובים ומוכחים שכל כך מזוהים עם המועדון ועם דרכו וערכיו - חייבים להשאיר כאן בכל מחיר! הטעות עם רייס והנפילה עם היינס כנראה חלחלו עמוק שם..
פשוט כיף שכולנו נזכה ליהנות מהשחקן הזה לעוד שלוש שנים.. אני עדיין מתקשה לעכל שמכבי הצליחה להשאיר שחקן בקליבר שלו (אין לי בכלל ספק שהוא היה נחטף לאחת הספרדיות או הטורקיות במחירים אף יותר גבוהים ממה שמכבי תשלם), שעשה התקדמות כל כך משמעותית תוך כדי תנועה במועדון.. נכס אמיתי!
רק שלא ייפצע חו״ח.. מאוד מפחיד אותי העניין הזה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אפריל 2015, 17:02

דווין סמית אמר לאחר חתימתו: "זו הרגשה נהדרת להמשיך את הקריירה במכבי. כשהגעתי לפה זה הרגיש כמו בית, כאן אני רוצה להיות. אני מרגיש מיוחד כי עוד לא נמאס להם ממני, הם רוצים שאשאר בסביבה.
זו זכות וברכה להמשיך את הקריירה כאן. היו לי הרבה עליות וירידות, קרבות וקשיים, אז אני מבורך להמשיך לשחק. אין לי תלונות ואני ממש שמח להמשיך פה. אני רואה את עצמי מסיים פה את הקריירה. זה היה חלק חשוב עבורי בשיקולים".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 17:09

MTA2311 כתב:דווין סמית אמר לאחר חתימתו: "זו הרגשה נהדרת להמשיך את הקריירה במכבי. כשהגעתי לפה זה הרגיש כמו בית, כאן אני רוצה להיות. אני מרגיש מיוחד כי עוד לא נמאס להם ממני, הם רוצים שאשאר בסביבה.
זו זכות וברכה להמשיך את הקריירה כאן. היו לי הרבה עליות וירידות, קרבות וקשיים, אז אני מבורך להמשיך לשחק. אין לי תלונות ואני ממש שמח להמשיך פה. אני רואה את עצמי מסיים פה את הקריירה. זה היה חלק חשוב עבורי בשיקולים".

מילה אחת: קפטן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 07 אפריל 2015, 17:39

ממש לא קפטן. אלא אם אתה רוצה שיגמור את הקריירה במשחק מול אלבה ומכבי תצטרך לשלם לו 3 שנים כשהוא יושב בבית...
NY boy

הודעהעל ידי מקובי » 07 אפריל 2015, 18:52

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:אני ואתה לא יודעים מה הוא היה מקבל במקום אחר ...

אני מניח שהיו מחכים לקיץ וזה היה נגמר עם 2 מיליון דולר מריאל / ברצלונה , צסקא , פנרבחצ'ה ....כמו שכתבתי קודם , בניגוד לאיידסון הוא גם שווה את זה .

ואם הוא לא ישחק את השנה השלישית מכבי תשלם על זה ביוקר , אז איפה הרווח הגדול פה ? אני מניח כמוך שמשיקולי מס שמו יותר בשנים הראשונות אבל כלכלית זה אותו רעיון . הוא מקבל 3.7 ל-3 עונות ו 1.3 בעונה הראשונה . זה לפחות 350,000 דולר פחות מההצעות המקבילות בהנחה שהן היו 1.5 מיליון אירו ולא יותר ואני ממש לא בטוח בזה .

גם כרגע הוא ישחק במכבי בסכומים נמוכים יותר ממקומות אחרים כדי לשמור על יציבות ומכיוון שהוא מרגיש נוח במועדון , לא הייתי מבטל את זה לגמרי .

לא יעזור כלום אבל התחושה שדיברנו עליה שיש בו משהו שונה מרייס , היקמן , טיוס וכו' ויותר קרוב לפארקר , ניקולה מקבלת חיזוק ממשי .

אני לא חושב שהייתה פה הנחה משמעותית והסברתי למה (חוזה לשלוש שנים להבדיל משתיים וכו'). הוא לא עשה שום טובה למכבי. מכבי שילמה עליו מחיר מלא בהינתן זה שהוא יכול לסגור בשלב הנוכחי אך ורק במכבי ולא בשום מקום אחר. מדובר באחד החוזים הגדולים ששחקן אי פעם קיבל בקבוצה ואני לא חושב שבברצלונה וריאל היו מחכים לו עם חוזים של שני מליון דולר לעונה, ובטח שלא לשלוש עונות.

בסך הכל החתמה מצויינת של מכבי בלי קשר לכסף. על זה אין ויכוח.

לגבי אורך החוזה אני מסכים איתך (הוא היה מקבל חוזה לשנתיים מקס' בקבוצות אחרות לדעתי)

לגבי הסכום- לדעתי היו נותנים לו יותר מ-2 מיליון. עמדת הסמול פורוורד היא אחת מהעמדות היותר נדרשות באירופה (להזכירך ריאל קנתה את נוצ'יוני שלא עושה שם כלום באיזה 2 מיליון יורו...כנ"ל בארסה עם דולמן)
אני לא אשכח איך פינטזנו על סווינג מן איכותי (פינגווין). קיבלנו שחקן שהגיע לכאן ל-7 שנים!

רק נקווה שימשיך ביכולת טובה וישמור על הבריאות שלו. הוא קיבל מעמד של פרנצ'ייז. נקווה שהוא יוכל להיות הפרנצ'ייז שלנו.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 19:09

מקובי כתב:
roy1000 כתב:

אני מניח שהיו מחכים לקיץ וזה היה נגמר עם 2 מיליון דולר מריאל / ברצלונה , צסקא , פנרבחצ'ה ....כמו שכתבתי קודם , בניגוד לאיידסון הוא גם שווה את זה .

ואם הוא לא ישחק את השנה השלישית מכבי תשלם על זה ביוקר , אז איפה הרווח הגדול פה ? אני מניח כמוך שמשיקולי מס שמו יותר בשנים הראשונות אבל כלכלית זה אותו רעיון . הוא מקבל 3.7 ל-3 עונות ו 1.3 בעונה הראשונה . זה לפחות 350,000 דולר פחות מההצעות המקבילות בהנחה שהן היו 1.5 מיליון אירו ולא יותר ואני ממש לא בטוח בזה .

גם כרגע הוא ישחק במכבי בסכומים נמוכים יותר ממקומות אחרים כדי לשמור על יציבות ומכיוון שהוא מרגיש נוח במועדון , לא הייתי מבטל את זה לגמרי .

לא יעזור כלום אבל התחושה שדיברנו עליה שיש בו משהו שונה מרייס , היקמן , טיוס וכו' ויותר קרוב לפארקר , ניקולה מקבלת חיזוק ממשי .

אני לא חושב שהייתה פה הנחה משמעותית והסברתי למה (חוזה לשלוש שנים להבדיל משתיים וכו'). הוא לא עשה שום טובה למכבי. מכבי שילמה עליו מחיר מלא בהינתן זה שהוא יכול לסגור בשלב הנוכחי אך ורק במכבי ולא בשום מקום אחר. מדובר באחד החוזים הגדולים ששחקן אי פעם קיבל בקבוצה ואני לא חושב שבברצלונה וריאל היו מחכים לו עם חוזים של שני מליון דולר לעונה, ובטח שלא לשלוש עונות.

לגבי אורך החוזה אני מסכים איתך (הוא היה מקבל חוזה לשנתיים מקס' בקבוצות אחרות לדעתי)

לגבי הסכום- לדעתי היו נותנים לו יותר מ-2 מיליון. עמדת הסמול פורוורד היא אחת מהעמדות היותר נדרשות באירופה (להזכירך ריאל קנתה את נוצ'יוני שלא עושה שם כלום באיזה 2 מיליון יורו...כנ"ל בארסה עם דולמן)
אני לא אשכח איך פינטזנו על סווינג מן איכותי (פינגווין). קיבלנו שחקן שהגיע לכאן ל-7 שנים!

רק נקווה שימשיך ביכולת טובה וישמור על הבריאות שלו. הוא קיבל מעמד של פרנצ'ייז. נקווה שהוא יוכל להיות הפרנצ'ייז שלנו.

מסכים איתך בהכל, אבל כמה דברים:
1. דולמן לא סמול פורוורד. הוא 4 מובהק.
2. דווין סמית' לא פינגווין. הוא 3-4 (פינגווין זה 2-3).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Hey Yeah » 07 אפריל 2015, 19:26

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:

מסכים איתך בהכל, אבל כמה דברים:
1. דולמן לא סמול פורוורד. הוא 4 מובהק.
2. דווין סמית' לא פינגווין. הוא 3-4 (פינגווין זה 2-3).

למען האמת, סמית הוא סיוונגמן שלפעמים נותן דקות ב4. הוא הרבה יותר 2 מ 4.
Hey Yeah

הודעהעל ידי felix_r » 07 אפריל 2015, 19:34

ממש לא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Hey Yeah » 07 אפריל 2015, 19:36

felix_r כתב:

ממש לא.

זה שמכבי משחקת רק עם קומבו גארדים ואז יוצא שכל ה2 שלנו אנדרסייזד, לא אומר ששחקן גבוה לא יכול להיות 2.
Hey Yeah

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 19:51

Hey Yeah כתב:
felix_r כתב:

ממש לא.

זה שמכבי משחקת רק עם קומבו גארדים ואז יוצא שכל ה2 שלנו אנדרסייזד, לא אומר ששחקן גבוה לא יכול להיות 2.

סמית' לא יכול לשחק בעמדה 2. הוא לא מספיק אתלטי וזריז ולא יכול להוביל כדור. הוא 3-4 קלאסי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 07 אפריל 2015, 20:12

מעבר לחשיבות המקצועית שיש לשחקן האדיר הזה, במהלך הזה יש אמירה חשובה לגבי הזהות של המועדון. על פי ההתנהלות בשנים האחרונות הייתי מצפה שיוותרו עליו דווקא כשהוא הצליח להגיע למעמד הזה והפך לאהוב כ״כ.
שאפו.
Roni1

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אפריל 2015, 20:28

Roni1 כתב:מעבר לחשיבות המקצועית שיש לשחקן האדיר הזה, במהלך הזה יש אמירה חשובה לגבי הזהות של המועדון. על פי ההתנהלות בשנים האחרונות הייתי מצפה שיוותרו עליו דווקא כשהוא הצליח להגיע למעמד הזה והפך לאהוב כ״כ.
שאפו.

כבר דאגנו רוני
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 07 אפריל 2015, 20:31

NY boy כתב:ממש לא קפטן. אלא אם אתה רוצה שיגמור את הקריירה במשחק מול אלבה ומכבי תצטרך לשלם לו 3 שנים כשהוא יושב בבית...

:thumbup

Roni1 כתב:מעבר לחשיבות המקצועית שיש לשחקן האדיר הזה, במהלך הזה יש אמירה חשובה לגבי הזהות של המועדון. על פי ההתנהלות בשנים האחרונות הייתי מצפה שיוותרו עליו דווקא כשהוא הצליח להגיע למעמד הזה והפך לאהוב כ״כ.
שאפו.

איפה את? לא רואים אותך! לא שומעים אותך! מה איתך?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Hey Yeah » 07 אפריל 2015, 22:26

שמואל1 כתב:
Hey Yeah כתב:
felix_r כתב:

ממש לא.

סמית' לא יכול לשחק בעמדה 2. הוא לא מספיק אתלטי וזריז ולא יכול להוביל כדור. הוא 3-4 קלאסי.

הוא מכדרר ושולט בכדור יותר טוב מהיינס, הוא מהיר יותר מיבזורי. שניהם קומבו גארדס. לסמית אין משחק פוסט מספיק טוב בשביל להיות 4 קלאסי. הוא יכול לשחק ארבע אתלטי אבל הוא קצת נמוך מדי בשביל זה.
זה עובד, אבל אתה יכול למשל לראות שעם רנדל זה הולך הרבה יותר חלק.

סמית' הוא ורסטלי מאוד, אבל העמדה הטבעית שלו היא שלוש, ואני חושב שאם היה לנו מספיק שחקנים רציניים בעמדה 4 (נניח בלו/דולמן+ רנדל), היינו יכולים להריץ הרכבים שלו ב2 ליד פארגו.
Hey Yeah

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 אפריל 2015, 23:03

הופך אותו לאחד השחקנים הגדולים בתולדות המועדון.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 07 אפריל 2015, 23:44

החתמה שמעידה על כיוון חדש וטוב , המשכיות גם בסכומים גבוהים . ( הפיינל פור בתל אביב ?? )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי tzachMTA » 07 אפריל 2015, 23:59

החתמה נהדרת, כל כך כיף לקרוא דבר כזה.. נדמה לי שהיום, כולנו מצדיעים לדני פדרמן. שאפו.
עכשיו רק תביאו את פארמר במקום היינס, לשמור על שאר הסגל ואנחנו מועמדים רציניים לגביע אירופה.
tzachMTA

הודעהעל ידי מכביסט24 » 08 אפריל 2015, 00:33

MTA2311 כתב:דווין סמית אמר לאחר חתימתו: "זו הרגשה נהדרת להמשיך את הקריירה במכבי. כשהגעתי לפה זה הרגיש כמו בית, כאן אני רוצה להיות. אני מרגיש מיוחד כי עוד לא נמאס להם ממני, הם רוצים שאשאר בסביבה.

אני פשוט אוהב אהבת אמת את הבנאדם הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Roni1 » 08 אפריל 2015, 00:44

MTA2311 כתב:
שאפו.

כבר דאגנו רוני

my man כתב:
שאפו.

איפה את? לא רואים אותך! לא שומעים אותך! מה איתך?

חמודים שאתם
הכל טוב, קצת חופש :grin
Roni1

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־20 אורחים