המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:מישהו זוכר מה גובה החוזים שחתמו עליהם פבראני ואונואקו?
פבראני, 750K
אונואקו משהו כמו 25K לחודש
אם ההנהלה של מכבי הייתה טיפה פחות סתומה, רק טיפה, היינו לוקחים את הכסף של פבראני, של אונואקו, ואת כמה שלא מתכוונים לשלם לפבראני 2 הזה, ומחתימים אחלה של סנטר.
אבל לא, בואו ננסה לעשות מעשה טייריס רייס ולגנוב יהלום מתחת לאף של כל אירופה.
פשוט לא ייאמן ששחקן כמו בורוסיס היה פנוי ולא נעשה שום מהלך להביאו (כבר היה ברור חד משמעית באותה נקודת זמן שפבראני פלופ).
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:מישהו זוכר מה גובה החוזים שחתמו עליהם פבראני ואונואקו?
פבראני, 750K
אונואקו משהו כמו 25K לחודש
אם ההנהלה של מכבי הייתה טיפה פחות סתומה, רק טיפה, היינו לוקחים את הכסף של פבראני, של אונואקו, ואת כמה שלא מתכוונים לשלם לפבראני 2 הזה, ומחתימים אחלה של סנטר.
אבל לא, בואו ננסה לעשות מעשה טייריס רייס ולגנוב יהלום מתחת לאף של כל אירופה.
פשוט לא ייאמן ששחקן כמו בורוסיס היה פנוי ולא נעשה שום מהלך להביאו (כבר היה ברור חד משמעית באותה נקודת זמן שפבראני פלופ).
בדיעבד, היינו צריכים, אבל כשהייתה הזדמנות להחתים אותו הוא היה הימור רציני, בדיוק כמו כל ההחתמות שמכבי עושה.
בסכום של 700-800 אלף דולר אפשר להחתים סנטר אמריקאי טוב ומאסיבי, שלא צריך "לגלות" אותו, או "לגנוב אותו", פשוט להשקיע קצת כסף.
אמרתי זה לא פעם, ואני בטוח שאנשים אמרו את זה מיליון פעמים לפני, אבל אם נותנים לפורום הזה את ה20 המיליון דולר(והעונה זה יותר, כי השתגעו על פרמאר, סמית', רוצ'סטי והחליפו כבר כמה שחקנים) למשך שלוש-ארבע שנים, הקבוצה הזו עושה פיינל פור.
Number8 כתב:אני מקווה שאלוהים ינקום באבי אבן ובכל מי שאחראי לבדיחה הלא מצחיקה הזאת שנקראת עונת 2015-16.
החציל האצטקי כתב:Number8 כתב:אני מקווה שאלוהים ינקום באבי אבן ובכל מי שאחראי לבדיחה הלא מצחיקה הזאת שנקראת עונת 2015-16.
הנקמה תהיה שהם יקבלו הזדמנות גם ב2016-17.
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:Number8 כתב:אני מקווה שאלוהים ינקום באבי אבן ובכל מי שאחראי לבדיחה הלא מצחיקה הזאת שנקראת עונת 2015-16.
הנקמה תהיה שהם יקבלו הזדמנות גם ב2016-17.
והדבר הכי מדכא זה שכנראה שיהיה לנו תקציב נמוך יותר, בגלל ההתפרעות השנה. ואם התקציב ישאר מעבר להגבלות, אז מתישהו בעונות הקרובות תהיה עונה פיננסית, תתארו לכם את זה. אבי אבן בונה קבוצה בזול. אבי אבן.קבוצה בזול.
החציל האצטקי כתב:הכלב הזה צריך לסבול עד שיניח את המפתחות וישחרר אותנו.
החציל האצטקי כתב:אני פשוט לא מבין למה.
החציל האצטקי כתב:אין שום סיבה להביא אותו.
הוא כמו אמבקווה או שגב, אולי טיפה יותר טוב כחוסם.
הוא לא יכול לשחק איתם ביחד ובעצם יקח להם מהדקות.
שום קליעה, שום פוסט אפ, שום סקורינג. אפילו לא ריבאונדר טוב.
זו החתמה עלובה בכל קנה מידה. הזלזול של מכבי חוצה את גבול האוהדים. היא מזלזלת במשחק הכדורסל שאני כל כך אוהב, ופה היא מתחילה לאבד אותי.
Number8 כתב:דוח הסקאוט של אבי אבן: