פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד ראשל"צ, שני, 21:05(ותודה לפליקס)

16 נובמבר 2015, 16:49

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אתה רואה עתידות? אני מדבר על מה שכבר קרה, על עובדה. ומציע לנסות משהו אחר בתיקווה שזה מה שיביא שיפור. אבל אתה כבר יודע כל דבר שיקרה בעתיד...

פליקס, אתה לוקח ילד שמן ולא אתלטי ואמור לו איך לשפר את טכניקת הריצה שלו. אז יופי, יכול להיות שזה יוריד אותו מתוצאה של 30 שניות בריצת 100 מטר ל- 25 שניות. בשני המקרים הוא יסיים במקום האחרון.... לא צריך להיות צופה עתידות בשביל לדעת את זה.

אני מדבר על הסגל הקיים, כי מה לעשות, אנחנו באמצע העונה ולא בקיץ. אני מציע הצעה קוסטרוקטיבית בנסיון לשפר את המצב עם השחקנים שיש בנימצא, ואתה מתלונן על הסגל. בסדר, כולנו יודעים שהסגל לא נבנה טוב. כולנו בטוחים בזה ב 100% (חוץ מראש מחלקת הסקאוטינג - הגאון אבי אבן). מה עכשיו? זה יעזור אם נמשיך להתלונן? אם נתלונן חזק יותר, נזכה העונה ביורוליג?

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד ראשל"צ, שני, 21:05(ותודה לפליקס)

16 נובמבר 2015, 17:37

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
felix_r כתב:אתה רואה עתידות? אני מדבר על מה שכבר קרה, על עובדה. ומציע לנסות משהו אחר בתיקווה שזה מה שיביא שיפור. אבל אתה כבר יודע כל דבר שיקרה בעתיד...

פליקס, אתה לוקח ילד שמן ולא אתלטי ואמור לו איך לשפר את טכניקת הריצה שלו. אז יופי, יכול להיות שזה יוריד אותו מתוצאה של 30 שניות בריצת 100 מטר ל- 25 שניות. בשני המקרים הוא יסיים במקום האחרון.... לא צריך להיות צופה עתידות בשביל לדעת את זה.

אני מדבר על הסגל הקיים, כי מה לעשות, אנחנו באמצע העונה ולא בקיץ. אני מציע הצעה קוסטרוקטיבית בנסיון לשפר את המצב עם השחקנים שיש בנימצא, ואתה מתלונן על הסגל. בסדר, כולנו יודעים שהסגל לא נבנה טוב. כולנו בטוחים בזה ב 100% (חוץ מראש מחלקת הסקאוטינג - הגאון אבי אבן). מה עכשיו? זה יעזור אם נמשיך להתלונן? אם נתלונן חזק יותר, נזכה העונה ביורוליג?

תחזור אחורה. כבר אמרתי שאני מסכים איתך לגבי ההצעה. מה לעשות שלא ממש בא לי לראות את רוצ'סטי עושה "מה שהוא יודע" פשוט כי זה חרא של כדורסל.
אז כן, אין בזה שום דבר קונסטרוקטיבי, חוץ מהתקווה שהפדרמנים אולי ימכרו בקיץ.

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד ראשל"צ - שני 21:05

16 נובמבר 2015, 17:50

בחזרה למשחק , מטופש הקטע שהמאמן הבא של מכבי לא יהיה במשחק הזה , הגעתו ביום שלישי שקולה להגעתו ביום שישי , חבל.
אם להיות פרודוקטיבים , ונניח שיש מאמן על הקווים(NOT!!!) - צריך להוציא את מונרו בעבירות , לתת לבומצה בומצה (אוננוקו) לחפור עליו בפוסט , אולי להוציא ממנו עבירה או 2 , להפריע למסירות שלו , בשום אופן לא לעשות דאבלאפ!!! - מכבי לא יודעים לעשות את זה טוב והתוצאה היא סל קל.

16 נובמבר 2015, 20:11

אני מאוד אופתע אם ננצח את המשחק הזה.

16 נובמבר 2015, 21:01

סבבה קיבלתי.

רק שלך יוצא טוב בכל מקרה...כי מקסימום תפסיד בהתערבות אבל ננצח את המשחק חחח :)

16 נובמבר 2015, 21:02

צ'שר כתב:סבבה קיבלתי.

רק שלך יוצא טוב בכל מקרה...כי מקסימום תפסיד בהתערבות אבל ננצח את המשחק חחח :)

אל דאג...I'M A MAN OF HONOR

16 נובמבר 2015, 21:43

אורי לוי-
תמונה

16 נובמבר 2015, 21:58

כריס רייט

16 נובמבר 2015, 21:59

הקו הקידמי שלנו הוא בדיחה.
אבי אבן הוא בדיחה.
הולכים לחטוף בראש.

16 נובמבר 2015, 21:59

אופייבו לא מחובר!

16 נובמבר 2015, 22:01

מכבי באה לטווח מהשלוש היום. סימן טוב..

16 נובמבר 2015, 22:02

יש מלא עבודה אבל זאת הקבוצה שהייתה צריכה להיות מתחילת העונה
שלשות, שלשות, שלשות - גם אם לא נכנס, זה פחות או יותר מה שיש לנו להציע ולשם צריך לכוון, לא לפוסט אפים של אמבקווה ואונואקו

16 נובמבר 2015, 22:04

מה אונואקו הראה שמרגישים שראוי להאריך חוזה לנגר בן נגר הזה? ומה אופייבו עשה פחות טוב ממנו שמרגישים צורך לחתוך אותו בדצמבר?

16 נובמבר 2015, 22:05

Holiday_Armadillo כתב:מה אונואקו הראה שמרגישים שראוי להאריך חוזה לנגר בן נגר הזה? ומה אופייבו עשה פחות טוב ממנו שמרגישים צורך לחתוך אותו בדצמבר?

האריכו לו את החוזה?

16 נובמבר 2015, 22:06

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מה אונואקו הראה שמרגישים שראוי להאריך חוזה לנגר בן נגר הזה? ומה אופייבו עשה פחות טוב ממנו שמרגישים צורך לחתוך אותו בדצמבר?

האריכו לו את החוזה?

הייתה כתבה שהוא ככל הנראה יישאר (זאת אומרת יתנו לו חוזה לעונה שלמה) ואופייבו ייחתך

16 נובמבר 2015, 22:07

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

האריכו לו את החוזה?

הייתה כתבה שהוא ככל הנראה יישאר (זאת אומרת יתנו לו חוזה לעונה שלמה) ואופייבו ייחתך

חחחח צחקתי בקול

16 נובמבר 2015, 22:09

למה צריך את טבק? אנחנו נראים מעולה! אבי אבן- תישאר!

16 נובמבר 2015, 22:10

חייב לציין שמכבי תחת אבי אבן משחקת הרבה יותר טוב
וזה לא בקטע של "אפקט הזעזוע" אלא שסוף סוף משחקים בסגנון שמתאים לקבוצה

אמבקווה טוב עד עכשיו .

וסמית עם 6 נקודות ו-5 ריבאונד , מכבי חייבת אותו בסיבוב השני של השלב הראשון ביורוליג כדי לעשות את זה בכל זאת .

my man כתב:למה צריך את טבק? אנחנו נראים מעולה! אבי אבן- תישאר!

בעבודה שוב, בונה עליך שתעדכן אותי.
פרסם תגובה