06 יולי 2015, 11:02
אדגר פו כתב:refael כתב:בוואלה טוענים שאם הברזילאי לא יגיע מכבי הולכים בכל הכוח על ראדוליצה ומוכנים להציע לו מעל מיליון דולר
אם הברזילאי בריא הוא עדיף לדעתי למה שמכבי בונה . ראדוליצה הוא אוברייטד, לא עשה כלום בנ.ב.א או באירופה.
06 יולי 2015, 11:05
06 יולי 2015, 11:07
אדגר פו כתב:refael כתב:בוואלה טוענים שאם הברזילאי לא יגיע מכבי הולכים בכל הכוח על ראדוליצה ומוכנים להציע לו מעל מיליון דולר
אם הברזילאי בריא הוא עדיף לדעתי למה שמכבי בונה . ראדוליצה הוא אוברייטד, לא עשה כלום בנ.ב.א או באירופה.
06 יולי 2015, 11:11
06 יולי 2015, 11:15
06 יולי 2015, 11:16
yzafrir כתב:פארמר + מקל + שראדוליצה ???
טוב ירד לי האסימון , זה תרגיל שיווקי של פדרמן כל הסיפורים האלו שבמקסימום יחתום מקל בלבד...
06 יולי 2015, 11:19
Holiday_Armadillo כתב:מי פה חושב שהעניין עם פארמר ומקל זה ספין (או דרך להפעיל לחץ על מקל) ומי חושב ששניהם באמת קרובים למכבי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב
מצד אחד, גם מקל וגם פארמר? ראשי מכבי בקושי רצו להחתים את היקמן ורייס ביחד
מצד שני, איזה מין דרך זאת להלחיץ את מקל אם אומרים ששניהם אמורים לחתום?
אז או שזה אמיתי, או שזה קשור למנויים, או שזה בשביל להלחיץ, או שבשביל האמו וכבר נמאס לי כי זה מטריף לי את המוח
06 יולי 2015, 11:20
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי פה חושב שהעניין עם פארמר ומקל זה ספין (או דרך להפעיל לחץ על מקל) ומי חושב ששניהם באמת קרובים למכבי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב
אז או שזה אמיתי, או שזה קשור למנויים, או שזה בשביל להלחיץ, או שבשביל האמו וכבר נמאס לי כי זה מטריף לי את המוח
פארמר במכבי.
לגבי מקל, אני סקפטי. זה לא נראה הגיוני שמכבי תחזיק קו אחורי עם כל כך הרבה ישראלים, זה לא מסתדר (לא כספית ולא מקצועית).
06 יולי 2015, 11:20
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי פה חושב שהעניין עם פארמר ומקל זה ספין (או דרך להפעיל לחץ על מקל) ומי חושב ששניהם באמת קרובים למכבי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב
פארמר במכבי.
לגבי מקל, אני סקפטי. זה לא נראה הגיוני שמכבי תחזיק קו אחורי עם כל כך הרבה ישראלים, זה לא מסתדר (לא כספית ולא מקצועית).
06 יולי 2015, 11:21
06 יולי 2015, 11:22
Holiday_Armadillo כתב:מי פה חושב שהעניין עם פארמר ומקל זה ספין (או דרך להפעיל לחץ על מקל) ומי חושב ששניהם באמת קרובים למכבי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב
06 יולי 2015, 11:23
Thorin כתב:לפי דעתי ספין מטורף על מנת להחתים את מקל.
אולי זה ספין על ספין...אני לא מצליח למצוא שום היגיון בהחתמת מקל כשיש לנו את אוחיון ורוצ'סטי.
פארמר לעומת זאת הוא כן שחקן שמכבי מחפשת, אבל גם אם יגיע כזר הוא יקר מאוד.
לפי דעתי הכל סתם בלופים של פדרמן ויגיע לכאן זר בחצי מיליון (אולי וויליאמס).
לפדרמן אין את הכסף להתחרות על כל השמות שעולים כאן. אבל בשביל להיות מעורב חזק בשוק ההעברות בניוטרל לא עולה כסף.
אל תצפו ליותר מידי זאת העצה שלי.
06 יולי 2015, 11:23
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי פה חושב שהעניין עם פארמר ומקל זה ספין (או דרך להפעיל לחץ על מקל) ומי חושב ששניהם באמת קרובים למכבי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב
נניח שזה ספין, כל כך קשה לכל כך הרבה עיתונאים מכובדים לעלות על זה ? או שהם שותפים לספין בכלל ? אפשר ליצור קשר עם פארמר עצמו או עם הסוכן שלו, עם כל האנשים במכבי שיש בהם אמון וכדומה וכדומה.
באמת אפשר להרים ספין כזה ? תמהני.
06 יולי 2015, 11:24
06 יולי 2015, 11:25
felix_r כתב:אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי פה חושב שהעניין עם פארמר ומקל זה ספין (או דרך להפעיל לחץ על מקל) ומי חושב ששניהם באמת קרובים למכבי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב
נניח שזה ספין, כל כך קשה לכל כך הרבה עיתונאים מכובדים לעלות על זה ? או שהם שותפים לספין בכלל ? אפשר ליצור קשר עם פארמר עצמו או עם הסוכן שלו, עם כל האנשים במכבי שיש בהם אמון וכדומה וכדומה.
באמת אפשר להרים ספין כזה ? תמהני.
אתה נותן יותר מדי קרדיט לעתונאים המקומיים. רובם הגדול לא מקצוענים
06 יולי 2015, 11:25
06 יולי 2015, 11:30
06 יולי 2015, 11:31
אדגר פו כתב:כן, רובם לא מקצועיים, אבל יש כמה מקצועיים בכל זאת.
עדיין, נראה לי מוזר.
06 יולי 2015, 11:32
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי פה חושב שהעניין עם פארמר ומקל זה ספין (או דרך להפעיל לחץ על מקל) ומי חושב ששניהם באמת קרובים למכבי? אני כבר לא יודעת מה לחשוב
אני מנסה כל כך חזק לא לפתח ציפיות ולהגיד לעצמי שוב ושוב - פארמר לא יהיה במכבי.
אבל זה ממש קשה ואני הולכת כל כך להתאכזב כשזה יקרה....
ואם בסוף יקרה הנס, אני באמת לא רוצה את מקל!!
06 יולי 2015, 11:34
Holiday_Armadillo כתב:Thorin כתב:לפי דעתי ספין מטורף על מנת להחתים את מקל.
אולי זה ספין על ספין...אני לא מצליח למצוא שום היגיון בהחתמת מקל כשיש לנו את אוחיון ורוצ'סטי.
פארמר לעומת זאת הוא כן שחקן שמכבי מחפשת, אבל גם אם יגיע כזר הוא יקר מאוד.
לפי דעתי הכל סתם בלופים של פדרמן ויגיע לכאן זר בחצי מיליון (אולי וויליאמס).
לפדרמן אין את הכסף להתחרות על כל השמות שעולים כאן. אבל בשביל להיות מעורב חזק בשוק ההעברות בניוטרל לא עולה כסף.
אל תצפו ליותר מידי זאת העצה שלי.
אני לא יודעת אם מקל זה השחקן הנכון, אבל אף פעם לא מזיק שיש שחקן שהוא קודם כל רכז בקבוצה עם כל כך הרבה גבוהים וקלעים מוגבלים שתלויים לחלוטין בשחקן שמוסר להם את הכדור במקום הנכון ובזמן הנכון