המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הוא לא נראה עם משקל עודף לפי התמונה אבל קשה לדעת
מקאדו 3 כתב:תישמעו זה ממש לא קשור אבל אוהדי מגדל פשוט הזויים מקל עדיף על פארמר ודיון תומפסון יותר טוב מפבראני ... כנסו יש להם שם תרד שלם 'מכבי מתחזקת ' אם אתם רוצים לצחוק לפני שבת .
מקאדו 3 כתב:תישמעו זה ממש לא קשור אבל אוהדי מגדל פשוט הזויים מקל עדיף על פארמר ודיון תומפסון יותר טוב מפבראני ... כנסו יש להם שם תרד שלם 'מכבי מתחזקת ' אם אתם רוצים לצחוק לפני שבת .
שמואל1 כתב:מקאדו 3 כתב:תישמעו זה ממש לא קשור אבל אוהדי מגדל פשוט הזויים מקל עדיף על פארמר ודיון תומפסון יותר טוב מפבראני ... כנסו יש להם שם תרד שלם 'מכבי מתחזקת ' אם אתם רוצים לצחוק לפני שבת .
חלומות באספמיה. מכבי נותנת נוק אווט לירושלים בקיץ הזה.
roy1000 כתב:felix_r כתב:אני מאוד חושש מההחתמה הזאת!![]()
מצד אחד זאת יכולה להיות גנבה, אבל גם יכולה להיות נפילה חזקה
אני דווקא בסדר עם זה. מכל הסגל, זה השחקן שאפשר להמר עליו. בוא הולך להיות סנטר מחליף (לפחות בהתחלה) ואם יתברר כפלופ, אני מניח שלהנהלה לא תהיה בעיה להחליף אותו.
הימור אחד בסגל שלם זה משהו סביר לדעתי.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:אני מאוד חושש מההחתמה הזאת!![]()
אני דווקא בסדר עם זה. מכל הסגל, זה השחקן שאפשר להמר עליו. בוא הולך להיות סנטר מחליף (לפחות בהתחלה) ואם יתברר כפלופ, אני מניח שלהנהלה לא תהיה בעיה להחליף אותו.
פשוט חבל ליפול דווקא בשנה שמוציאים הרבה כסף.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:אני מאוד חושש מההחתמה הזאת!![]()
אני גם חושב כך, אבל כנראה שההחתמה של פארמר שברה את הקופה.
ואם לומר את האמת, אני מעדיף את פארמר ופבראני מאשר שחקן כמו ראדוליצה ותואם היינס בעמדת הרכז , שבכלל לא יודע להכניס כדורים לצבע.
MTA2311 כתב:אמבקווה הוא באנקר לדעתי, ככה שפבראני פחות מדאיג אותי בכל מקרה.
מה שכן, להשאיר את רנדל לבד בעמדה 4 עם גיבוי של סמית\פניני זה סיכון גדול.
my man כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:אני מאוד חושש מההחתמה הזאת!![]()
אני גם חושב כך, אבל כנראה שההחתמה של פארמר שברה את הקופה.
ואם לומר את האמת, אני מעדיף את פארמר ופבראני מאשר שחקן כמו ראדוליצה ותואם היינס בעמדת הרכז , שבכלל לא יודע להכניס כדורים לצבע.
אם יש משהו שהשנים האחרונות לימדו אותי ולדעתי את כל אירופה...מה שחשוב זה עמדות הגארד...
מקאדו 3 כתב:הוא שיחק בקבוצת מורסיה ב5 החודשים האחרונים במסגרת שיקום זה לא שהוא ממש עכשיו רק חוזר לאימונים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־11 אורחים