המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:בונא שמואל אתה מפגר ברמות אחרות?
אתה שופך כאן כמויות של רעל על שחקן שלא ראית אף פעם באירופה, וזה בגלל שהוא מגיע מהדי ליג.
אולי הוא פלופ, אולי הוא יהיה הצלחה, אבל קצת צניעות.
אני מדמיין מה היה קורה אם היית בפורום הזה לפני שהחתמנו את פארקר.
שחקן ששיחק 3 משחקים באנ בי איי והיה שחקן סביר בדי ליג אחרי פציעה קשה... (וזה עוד לפני שהוא התחיל חלש במכבי...כן?)
איזה פלופ הוא היה אה?
(ורק למנוע את התגובה הבאה שלך- אונואקו הזה לא יהיה פארקר- זה היה רק לשם ההשוואה של הנחרצות הזו- בוא נראה אותו כמה משחקים ונוכל לחוות דעה)
שמואל1 כתב:מקובי כתב:בונא שמואל אתה מפגר ברמות אחרות?
אתה שופך כאן כמויות של רעל על שחקן שלא ראית אף פעם באירופה, וזה בגלל שהוא מגיע מהדי ליג.
אולי הוא פלופ, אולי הוא יהיה הצלחה, אבל קצת צניעות.
אני מדמיין מה היה קורה אם היית בפורום הזה לפני שהחתמנו את פארקר.
שחקן ששיחק 3 משחקים באנ בי איי והיה שחקן סביר בדי ליג אחרי פציעה קשה... (וזה עוד לפני שהוא התחיל חלש במכבי...כן?)
איזה פלופ הוא היה אה?
(ורק למנוע את התגובה הבאה שלך- אונואקו הזה לא יהיה פארקר- זה היה רק לשם ההשוואה של הנחרצות הזו- בוא נראה אותו כמה משחקים ונוכל לחוות דעה)
הכל הערכות. כפי שאמרתי, יכול להיות שהוא יתברר כהצלחה, אבל זה סיכוי קלוש מאוד בהתחשב בנתונים וההישגים שלו בקריירה.
אין מקום להשוואה עם פארקר, שנבחר במקום ה- 21 בדראפט אחרי עונות מרשימות במכללת בראדלי, ולא היה עוררין לגבי הכישרון שלו (היה סימן שאלה סביב הפציעות בעיקר).
בן82 כתב:שורה תחתונה, יש עוד ביג מן והסגל סגור. בואו נודה על זה לפחות.
ובואו לא נשכח את העובדה שמכבי אף פעם לא ממש הצטיינה בהבאת סנטרים במהלך העונה, אז למזלו הביאו אותו עדיין בשלב ההכנה - ככה יש לו צ'אנס להצליח יותר מהפלאניניצ'ים שהסתובבו כאן.![]()
ת'כלס - אנחנו לא יודעים מה יש לנו ביד. גם לי יש תחושה שההחתמה הזו נותנת לנו עוד פאוור פורוורד ופחות סנטר קלאסי של פוסט-אפ ומשחק פנימה החוצה, אבל לפחות יש קו קדמי שלם עכשיו. מה גם שאני עדיין מחסידיו של פבראני כי ממה שראיתי ממנו, הוא מבין את תפקידו, יש לו תנועות טובות מאוד, יד רכה, פוסט אפ. חלוד? אולי. איטי? כן, הוא סנטר...
אבל עכשיו יש פריבילגיה לתת לו להיכנס לעניינים.
השתלבות בקבוצה זה לא רק עניין של מי שטוב משתלב. מעבר ליכולת המקצועית, זה עניין של מזל, של מנטליות, של צ'אנס מהמאמנים ועוד ועוד. ע"ע המשחק של פניני מול אילת, שהחזיר אותו מהאוב. ניתן לו צ'אנס כי להסתמך רק על יוטיוב וממוצעי קריירה זה מטעה. גם פלאניניץ' נראה כמו שאק בזמנו עם עריכה נכונה.
MTA2311 כתב:אם יוכל לתת 10 דקות- רבע שעה של משהו כמו 6 ריבאונד, הגנה חזקה בצבע וקצת משיכת אש לצבע בהתקפה, זאת החתמה טובה, שתעזור לנו הרבה. זה לא בשמיים. לא צריך סופר סטאר בשביל הדברים האלה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אם יוכל לתת 10 דקות- רבע שעה של משהו כמו 6 ריבאונד, הגנה חזקה בצבע וקצת משיכת אש לצבע בהתקפה, זאת החתמה טובה, שתעזור לנו הרבה. זה לא בשמיים. לא צריך סופר סטאר בשביל הדברים האלה.
השיטה של להעמיס בשחקנים בינוניים שכל אחד מהם יודע לעשות משהו ספציפי, לא ממש עבדה עד עכשיו.
אדגר פו כתב:איזה ביקורת של סלונים ?
MTA2311 כתב:אם יוכל לתת 10 דקות- רבע שעה של משהו כמו 6 ריבאונד, הגנה חזקה בצבע וקצת משיכת אש לצבע בהתקפה, זאת החתמה טובה, שתעזור לנו הרבה. זה לא בשמיים. לא צריך סופר סטאר בשביל הדברים האלה.
קובי כתב:אדגר פו כתב:איזה ביקורת של סלונים ?
האמת שהוא ביקר יותר את הכתבה על השחקן בספורט5, מאשר את מכבי, אבל דני קפץ. בקטנה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים