MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אני קצת מאוכזב שלא הגבת לנסיון שלי לשפר לך את מצב הרוח (ואני לא מדבר על הגיף של החתול...)
מה פספסתי?
זה שאתה פיספסת זה עוד סביר, אבל מכרמל אני מצפה להרבה יותר...
תקרא את הפוסט כולו...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אני קצת מאוכזב שלא הגבת לנסיון שלי לשפר לך את מצב הרוח (ואני לא מדבר על הגיף של החתול...)
מה פספסתי?
jol9 כתב:~Box & 1~ כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אני כל כך שמחה שהוא לא התחמק מהמכה הראשונה של הבקבוק
מה שכן, הוא סירב למות וכל פעם שניסיתי להעלות אותו על נייר הוא ברח
כולי צמרמורות עד עכשיו
האמת היא שגם אני הייתי פעם בקטע לא מוסבר כזה של להרוג חרקים בלתי מזוהים (ומזוהים) שפולשים לביתי
אבל בשנים האחרונות נכנסו לי רחמים ליצורים חיים (אמיתי) ומצאתי שיטה לתפוס אותם בלי לפגוע בהם, לקחת כוס
חד פעמית וללכוד אותם בתוכה, לשים חתיכת נייר דבק מתחת ולגרום להם לעלות על הנייר. אחרי שאני בטוח שהם נדבקו טוב טוב,
הייתי שם משקפי מגן וכפפות, מוציא את הברנר ומתחיל לעבוד... מתחיל מהכנפיים, אחר כך הרגליים ובסוף הראש...
לפעמים, הייתי שם כובע מנתחים ומסכה, לוקח סכין יפנית ומתחיל בניתוח לב פתוח ללא הרדמה.
אולי פוגע בהם אבל גורם להרבה הנאה לנו. מזמין אנשים לנסות.
YOU SICK BASTARD................
jol9 כתב:jol9 כתב:~Box & 1~ כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אני כל כך שמחה שהוא לא התחמק מהמכה הראשונה של הבקבוק
מה שכן, הוא סירב למות וכל פעם שניסיתי להעלות אותו על נייר הוא ברח
כולי צמרמורות עד עכשיו
האמת היא שגם אני הייתי פעם בקטע לא מוסבר כזה של להרוג חרקים בלתי מזוהים (ומזוהים) שפולשים לביתי
אבל בשנים האחרונות נכנסו לי רחמים ליצורים חיים (אמיתי) ומצאתי שיטה לתפוס אותם בלי לפגוע בהם, לקחת כוס
חד פעמית וללכוד אותם בתוכה, לשים חתיכת נייר דבק מתחת ולגרום להם לעלות על הנייר. אחרי שאני בטוח שהם נדבקו טוב טוב,
הייתי שם משקפי מגן וכפפות, מוציא את הברנר ומתחיל לעבוד... מתחיל מהכנפיים, אחר כך הרגליים ובסוף הראש...
לפעמים, הייתי שם כובע מנתחים ומסכה, לוקח סכין יפנית ומתחיל בניתוח לב פתוח ללא הרדמה.
אולי פוגע בהם אבל גורם להרבה הנאה לנו. מזמין אנשים לנסות.
YOU SICK BASTARD................
Holiday_Armadillo כתב:פייר? התאכזבתי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פייר? התאכזבתי
גם אני... זה כמו להסביר בדיחה... בסוף מרוב הבילד אפ זה כבר לא כזה מצחיק...
פיספסתם את הנקודה העדינה שבה BOX תיאר במלא רגש את איך שהוא מציל כל חרק וחרק שנכנס אליו הביתה, ואז התיאור שלי נותן
צביתה חמודה לסיטואציה...
בקיצור
שמואל1 כתב:לעוד מישהו הדף הלבן הפך לשגיאת שרת?
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:לעוד מישהו הדף הלבן הפך לשגיאת שרת?
כן
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:לעוד מישהו הדף הלבן הפך לשגיאת שרת?
כן
מזל שלא שאלתי את זה כבר פעמיים בחודש האחרון ואף אחד לא ענה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים