שחקנים תחת חוזה במכבי לעונה 2016/17

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שחקנים תחת חוזה במכבי לעונה 2016/17

הודעהעל ידי toja27 » 05 ינואר 2016, 17:51

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:גם סטיב נאש יכל לכדרר התקפה שלמה והיה חוטף סל מכל פוינט גארד אתלטי בליגה.
גם אף אחד לא תפס ממנו שחקן שיכול לעשות פעמיים MVP של הליגה כשהוא היה רכז מחליף בפיניקס ובמאבס.

אני מסכים עם פליקס, אין מה למחות נגד רוצ׳סטי. הוא ישאר כאן. צריך למצוא נוסחה שתמקסם את האיכויות שלו ותנטרל את החסרונות הברורים.

רוצ׳סטי צריך גבוהים טובים לשחק איתם פיק-אנד-רול, גארדים אתלטים טובים שישמרו בקו האחורי, ובאידיאל גם רכז מחליף שיוכל לשחק בקצב יותר מהיר וללחוץ את הכדור.

המיתוס שסטיב נאש לא שמר הוא רק מיתוס. ראיתי אותו בעיניים שלי (הייתי באולם) מחסל את סטפון מרבורי בשיאו. אני מציע להפסיק עם ההשוואות ההזויות של רוצ'סטי ל-CP3, נאש וארויו. זה לא קשור למציאות וזה מביך.

אם אין מה למחות נגד רוצ'סטי אז אפשר לסגור את הבאסטה. אף קבוצה שלו מעולם לא הגיעה לכלום ואני לא רואה סיבה שמכבי תגיע למשהו איתו.

הוא ישאר כאן. ואתה תמשיך לבכות. הכל בסדר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 05 ינואר 2016, 17:53

ועדיין לא ראיתי טיעון אחד רלוונטי שלך נגדו. ולא, מה שקרה בגלטסראי בשנות מייקל גקסון לא רלוונטי. וגם הוא לא באמת מכדרר 20 שניות בהתקפה ואז זורק, זה שקר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 17:53

toja27 כתב:הוא ישאר כאן. ואתה תמשיך לבכות. הכל בסדר.

כל עוד הוא יישאר פה, כל אוהדי מכבי ימשיכו לבכות, בין אם הם מבינים את הסיבה או שלא.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 17:58

toja27 כתב:ועדיין לא ראיתי טיעון אחד רלוונטי שלך נגדו. ולא, מה שקרה בגלטסראי בשנות מייקל גקסון לא רלוונטי. וגם הוא לא באמת מכדרר 20 שניות בהתקפה ואז זורק, זה שקר.

לא ראית טיעון אחד רלוונטי? תסתכל שוב. בכל מקרה אני אתמצת לך:

1. הוא לא שומר וכל מי שמשחק נגדו חוגג עליו.
2. בניגוד למה שאתה אומר, זה שכיח מאוד שהוא מכדרר 20 שניות ולוקח שלשות על השמירה.
3. הוא איטי וגורר את הקבוצה למשחק עומד.
4. לא מסוגל לשבור הגנות ולא מסוגל לסיים סביב הסל ברמות יורוליג/יורוקאפ.
5. כל המשחק שלו מבוסס על פיק אנד רולים שקופים שקבוצה שיודעת לסגור את קו השלוש מחסלת אותם בלי בעיה.
6. אף קבוצה שהוא שיחק בה בקריירה שלו לא הגיע לשום הישג משמעותי. עשה עונה אחת טובה בניז'ני ושום דבר מעבר לזה.

מוכן להתערב שכל עוד רוצ'סטי פה כשחקן מרכזי, מכבי לא תגיע לשום דבר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 05 ינואר 2016, 17:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 05 ינואר 2016, 17:59

roy1000 כתב:
toja27 כתב:הוא ישאר כאן. ואתה תמשיך לבכות. הכל בסדר.

כל עוד הוא יישאר פה, כל אוהדי מכבי ימשיכו לבכות, בין אם הם מבינים את הסיבה או שלא.

למזלינו יש אוהדי מכבי שמבינים כדורסל. הם מבינים בדיוק איפה החולשה בסגל הזה ולמה החולשות שכן יש לרוצ'יסטי מקבלות דגש נוסף בסגל הזה. רוצ'יסטי ישאר, יביאו למכבי שחקנים ראויים לקו הקדמי, שאשכרה יכולים לשחק. במקום להשקיע סכום אסטרונומי בג'ורדן פארמר בעונה הבאה מכבי יביאו גארד חזק ואתלטי. הכל טוב. רוצ'יסטי ישאר, תהיה לנו קבוצה טובה ואתה תמשיך לבכות. הכל בסדר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 18:01

toja27 כתב:למזלינו יש אוהדי מכבי שמבינים כדורסל. הם מבינים בדיוק איפה החולשה בסגל הזה ולמה החולשות שכן יש לרוצ'יסטי מקבלות דגש נוסף בסגל הזה. רוצ'יסטי ישאר, יביאו למכבי שחקנים ראויים לקו הקדמי, שאשכרה יכולים לשחק. במקום להשקיע סכום אסטרונומי בג'ורדן פארמר בעונה הבאה מכבי יביאו גארד חזק ואתלטי. הכל טוב. רוצ'יסטי ישאר, תהיה לנו קבוצה טובה ואתה תמשיך לבכות. הכל בסדר.

אל דאגה, אם תהיה "קבוצה טובה" אני ממש לא "אבכה". לצערי, לא יכולה להיות "קבוצה טובה" שבה רוצ'סטי שחקן מרכזי. לא היה דבר כזה בהסטוריה הלא קצרה שלו.

אבל זה בסדר, אני בטוח שאתה ואחרים פה תמשיכו לטעון שהוא CP3 של אירופה גם כשהכשלונות ימשיכו להיערם.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 05 ינואר 2016, 18:15

roy1000 כתב:
toja27 כתב:ועדיין לא ראיתי טיעון אחד רלוונטי שלך נגדו. ולא, מה שקרה בגלטסראי בשנות מייקל גקסון לא רלוונטי. וגם הוא לא באמת מכדרר 20 שניות בהתקפה ואז זורק, זה שקר.

לא ראית טיעון אחד רלוונטי? תסתכל שוב. בכל מקרה אני אתמצת לך:

1. הוא לא שומר וכל מי שמשחק נגדו חוגג עליו.
2. בניגוד למה שאתה אומר, זה שכיח מאוד שהוא מכדרר 20 שניות ולוקח שלשות על השמירה.
3. הוא איטי וגורר את הקבוצה למשחק עומד.
4. לא מסוגל לשבור הגנות ולא מסוגל לסיים סביב הסל ברמות יורוליג/יורוקאפ.
5. כל המשחק שלו מבוסס על פיק אנד רולים שקופים שקבוצה שיודעת לסגור את קו השלוש מחסלת אותם בלי בעיה.
6. אף קבוצה שהוא שיחק בה בקריירה שלו לא הגיע לשום הישג משמעותי. עשה עונה אחת טובה בניז'ני ושום דבר מעבר לזה.

מוכן להתערב שכל עוד רוצ'סטי פה כשחקן מרכזי, מכבי לא תגיע לשום דבר.

חוץ מהטיעון הראשון שום דבר לא נכון, אולי יש קמצוץ של אמת בטיעון 4.
1.הוא לא מכדרר 20 שניות ואז לוקח זריקה. פשוט לא. הוא לפעמים לוקח זריקות קשות, שאת חלקן קולע. אבל זה אף פעם לא אחרי 20 שניות שהכדור אצלו ביד.
2. הוא יודע לרוץ ועשה את זה לא פעם אחת.
3. כל המשחק מבוסס על פיק אנד רולים שקופים? המשחק שלו מאוד מגוון, הדבר היחיד שחסר בו זה יותר חדירות לסל אבל אני אחייה עם זה. הוא מניע את הכדור נפלא, מוסר נפלא, קלעי מחונן ואישיות נחמדה. מכבי התברכה בשחקן טוב מאוד.
4. הטיעון שלך על קבוצות אחרות לא רלוונטי. לא יודע אם שמת לב, אבל גלטסראיי, וקוצ'ה לבוראל לא זוכות בכלום עם רוצ'יסטי ובלי רוצ'יסטי. מה גם שאתה לא יודע באיזה מעמד הוא הגיע לשם ומה היה תפקידו ובאיזו רמה כשחקן הוא הגיע לשם.
5. ההתערבויות שלך הן נחמדות אך ורק לעצמך. כבר הצהרת כאן בעבר בטון בטוח וסמכותי "שככה וככה יהיה/לא יהיה" וטעית, מה שלא מפריע לך לעשות זאת שוב. אז אני מתערב איתך שאם רוצ'יסטי ישאר(והוא ישאר) מכבי תרויח בגדול. יופי , עכשיו שנינו התערבנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 05 ינואר 2016, 18:24

toja27 כתב:חוץ מהטיעון הראשון שום דבר לא נכון, אולי יש קמצוץ של אמת בטיעון 4.
1.הוא לא מכדרר 20 שניות ואז לוקח זריקה. פשוט לא. הוא לפעמים לוקח זריקות קשות, שאת חלקן קולע. אבל זה אף פעם לא אחרי 20 שניות שהכדור אצלו ביד.
3. כל המשחק מבוסס על פיק אנד רולים שקופים? המשחק שלו מאוד מגוון, הדבר היחיד שחסר בו זה יותר חדירות לסל אבל אני אחייה עם זה. הוא מניע את הכדור נפלא, מוסר נפלא, קלעי מחונן ואישיות נחמדה. מכבי התברכה בשחקן טוב מאוד.
4. הטיעון שלך על קבוצות אחרות לא רלוונטי. לא יודע אם שמת לב, אבל גלטסראיי, וקוצ'ה לבוראל לא זוכות בכלום עם רוצ'יסטי ובלי רוצ'יסטי. מה גם שאתה לא יודע באיזה מעמד הוא הגיע לשם ומה היה תפקידו ובאיזו רמה כשחקן הוא הגיע לשם.
5. ההתערבויות שלך הן נחמדות אך ורק לעצמך. כבר הצהרת כאן בעבר בטון בטוח וסמכותי "שככה וככה יהיה/לא יהיה" וטעית, מה שלא מפריע לך לעשות זאת שוב. אז אני מתערב איתך שאם רוצ'יסטי ישאר(והוא ישאר) מכבי תרויח בגדול. יופי , עכשיו שנינו התערבנו.

1. אני יכול להראות לך לפחות 10 מקרים שהם הוא כדרר 20 שניות ולקח שלשה.
2. הוא לא יודע לרוץ פשוט כי הוא איטי בצורה מחרידה.
3. מה מגוון? הכל זה פיק אנד רולים. כל הנעת הכדור זה מפיק אנד רולים.
4. קוצ'ה לבורל לא עשתה כלום עם רוצ'סטי ובלעדיו? מציע שתבדוק שוב את ההישגים של המועדון הזה.
5. התערבות מעצם טבעה החא על תוצאה לא וודאית. אז כן, לפעמים גם טועים כי אחרת זה לא היה מעניין. לעצרי, גם אני מאמין שרוצ'סטי יישאר. עכשיו תגדיר לי מה זה" מכבי תרוויח בגדול".
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2016, 23:01

roy1000 כתב:
toja27 כתב:חוץ מהטיעון הראשון שום דבר לא נכון, אולי יש קמצוץ של אמת בטיעון 4.

1. אני יכול להראות לך לפחות 10 מקרים שהם הוא כדרר 20 שניות ולקח שלשה.
2. הוא לא יודע לרוץ פשוט כי הוא איטי בצורה מחרידה.
3. מה מגוון? הכל זה פיק אנד רולים. כל הנעת הכדור זה מפיק אנד רולים.
4. קוצ'ה לבורל לא עשתה כלום עם רוצ'סטי ובלעדיו? מציע שתבדוק שוב את ההישגים של המועדון הזה.
5. התערבות מעצם טבעה החא על תוצאה לא וודאית. אז כן, לפעמים גם טועים כי אחרת זה לא היה מעניין. לעצרי, גם אני מאמין שרוצ'סטי יישאר. עכשיו תגדיר לי מה זה" מכבי תרוויח בגדול".

טוז'ה, עצה חברית... גם לי רוי הבטיח להראות 10 מקרים כאלה. בינתיים חיכיתי וחיכיתי, ואני עדיין מחכה...

תמונה

מעבר לזה, הויכוחים עם רוי, שהחליט עוד בספטמבר ששחקן X הוא גרוע, הם מיותרים, כמו הויכוחים עם יוסי שהחליט
באופן זהה דברים על סמית', על סופו, על סילבן ועל החבר שלו דני.

רוי, לא חושב שראיתי מילה אחת בכל הדברים שציינת שהיא אמת. הכל עיוותים של המציאות.
פשוט תגיד שאתה לא סובל אותו וזהו. יש בקבוצה הזאת 11 שחקנים פחות טובים ממנו, ונטפלת דווקא אליו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 ינואר 2016, 23:03

ידענו שאתה זקן אבל לא חשבנו שהמצב עד כדי כך חמור
לפחות יש לך שיק עם תיק היד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2016, 23:06

rc4991 כתב:ידענו שאתה זקן אבל לא חשבנו שהמצב עד כדי כך חמור
לפחות יש לך שיק עם תיק היד

זה נהיה גרוע יותר אחרי שהאמנתי לרוי וחיכיתי בשקט בצד לאותם המהלכים המדוברים.

והתיק הזה, זאת אחת הגאוות הגדולות שלי. קניתי אותו בחנות מגניבה בפרצלאואר ברג, ליד המסעדה הוייטנאמית... לא יוצא מהבית בלעדיו
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 ינואר 2016, 23:18

jol9 כתב:מעבר לזה, הויכוחים עם רוי, שהחליט עוד בספטמבר ששחקן X הוא גרוע, הם מיותרים, כמו הויכוחים עם יוסי שהחליט

ובגלל זה הכי כיף לצפות בוויכוחים של יוסי ורוי, הם כל כך דומים... :bigsmile3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2016, 23:36

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:מעבר לזה, הויכוחים עם רוי, שהחליט עוד בספטמבר ששחקן X הוא גרוע, הם מיותרים, כמו הויכוחים עם יוסי שהחליט

היה יותר מעניין אם אף אחד מהם לא היה נשבר.... אני זוכר עדיין את הויכוחים עם חביב אורנג'ד... זה היה חזק.
הבן אדם היה סלע. לא זז מהמקום מילימטר, ולעולם לא מאבד סבלנות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ינואר 2016, 23:43

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

היה יותר מעניין אם אף אחד מהם לא היה נשבר.... אני זוכר עדיין את הויכוחים עם חביב אורנג'ד... זה היה חזק.

עשרות עמודים עפו פה על ויכוחים איתו. ימים מרגשים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ינואר 2016, 23:43

חנו'ש כתב:

יש מצב שהורדת לרוי 20 שנה מהחיים עכשיו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 ינואר 2016, 23:45

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

עשרות עמודים עפו פה על ויכוחים איתו. ימים מרגשים.

אכן... גם הכדורסל היה יותר טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 05 ינואר 2016, 23:57

דרך אגב, אני חושב שמכבי תצטרך למצוא איזה תחליף לדווין סמית' מהספסל. או גארד או 3 שיכול לשחק 2 ובעיקר שומר טוב. סמית' היום לא יכול לשמור על כלום
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 ינואר 2016, 00:00

שחף כתב:דרך אגב, אני חושב שמכבי תצטרך למצוא איזה תחליף לדווין סמית' מהספסל. או גארד או 3 שיכול לשחק 2 ובעיקר שומר טוב. סמית' היום לא יכול לשמור על כלום

יש כבר את סיל על העמדה הזאת. לא שומר גדול, אבל אין מקום לדחוף עוד אחד שם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 06 ינואר 2016, 00:22

חנו'ש כתב:

יותר כמו שני אלגוריתמים
אותי מצחיק שיש כאלה שעדיין יכולים להיכנס איתם לויכוחים על פני עשרות שפים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 06 ינואר 2016, 00:42

אין היום אף גארד עם סייז בסגל חוץ מסילבן, שהוא שומר רע. גם אם יביאו אחד כזה, אני לא חושב שהוא יסתום את החורים של רוצ'סטי פלוס ההגנה הבינונית מינוס של דווין היום
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Jack55, refael ו־36 אורחים