MTA2311 כתב:המשחק ב8?
תוקן יא פדנט...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:המשחק ב8?
ankram כתב:עם כל הכאב בדבר. רק התרסקות ביורוליג אולי תשנה משהו. סומך על טיילר פארמר ואבי אבן במקרה הזה.
אדגר פו כתב:מה שנקרא, תמות נפשי עם פלישתים.
yzafrir כתב:ankram כתב:עם כל הכאב בדבר. רק התרסקות ביורוליג אולי תשנה משהו. סומך על טיילר פארמר ואבי אבן במקרה הזה.
אצל פארמר זה מחסום מנטאלי , הוא אדיש ולא מנסה יותר מידי . רק כשיש לו מצבים ממש קלים אז הוא עושה טובה וקולע קצת.
רוצ'סטי זה סיפור אחר , זה נראה כמו כושר גופני וביטחון עצמי .
אם יש מישהו מהשמיים שיכול לשנות משהו במשחק אחד זה פארמר שרק צריך לחזק תברגים בראש , רוצ'סטי אני רק מקווה שיתפוס יום למרות זה קשה יותר....
toja27 כתב:מכבי נמצחת את המשחק הזה.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:מכבי נמצחת את המשחק הזה.
אני מקווה מאוד, אבל בספק רב.
ankram כתב:toja27 כתב:מכבי נמצחת את המשחק הזה.
יש לזה סיכוי רב , השחקנים בוודאי מבינים שמעתה והלאה שינויים יהיו על חשבונם , ואף אחד לא רוצה להחתך.לפארמר יש חשבון ארוך עם המאמן ממול שהראה לכל אירופה את הפרצוף האמיתי מאחורי האזניים , לסמית' רנדל ואוחיון יש הרבה כבוד עצמי , אם יעלו גם את פאבריני הוא יעשה אקסטרה מאמץ כדי להשאר , אחרת זה די מסיים את הקרייריה שלו , יד אליהו שווה בדרך כלל 10 נקודות שהוא רועש , ויהיה רועש.
ניצחון זה לא דבר מופרך , הבעייה היא שאחרי הנצחון (במידה ויגיע לא הייתי שם על זה את כל כספי) , שהוא כמובן ניצחון פירוס , כולם בהנהלה שלנו יגידו שזה הכל היתה בעייה של גודס ואנחנו יוצאים לדרך חדשה בהנהגתו של אבי אבן , שכמובן יוחתם ל 3 שנים במאמן ראשי.
er79 כתב:toja27 כתב:מכבי נמצחת את המשחק הזה.
אני חושב שהפכת קצת את האותיות. התכוונת להגיד מכבי נמחצת במשחק הזה.
אדם כתב:דרושפאקה קבוצה טובה ומאומנת ,לא פחות טובה ממלאגה ותקשה עלינו.
אין לנו גודל ופיזיות אנחנו קבוצה רכה .
אוי אוי אם אופיבו בחוץ ,זה יהיה הזוי ,להיתקע אם אמבאקווה לבד?\נראה איך כל גבוה שם עושה ממנו צחוק.
צריך ששגב יהיה בחוץ ובנדר וארינזה ,הלואי שיבזורי יהיה בפנים.
החציל האצטקי כתב:ארינזה חייב לעוף מהקבוצה. הוא שחקן גרוע עם מגבלה שמסרסת אותו ואת הקבוצה והייתה טעות גדולה להביא אותו.
למי שחיכה לי בפינה- ניצחתם.
החציל האצטקי כתב:ארינזה חייב לעוף מהקבוצה. הוא שחקן גרוע עם מגבלה שמסרסת אותו ואת הקבוצה והייתה טעות גדולה להביא אותו.
למי שחיכה לי בפינה- ניצחתם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, עידן ו־20 אורחים