המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אהבתי את הראיון של פדרמן ברדיו.
דבר אחד עיקרי שאני לוקח משם זה שחוק המתאזרחים לא יעבור ומכבי לא תקיים אותו בשום מקרה.
עוד דבר - מכבי לא תחזור למנהלת במתכונת הזאת, אלא אם תשונה השיטה לשיטת קומישינר אובייקטיבי.
הוא לא אמר שמכבי תפרוש מהליגה אבל גם לא אמר שלא תפרוש. לדעתי יש כאן צעד משמעותי של מכבי גם אם הוא הצהרתי.
היום שבו מכבי תפרוש מהליגה לא רחוק, אלא אם דברים ישתנו שם באופן מהותי.
אני חושב שהביקורת האוטומטית על ההנהלה כאן היא מוטעית. כל עוד שלא מדברים על דברים מקצועיים, ההנהלה של מכבי מתנהלת מצויין,
ולראייה חוזה של 10 שנים עם היורוליג, היכל מלא בכל משחק יורוליג, תקציב יפה ומכובד וכו'.
הבעיה היא ההתנהלות המקצועית בלבד.
felix_r כתב:זאת לא פיסקה צינית. יש פה הרבה אנשים שחושבים את עצמם למומחים לניהול, כשבפועל הם לא יודעים לנהל את דמי הכיס של עצמם. לא יזיק קצת כרדיט למזרחי, שמנהל את הקבוצה 60 שנה.
MTA2311 כתב:felix_r כתב:זאת לא פיסקה צינית. יש פה הרבה אנשים שחושבים את עצמם למומחים לניהול, כשבפועל הם לא יודעים לנהל את דמי הכיס של עצמם. לא יזיק קצת כרדיט למזרחי, שמנהל את הקבוצה 60 שנה.
תגובה קלאסית של מצביע ביבי![]()
קצת קשה לעקוב אחריך פליקס. חושב שהקבוצה מנוהלת כמו שצריך? זאת שאלה של כן ולא.
MTA2311 כתב:בוא נסגור את הפורום.
יש אנשים מנוסים שמנהלים את הקבוצה, אנחנו לא ניהלנו קבוצת ספורט בחיים ולכן אין לנו זכות ויכולת להעביר ביקורת על צורת קבלת ההחלטות שלהם.
גם מאמנים אי אפשר לבקר (משהו שאתה עושה פה יותר מכולם), כי אף אחד פה לא אימן קבוצת יורוליג מעולם.
בקיצור, חלאס עם הזיוני מוח. כשנוח לך, מותר לבקר את כל העולם ואחותו (החתימה שלך לדוגמה), וכשנוגעים באיזו פרה קדושה כמו שמעון מזרחי, פתאום זה לא לגיטימי. פתטי.
MTA2311 כתב:הצלחת להחזיק איזה חודשיים בלי לדבר כמו בהמה מערבות רוסיה. כבר כמעט הצלחנו לשכוח שאתה זקן טרחן ובלתי נסבל.
מה הייתי רוצה שההנהלה תגיד? כלום. אם היא לא מתכוונת לעשות שום דבר בפועל, שלא תגיד שום דבר. דיבורים אולי עובדים על אנשים כמוך, שעל כל פלוץ של שמעון אומרים אמן. עליי הם לא עובדים.
אני גם ממש לא מאלה שחושבים שחייבים לעזוב את הליגה בכל מחיר, וגם אמרתי את זה לא פעם, אבל זה כמובן לא יפריע לך לפזר בולשיט לא מבוסס לאוויר.
בקיצור, מדובר במהלך הצהרתי חסר תוכן וחסר תועלת, אבל אין שום סיבה כמובן שהם לא ימשיכו לעשות כאלה, כי יש אנשים כמוך שאוכלים את זה בשקיקה ומבקשים עוד מנה.
תראו מה זה, הצלחנו להחזיק פה ת'רד שלם בלי להזכיר את זה שמכבי הודחה בפאקינג שלב הבתים. מישהו עוד עלול לחשוב שמדובר בצעד שיווקי של המועדון. לא יכול להיות אבל.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:הצלחת להחזיק איזה חודשיים בלי לדבר כמו בהמה מערבות רוסיה. כבר כמעט הצלחנו לשכוח שאתה זקן טרחן ובלתי נסבל.
מה הייתי רוצה שההנהלה תגיד? כלום. אם היא לא מתכוונת לעשות שום דבר בפועל, שלא תגיד שום דבר. דיבורים אולי עובדים על אנשים כמוך, שעל כל פלוץ של שמעון אומרים אמן. עליי הם לא עובדים.
אני גם ממש לא מאלה שחושבים שחייבים לעזוב את הליגה בכל מחיר, וגם אמרתי את זה לא פעם, אבל זה כמובן לא יפריע לך לפזר בולשיט לא מבוסס לאוויר.
בקיצור, מדובר במהלך הצהרתי חסר תוכן וחסר תועלת, אבל אין שום סיבה כמובן שהם לא ימשיכו לעשות כאלה, כי יש אנשים כמוך שאוכלים את זה בשקיקה ומבקשים עוד מנה.
תראו מה זה, הצלחנו להחזיק פה ת'רד שלם בלי להזכיר את זה שמכבי הודחה בפאקינג שלב הבתים. מישהו עוד עלול לחשוב שמדובר בצעד שיווקי של המועדון. לא יכול להיות אבל.
אנשים שוכחים,שבלי החבר'ה האלו בהנהלה, שאותם צולבים כאן על ימין ועל שמאל, לא היית מגיע למצב הזה שהאירוע הזה גורם לך להרגיש בשוק טוטלי. הם הביאו אותנו למצב הזה שהתרגלנו לכל כך הרבה טוב.
אני לא חושב שיש בעיה בלבקר את ההנהלה או כל אחד אחר בדברים נקודתיים, אבל כשזה מגיע למצב שכל דבר שהיא עושה זה רע וזה בושה ולכן צריכים להחליף את כולם תיכף ומיד אז זה בעייתי. כי אני לא רואה כאן שיפוט הוגן וישר.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אהבתי את הראיון של פדרמן ברדיו.
דבר אחד עיקרי שאני לוקח משם זה שחוק המתאזרחים לא יעבור ומכבי לא תקיים אותו בשום מקרה.
עוד דבר - מכבי לא תחזור למנהלת במתכונת הזאת, אלא אם תשונה השיטה לשיטת קומישינר אובייקטיבי.
הוא לא אמר שמכבי תפרוש מהליגה אבל גם לא אמר שלא תפרוש. לדעתי יש כאן צעד משמעותי של מכבי גם אם הוא הצהרתי.
היום שבו מכבי תפרוש מהליגה לא רחוק, אלא אם דברים ישתנו שם באופן מהותי.
אני חושב שהביקורת האוטומטית על ההנהלה כאן היא מוטעית. כל עוד שלא מדברים על דברים מקצועיים, ההנהלה של מכבי מתנהלת מצויין,
ולראייה חוזה של 10 שנים עם היורוליג, היכל מלא בכל משחק יורוליג, תקציב יפה ומכובד וכו'.
הבעיה היא ההתנהלות המקצועית בלבד.
מה? זאת פסקה צינית נכון?
היא אוטומטית כי אתה לא שותף לה?
ההנהלה של מכבי לא מתנהלת מצויין, באף תחום. מה אכפת לי אם ההיכל מלא, או אם הצליחו לחתום על איזה הסכם חסות חדש, כשזה לא בא לידי ביטוי בתקציב השחקנים, או כשאבי אבן בונה לי את הסגל? אני הרואה חשבון של פדרמן? אני צריך לחלק להם ציונים על התנהלותם כחברה בע"מ? מכבי, כמועדון כדורסל, מתנהל בצורה שערורייתית וזה רק מתדרדר מעונה לעונה.
ולעניין- מה זה אומר שמכבי לא תקיים את החוק הזה? אם יעבור, מכבי תעלה לשחק עם שלושה מתאזרחים בחמישייה, ואז מה? אתה אשכרה לא רואה שמדובר בהצהרה חסרת תוכן לחלוטין?
המנהלת הזאת מאכילה אתכם איבר מין גברי כבר שנים. אז עכשיו נזכרתם לעשות מהלך, ועוד כזה שהוא הצהרתי בלבד? נו באמת.
רמי כהן החלאה, תיאר את הסיטואציה בצורה נכונה מאוד. מדובר נטו במהלך של "תחזיקו אותי". בושה.
הזוי שאתה קונה את זה.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:הצלחת להחזיק איזה חודשיים בלי לדבר כמו בהמה מערבות רוסיה. כבר כמעט הצלחנו לשכוח שאתה זקן טרחן ובלתי נסבל.
אנשים שוכחים,שבלי החבר'ה האלו בהנהלה, שאותם צולבים כאן על ימין ועל שמאל, לא היית מגיע למצב הזה שהאירוע הזה גורם לך להרגיש בשוק טוטלי. הם הביאו אותנו למצב הזה שהתרגלנו לכל כך הרבה טוב.
אני לא חושב שיש בעיה בלבקר את ההנהלה או כל אחד אחר בדברים נקודתיים, אבל כשזה מגיע למצב שכל דבר שהיא עושה זה רע וזה בושה ולכן צריכים להחליף את כולם תיכף ומיד אז זה בעייתי. כי אני לא רואה כאן שיפוט הוגן וישר.
רגע טוז'ה, הצלחה של בן אדם, או מערכת, גם אם היא ארוכת טווח, מזכה אותו בחסינות לנצח?
מכבי זה מועדון אדיר בכל קנה מידה, שנוהל מצויין במשך המון שנים. בשנים האחרונות זה לא המצב, אז מה נגיד?
שמעון מזרחי הוא דמות ענקית שבנתה את המועדון הזה מאפס, אבל בשנים האחרונות הוא שותף מלא לשרשרת החלטות ניהוליות מזעזעות, שלוותה בהתבטאויות אומללות מצדו, אז מה, נתעלם מזה לגמרי כי הוא אגדה?
ואי אפשר להאשים אותי בחוסר אובייקטיביות. לאורך הקיץ חילקתי לא מעט מחמאות גם לגורמים השנואים ביותר בהנהלה על ההשקעה הכספית בקו האחורי.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:הצלחת להחזיק איזה חודשיים בלי לדבר כמו בהמה מערבות רוסיה. כבר כמעט הצלחנו לשכוח שאתה זקן טרחן ובלתי נסבל.
רגע טוז'ה, הצלחה של בן אדם, או מערכת, גם אם היא ארוכת טווח, מזכה אותו בחסינות לנצח?
מכבי זה מועדון אדיר בכל קנה מידה, שנוהל מצויין במשך המון שנים. בשנים האחרונות זה לא המצב, אז מה נגיד?
שמעון מזרחי הוא דמות ענקית שבנתה את המועדון הזה מאפס, אבל בשנים האחרונות הוא שותף מלא לשרשרת החלטות ניהוליות מזעזעות, שלוותה בהתבטאויות אומללות מצדו, אז מה, נתעלם מזה לגמרי כי הוא אגדה?
ואי אפשר להאשים אותי בחוסר אובייקטיביות. לאורך הקיץ חילקתי לא מעט מחמאות גם לגורמים השנואים ביותר בהנהלה על ההשקעה הכספית בקו האחורי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים