המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:לאנדסברג גבוה יותר מסמית', ד"א
חוץ מזה, אמרתי, שאני רואה אותו כ 3 מחליף, לא כ 3 פותח
אדם כתב:אני מאמין ששנה הבאה חוץ ממקל אוחיון ורוצסטי,יהיו כאן גארד בעמדה 2 וגארד שהוא אול אראונד כמו זה שרצו להביא מקרישאקה.
אני כמעט בטוח שכולם יודעים ששלושתם לבד זה לא מספיק לכלום.

rc4991 כתב:אנשים פה חיים בסרט, עוד מצפים לגארד תותח שישלים אותם
באיזה כסף בדיוק? וגם אם יביאו עדיין אפשר לנצל את הסכום המופרז הזה הרבה יותר טוב, זה לא שעמדות הפנים שלנו מאיימות
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אנשים פה חיים בסרט, עוד מצפים לגארד תותח שישלים אותם
באיזה כסף בדיוק? וגם אם יביאו עדיין אפשר לנצל את הסכום המופרז הזה הרבה יותר טוב, זה לא שעמדות הפנים שלנו מאיימות
אתה צודק ב-100%. אני לא רואה שום סיבה להחזיק בשלושה שחקנים כמו רוצ'סטי, אוחיון ומקל יחדיו, כל עוד יש מגבלה תקציבית.
אם מכבי תוכל להוסיף בקיץ שחקנים איכותיים לעמדות 2, 4 ו-5, בלי קשר לצעד האחרון, אז שיובשם להם.
החציל האצטקי כתב:בהפרשי העלויות בין פארמר למקל ובעלות של פניני אפשר להביא לפה גארד זר מצויין.
לגבי זה שצריך עוד רכז (או קומבו-גארד, לא באמת משנה) בנוסף לרוצ׳סטי ויוגב (כשיר 3 משחקים בעונה) אוחיון, יש ספק?
החציל האצטקי כתב:בהפרשי העלויות בין פארמר למקל ובעלות של פניני אפשר להביא לפה גארד זר מצויין.
לגבי זה שצריך עוד רכז (או קומבו-גארד, לא באמת משנה) בנוסף לרוצ׳סטי ויוגב (כשיר 3 משחקים בעונה) אוחיון, יש ספק?
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:בהפרשי העלויות בין פארמר למקל ובעלות של פניני אפשר להביא לפה גארד זר מצויין.
אבל מכבי צריכה יותר מגארד. היא צריכה גארד איכותי, היא צריכה 4 איכותי והיא צריכה 5 איכותי.
אני מאוד מקווה שהשאירו משהו לעונה הבאה.
החציל האצטקי כתב:רוני, מה זה ״ברור לך שזה לא יקרה״?
העונה הזאת היא עונת בלהות. אחריה חייבים לבנות קבוצה קטלנית כדי שנוכל להתמודד הן בליגה (להחזיר את הכבוד האבוד) והן ביורוליג (הקשה בהרבה).
אם מכבי לא תשקיע הרבה כסף ותבנה סגל עמוק ואיכותי עם שחקנים טובים בכל העמדות זה פשוט לא יקרה.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:בהפרשי העלויות בין פארמר למקל ובעלות של פניני אפשר להביא לפה גארד זר מצויין.
אבל מכבי צריכה יותר מגארד. היא צריכה גארד איכותי, היא צריכה 4 איכותי והיא צריכה 5 איכותי.
אני מאוד מקווה שהשאירו משהו לעונה הבאה.
היא צריכה 2 מספרי 5 איכותיים (אחד מהם אולי, ובעצם- עדיף- אלכס טיוס), 2 מספרי 4 איכותיים וסווינגמן איכותי.
מכבי תהיה חייבת לבנות קבוצה אטרקטיבית בעונה הבאה כדי שמישהו ישלם כסף על מנוי. האנשים בהיכל לא מפגרים, ואלה שמחוץ לו בוודאי שלא.
אחדשיודע כתב:בוא נתחיל עם שחקן איכותי אחד על כל עמדה. השנה גם את זה לא קיבלנו.
rc4991 כתב:גם אם נגיד ומכבי תשאיר את התקציב ואפילו תעלה אותו קצת, אתה קודם צריך להתעסק במה שאין לך ואחרי זה לעשות את השיפוצים הקטנים האלה שעולים המון כסף
רוצים להשיקע? מעולה. שיתחילו בסנטר אמיתי וחזק בצבע, בארבע ברמה גבווה מאוד ובעוד שני מחליפים איכותיים. תחזור אלי אם למכבי יהיה כסף אחרי זה לפאקינג רכז שלישי
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:גם אם נגיד ומכבי תשאיר את התקציב ואפילו תעלה אותו קצת, אתה קודם צריך להתעסק במה שאין לך ואחרי זה לעשות את השיפוצים הקטנים האלה שעולים המון כסף
רוצים להשיקע? מעולה. שיתחילו בסנטר אמיתי וחזק בצבע, בארבע ברמה גבווה מאוד ובעוד שני מחליפים איכותיים. תחזור אלי אם למכבי יהיה כסף אחרי זה לפאקינג רכז שלישי
אתה צודק בעניין הזה בגדול, אבל ההנהלה שלנו לא עובדת ככה. כל ההתנהלות התקציבית היא תמוהה, בטח כשזה נוגע לעלויות של הישראלים.
ֿ
באופן כללי, הייתי מעדיף שיתחילו להתרכז באיסוף נכסים.
למשל, להביא את פרנקלין מהליגה הסינית בסיום העונה שם (עוד 3 שבועות בהנחה שלא יגיע לפלייאוף), גם אם הצורך האקוטי המיידי הוא לא בסקנד גארד.
להניח לג׳סטין המילטון חוזה היה צריך לעשות כבר באוקטובר (גם רשמתי את זה אחרי 3 משחקים שלו בולנסיה בסה״כ).
השוק של הגבוהים קשה. מה שצריך לעשות זה לבוא עם גמישות כלכלית בקיץ ונכונות להשקיע הרבה מאוד משאבים (להתחיל מלקזז אותם אצל הניגרים, בנדר, פניני).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־21 אורחים