החציל האצטקי כתב:אל תקשיב לה אתה גבר אחושרמוטה.
כרמל גם אותך אני אוהב
תודה אחי..
גם אני אוהב את כרמל. בעצם סליחה.. מסמפט קלות

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אל תקשיב לה אתה גבר אחושרמוטה.
כרמל גם אותך אני אוהב
מכבי ת"א במשא ומתן עם ג'פרי טיילור משארלוט
פרסום ראשון: הצהובים מנסים לצרף את הפורוורד השבדי-אמריקאי בן ה-26, שנחשב בעבר להבטחה גדולה, שלא מומשה. בעבר נעצר בגלל תקיפה ואלימות
ב-2013, דווקא אחרי שהחל לפרוח בשארלוט, קרע את האכילס והחמיץ את שארית העונה לאחר שסיפק 8.1 נקודות ו-2.3 ריבאונדים בממוצע למשחק.
בשנת 2014 טיילור ניעצר במלון במישיגן בשל תקיפה, אלימות והשחתת רכוש פרטי לאחר שהשתכר עם חברתו. על פי רישומים מדוחות המשטרה ובית המשפט, טיילור סטר לחברתו בידה והטיח אותה במסדרון המלון וזו דפקה ראשה בדלת.
השחקן הודה באשמות המיוחסות לו והורשעה ב-80 שעות עבודות שירות, השתתפות בקורס לגמילה מאלכוהול, והשהייה מ-24 משחקי NBA. בנוסף, טיילור נידון ל-18 חודשים מאסר על תנאי ונקנס ב-200 אלף דולרים מתוך ה-915 אלף עונתי שהרוויח.
אחדשיודע כתב:מכבי ת"א במשא ומתן עם ג'פרי טיילור משארלוט
פרסום ראשון: הצהובים מנסים לצרף את הפורוורד השבדי-אמריקאי בן ה-26, שנחשב בעבר להבטחה גדולה, שלא מומשה. בעבר נעצר בגלל תקיפה ואלימות
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp
לא 4, סווינגמן. מתחיל לחשוש שבונים על סמית' בעמדה 4.
מהפרטים הפחות חיוביים על הבחור:ב-2013, דווקא אחרי שהחל לפרוח בשארלוט, קרע את האכילס והחמיץ את שארית העונה לאחר שסיפק 8.1 נקודות ו-2.3 ריבאונדים בממוצע למשחק.
בשנת 2014 טיילור ניעצר במלון במישיגן בשל תקיפה, אלימות והשחתת רכוש פרטי לאחר שהשתכר עם חברתו. על פי רישומים מדוחות המשטרה ובית המשפט, טיילור סטר לחברתו בידה והטיח אותה במסדרון המלון וזו דפקה ראשה בדלת.
השחקן הודה באשמות המיוחסות לו והורשעה ב-80 שעות עבודות שירות, השתתפות בקורס לגמילה מאלכוהול, והשהייה מ-24 משחקי NBA. בנוסף, טיילור נידון ל-18 חודשים מאסר על תנאי ונקנס ב-200 אלף דולרים מתוך ה-915 אלף עונתי שהרוויח.
שיחק 26 משחקים בעונת 13/14 בעקבות הפציעה בגיד האכילס בדצמבר 2013.
בעונת 14/15 שיחק 29 משחקים בלבד, בין היתר בגלל התקיפה של חברתו בספטמבר 2014 וההשעיה שבאה לאחריה.
אדגר פו כתב:אני חושב שפניני ישחק הרבה יותר 4 מאשר 3 . פניני גם היה 4 פותח במכבי לא מעט פעמים.
כמו שאתה מתאר את המצב 4 זר בכיר יספיק. עם שחקן מהסוג הזה אתה יכול לשחק בהרבה ווריאציות של הרכבים.
rc4991 כתב:האמת שזה לא נראה רעיון רע להעביר את סמית לארבע ולהביא שחקן יוצר פלוס ארבע נוסף
שמואל1 כתב:צר לי אבל מאז ההחתמה של פארמר במכבי איבדו את הראש.
אני לא מבין מה מנסים לעשות.
למה לא מחתימים גבוה ישראלי? איך נתנו לפישר לחתום בירושלים?
למה אנחנו פתאום שומעים מועמדים על שחקנים בעמדה 3? צריך שחקן בעמדה 4 עם אוריינטציה התקפית שישלים את ויטור ואמבקווה, ואולי עוד איזה סטרץ' פור.
כל שנה חוזרים על אותן טעויות. החתימו לנו את פארמר כדי להלהיב את הקהל לחדש מנויים.
MTA2311 כתב:פציעה בגיד אכילס היא בעייתית מאוד, לא?
בכל מקרה, זאת תהיה טעות חמורה מאוד.
תארו לכם שמחתימים סווינגמן ואת הנדריקס. סוג של אסון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר, עידן ו־34 אורחים