דעתכם על הסגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הסגל העונה יכול להצליח?

יכול להצליח רק עם חיזוק (סנטר) ומאמן איכותי
11
65%
יכול להצליח עם חיזוק (סנטר) וגודס
2
12%
יכול להצליח עם מאמן איכותי אבל בלי חיזוק
2
12%
לא יכול להצליח בכל מקרה
2
12%

סך הכול הצבעות : 17

Re: דעתכם על הסגל

הודעהעל ידי my man » 06 נובמבר 2015, 17:08

עוד רגע שבת אז אני פשוט אכתוב פעם שאחת שכל מה שיוני אומר ויאמר אני מסכים ומחזק וככה תדעו מה אני חושב ...אז תזכרו שכשאתם דנים ומתווכחים עם יוני זה בעצם גם איתי...

שבת שלום לכולם!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 17:10

החציל האצטקי כתב:למה הוא לא טיפש יוני?
אני חושב שהבן אדם מטומטם אמיתי. לא רק שחצן ויהיר, אלא אשכרה טמבל.
מה עושה אותו חכם בכלל? למה שיקבל את הקרדיט הזה ממני?

לא יודע... אני מניח שאני מתייחס למה שאני רואה בטלויזיה ואני לא רואה מולי אדם טיפש.
אני כן רואה את הדברים האחרים שאמרתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 17:11

my man כתב:עוד רגע שבת אז אני פשוט אכתוב פעם שאחת שכל מה שיוני אומר ויאמר אני מסכים ומחזק וככה תדעו מה אני חושב ...אז תזכרו שכשאתם דנים ומתווכחים עם יוני זה בעצם גם איתי...

שבת שלום לכולם!

פיטורי גודס לא דוחים שבת?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 06 נובמבר 2015, 17:11

my man כתב:עוד רגע שבת אז אני פשוט אכתוב פעם שאחת שכל מה שיוני אומר ויאמר אני מסכים ומחזק וככה תדעו מה אני חושב ...אז תזכרו שכשאתם דנים ומתווכחים עם יוני זה בעצם גם איתי...

שבת שלום לכולם!

קחו לכם חדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 17:15

אדגר פו כתב:אני עם ליאב, ג'ף אדריאן לא רע .

אדריאן זו כנראה האופציה הכי טובה בשוק.
אני לא אוהב אותה, אבל היא הכי טובה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 נובמבר 2015, 17:17

שבת שלום לכולם!

מה איתי יא מניאק?
אין בעיה!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 06 נובמבר 2015, 19:33

הינה האוזמן כותב בדיוק את מה שאני כתבתי על הזוג "פארמר את רוצ'סטי"

http://sports.walla.co.il/item/2904297
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2015, 00:42

אני אתחיל מהשורה התחתונה , כמו בתוצאות הסקר , הסגל הזה טוב אבל חסר בו שני דברים שדורשים תיקון :
1 . עמדת המאמן (והצוות המקצועי כמובן)
2. עמדת הסנטר.

אין לי שום בעיה אם פארמר כשחקן וכבן אדם , כרגע הוא נמצא בכושר לא טוב וגם במצב שהוא כנראה לא מבין את המאמן ואת התפקיד שלו בקבוצה אבל אין לי ספק שהוא שחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא מציג כרגע....אבל , אני חושב שקצת הפריזו ביכולות שלו , בטח מבחינת היכולת האישית . לדעתי מבחינת יכולת אישית פארגו עולה על פארמר ואני לא בטוח שהחילוף בניהם היה דבר הכרחי אך בגלל שחשבתי אז שפארמר טוב מפארגו מבחינת ניהול משחק אז אני מקבל את החילוף הזה אבל פארמר צריך להוכיח את עצמו בתחום הזה .
לגבי טיילור , כמו שכתבתי קודם , אני הייתי בעד השארת פארגו אבל שטיילור הגיע יחד עם פארמר התנחמתי שלפחות מבחינת הקליע מבחוץ השתדרגנו אבל כמו פארמר עדיין טעון הוכחה ואני מקווה ששניהם יכנסו לכושר מהר לפני שיהיה מאוחר . מה שכן הבונוס בזה שהם ישראלים זה משהו שאולי יציל לנו את הכבוד לפחות בליגה כל עוד גודס יאמן . יהיה קשה אפילו עם מאמן כזה להפסיד אליפות בארץ שאלו הישראלים שלך .
כמו שכבר ציינתי חסר לי שחקן כמו פארגו , אקספלוסיבי ואתלטי בקוו האחורי אבל אפשר להסתדר ואני כן חושב ששניהם יכולים לשחק יחד על המגרש כמו כל הצמדים שכבר הזכירו כאן ויש עוד כמו דלייני יחד עם דרייפר שמצליחים בקובאן . הנקודה זה שחייבים שני גארדים התקפיים טובים שיכולים לתת דקות גם ביחד וגם לחוד ואת זה על הנייר יש לנו רק שיכנסו כבר לכושר (ושגודס יעוף כבינימאט !!!!!)
לגבי עמדה 3 , אני מרגיש קצת את סימני הגיל בעמדה הזאת ופניני מראה סימני חלודה וסמית' מחפף בהגנה , לאנדסברג נושא חלק גדול מהעומס די בהצלחה יחסית אבל סמית' חייב להתעורר בהגנה ודחוף !! מה שכן בקבוצה שהביאה שני שחקנים בכירים לקוו האחורי , לא בטוח שהיו חייבים להמשיך עם סמית' ועוד לשלוש שנים ואולי היה כדי לוותר עליו (לטובת ג'ף טיילור למשל ? )
עמדה 4 הסתדרה בסופו של דבר יחד עם רנדל ואופייבו שאני מקווה שיכנס לעניינים כמה שיותר מהר .
עמדה 5 היא הבעייתית מכולם. נוצר מצב הזוי שהשחקן שהיה צריך להיות הסנטר המחליף הופך להיות הסנטר הבכיר אבל לא פותח את המשחק , ומי שכן פותח זה הסנטר השלישי .
אמבקווה הוא סנטר מחליף קלאסי , בדומה לטיוס , ובדומה להנדריקס ובדומה לג'יימי ארנולד או ציון תומאס...כל אחד מהם מביא דברים אחרים אבל כולם עושים את זה ברמה של מחליפים בלבד . הבעיה שגודס עוד לא הבין שאמבקווה הוא שחקן שונה מטיוס והוא עדיין מנסה איתו את אותם דברים שהצליחו עם טיוס . כרגע הוא נותן תפוקה לא רעה אבל אין ספק שלאורך זמן זה ילך וירד אם לא יגיע חיזוק וזה עושה עוול לשחקן הזה . ארינזה הוא סנטר שלישי קלאסי , זול , יעיל לכמה דקות ומוסיף קצת מאסה מהספסל . אתמול הוא עשה כמה דברים יפים כשקיבל כדורים טובים אבל הוא חסר גיוון ולכן פחות יעיל משחקן כמו אמבקווה .
אם יגיע סנטר ראשון מובהק ואמבקווה יחזור לתפקיד המקורי שלו העסק יכול להתייצב . אבל קודם החלפת מאמן !!!

מה שכן , אני הייתי מחלק את התקציב אחרת לגמרי ולא מביא שני שחקנים מאוד יקרים על עמדה אחת . החתמתם את פארמר ? תהמרו על גארד זול לידו ואת שאר הכסף שימו על עמדה אחרת .

בנימה אופטימית , אם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה כשפארמר ורוצ'סטי ניראים כמו שהם ניראים ( ואני מאמין שזה בעיקר כושר לקוי וחיבור למאמן..) אז קשה לי להאמין שהם יראו ככה לאורך זמן והקבוצה צפוייה להשתפר בהמשך בהרבה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], גל גל, מרסר ו־21 אורחים